America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atenza
Nekem el sem indul, bejön az AA3-as kis kép a steames kis application starting... után és proci maxon megy de nem csinál semmit.

Ben007
ezzel a szélesvászonnal nem lehet valamit csinálni idegesít

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Facek
Csak nálam nem lehet "kialtabolni" a játékból ? Utána hiába akarnék visszalépni baszik mûködni.
tiburon26
ugyanez megy nalam is.kalap szar ez is mint az elözö

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Indulás pöccre..menüben bármerre oké..de hajnal óta mindenre kifagy,akár tréninget folytatnám,akár serverre lépnék,lefagy sajnos az egész,már csináltam új soldiert...semmi...
hivatalos aa3 fórum
Zomil
a regisztrálást engedélyezhették volna elöbb és akkor máris kisebb lett volna a terhelés

amugy nem nagyon követtem eddig a topic eseményeit, azoktol kérdezem akik már játszttak vele(akár bétán akár most): milyen lett a játék a 2-höz képes? kb. ugyanaz csak kicsit felujitva?

legutoljára komolyabban 2005-2006 környéként toltam(akkoriban cb is volt meg ligák), azota a 2.8.5-tel toltam kicsit haverral ritkán :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Épp ezt akartam belinkelni.. szal akkor ezért nem mennem a tréning unlockolások, egyebek .. pedig már a lõtem is egy 38/40-est

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

twitter? vagy honnan az infó? (mielõtt googliznék)
<i>As we counted down to this release at 3PM today, none of us could have imagined the incredible number of players who would try to download and install this game at the same time. Due to this massive number of simultaneous connections, we're having some trouble keeping up with the demand.

This is also placing a tremendous load on our Authentication Servers, which may temporarily be causing some gameplay performance issues.

That's the bad news.

The good news is that absolutely everyone here at the Army Game Project, and our Partners, are working to resolve this problem, and you should see an increase in both accessibility and gameplay performance very soon. Once the load balances out a bit, both these elements will improve dramatically.

We are grateful for the overwhelming interest shown for America's Army 3, and we appreciate your patience. All issues will be resolved as soon as possible.

If you have issues or concerns, please email our Community Managers at [email protected].

Thanks for your support.</i>
nahja, akkor nem csak nekem nem menti el a dolgaimat :)

pihentetem a dolgot egy darabig, mert tényleg nagyon rút így:D
Mighty
Ez így egy nagy rakás....
Lövészetet megcsináltam (nincs jól belõve az egerem, így pontos célzást nem tudok csinálni), update-elném a játékosomat, erre nem csinál semmit. Kezdhetem elölrõl. Ha nem jó az auth server vagy le van terhelve, több percig nem történik semmi pálya váltáskor. Elõfordul, hogy ha rákattintok a soron következõ trainingre, lefagy. Ilyenkor full screen esetén nem lehet csinálni alt+tab-ot.
Nekem semmi videot nem játszik le, van egyáltalán valami intro féleség?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

viszont nem nagyon akar unlockolni dolgokat, meg a training nem egyértelmû számomra, ha 36 of 40 akkor utána miért dob visza a menübe, ha continuera nyomok... és nem is menti el, ahogy látom
hát kipróbáltam és eddig eléggé bejön a training része, pont ilyen gaméra vágytam mostanában(gyökérszûrõsre)
még a graf is pont megfelel, arról nem beszélve, hogy legalább jól fut a gépemen, nem mint az arma 2
ok, mûködik, kösz
Váltogatni a content szervereket... leginkább...
steamen nekem még nem elérhetõ... mit kell csinálni, hogy elinduljon?
hiába inditom el, ahofy beaartá tölteni a játéot egybõl ki is lép...
ez egy nagy kaki :(

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

[HUN]Crassus
nah töltés begyorsult
(azért az a tegnapi 20 MILLIÓ!!!!! ember megszorongatta a cuccost:) )
de az irányítási beállítási változtatásokat nem fogadja el 100% ban:Segérközépre töltenék,de nem tölt csak tûzgombbal:S nem engedi a tûzváltást sem jobb klikkre....meg hasonlók....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

64bites Win7-em van,annak nem kellene gondot okoznia..
esetleg egy Vista sp2?
Én meg belépni be tudok,de amint mennék a tréningre,vagy be akarnék lépni egy szerverre,azonnal kifagy az egész.De kb 10x probáltam és mindig,tehát nem véletlenszerüen.Most kérdés a játék rossz teljesen,vagy csak a ma felrakott 64 bites Vistát nem bírja esetleg...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Intro képek tetszenek,fõtéma zene tetszik,amit csináltak a régibõl..grafika is jópofa lenne régihez képest...csak valamiért nekem is kifagyott,mikor pozicióba álltam a Basic rifle training-nél...
Viszont én hülye hamarabb is elindíthattam volna már az aa3.exe-t,vártam itt a csodát,hogy steam ne unreleased-et mutasson végre...
oneal1
nemtudok belépni a felhasználónevemmel, pedig most regeltem.
a deploy os cuccal töltöttem le és telepítetteegybõl.

segítsen aki tud, köszi!

!Forza Ferrari!

zippofcy
Bugos szar.

Ingyenes játéktól mi mást vár az ember, na de ez az USA hadseregének hivatalos (sic) játéka !

Legalább a 10 éves CS 1.3 netkódját (no lag meg lövési pontosság) elvárhatnánk tõle !!! (17es pinget írt nekem a szerverre, de olyan volt mint a CSS 117-nél. De mivel a ping nem frissül csak 1x méri ezért valszeg az is hülyeség volt.)

Ez egy fos.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Mighty
Akadály pályán valamit elcseszek, csak tudnám mit...
Végig a fehér oszlopok között megyek. Létráról rendesen lejövök, nem ugrok.

Pálya vagy a fõmenü betöltése egy rémálom. Precekig váltogat pár képet.

Ez nem lesz így jó...

Kreeder44
Az alkalmazás vagy a DLL C:\Programfiles\Steam\SteamApps\common\america's army 3\Binares\wxmsw28u_core_vc_custom.dll nem érvényes Windows bináris fájl. Ellenõrizze ezt a telepítõlemezén. erre valami megoldás... Tototto legalább neked elindul XD

tototto
nekem összevissza fagy az egész, illetve nem csinál semmit a játék elkezdi tölteni a mapot és semmi, valamikor emg egybõl betölti, alt tabra nagy nehezen sikerül bezárni de volt oylan hogy csak a restart segitett, még egy játék se csinálta, valaki tapasztalt hasonlót?

Kreeder44
én steamrol szedtem le pár napja... annál is kéne még leszedni valamit?? vagy töltsem le máshonnan?

TaRka0107
Nekem nem akarja letölteni azt az 1.43gbos fájlt! Meg még utána töltene 290 mbosat is!:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Kreeder44
nekem el se indul mit kell még csinálni h elinduljon?

[HUN]Crassus
xSU^Crassus<->

[HUN]Crassus
xSU^^Crassus<-> legalább ez megvan:P

[HUN]Crassus
nagyon bugos:S megcsináltam a gyakoró pályát,de nem menti el.....úgyhogy mára ennyi elég remélem holnapra lesz valami hotfix:P

Hát ez még nem megy nálam...steam lelõ...elindít..Validating kicsit gondolkozik..aztán visszavált unreleased-be:)
Belton
Aww igy se jo ujra rakta a jatekot lenn van az update es a deploy client csak a sima aao3 at teszi fel amibe nicns exe :O es nem idnul el a jatek se ez mi ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Akkor ugy erzem nem sietek a belogolasal.
Nem reg vettem egeret :S Nem akarom bantani :/

Belton
Megoldva

solo
Te csak azt hiszed XD

Elõbb elkezdtem, olyan laggok voltak, hogy ilyen :36 és társai, bill en mértem xD

Aztán egyszer full kifagyott azóta be se tudok jelentkezni.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Belton
nekem le jott az update teljesen ha meg al akkor inditsd ujra a deploy clientet .
Nekem most mas gondom akadt fel van frisitve ra nyomok hogy lauch es semmi nem tortenik :O

Mighty
Köszi!

Szedi is 400 KB-tal.

BELTON! neked nem áll le néha a deploy client-ben az update letöltése?
Belton
100% :) Johetnek a traningek.

Van single is a játékba vagy csak multi?

helliSh
úristen mekkora laggok vannak a gameban, meg kifagyogat, szerintem annyian próbáljoznak vele hogy nem bírja az account szerver, Nah én majd inkább holnap próbálom

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Belton
az americasarmy.com on kell ingame accot regelni nekem meg maradt a beta accom csak el vette azt a 6 honoromat meg nulazott mindent "Szemetek" :P

solo
100!!!^^

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Steam neved, vagy külön itt is regelni kellett mint az elõzõekben?

Belton
Amugy nem tudom mit vartal 2 oraval az indulas utan :D

Belton
LaggHunta -4Honor

beléptem szeróra... kezdett egy jó nagy laggal :D egyik gyerek be is írta h: omg big lagg.... ennyiiiiii szar az egész -.-