America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
amugy nem nagyon követtem eddig a topic eseményeit, azoktol kérdezem akik már játszttak vele(akár bétán akár most): milyen lett a játék a 2-höz képes? kb. ugyanaz csak kicsit felujitva?
legutoljára komolyabban 2005-2006 környéként toltam(akkoriban cb is volt meg ligák), azota a 2.8.5-tel toltam kicsit haverral ritkán :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
This is also placing a tremendous load on our Authentication Servers, which may temporarily be causing some gameplay performance issues.
That's the bad news.
The good news is that absolutely everyone here at the Army Game Project, and our Partners, are working to resolve this problem, and you should see an increase in both accessibility and gameplay performance very soon. Once the load balances out a bit, both these elements will improve dramatically.
We are grateful for the overwhelming interest shown for America's Army 3, and we appreciate your patience. All issues will be resolved as soon as possible.
If you have issues or concerns, please email our Community Managers at [email protected].
Thanks for your support.</i>
pihentetem a dolgot egy darabig, mert tényleg nagyon rút így:D
Lövészetet megcsináltam (nincs jól belõve az egerem, így pontos célzást nem tudok csinálni), update-elném a játékosomat, erre nem csinál semmit. Kezdhetem elölrõl. Ha nem jó az auth server vagy le van terhelve, több percig nem történik semmi pálya váltáskor. Elõfordul, hogy ha rákattintok a soron következõ trainingre, lefagy. Ilyenkor full screen esetén nem lehet csinálni alt+tab-ot.
Nekem semmi videot nem játszik le, van egyáltalán valami intro féleség?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
még a graf is pont megfelel, arról nem beszélve, hogy legalább jól fut a gépemen, nem mint az arma 2
ez egy nagy kaki :(
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
(azért az a tegnapi 20 MILLIÓ!!!!! ember megszorongatta a cuccost:) )
de az irányítási beállítási változtatásokat nem fogadja el 100% ban:Segérközépre töltenék,de nem tölt csak tûzgombbal:S nem engedi a tûzváltást sem jobb klikkre....meg hasonlók....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
esetleg egy Vista sp2?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Viszont én hülye hamarabb is elindíthattam volna már az aa3.exe-t,vártam itt a csodát,hogy steam ne unreleased-et mutasson végre...
a deploy os cuccal töltöttem le és telepítetteegybõl.
segítsen aki tud, köszi!
!Forza Ferrari!
Ingyenes játéktól mi mást vár az ember, na de ez az USA hadseregének hivatalos (sic) játéka !
Legalább a 10 éves CS 1.3 netkódját (no lag meg lövési pontosság) elvárhatnánk tõle !!! (17es pinget írt nekem a szerverre, de olyan volt mint a CSS 117-nél. De mivel a ping nem frissül csak 1x méri ezért valszeg az is hülyeség volt.)
Ez egy fos.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Végig a fehér oszlopok között megyek. Létráról rendesen lejövök, nem ugrok.
Pálya vagy a fõmenü betöltése egy rémálom. Precekig váltogat pár képet.
Ez nem lesz így jó...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Nem reg vettem egeret :S Nem akarom bantani :/
Elõbb elkezdtem, olyan laggok voltak, hogy ilyen :36 és társai, bill en mértem xD
Aztán egyszer full kifagyott azóta be se tudok jelentkezni.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Nekem most mas gondom akadt fel van frisitve ra nyomok hogy lauch es semmi nem tortenik :O
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE