America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
BF:2-3-4(oORedstarOo)
na majd hátha nem kell újra csinálnom a tréningeket
http://login.aa3.americasarmy.com/personnel_jacket?soldier=punkzoli
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
http://login.aa3.americasarmy.com/register
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ha lehet hol ;)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
majd leszedem újra, nagyon jó game
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Letöltöttem a kliens progit, és az lenne a kérdésem, hogy hol vannak a gépen a letöltött fájlok, és melyek azok, ugyan is el szeretném menteni, mert ha újra teszem a gépet nem szeretném megint letölteni a klienst.
Valaki help!
kösz!
én tudom,hogy kurva jó játék lesz ,csak még csiszolgatni kell....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
lol
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
---
képarány... jah, marhajó, 4:3... 5:4 véletlen sincs... de még így is súlyosan vastagok a fekete csíkok... megnézem megint...
(mondja hogy nyomjak Spacet :D nyomom a spacet, elkezd mászni és visszaesik :D szal ennél mit csináljak? nem én vagyok a hülye >.<)
de úgyis ráérek még próbálkozom :\
@
Nekem megy az alt+tab is,nem fagy ki a menüben,a játékban sem.Tehát nincs vele problémám eddig.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ott van mellette a képarány, és mutatja is, hogy melyiknél lehet fekete csík...
az ugrás meg mindenhol megy, kivéve ott nem ahol nem az a feladat :D
a saras részen végig kell gyalogolni a cölöpökön pl... ott leestem elõszõr és próbáltam lecsalni, de nem ment, pedig nem volt nagy magasság :D
Oflline módban kipróbálható. Win7 alól próbálkoztam vele, mert XP alatt egyszerûen nem indul(vicc az, hogy még VGA driver sincs a kártyámhoz W7 alá...). Szóval bejelentkezni nem lehet, de offline megy. Elsõ tréninget végigcsináltan de NOGO. 1.09-et futottam, szintidõ van a pályán vagy kihagytam valamit? Vagy az auth hiánya miatt nem okés?
Amúgy simán meglehet csinálni minden akadályt kis rutinnal. 52 ms a rekordom.
@
Amugy mindig is ez volt a nagy at alasoknal ugyan igy szar volt a login stb de utana jo lesz csak varni kell turelmesen .
BF:2-3-4(oORedstarOo)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az elsõ kiképzõ pályát a perc alatt kell megcsinálni?Mert nekem mindig faliedet ír ki arra amikor beérek a célba :(
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Kellemes volt tök jól megcsináltam az egyik tréninget erre kiírja hogy nem bír csatlakozni a szerverre... :D