America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
azt szabad 😄

na jó éjt all!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Baszki... P.E.T. totál igazad van az utolsõ mondatban. Egy kis ollozás:

-(xSU)-!Che_Guevara! 5194 kill 3720 kia 1.40 rate
<-HIT->rezes 8896 kill 6225 kia 1.43 rate

Közel azonos... Vagy 8800 kill felett lehet olyanokat tenni mint amit Joszi csinált?

Ollozás kettõ:

Leaderpontok aránya az összes ponthoz (leaderscore/totalscore):

-(xSU)-Barocas 28,96%
<-HIT->ZsoZs 27,01%
<-HIT->rezes 19,40%

Úgy látom kb. egyformán szeretjük, ha katonabácsik csinálnak nekünk pontot-pontokat.

(A számolás a 2004.11.16. 22.15-ös tracker adatok alapján történt.)

Konklúzió: akár lehetne béke is. Legközlebb egy sima pacsi, vagy "baszlakseggbe jólcsináltad" is elég lesz.
pet70000
tényleg, lolllllllll
megbaszlak_Johni VOltá'VAlamikó''' ....

pet70000
há' jha
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Al Bundy23
áánem ez volt....a véágén már csak ökörködtem szal valami iensmi volt asszem 😊 hogy megbaszlak_retkek, vagy valami iesmi 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
<#mf2><#banplz> <----ez mekkora szmájli 😊

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
<-HIT->AlBundy
jelszó:retek

Al Bundy23
nos öö hát ugy hallotam h az Army vitruális terepeit a csiter girhes csiterek uralják 😊 hát nem tudom, elképzelhetö h leszedem ujra 😊 de má a régi accomnak se a nevét se a jelszavát nem tom 😊

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
nem akartam, tudod te azt magadtól.....
<#love11>

pet70000
oksa, vettem, csak elmondtam a véleményem...

Al Bundy23
tudom én kis én kis RETEK 😊 na mond ki 😊

IBANEZ UV777 Rulez

[negativ] Cirek
igazából nem volt semmi gáz míg nem jöttél.<#vigyor3><#vigyor3><#idiota><#idiota><#vigyor1>
<#vigyor2><#integet2><#hehe><#banplz><#banplz>

amúgy rég láttalak. esély sincs hogy újra ármizz?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

pet70000
szia Bundy tesa!!
Ne ebbõl ítélj, csönd van itt mostanság.....
De öröm megen' téged látni, te kis TEEEEE

Al Bundy23
<#vigyor1>léztezik ez a gamak még egyáltalán? mien fegyok vannak az ujban? atomfokuszálo iongugulátor, meg csiribiivetö pulzuskondenzátor? 😊 na mintha mikor itt letem volna nem ez ment volna? nem unjátok még egymás szapuilását amugy? bár ha jol látom ez valami nyúbi 😊

IBANEZ UV777 Rulez

[negativ] Cirek
akkor legyen hír hogy most a trekkeren a user-Ranklisten 4. vagyok.
mert szerintem a minnél több pályán elért tapasztalatok megszerzésével lehet vki jobb és jobb..

😊)))))

Csak mert uncsi az élet, mióta eltüntél.....<#idiota>

Al Bundy23
juj látom itt megy ám a hancur <#idiota><#idiota><#banplz>

IBANEZ UV777 Rulez

[negativ] Cirek
nem értek egyet. én itt voltam és szóltam kultúrált hangnemben.
meg asszem Mighty meg pata is próbált "rendet" rakni.(nem lapoztam vissza... lol 😄 )

kevés az új infó az armyval kapcsolatban, ezért lett hír a trekkeres eredmény. szerintem nem "gáz" hogy ez hír. legalább van vmi magyar vonatkozása a játéknak, ha már magyar liga nincsen...

Kb én is ezt akartam mondani. Amikor Ragtapiról került ki valami hír, azt támadtam? Nem, csak annyit mondtam, hogy õrült, meg fanatikus, mert az tényleg teljesítmény és le a kalappal! Nem holmi leader score.....

Nem t'om melyik hozzászólásommal helyeztem valaki fölé a HIT klánt.
Most akkor harmadrangú vagyok, vagy nem? Valahogy összefüggéstelen dolgokat írkálsz, szerintem vedd fel a szemüveged, mielõtt gyógyszert veszel be.
Tehát azt írtad: "CSAK téged neveztelek harmadrangú játékosnak", ami persze rendben is van, sosem montam, hogy én vagyok az istenkirálycsászár, akkor miért rúgtam öngólt? tehát harmadrangú játékosnak hírértékû a "hisztije"?

Dexa
ez lol mert ezt én írtam ide, mármint Zsozsi 20K killjét és pontosan azért írtam ide amiért Ragtapi pölö 50K killjét is...etc...
😉

hát én lenni spec büszke az elért eredményekre

és amikor olyan a szitu szoktam is gratulálni az eddig elért bármilyen eredményekhez.

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

De úgy látom te nem tudsz olvasni, CSAK téged neveztelek harmadrangú játékosnak, Zsozs-t pl dicsértem.

Morpheus én is kedvellek.😛 Lol, most nem te helyezed a klánod valaki fõlé? Te szinted, az én szintem, loál. Ez a felsõbbségtudat lenyûgözõ.

A hírértékkel kapcsolatban igazad van, persze, hogy hírértékû rezes irigy hisztije, ugyanúgy mint rezesnek a tracker-hír. És itt most egy pici öngólt láttunk Morpheuséktól. Amúgy : nice try.

Nagyon hallgattok a Zsozs 20.000 killes sztorijáról, csak nem azért mert ti voltatok az elsõk "öntömjénezésben" (by rezes)?

pet70000
ha már itt tartunk nekem kurvára bassza a csörömet joszi-toszi tök inteligens beírása

miszerint:
"kar hogy annyira parazik mindenki tolunk (xSU) klan hogy senki nem mer kialni egy magyar klancsatara, de hat adnank gyengebb klankoknak (HIT,HAF, etc.. ) 1-2 frag elonyt is akar.. "
embernek arca azért van valjuk be.....
van 5 k killje és itt arcoskodik, egy nyílvános fórumon, xSU-val a háta mögött már azt hiszi, hogy õ is valaki......pffff

ami jobban zavart, hogy az álltalam amúgy nagyon tisztelt xSu-ból senki nem szólt gyökér embernek, hogy vegye már észre magát.....

Ettõl függetlenül visszafogtam magam és semmit nem reágáltam a commentre eddig...
De most azt mondanám joszi-toszi, hogy foglalkozzál valaki mással és minket ne vegyél minket a szádra....
És elég bátor Mber vagy, hogy a egy hozzászólásodban mindját két klánt is leszólsz......

Még jó, hogy így írtad:"parazik mindenki tolunk (xSU) klan"
mert fogalmunk nem volt, hogy odatartozól

Azt mondom száljál magadba és még gyûjtsél pár killt, aztán beleszólhatsz a nagyok dolgába.....

Sadist
Miért nem rendezitek le Armyban 1v1-es meccsen? Mindkettõtök kapna egy Berettát 15 golyóval, 10 lépés egymásnak háttal, aztán egymásnak eshetnétek 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
hááát
maréknyi a magyar osztag és pont ezért sem kellenének ilyen viták...
<#shakehead>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

patacsi HUN
Bármit mondtok, én akkor is büszke vagyok a HIT gyülekezetére és Tapaszra, Barocas papára, stb... Ne essünk át a ló túloldalára, merjünk büszkék lenni arra ami hazai. Nekem a legnagyobb bánatom az, hogy ez az egész a U.S.Army égisze alatt fut...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

rezes
Nem ertem.Nem magyarul irok vagy ennyire nehez az irott szoveg ertelmezese szamodra?Na mindegy menjel jatszal sokat hatha utolered a harmadrangu jatekosokat.

Es akkor meg egy kis szemelyeskedes a vegere tudod mit csinaljal TE es a TRACKERES adataid?

Fonok.Ki az a corporation?

Sztem meglesz <#zavart2>

Dexa
huá
😉

na mek kicsit gémelni oszt' visszakukk hogy benne vunk-é mán a top3-ban...
😉

Na, már a 7. legnépszerûbb téma......

HUH, már azt hittem, hogy minket nevezel harmadrangú játékosnak, mert ha nem lenne hírértéke az "beszólásainknak" akkor most nem tartanánk itt. Ebbõl a megnyilvánulásodból híven tükrözi, milyen is vagy Te. De függetlenül ettõl mi azért nem alacsonyodunk le a szintedre és nem fogunk gyalázkodni egy nyilvános fórumon.

Egy apróságot viszont megjegyeznék, nehogy a kisközösség félreértse Nem csak a Rezi nevéhez fûzõdik ez a kis szócsata, hanem az enyémhez is. De írkálj csak, mi jót nevetünk.....

Dexa
LoL
😉

Indítványozom hogy a topik nevét Kindergarten Army-ra módpsítsák!!

Dexa
na ha így folytatódik a dolog hogy 1-2 észrevétel mindig akad a dologgal kapcs újra és újra akkor 1 év múlva már azt fogod írni:

"De most ez megint mi volt? A #96433-as megint milyen hozzászólás volt? Hivatkoztam még tavaly a #42950-es hozzászólásodra, az is ugyan ilyen volt..."
stb...
😉

szal akkor inkább mindenki bí heppi és frendli...
rilex...endzsoj dö lájf...etc...
<#wink>

"Szánalmasabb vagyok mint hitted", de személyeskedni nem akarsz😊) Tudod te egyeltalán, hogy mit akarsz? Már 42950-es is személyeskedés volt.

Nincs ezzel semmi baj, hogy a te nevedhez fûzõdik eme flém. Meg azzal sem, hogy számodra nincs hírértéke a top10-nek. Mi csak azt jeleztük, hogy nekünk meg SG-n nincs hírértéke a harmadrangú játékosok beszólásainak, mert nem tudja elviselni, hogy nem a HIT szerepel a hírben. Eredménycentrikus vagyok, ezt tudják az xSU-ban és most már (hála NEKED) bizonyára itt is. 😊

Az eredményeimrõl az xSU belsõ fórumán írtam, nem kértem a közzétételt, az hogy pata úgy döntött, az az õ önálló tette volt. (Mégegyszer köszi pata, mondjuk ha tudom, hogy ilyen nagyon közepes playereket így idegesít lehet, hogy kérem is (És én itt most tudom, hogy személyeskedni akarok, ezért nem fogom három sorral lejebb azt írni, hogy nem.)))

Megjegyzem emlékszem én az SG-n HIT-estõl származó olyan beírásra, hogy Zsozs elérte a szuper 20.000 killt. Lehet, hogy nekem már akkor hisztiznem kellett volna, áh akkor még talán klántag se voltam, talán ha HIT-es lettem volna.

Ismerem pata-t annyira, hogy bizton beírjam, ha te bármilyen szûrõ szerint bekerülsz az elsõ tízbe, meg fog jelenni a hírekben. ÉS MEGÍGÉREM , nem fogok nyûsziteni mint a lakástûzben bentégett toloszékes kisnyugdíjas (mint most éppen te.)

Nem tudom ki írta, de van abban valami, hogy tegyél le valamit az asztalra aztán utána pattogjál.

Dexa
áhoj Bundelovics Bunderátor
😉

Al Bundy23
wehe hát nem vot net😊

IBANEZ UV777 Rulez

nem láttalak 1000 éve!

veled mi van bakker?

Al Bundy23
na mivan Army-s huszárok? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Ahet
Segond... örülök h sikerült megoldani. 😊

The gods have disconnected you ...

rezes
Nekem csak egy eszrevetelt koszonhettel maximum ,az ami lett belole mar a klantarsaidnak koszonheted.Az en csoromet nem vagta a hir mert en az Armyval jatszani szoktam nem pedig mindenfele statisztika kedveert szenvedni.Sajnos magadbol indulsz ki es elkepzelni sem tudod hogy mas nem trackernek jatszik hanem a tobbiekkel kikapcsolodik es szorakozik.Latod ez az amit Te es Josszimatroz nem fog megerteni sosem mert nem tudja elkepzelni magat egy csapat tagjanak.Mellesleg meg szanalmasabb vagy mint hittem az hogy te hivod fel masok figyelmet a kivallo erdemeidre eleg nagyfoku exhibicionizmusra vall.En eddig nem szemelyeskedtem nem fikaztam mert nem ez volt a celom hogy barkit is megbantsak de ez marhara nem erdekel itt senkit mert mindenki rogton felre akar erteni mindent hogy aztan martirkent lehessen beallitani magat illetve a klanjat.Meg egyszer megjegyzem szamomra nem hirertek az hogy ki hanyadik a trackeren plane hogy az egesz csak ontomjenezes.

Fonok.Ki az a corporation?

Free
Újra megy a TS elnézést de hardweres probllémával küzdök 😞 már megint

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Mindjárt meg lesz oldva.

Ahet
valaki tudja mi a gebasz a weine TS serverrel? 😞

The gods have disconnected you ...

Gyadi
Huh, nem is néztem.
Boldog szülinapot matrica.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Boldog születésnapot Matrica

<#puszi>

Sadist
7. America's Army

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

zotyesz
Boldog születésnapot Matrica! 😊

repro
CYRUS! ne jáccá mán! 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!