America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hmm, ezexerint ikenek.... 😄D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

111 új üziek ?
itt a 2.2 ???

Dexa
megen...

szal az 5let oder 'lehetõség' kupacok vándorolnak ide-oda...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

repro
re

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
...rá a válasz...
😉

Dexa
kabbeee...
😉
😄

ezt még megkapod kis ratyi...
😉

Sadist
Én nem csak OFFolni meg szpemmelni járok ide 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ez a zsoldos kifejezés tényleg jobb 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
LoL
😉

Dexa
ûûû de lemaradtam akkó...
😉

bár aki tájékozott mint te...
😛
😉

Dexa
k
csekking...

Dexa
hát...
szal adott pályán(végül is mindegyiken) az adott oldalon pillanatnyilag tartózkodó emberek számától függ...
mármint ha már 6 fõ van egy oldalon akkor bridge, pass... stb pályákon lehet választani az az m24et és egyvki még kijelölheti magát medic-nek ami ált nem hátrány ha nem csak egy medic van...
szal majd akkor ilyen szemszögbõl is meg kell nézni a dolgot... mármint értelem szerûen az elsõdleges szempont hogy mire van igény de olyat sem szabad majd kihagyni hogy újabb medic választási lehetõség, elsõ sniper csúzli választásának a lehetõsége...
ilyeneket...

pet70000
Dexát bevesszük klán nélküli magányos farkasnak!!

Sadist
Már több hetes hír, itt az SG-n is volt 😛

repro
mail ment

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
kis off csak hogy rendben legyetek...
😉

Dexa
jah akkor még ez is most még csak 5let szinten:
és érdemes lenne akkor minden pályval kombinálni a dologgal kapcsolatban?
mármint normál pályák + az SF map-ok...

jah és még ha érkeznek majd a comment-ek akkor majd olyanon is kéne agyalni majd, hogy hány kör lesz úgymond éles... ha döntetlen eredmény születik akkor melyik pálya lesz az úgymond 'mindent Ldöntõ' map...
alap pályáknál a mecgenya... de ha alap + SF pályák... akkor melyik?
mint 'rendesen' Sandstorm? vagy akkor teljesen másik pálya? (SF Recon? 😉 😄 )

Dexa
LLLoooLLLL
😉

Dexa
jó az igaz és én is ismerek olyan (hogy mondjam) 'játékos közösséget' hogy többen játszanak együtt de nem csináltak közösen klánt, de nap mint nap együtt játszanak, TSen is fent vannak és jól Lvannak így (Papáék is teszem azt)...

patacsi HUN
zsoldosok 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
bár itt (hogy is mondjam) adódhatnak elméletileg bizonyos problémák ennek a megvalósításával kapcsolatban...
mármint legtöbbször akik nincsenek klánban azok nem játszanak úgymond másokkal közösen (mármint kommunikálnak vkivel játékon belül... szal így értem)
értelem szerûen legtöbb klán ráállt egy vagy néhány map-ra ami nekik szimpi szal ha a "map-foglalós" dolog lenne akkor a klán értelem szerûen a neki szimpibb pályát választja...
és hogy jelölöd ki a klán nélkülieket klánokhoz?
a klánok véleménye is kéne ezzel kapcsolatban, mármint mit szólnak az 5lethez...

én véleményem abszolute nem mérvadó mert én a szabadcsapatokat erõsítem...
😉

Dexa
csak példaként írtam az általános formációkat...
😉

Sadist
Jó volna, ha klán nélküliek is játszhatnának, hogy kicsit ismerkedhessenek az Army scene-el.
Én olyanra gondoltam, hogy a csapatok állhatnának mondjuk 5 klántagból + 1 klán nélküli magányos farkasból 😊

[HUN]Crassus
lehetnének 5 fõs csapatok is

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Dexa
hát jah...

de ezért lenne majd jó hogy ha a különbözõ klánokból idõvel jeleznék az emberek a dolgot mert akkor arról is lehetne beszélni már hogy akkor milyen rendszerben menne a dolog... értem ezalatt 4 vs 4, 6 vs 6 ...stb...
(klánlétszámokat és igényeket kéne akkor figyelembe venni)

jah és a meccsek gyakoriságával kapcsolatban (egyenlõre még csak 5let szinten):
heti két meccs (hétvégén azért ált mindenki normálisan ráér és egy meccset aránylag gyorsan le is lehet játszani)
szal...

szintén még csak 5let szinten:
meccsek idõpontja: ki lennének jelölve fix (teszem azt 6... fél 7... 7... stb...) kezdési idõpontok amiket listából lehet kiválasztani?

repro
már bánom, h nem megyek szombaton.. kapnál a szádra! 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Crassus
amíg ezzel megvagytok én megyek gyakorolni.....he he

[HUN]Crassus
URAIM! akkor munkára fel!! GYerünk csinálni az adatbázist,szétosztani a földeket és kiírni az elsõ meccs idõpontját!!!go GO GO😊

repro
természetesen szükség van egy online adatbázisra.
És ott már egyszerû megoldani az 1 héten 1 támadás 1 védekezést. A gyorsabb választ elõbb ellenfélt oszt kész.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
LoL
😉

Dexa
a területfoglalósat azért írtam mert anno arról volt szó, errõl beszéltünk közösen (témaindítóként idéztem fel a korábban Lhangzottakat)... semmi újabb 5let nem érkezett korábban mondom akkor legalább azt az 5letet át lehet formálni de most már okésabb me' 2 Lképzelés mán van...
😉

de a pontozós 5let jobb lenne, pontosabban egyszerûbb a kivitelezése (egyéni vélemény csak)...

területfoglalóssal kapcsolatban annyi hogy hogyan és milyen formában kéne/lehetne azt megcsinálni hogy akkor egy csapatot 1 héten csak 1 vki támadjon meg (szal hogy a csapat többszöri véletlen megtámadásának lehetõségét kizárjuk a felesleges bonyodalmak Lkerülése végett)
szal résztvevõ csapatok nevei listában felsorolva és onnan ki lehet választani (adott csapat kiválasztása után a kiválasztási lehetõség ( mármint hogy más csapat is véletlenül õket hívja ki), mármint hogy meg lehessen támadni 'tiltva' lenne...) vagy csak simán "õket hívjuk ki" rendszer?

Bauer Powa' foreva'

E.Gy.B.E. Airsoft Team

repro
zotyesz majd szerez egy pártatlant. és az pártatlan lesz! mert itt nem lesz bunda, mert pártatlan közjegyzõnk lesz zotyesz által! 😛

Kisebb adományokat bármikor elfogadunk jobb elbírálás érdekében 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
jha akit érdekel el lehet dönteni:
A hétvégén
1. Leitatjuk Lacekot
2. Megverjük Lacekot
3. Mindkettõ

Indítok majd errõl egy savazást aa.hu-n

j/k. valszeg az elsõ lesz 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

pet70000
honnan szedünk közjegyzõt??

repro
Magányos farkasoknak pedig:
Egyéni versenyt nem lehet összehozni csapattversennyel, ezért vagy alakítanak egy csapatot a versenyre, vagy esetleg külön egyéni 1v1 versenyek.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Nya a bajnoksággal kapcsolatos szvsz:
Pont azért, mert alakulnak csapatok, vagy még nem tudják, h résztvennének-e benne, de esetleg késõbb beszállnának.
nya ezért szerintem nem területfoglalóssal kellene kezdeni, hanem valami pontozásos versennyel (nyert körök száma/vesztes körök száma arányban a két fél közti pontkülönbséggel)
mert ebbe bármelyik csapat bármikor beszállhatna.

Területfoglalósra is van ötletem:
Nem kell a földet felosztani, legyen mindenkinek pár fiktív országa és minden héten max 2 meccset lehet játszani (ha abban a hétben támadnak és védekeznek is).
Bárki megtámadhat bárkit.
A területek meg valahogy így lehetne (példa):
Kisorsolunk közjegyzõvel 8 mapot. Utánna a csapat magának választhat még 2 mappot (ami lehet 2x ugyan az).
Aztán hetente a csapat megadja, h kinek melyik mapját akarja elfoglalni (hetente csak egyet). Ha nyertek övék, ha nem akkor nem történik semmi. Egyfajta mapból egyszerre több is lehet egy csapatnál (pl 13db Hospital)
Ebbe a bajnokságba is bármikor beléphet egy új csapat megkapva a 8 alapmappot, majd választ 2t és már mehet is.
Egy csapatot egy héten csak egy csapat támadhat meg. Tehát ha valakit megtámadtak azt már nem lehet másnak.

na kezdetnek ennyi.

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
mer most egy 20 honoros acc-jával nyomul tovább 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
jaa Inception ebben nagy mester Dexa húúú mit szokott õ kapni ha xSU-val találkozik😊

[HUN]Crassus
ja persze a ki-be lépés.......Köcsög fragratekurva😊

[negativ] Cirek
trekkeres statisztika nem fogja megmutatni hogy csal vagy nam csal.
Simán lehet jó fregrétet elérni csít nélkül, tök egyszerü a trekkert "átverni".
szóval szerintem amíg nem játszottál vele, ellene, addig nem tudod megállapítani hogy csal vagy sem.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Dexa
Slow jelezte hogy az egyke usereket majd a BAUERek élén harcba vezeti...
😉

de egyéni userek hogysmint?

Dexa
végül is ide tartozó dolog ( végre hogy nem offolok... ):

szal magyar bajnokság?
akiket érdekelne azok ezt jeleznék is majd vmikor?
eddig össz 16 szavazat érkezett...

szal akiknek lenne kedve, ideje azoknak pölö gyakorlásnak is kíválló lenne (fõleg ha még vmilyen nemzetközi ligában is érdekeltek) ha jónak tartják az 5letet...nem?
az egész fun és gyakorlás alapon menne...

csak ez az 5let még anno felmerült míting alatt... azóta húzódott egészen idáig... sok új ármis klán alakult de vannak olyan klánok is akik más játékokból tértek át ide ármiba vagy vették még fel a 'játéklistájukra' az ármit is

szal akkor majd minden klánt megkérdezni vagy akik akarják és tudják hogy van ilyen lehetõség azok majd úgy is szólni fognak és jelzik a szándékukat? melyik a normálisabb 'megközelítési' mód?

(1 szimpla érdeklõdés ez csak hogy végre haladjon is a dolog elõre vhogy és nem lenne rossz...)

Dexa
Dexa
...de a statja jó, nem...?
😉

Dexa
jah...
😉

Nyers
Errefelé CS-t emlegetni veszéleyes dolog. hehe

My Life for Freedom!

ez az AA egy rakás szar, le is szedtem a gépemrõl,mindig kidob meg a játék is rossz,de nem bánom hamarosan kijön a cs2 és minden lövöldözös bekaphatja hehe