America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
most olvastam hogy egyik America's Armynak volt túl fényes az indulása (bughalmaz?), de aztán idõvel javulnak... remélem ezzel is így lesz... szeretnék egy ilyen FPS "szimulátort" már... szal amiben van rendesen fizika, meg emberekbe nem kell 8 golyó hogy meghaljanak ... igazából ArmA2-re gondoltam, csak elég brutális a gépigénye, meg FADE van rajta, szal kipróbálni sem igen tudom...

@

[HUN]Crassus
infó az Authról mikor jön vissza?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ofc

Belton
Nektek is a maintancos marhasagot irkalja ? mert engem nem enged be loginolni :/

BF:2-3-4(oORedstarOo)

TaRka0107
ÁÁÁá Nem sikerül a tréning! Mit csinálhatok rosszul?:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nathan66
<#fejvakaras><#miaz>

nekem mostnézem hozzá adta a dolgokat, annak ellenére, hogy nem mutatta, hogy elmenti, és a dolgok sem unlockolódtak
na majd hátha nem kell újra csinálnom a tréningeket
http://login.aa3.americasarmy.com/personnel_jacket?soldier=punkzoli
Spészgószt
de gondolom ez sem mûxik ha semmi más sem! <#bdead>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
OK megvan akit érdekel :)
http://login.aa3.americasarmy.com/register

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
neten lehet regleni??? és úgy belépni utána???
ha lehet hol ;)

TaRka0107
Szevasztok! Akkor senki se tud bejelentkezni? Ott akartam csinálni a játékban accountot, és ugyanaz van mint spészgósztnál!Bármelyik felhasználónevet beírom és azt írja hogy használatban van!:D Play offline-ra rámegyek és semmi nem történik! Bejön üresen a háttér és kész! Igaz hogy elvan csúszva a képem, lehet azért nem látom:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

jah minezt Steamen

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

bameg nem jo. már leszedtem 1 hete. tegnap 11 be is frissült és nem indult el... akkoor ujraszedtem, most megy de TELE VAN BUGGAL!!!! nem menti el h megcsináltam a training missiont. MI A F*** van!?! rohat idegesitõ. már tegnap is jáccotam volna...

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Spészgószt
A regelésnél eltünik a next és ott áll! Vagy várnikell sokat vagy mia a fax??? 1 of 4 nél nem tok tovább menni :(

[HUN]Crassus
amcsik bakki:)

[HUN]Crassus

Vaxi
hú de régen játszottam már ezzel :|
majd leszedem újra, nagyon jó game

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Üdv. Emberek!

Letöltöttem a kliens progit, és az lenne a kérdésem, hogy hol vannak a gépen a letöltött fájlok, és melyek azok, ugyan is el szeretném menteni, mert ha újra teszem a gépet nem szeretném megint letölteni a klienst.

Valaki help!

kösz!

[HUN]Crassus
igazából én is úgyvagyok vele,hogy hulljon a férgese:P a sok idióta úgysem bírja sokáig a "stressz-t" leugatják pikk-pakk és elmennek CSÉZNI nem is baj....
én tudom,hogy kurva jó játék lesz ,csak még csiszolgatni kell....

Spészgószt
thx már így is poland volt me az zsírabb :)

Facek
Akkor nemtudom én most csináltam meg zsinorba 3x :/
armageddon666
nyomtam :\

@

vátsd át settingsben a content servert spanyolra pl
[HUN]Crassus
mindenki rendesen áttudja konfigurálni az irányítást??

Spészgószt
nekem még mindíg "unreleased" a steamon hiába indítgatom újra <#bdead>

Facek
Nyomjad közbe az elõrét.
armageddon666
nekem 10bõl 9szer visszaesik :\ és nem jöttem rá miért...

@

N3TuddKi
népszerû témák 2. hely?
lol

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Facek
Van egy rész ami számomra se tiszta még, az amikor van a fal cölöpökkel elválasztva, hogy melyiken kell átmászni. Ott néha sikerül néha meg visszaesik :D
Facek
Már leírtuk párszor. Reggel próbáltam akkor jó volt, mikor be voltam jelentkezve, azóta nem lehet, csak offline és akkor nem okés.
armageddon666
ideges vagyok nem hülye :) egész virtuális testtel mentem oda...
---
képarány... jah, marhajó, 4:3... 5:4 véletlen sincs... de még így is súlyosan vastagok a fekete csíkok... megnézem megint...

(mondja hogy nyomjak Spacet :D nyomom a spacet, elkezd mászni és visszaesik :D szal ennél mit csináljak? nem én vagyok a hülye >.<)

de úgyis ráérek még próbálkozom :\

@

tutituti
Hát nagy nehezen felszenvedtem.
Nekem megy az alt+tab is,nem fagy ki a menüben,a játékban sem.Tehát nincs vele problémám eddig.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

:(
ott van mellette a képarány, és mutatja is, hogy melyiknél lehet fekete csík...

az ugrás meg mindenhol megy, kivéve ott nem ahol nem az a feladat :D
a saras részen végig kell gyalogolni a cölöpökön pl... ott leestem elõszõr és próbáltam lecsalni, de nem ment, pedig nem volt nagy magasság :D
Sziasztok!
Oflline módban kipróbálható. Win7 alól próbálkoztam vele, mert XP alatt egyszerûen nem indul(vicc az, hogy még VGA driver sincs a kártyámhoz W7 alá...). Szóval bejelentkezni nem lehet, de offline megy. Elsõ tréninget végigcsináltan de NOGO. 1.09-et futottam, szintidõ van a pályán vagy kihagytam valamit? Vagy az auth hiánya miatt nem okés?

Facek
Azért mert nem csak az embered fejének kell át combat rollolnia hanem az egész testének, még nem a játék a szar. Melelsleg csak akkor failed ha offline mód. türelem.
Amúgy simán meglehet csinálni minden akadályt kis rutinnal. 52 ms a rekordom.
armageddon666
életembe nem láttam még ilyen kibaszott bugos szarfos gecit... 1280*1024ben faszé van ott a 2 fekete csík egyrészt, másrészt kiképzésben nem ugrik át a kurva akadályon, meg csinálom a buzi combatrollt akkor is beakad, hát kurva jó... (arról nem beszélve mikor mindenki elõtt beérek akkor is failed) szánalmas szar az egész...

@

Belton
Karbantartas van az auth servernel ki is irja aszem.
Amugy mindig is ez volt a nagy at alasoknal ugyan igy szar volt a login stb de utana jo lesz csak varni kell turelmesen .

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Facek
Az a probléma , hogy most hajnal van amerikába és gondolom ott vannak az auth szerverek, így nem hiszem, hogy hamar megoldják... :S
de az a legszebb hogy a hivatalos oldalon beléphetek a felhasználómmal!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

MarkBlade
Hiába idegeskedsz kb annyian próbálnak játszani vele min magyaro. lakossága. Pár napig ez lesz.
nekem is folyton failed

EZ A BUZI NEM ENGED BE A FELHASZNÁLÓMBA!Ez minek van?Pedig többször is próbáltam rá csatlakozni.Sõt!Tegnap játszottam vele és be kapcsoltam h autómatikusan beléptessen.Mot meg semmi

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

engem sem enged be

engem most meg nem hajlandó beloginonlni? nálatok is így van?:D
Facek
ha offline módba csinálod nekem is állandóan failed
Hello

Az elsõ kiképzõ pályát a perc alatt kell megcsinálni?Mert nekem mindig faliedet ír ki arra amikor beérek a célba :(

Ben007
nekem igen

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

csatolni lehet a 2 accot, de ugye még az sem mûködik
MarkBlade
Az aa2-bõl most át lehet hozzni az accot? Mert mintha lett volna egy ilyen kérdés is a regnél.Mondjuk nem fogadta el..
Facek
Nálam szépen megy, egyedül azzal van problémám amit leírtam, viszont arra is találtam "alternatív" megoldáts, csak windowedbe kell rakni majd vissza.

Kellemes volt tök jól megcsináltam az egyik tréninget erre kiírja hogy nem bír csatlakozni a szerverre... :D