America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol a jo %$#@#^#ukba van mar a patch????
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
;)
:D
na de komolyan... szal a sniper közelharcban is olyan gázos volt, mert messzire... sok játékos van aki szeret snipolni és tényleg jól is megy nekik...
van aki m16tal is jól lõ tényleg távolba is...
csak van egy határ amit az ember Lhisz hogy tudás, köv fokozat a szerencse, köv fokozat a nagyon nagy mázli... ez után a kérdés: miért vok még mindig az adott szerveren...
skac 32 kill-t csinált meg egy hetes kanyarban sniperrel pass-on...
a mecgenyás emberke most nem tom mennyit csinálhatott mert 27nél léptem ki a 4. körben...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
A mai napig banom,hogy nem csinaltam 1-2 videot arrol ,hogy is jatszottam anno jobbkezesen ugy,hogy balban volt az eger es a gipszbol kikandikalo 4 ujjammal iranyitottam a mozgast:)Csak 1x probaljatok meg ugy a celzast egerrel,hogy a masik kezeteket hasznaljatok.....nagyon poen!:)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
szal azért akad csíter, akad olyan aki tényleg jó játékos...
DE: amikor én csak poénból írtam a gyereknek mert igaz kicsit gyanús volt de mondom poénra veszi és vmi baromságot válaszol majd... de ezek helyett megcsinálta és erre nem mondja nekem senki sem hogy tudás mert tom hogy aimbot mire képes szal meg lehet ezt csinálni egyszer... jó azt mondom rá tudás, véletlen... második eset nagy mák... de 6!!!! ilyen zsinórban?
és utánna még 3 ezt követõ körben...
szal úgy vok a dologgal hogy lehetõleg ne csíteljen, de ha már még is csítel mert neki ez így jó (lebeszélni úgy sem tudnám) akkor ne ilyen durván...
bár a legtutibb:
mountain pass
skac sniper...
sniper csúzlival... nem mert leállni vele darálós sem tõlünk úgy mint senki... szó szerint senki (kiszavazni nem lehetett mert assault oldalon jött a könnyû pont a népnek mi meg szoptuk a brét rendesen és assault teambõl senki sem szavazott rá...)
nnnaaagggggyyyyooonnnn durva vót...
ember kínjában már csak röhögni tud...
de csak itt is annyi a csíter mint mindenhol máshol szerintem...
bár a moha a legcsítesebb, nem?
hát a pb soxor nem áll a helyzet magaslatán de egy hardware ban mindig megdobogtatja az ember szívét kicsit hogy hátha... kis reménysugár...
vagy csak magához képest?
pb miért nem akciózik? mert szar?
azé' skac nem volt semmi
skac fullra SKILLes de a szó legszorosabb értelmében...
csinálja a freghegyeket... szinte nem is pusztul csak szokõévente...
morcos voltam mert ma sem ment most a gém és odaszóltam neki temsay-ben: lényeg hogy ha ilyen ügyes ölje meg a népet úgy hogy a térdkalácsát lövi csak az ellennek, me' a sok fejlövés rulez... (sajna volt sok alkalmam most csodálni spectator módból hogy mit csinál a gyerek me' soxor haltam)
és láss csodát két körre rá nem úgy kaszabolt le 6!!!!!! embert...
utánna modja nekem hogy ezt csak azért mert kíváncsivoltam
még megcsinálta 3 körben rögtön ezek után ugyan ezt és utánna inkább fogtam magam és leléptem
nos szal akkor ennyit errõl...
u know SKILL...
;)
sok mindent Lhisz az ember de a meséhez már késõ van és aimbot is rulla...
;)
:P
;)
Amúgy ma tértem vissza 3 hónap kihagyás után!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
De ez a Kolompár Dexa ez tényleg nagyon büntet

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
:P
;)
;)
:D

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Ez azért van mert igyekeztetek jól hangzó nicket választani.
Ja, angol tudósok végeztek egy kutatást, miszerint írott szöveg esetében elegendõ ha az elsõ és utolsó betû stimmel, a többi pedig összekeverdik a szóban, mert úgyis helyesen fogjuk olvasni. De majd mások pontosabban idézik ezt. :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mondjuk olyan nekem is volt IRC-n hogy egy hozzám hasonló nickû emberke elkezdett nekem pofázni, hogy "I'm the real Sadist and youre just a fake!". Há' mondom sorry ezt a nicket már több mint 5 éve használom, úgyhogy a kedvéért nem fogok megválni tõle :D
(a sunyi tékelésért pedig
)- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
;)
;)

feljön DEXA néven (regelt user)...megkérem hogy írja át magát más névre (nem nagy ördöngõsség) erre hogy nem és hogy õ most lép... oszt' át is ment másik csatiba...
mondtam magamban köcce...
;)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

nem rossz....
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.