America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gilmoor
A 2.1 -et használtam a trainingek idelyén, és az elsõt sikerült is teljesíteni de a másodikat nem engedi. Gondolom ezért aztán nem is választhatok sniper puskát a pályákon.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Sadist
A Devek megint szépet alkottak (<#mf3>), úgyhogy a sniper traininget 2.2-vel nem lehet teljesíteni. Legfeljebb annyit tehetsz, hogy visszarakod a 2.1-et és azzal csinálod végig a trainingeket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gilmoor
Sziasztok!

Nem aktív a második sniper tanfolyam a trainingben, és nem tudom miért. Nyilván nem értek valamit abból amit elgagyog.. Van valakinek valami ötlete, mitõl lessz aktív a második sniper tanfolyás?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Ha regisztrálin szeretnél itt tudsz!
Amugy nem kell semmit újra lõnöd, ha még aktív az accountod, ezt a hivatalos oldalon meg tudod nézni!
Szóval ha még aktív akkor deployment menü filter részénél lehozod azt a pályát ahol játszani akarsz! És simán csatlakozol!
Pár óra játék után a deploymentmenüben választhatók lesznek a küldetések és a tréningjeidet is jegyzi majd a játék! (márami teljesítettél)

Vannak még és elvileg nem nagyon tervezik õket hazahozni, sõt elvileg a Kabuli reptért egy az egyben magyarok fogják kiszolgálni! (Persze ezt nem kell készpénznek venni, de ilyet is lehetett hallani mostanában!)

Brutal
Sziasztok!!!
Elkezdtem letölteni az uj verziot jo sokat kihagytam de ujbol itt vagyok és az lenne a kérdésem hogy a céllövöldén kivül ügye nem kell ujbol megcsinálnom a tréningeket??
Meg volt már az SF-es kiképzésem is szoval nem sok kedvem van ujbol végig pöcsölni az egészet meg hogy megint mikorra tudom meglöni a 40-et fingom sincs..vagy mennyit is kell??Jah asszem elég a 35 is igaz??

Hu de rég jácottam..már látom magam elött ahogy szidnak az összes serveren hogy 41-es honor létére mért bénázik igy😛PP
Nah sziasztok a választ elöre is köszi!
Üdv😮nikage (a haverom regélte le magát én lusta voltam és azt se tudom hol kell regélni magam erre a forumra)

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Free
szolgáltatótól függewtlenül minden ADSL nõni fog idõvel.....

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

RGR vagy F6
Sadist
Akkor most hogy van ez az ADSL sávszél bõvítés??? Magyarországon mindenhol bõvítik az ADSL-esek sebességét, szolgáltatótól függetlenül?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Loller 😄

[Rush]
bocsi túl kicsi lett....azért lehet látni??

hTTp://ror.hu/

[Rush]
így kell benézni magunk alá........

Gyadi
Itt lehet a sávszél növelésrõl olvasni:
HWSW

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

repro
mámint a magyarokra gondoltam

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
most olvastam CNN-en, h márc.31-ig hazajönnek a srácok Irakból.

Az Afganisztánban lévõkkel mi van? vannak még ott egyáltalán vagy senki se tudja?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
playerlist
1 George W. Bush
2 John F. Kerry
votekick 1 2

pb_plist
1 George W. Bush
2 John F. Kerry
pb_kick 1

<#banplz>

[Rush]
szopjanak le!!!!!!

SACA_(HUN)
Csak ADSL! Egyenlõre a Matáv mint alapszolgáltató ezt "akciózza"!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

[Rush]
Kábelnet is, vagy csak ADSL?

Sadist
Szóval valami bugot lehet velük kihasználni. Értem ám én a dolgokat 😄

repro
Na maradt Bush.
Melyik 2 országot támadják meg ebben a ciklusban?
kéne szavazást indítani

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
nem mondom meg 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ez csak azokra vonatkozik akik a Matáv-nál fizettek elõ vagy vonatkozik az összes ADSL elõfizetõre?! Mert én egyszer úgy hallottam hogy pl az Axelero is a Matáv ADSLt használja?!

Nyers
Igaz

My Life for Freedom!

patacsi HUN
Ez katsa, vagy nyem ??? kimittud ???

A Matáv Rt. az ADSL szolgáltatás értékajánlatának, a felhasználók
elégedettségének növelése céljából az ADSL hozzáférések elérhetõ maximális
sebességét megemeli. Az elõfizetõi hozzáférések átállítását a Matáv egyedi
igénybejelentés nélkül, rövid idõ alatt hajtja végre. A sebesség növelésre 2004.
november 16-30. között kerül sor, melyet követõen az elõfizetõk döntõ többsége
számára érezhetõvé válik a nagyobb sebesség. Ezt követõen a hálózati képességek
kiterjesztésétõl függõen a megemelt sebességek fokozatosan, valamennyi elõfizetõ
számára elérhetõvé válnak. A sebesség emelés elõször a pesti és
kelet-magyarországi, majd a budai és nyugat-magyarországi régiókban zajlik le.

A szolgáltatás díja nem változik, csupán a csomagok sebessége az alábbiak
szerint:

384/64 -> 512/128
512/128 -> 1024/256
768/128 -> 1500/256
1500/384 -> 3000/768

A sebesség növekedés mind a meglévõ, mind a folyamatban lévõ és új ügyfelünket
érinti, a Matáv Rt. A fentiek alapján központilag növeli a hozzáférés
sebességét!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Josszimatroz
en a tieden mindig qrva jokat rohogok <#idiota> ahogy elszalad a kis harcos krapek az nagyon cool..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
Hm, ezt most olvastam aa.hu-n a TWL topikban:
"-STAT ANIM vagy STAT ALL használata mindenkor tilos"
Ezeket miért nem szabad használni? Ebben is van valami exploit?

Nyers
Elhagyja a fejlesztõcsapatot Cyan - fõmapper, talán õ az egyik utolsó Dev, aki 3 éve a projectban van, õ törõdõtt a legtöbbet a communityvel (IRC + forum). Sok "nagynév" itthagyta a projectet (Kermit, whatever, Abraxas, ...), és csupa újonc, tapasztalat nélküli a frissítés. Csekk BIOS ... talán ezért nem úgy mennek a dolgok a játék körül.

My Life for Freedom!

Mighty
Attol fugg milyen geped van?

Ha windowsos, akkor erdemes a 2.2-t leszedni, de van meg 2.1-es server is dogivel, akkor szedd le a 2.1-et es a 2.1 to 2.2 patchet

Ha linux vagy mac oprenceres a geped, akkor csak a 2.1-et tudod meg hasznalni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Épp most CoD-oztam egy kicsit. Feljött egy pléjer, az volt az elsõ, hogy global chatben megkérdezi, hogy tudunk-e jó aimbotot.
Utána kicsit feltûnt, hogy akárhova bújnak az emberek, mindig arrafelé célzott, mondanom sem kell, wallhack gyanús volt. Spectator módban kicsit követtem és ahogy figyeltem hogy játszik, egyre gyanúsabb volt. 5 perc múlva jött egy szép kis üzenet PB-tõl, hogy a tagot multihacken kapta, ezért 2(!) perc global ban.

2 ki#@ߤ÷×&ott perc? Multihackért??? Ennyi?????? Az ilyennek minimum fél év Hardware ban! Vagy legalább GUID ban.
Úgyhogy ennyit ér ez a szutyok "anti-cheat" rendszer! Nagy lószaft!

repro
2.2 Windows.
Linux még le van maradva

N0 TXT TLK PLZ!4!

Brutal
Sziasztok!!!
Régebben voltam már itt és játszottam is sokat mivel 41-es honorom volt és ugy látom még szerencsére megmaradt a karakterem azt hittem 1 idö után törlödik ha nem használom..

Az lenne a kérdésem melyik verziot kell letöltenem??
A 210 -es full linux vagy mac verziot??
vagy melyiket???
Meg most megint kezdhetem majd elölröl azt a sz*r célbalövést?😞(
Irjatok hali

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

csináltam magamnak egyet....csak én vagyok benne 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

pet70000
bevettek klánba????

<#papakacsint><#papakacsint>

Gyadi
Prof. Cho-Kang? 😊))

Gfreiter
kijaza cho? <#idiota>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

akkor nem szedem le a 2.2-t 😄D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Az Hooah! 😄

Kijött a 2.2, javították a critical errorokat (nagyrészt), két új pálya, trainingeket nem lehet normálisan végigcsinálni, újabb exploitok, rakás csíter. Röviden ennyi 😊

Hohhhhha mindenkinek ujra !
mik a Zujhirek ???

Josszimatroz
<#idiota> mindegyik én vagyok.. kicsit pszichopata dolog de ez van <#banplz>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

[HUN]Crassus
húdequrvajóbannerwazzeg!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Josszimatroz
u are an istenkiralycsaszar... ;-P koszonom sziiipen! nagyon klassz foleg hogy meg onkenyuralmijelkepisvanrajta.. <#taps> ha ugy alakul majd.. akkor ezt figyelembe veszuk majd a nepbirosagon az ellened koholt perben <#banplz>

Gyadi
Mind1 milyen, csak szorozd meg kettõvel 😊

Slow
jolvanjolvan mindjárt! 😉
trendi legyen? 😛

Slow
egy Bauer sosem kevés semmihez 😉

Free
Ehez a magasröpû beszélgetéshez én már kevés vagyok...
<#guluszem1><#conf><#fejvakaras><#help>

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Josszimatroz
slow!!! csinalj animalt banner lecci lecci lecci... <#taps>

Slow
trendi volt a szöveg? bocs, nem akarok trendi lenni a szöveggel...
aszittem a duplázással vagyok trendi...

te nem vagy trendi a kiütéseiddel?

Sadist
Neeeee! Ezt a trendi szöveget légyszi most hagyd abba! Kiütést kapok tõle<#banplz>