America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem aktív a második sniper tanfolyam a trainingben, és nem tudom miért. Nyilván nem értek valamit abból amit elgagyog.. Van valakinek valami ötlete, mitõl lessz aktív a második sniper tanfolyás?
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Amugy nem kell semmit újra lõnöd, ha még aktív az accountod, ezt a hivatalos oldalon meg tudod nézni!
Szóval ha még aktív akkor deployment menü filter részénél lehozod azt a pályát ahol játszani akarsz! És simán csatlakozol!
Pár óra játék után a deploymentmenüben választhatók lesznek a küldetések és a tréningjeidet is jegyzi majd a játék! (márami teljesítettél)
Elkezdtem letölteni az uj verziot jo sokat kihagytam de ujbol itt vagyok és az lenne a kérdésem hogy a céllövöldén kivül ügye nem kell ujbol megcsinálnom a tréningeket??
Meg volt már az SF-es kiképzésem is szoval nem sok kedvem van ujbol végig pöcsölni az egészet meg hogy megint mikorra tudom meglöni a 40-et fingom sincs..vagy mennyit is kell??Jah asszem elég a 35 is igaz??
Hu de rég jácottam..már látom magam elött ahogy szidnak az összes serveren hogy 41-es honor létére mért bénázik igy😛PP
Nah sziasztok a választ elöre is köszi!
Üdv😮nikage (a haverom regélte le magát én lusta voltam és azt se tudom hol kell regélni magam erre a forumra)
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
HWSW
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Az Afganisztánban lévõkkel mi van? vannak még ott egyáltalán vagy senki se tudja?
N0 TXT TLK PLZ!4!
1 George W. Bush
2 John F. Kerry
votekick 1 2
pb_plist
1 George W. Bush
2 John F. Kerry
pb_kick 1
<#banplz>#banplz>
Melyik 2 országot támadják meg ebben a ciklusban?
kéne szavazást indítani
N0 TXT TLK PLZ!4!
A Matáv Rt. az ADSL szolgáltatás értékajánlatának, a felhasználók
elégedettségének növelése céljából az ADSL hozzáférések elérhetõ maximális
sebességét megemeli. Az elõfizetõi hozzáférések átállítását a Matáv egyedi
igénybejelentés nélkül, rövid idõ alatt hajtja végre. A sebesség növelésre 2004.
november 16-30. között kerül sor, melyet követõen az elõfizetõk döntõ többsége
számára érezhetõvé válik a nagyobb sebesség. Ezt követõen a hálózati képességek
kiterjesztésétõl függõen a megemelt sebességek fokozatosan, valamennyi elõfizetõ
számára elérhetõvé válnak. A sebesség emelés elõször a pesti és
kelet-magyarországi, majd a budai és nyugat-magyarországi régiókban zajlik le.
A szolgáltatás díja nem változik, csupán a csomagok sebessége az alábbiak
szerint:
384/64 -> 512/128
512/128 -> 1024/256
768/128 -> 1500/256
1500/384 -> 3000/768
A sebesség növekedés mind a meglévõ, mind a folyamatban lévõ és új ügyfelünket
érinti, a Matáv Rt. A fentiek alapján központilag növeli a hozzáférés
sebességét!
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
"-STAT ANIM vagy STAT ALL használata mindenkor tilos"
Ezeket miért nem szabad használni? Ebben is van valami exploit?
My Life for Freedom!
Ha windowsos, akkor erdemes a 2.2-t leszedni, de van meg 2.1-es server is dogivel, akkor szedd le a 2.1-et es a 2.1 to 2.2 patchet
Ha linux vagy mac oprenceres a geped, akkor csak a 2.1-et tudod meg hasznalni.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Utána kicsit feltûnt, hogy akárhova bújnak az emberek, mindig arrafelé célzott, mondanom sem kell, wallhack gyanús volt. Spectator módban kicsit követtem és ahogy figyeltem hogy játszik, egyre gyanúsabb volt. 5 perc múlva jött egy szép kis üzenet PB-tõl, hogy a tagot multihacken kapta, ezért 2(!) perc global ban.
2 ki#@ߤ÷×&ott perc? Multihackért??? Ennyi?????? Az ilyennek minimum fél év Hardware ban! Vagy legalább GUID ban.
Úgyhogy ennyit ér ez a szutyok "anti-cheat" rendszer! Nagy lószaft!
Régebben voltam már itt és játszottam is sokat mivel 41-es honorom volt és ugy látom még szerencsére megmaradt a karakterem azt hittem 1 idö után törlödik ha nem használom..
Az lenne a kérdésem melyik verziot kell letöltenem??
A 210 -es full linux vagy mac verziot??
vagy melyiket???
Meg most megint kezdhetem majd elölröl azt a sz*r célbalövést?😞(
Irjatok hali
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Kijött a 2.2, javították a critical errorokat (nagyrészt), két új pálya, trainingeket nem lehet normálisan végigcsinálni, újabb exploitok, rakás csíter. Röviden ennyi 😊
mik a Zujhirek ???
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
<#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help>
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
aszittem a duplázással vagyok trendi...
te nem vagy trendi a kiütéseiddel?