America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Ilyet nem csinálsz 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[negativ] Cirek
nitro nincs, de turbo van. Tesóméban még egy Extreme level ECU is 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gyadi
Jaja, sok értelme van 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Sadist
Fekete neon 😄 Ez kb. olyan mint a
- Csókolom, kérek szépen 2 kilo vákuuomot!
- Csomagoljam?
<#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gyadi
Meg fekete neon 😊

nitró az kell...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Nitró van benne? <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gyadi
Biztos hullaszállítók, gyk. családi vállalkozás 😄

[HUN]Crassus
bazzeg Cirek ugyanolyan verdája van a tesódsnak?? eszem megáll😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Josszimatroz
jah hepi börzdéj Matrica <#lama><#integet2>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
Matricának pedig boldog szülinapot <#taps>

Sadist
Több mint 100 hozzászólás és mindez egy rohadt toplistás helyezés miatt? <#wow2>

[negativ] Cirek
szerintem tõletek valaki tett, kicsit piszkálós, "annyira nem humoros" megjegyzést ez elején a hírrel kapcsolatban.
Az igaz hogy Crassus erre ugrott mint egy jó -(xSU)- kutya, és ezután kezdett elvadulni a vita.
következtetés:

nem kell másokra részben rossz indulatú megjegyzést tenni.
+ nem kell mindent támadásnak venni.

ne akarjátok hogy a tesómmal mindenkit elszállítsunk a temetõbe... <#hehe><#mf2><#vigyor3><#vigyor3><#banplz>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Slow
nem látunk a dolgok mögé... lehet ez egy még súlyosabb bug megoldása már 😊

Ahet
Lehet meg kellene említeni a DEVeknek, h rossz oldalról közelítették meg a problémát.<#nevetes1>

The gods have disconnected you ...

Slow
ja igen, ugorva eldobás (szánalmas, mi? és ez kb 1.9 óta megvan, csak a bug változik kicsit... köhm köhm... fejlõdik a bug vazze 😄)

Slow
milyen tulzás?
"bármeddig elmennek, összeveszésig, sértõdésig..."

de hát eddig most elmentetek, nem?

semmi furfangosat nem írtam...

(egyébként módosítanék korábbi álláspontomon, miszerint a KIA, ROE nem dícsérendõ! mert ha egy jó BAUER bekerül a legjobb 10-be, akkor az országos hír!!! 😉)

Ahet
köcce .. épp azt akartam kérdezni mi van, ha nemtom eldobni 😉
mert h azt is próbáltam megoldásként, az ironsight-os megközelítést majd letesztelem. 😊 Bár ne kellene! 😊)

Ez a bármeddig elmennek, egy kicsit erõs. Szerintem mi nem mondtunk egyszer se semmi sértõt, mint például a HIT egy gyengébb klán. Sõt még a HAF-tól se meg a THE-tõl sem hallani ilyet. Szerintem a részvétel a fontos, nem azt figyelni a trekkeren, kit hagytam le idáig, és még kik azok, akiket le kell hagynom és ha lehagyom, akkor az már gyenge. Elég szánalmas dolog ilyenekbõl megitélni egy csapatot. De tudjátok mit? Igazatok van.....

Zsozs ez kicsit olyan, hogy odaszarsz vendégségbe a szobaközepére és elszaladsz, ettõl még nem biztos, hogy uriember vagy. 😄D

Ne feledjük, hogy az egész Rezesnek köszönhetjük. Nem neki vágta a csõrét az "hír"?? De azt állítják, hogy a trackerstat szart sem ér, vagy annyit azért megér, hogy egyes HIT-esek idejönnek aztán leszólják. Hogy a többi "katonabácsi" dolgozta össze? Sokat Hospitáloztok, a leadert nem mindig olyan könnyû megszerezni, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nem jelszavas szervereken szedtem össze a pontokat, azaz bármelyik hõzöngõ HIT-es bejöhetett volna, hogy a dupláját összeszedje (vagy a többi katonabácsival összeszedesse). Nem tette, és így nem került az elsõ tízbe, csak SG-fórumon tudott fikázni.
Josszimatroz
ha nemtod eldobni akkor ugras kozben probald.. slow motion bug ellen ujra ironsight es vissza szokott segiteni..
lol slowmotion bug <#banplz>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Slow
akkor el kell dobni a fegyvert meg újra felszedni (jó öreg army-bug-megoldás)

Josszimatroz
ha ezen igy felkapod a vizet hogy ide nem jovok tobbet akkor sajnallak..<#vigyor1> a celom a provokacioval az volt h hatha beindul a magyar funwar <#idiota> igaz beindult mert pl HAF-al maris jaccani fogunk.. ugyhogy ne tegyel ilyen buta elhamarkodott kijelenteseket mint egy durcas kisgyerek <#integet2>

Ahet
Inkább egyen mindeki egy banánt!<#vigyor2> *nyammog*

Ha játék közben, nem tudsz futni, nem lõ a fegyvered, nem látod a célkeresztet ... és hasonló furcsaságok. Az bug, vagy nálam lehet vmi kebasz ?

Slow
de hát nem értem: a HIT nem játszik meccseket, mert nem akar konfliktust, mert nem bírják a konfliktust, de azért itt bármeddig elmennek, összeveszésig, sértõdésig...
nem kéne inkább mégiscsak friendly-war-ozni?
legalább lenne alapja a veszekedésnek 😉

de ami itt megy... istenek vs. szuperinteligencia

ZsozS
na Én témát lezártam!
és nem is jövök ide többet... lehet örülni
by all

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Josszimatroz
en ilyet nem mondtam.. <#vigyor1> a következtetésed nem jó <#idiota>

Ja értem már! Akkor te most biztos ugy gondolkodsz, hogy: "én a csodálatos elme, aki jó fej, és a társaság középpontja, nagyszerû játékos, a király, nem kellettem a HIT-be? Hát ezek nem tudják mit veszítettek! FELHÁBORÍTÓ! Na akkor most szívozzunk velük egy kicsit." Tudod, van egy olyan mondás, hogy akinek nem inge, ne vegye magára

Josszimatroz
ez mar szanlmas es gyerekes.. nem kelletel nem mentel volna at a szuron.. ha nalad az iteletalkotas ilyen feluletes es gyors.. <#wow2> jatszottam mar sok magyar arcal tsen.. nos eddig semmi problemajuk nem volt velem.. sot.. mondhatnam birnak is.. <#idiota>

[HUN]Crassus
#43045 Korrekt!

Gfreiter
Aszittem az én vok... <#idiota>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ZsozS
Mi nem azért tesztelünk embereket és kell, hogy játszon velünk, mert qrva fasza nagy játékosokat veszünk csak fel... Hanem valamennyire így megismerjük 1mást emberileg is... vágod? De jobb hogy nem jöttél fel, mert megkönnyítetted a dolgunkat, 1ébként biztosan nem mentél volna át a szûrõn... <#mf1>

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Josszimatroz
semmi csak sikerult kovet dobni az allovizbe es talan a provokacio hatasara beindul a magyar aao war sorozat <#banplz>

Gfreiter
Mi van? Kijött a patch? 110 post 😊

ZsozS
Nem zárkózunk el Crass! ha visszagondolsz nyomtunk ilyeneket, elég sokat. asszem veletek is nyomtunk 2szer. De voltak tímek akik nem viselték jól, hogy kikaptak tõlünk.. ment a szardobálás! Akkor beszéltük meg, és hagytuk a faszba az egészet. Nekünk erre nincs sem idõnk, sem szükégünk! Ez a dolog 1kikapcsolódás lenne és az is marad, ha egymással játszuk! ennyi...

Figyelj Crassus. A viccelõdésnek is van egy határa, amit szerintem te maximálisan átléptél joszi haveroddal együtt. Tegnap elindítottunk valamit Rezivel, amit mi és az xSU egyéb inteligensebb tagjai le is zártunk, de te folytatod ma. Meddig akarod feszíteni a hurt?

Josszimatroz
akkor meg nem voltam aktiv forumozo meg csak 56k volt.. ts nelkul.. <#banplz> ha akkor bevesznek most en is teged basztatnalak Crassus hogy juj de arrogans vagy meg nem jaccok veled mer biztos csalsz.. <#idiota>

Josszimatroz
jelentkeztem igy igaz, es akkor meg nem tudtam hogy sirankoztok allandoan, mondjuk mikor a felveteli kriteriumokat meghallottam hogy tesztelni akartok (igaz ez klanotok szive joga) egyutt jatszas meg ilyesmik nos akkor elment a kedvem total.. meg szerencse hogy xSU ban volt aki emlekezett ram 1.6-os idokbol.. <#vigyor1>

[HUN]Crassus
# 43040 Uhhh ez nekem is fájt Josszi!😊))

ZsozS
de nagy arcod lett neked is...
ha ilyen fososnak tartasz minket, akkor miért jelentkeztél a HIT-be??? <#mf2> csak nekünk nem kellettél... <#mf1><#vigyor>

Josszimatroz
fostok es kész.. ezen kár szépiteni.. <#mf2>

[HUN]Crassus
de ZsosZ látod ez a baj,hogy azért nem akartok funolni csak úgy,mert"abból úgyis anyázás lesz"???? miért kéne anyázni?azért,mert valaki kikap??? sztem senki nem fordul be ettõl.Elég szomorú,hogy ezt gondoljátok és ezért elzárkóztok bárminemû barátságos viadal elõl.......

[HUN]Crassus
az arcoskodás csak poén részemrõl,de látom itt mindenki feszült és fahumorú.......és arrogáns egyáltalán nem vagyok

A treckeren fent van egy hír miszerint befejezték a "Tournament System" béta tesztjét, és pár héten belül(2-4) beindítják azt!
Késõbbiekben lesz majd liga, és kupa is!
De a klánok regisztrálását, már most el lehet kezdeni!
Itt!

Nyers
Nem én írtam a hírt és én csak híreket írok, nem én rakom ki õket hanem postázom patának. Egyébként nem az enyém az összes hír ami kikerül a lapra, de remélem ez egyértelmû. 😊
Én amit írtam, úgy mellesleg, zárójelesen tettem - nem is kapcsolódik a kialakult vitához -, mert ténylegesen nagyon sok munkájuk van az oldalban.

My Life for Freedom!

ZsozS
hja ez kimaradt <#mf2> <#wink>

ZsozS
Nincsenek régi sérelmek!
Viszont nagyarcod és arrogáns természedet annál inkább van...
és nem azért nem játsznuk ellenetek, mert félünk... kitõl? mitõl? esetleg kikapunk nagyCUCC! +beszéltük tímen belül, hogy nem játszunk senki ellen sem. Ha akarunk játszani, vagy háborúsdit, vagy csak simán fun-t akkor is meg tudjuk oldani ha akarjuk és abból nem lesz anyázás stb. Látod itt 1poénbõl szardobálás lett...
Egybként NYERS! Mi nem a website-ba fektetett munkátokat kritizáltuk, mert sztem azt Lismerik ÓPERENCIÁN INNEN <#vigyor>, a hír volt kicsit gagyi, de a mostani is az! Vegyétek ki légyszi...

Részemrõl téma lezárva!

Josszimatroz
meg (DFL)_Hun_Hussars korunkban 5. voltunk top ROE-ban trackeren ugyhogy mindenkinek STFU <#mf2><#banplz>

[HUN]Crassus
Amúgymeg úgysem játszotok ellenünk,mert féltek ,hogy kikaptok!<#beka3><#beka3>

[HUN]Crassus
Mostanában nem is játszottatok az igaz ezek még a régi sérelmek miatt vannak😊