America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na jó éjt all!
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
-(xSU)-!Che_Guevara! 5194 kill 3720 kia 1.40 rate
<-HIT->-HIT->rezes 8896 kill 6225 kia 1.43 rate
Közel azonos... Vagy 8800 kill felett lehet olyanokat tenni mint amit Joszi csinált?
Ollozás kettõ:
Leaderpontok aránya az összes ponthoz (leaderscore/totalscore):
-(xSU)-Barocas 28,96%
<-HIT->-HIT->ZsoZs 27,01%
<-HIT->-HIT->rezes 19,40%
Úgy látom kb. egyformán szeretjük, ha katonabácsik csinálnak nekünk pontot-pontokat.
(A számolás a 2004.11.16. 22.15-ös tracker adatok alapján történt.)
Konklúzió: akár lehetne béke is. Legközlebb egy sima pacsi, vagy "baszlakseggbe jólcsináltad" is elég lesz.
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
<#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
amúgy rég láttalak. esély sincs hogy újra ármizz?
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Ne ebbõl ítélj, csönd van itt mostanság.....
De öröm megen' téged látni, te kis TEEEEE
IBANEZ UV777 Rulez
mert szerintem a minnél több pályán elért tapasztalatok megszerzésével lehet vki jobb és jobb..
😊)))))
IBANEZ UV777 Rulez
meg asszem Mighty meg pata is próbált "rendet" rakni.(nem lapoztam vissza... lol 😄 )
kevés az új infó az armyval kapcsolatban, ezért lett hír a trekkeres eredmény. szerintem nem "gáz" hogy ez hír. legalább van vmi magyar vonatkozása a játéknak, ha már magyar liga nincsen...
Most akkor harmadrangú vagyok, vagy nem? Valahogy összefüggéstelen dolgokat írkálsz, szerintem vedd fel a szemüveged, mielõtt gyógyszert veszel be.
Tehát azt írtad: "CSAK téged neveztelek harmadrangú játékosnak", ami persze rendben is van, sosem montam, hogy én vagyok az istenkirálycsászár, akkor miért rúgtam öngólt? tehát harmadrangú játékosnak hírértékû a "hisztije"?
😉
hát én lenni spec büszke az elért eredményekre
és amikor olyan a szitu szoktam is gratulálni az eddig elért bármilyen eredményekhez.
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Morpheus én is kedvellek.😛 Lol, most nem te helyezed a klánod valaki fõlé? Te szinted, az én szintem, loál. Ez a felsõbbségtudat lenyûgözõ.
A hírértékkel kapcsolatban igazad van, persze, hogy hírértékû rezes irigy hisztije, ugyanúgy mint rezesnek a tracker-hír. És itt most egy pici öngólt láttunk Morpheuséktól. Amúgy : nice try.
Nagyon hallgattok a Zsozs 20.000 killes sztorijáról, csak nem azért mert ti voltatok az elsõk "öntömjénezésben" (by rezes)?
miszerint:
"kar hogy annyira parazik mindenki tolunk (xSU) klan hogy senki nem mer kialni egy magyar klancsatara, de hat adnank gyengebb klankoknak (HIT,HAF, etc.. ) 1-2 frag elonyt is akar.. "
embernek arca azért van valjuk be.....
van 5 k killje és itt arcoskodik, egy nyílvános fórumon, xSU-val a háta mögött már azt hiszi, hogy õ is valaki......pffff
ami jobban zavart, hogy az álltalam amúgy nagyon tisztelt xSu-ból senki nem szólt gyökér embernek, hogy vegye már észre magát.....
Ettõl függetlenül visszafogtam magam és semmit nem reágáltam a commentre eddig...
De most azt mondanám joszi-toszi, hogy foglalkozzál valaki mással és minket ne vegyél minket a szádra....
És elég bátor Mber vagy, hogy a egy hozzászólásodban mindját két klánt is leszólsz......
Még jó, hogy így írtad:"parazik mindenki tolunk (xSU) klan"
mert fogalmunk nem volt, hogy odatartozól
Azt mondom száljál magadba és még gyûjtsél pár killt, aztán beleszólhatsz a nagyok dolgába.....
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
maréknyi a magyar osztag és pont ezért sem kellenének ilyen viták...
<#shakehead>#shakehead>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Es akkor meg egy kis szemelyeskedes a vegere tudod mit csinaljal TE es a TRACKERES adataid?
Fonok.Ki az a corporation?
😉
na mek kicsit gémelni oszt' visszakukk hogy benne vunk-é mán a top3-ban...
😉
Egy apróságot viszont megjegyeznék, nehogy a kisközösség félreértse Nem csak a Rezi nevéhez fûzõdik ez a kis szócsata, hanem az enyémhez is. De írkálj csak, mi jót nevetünk.....
😉
"De most ez megint mi volt? A #96433-as megint milyen hozzászólás volt? Hivatkoztam még tavaly a #42950-es hozzászólásodra, az is ugyan ilyen volt..."
stb...
😉
szal akkor inkább mindenki bí heppi és frendli...
rilex...endzsoj dö lájf...etc...
<#wink>#wink>
Nincs ezzel semmi baj, hogy a te nevedhez fûzõdik eme flém. Meg azzal sem, hogy számodra nincs hírértéke a top10-nek. Mi csak azt jeleztük, hogy nekünk meg SG-n nincs hírértéke a harmadrangú játékosok beszólásainak, mert nem tudja elviselni, hogy nem a HIT szerepel a hírben. Eredménycentrikus vagyok, ezt tudják az xSU-ban és most már (hála NEKED) bizonyára itt is. 😊
Az eredményeimrõl az xSU belsõ fórumán írtam, nem kértem a közzétételt, az hogy pata úgy döntött, az az õ önálló tette volt. (Mégegyszer köszi pata, mondjuk ha tudom, hogy ilyen nagyon közepes playereket így idegesít lehet, hogy kérem is (És én itt most tudom, hogy személyeskedni akarok, ezért nem fogom három sorral lejebb azt írni, hogy nem.)))
Megjegyzem emlékszem én az SG-n HIT-estõl származó olyan beírásra, hogy Zsozs elérte a szuper 20.000 killt. Lehet, hogy nekem már akkor hisztiznem kellett volna, áh akkor még talán klántag se voltam, talán ha HIT-es lettem volna.
Ismerem pata-t annyira, hogy bizton beírjam, ha te bármilyen szûrõ szerint bekerülsz az elsõ tízbe, meg fog jelenni a hírekben. ÉS MEGÍGÉREM , nem fogok nyûsziteni mint a lakástûzben bentégett toloszékes kisnyugdíjas (mint most éppen te.)
Nem tudom ki írta, de van abban valami, hogy tegyél le valamit az asztalra aztán utána pattogjál.
😉
Fonok.Ki az a corporation?
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Boldog szülinapot matrica.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
<#puszi>#puszi>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem