America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezes
vigyazz bundy mert mindjart eloassa a trackerrol az adataidat es kideriti hogy csak egy kis porbafingo viputanzat vagy<#banplz><#mf2>

Fonok.Ki az a corporation?

rezes

Al Bundy23
siráy szmáljik 😊 könnyesre röhögtem magam ezeken 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
barocas most mit vagy ugy fennakadva 😊 csak azé nem láttá eddig engem mert éán vagyok az übernagyágyumegaADUÁSZ 😊 kicsit sem vagyok egoiste és nagymágusa vagyok az armynak, szal hagytalak titeket amartöröket gamázni hátha felértek hozzám......blabla...nehogymá ez legyen a legnagyobb bajod hogy egy forumon ki mit brahoizik.....mocskosul nem a kor számit amugy sem..én is csak 11 éves vagyok karcsiszemüveges szeplös kis fizika genius, szal takony vagyok na és most jo? ehgeheh<#banplz>

IBANEZ UV777 Rulez

THE matrica
Köszönöm mindenkinek.<#worship>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

PsychoStarfish
Minek kell ezt? Persze ha ez neked és mindenkinek így jó akkor folytasd. De értelmetlen. A végtelenségig csinálhatnátok. Van értelme?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Érdekesek vagytok,

-ha ti dicséritek magatokat az nem öntömjénezés.
-ha PET hivatkozik killekre (számokra), akkor az korrekt,
ha más teszi akkor az technokrata érzéketlen és gyerekes. Na a ti kettõs mércétek szerint valóban nehéz bármit jól csinálni.

Rezes pár hónap van közöttünk, de ha akarod te is játszhatod a nagy öreget.
Sadist
Áhh még ez is jó 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
LoL
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
/csak csendben... csak halkan... mán 5. az ármi topic/
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

PsychoStarfish
Én meg kírom neked ha úgyis jössz be a héten.

Sadist
Válogass 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

rezes
2.2
ha kell odaadom az accomat en meg inditok masikat.Ket rezi egyszerre paradicsomi allapotok😊

Al Bundy23
rajono kranity 😊 azaz <#banplz><#taps> hát bazze lehet mégis leszedem vmikor
de mien verzsön van most? meg hogy merre meddig? nem si meléxem má mi vort a nickem meg hasonlok majd uiztána kell nézni hány honorom vot?

IBANEZ UV777 Rulez

PsychoStarfish
Mindíg is jobban tudtál feküdni mint szaladni 😄😄😄

rezes
rajono kranity

Al Bundy23
mé nem votam jo vipperátor? ne modnmá ugy szaladtam mintha nem is lenen eltörve a csoka lába 😊
sose felejtem a ts orditásokat mikor kiérnék......FORSZI GRÁNÁÁÁÁÁÁD
hehehehe lol
azt nyekk

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
na azé jo látni bááááááááááz h ne változott a team member társulat 😊

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
megint a vip ruhadba gyere abbol gyorsabban vetkoztetem meztelenre a hulladat hogy jol meggyalazzam<#wink><#vigyor3>

PsychoStarfish
Jóvan. MAjd megemésszük azt kitalálunk valamit.

Dexa
bekaphatod báááázz...
😉

Al Bundy23
ja, azé 1 headshot-al jövök még rezesnek 😊 metolom a popsiját (hulláját) mint ostbota hüje gyerek a toloszéket

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
felvetettem múltkor neked is az ármis helyet...
😉

...csak most meghalni sincs idõm...
😞

PsychoStarfish
De én csinálom a képet, és együtt feliratozzuk 😄😄😄 Na jó komolyság kedvéért. Télleg nem kell ezen vitázni. Nem a számok teszik az embert. Van aki jól tolja, van aki nem, de attól még mind a kettõ lehet ugyan úgy egy fasza jó személyiség. Az meg hogy kikerült mint hír, pl nekem tetszett, mert pár emléket eszembe juttatott, meg látni, hogy van azért Army élet kishazánkban.

rezes
Nem akarsz egyet lovagolni?<#kuss><#kuss>

Al Bundy23
hát eskü besirok ettol a banplz-töl annyira jo 😊

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
hulye vagy magyarok vagyunk...<#banplz><#banplz>

Al Bundy23
na kéremszépen ide se jötök többet 😊 ostobaságokon vitáztok,,,,,1x élném má meg amit sose fogok, h egy kollektiv pikcsör van arrol h mindenki mindenkit szeret és sör van a kezébe nem pedig becsmérelö irás 😊 meg lapát,csákány,piszkavas, mübré >-----ezt kifejezetten dexának 😊<#banplz><#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
hááát bizta most is melózik...
😞
(de nem 100...)

rezes
Nevetseges hogy csak a szamok alapjan tudod megitelni az embereket.Na mindegy majd ha felnosz rajosz hogy sosem a szam hanem a mogotte lapulo ember az ami szamit.

Dexa
sört most nyomjad bázz mert a mostani már elõteljesen fogyóban és fog a faxom lemenni a köv-ért...
😉

Majd idõvel te is rájösz, hogy ne add a nagy öreget amég nem tájékozódtál... Egyébként meg Joszinál pont te hivatkoztál a killekre.

Amúgy ez itt egy AA fórum és most éppen fragrõl, leaderscore-ról meg ilyenekrõl beszélgetünk, de ha tégrd felvidámít majd késõbb bedobok egy-két nyári élményt😛PP
Al Bundy23
és TÉLLEG G merre van??????????????????????

IBANEZ UV777 Rulez

PsychoStarfish
Hali PET. Éccakát ha léptél.

Köszi Dexa, jó vagy egy sörre, ha erre jársz, és játsz nyugodtan, ha ott leszel, akkor bizony együtt örülünk ha akarod ha nem 😛
PsychoStarfish
Mi lenne. Éldegélek mint hal a vízben lol 😄

Al Bundy23
rezes engem azé evett ide mert most már van netem 😊

IBANEZ UV777 Rulez

PsychoStarfish
Na mivan Dexicsek? Hogy megy a sorod? Rég beszéltünk. Suli? Na jó nem offolom szét a cuccot. Majd megbeszéljük.

pet70000
Szia Fish!!
Bye all, léptem......

pet70000
van saját szerver meg ts is!
privbe küldünk regisztrációt néven
Holnapra meg lesz

Dexa
...te kis szaros...
😉

rezes
vazze fish mi a turo van?mar ezert megerte flamelni hogy felevett titeket a fene ide😊))

Dexa
LoL
😊

dehogy is csak én is megérkeztem tegnap x idõ után és ebbe csöppentem itt bele...

PsychoStarfish
Látom tetszik a smile szaros <#bee1>

pet70000
Bro, amúgy béke van, legalább is szerintem......
Amúgy az álltalad közölt adatokkal kapcsolatban mondom neked, hogy vannak az életben fontosabb dolgok is mint kia, frag, kill.....
Majd idõvel rájössz te is....

persze a pacsi jár, ha ettõl jól érzed magad

(HAlkan jegyzem meg, hogy ZsozS-al nem érdemes összehasonlítanod magadat, mert játékban megesz simán minket.....)

le van szarva, én megpróbálok már nem írkálni többet......

Al Bundy23
látom dexa te meg diplomatának készülsz 😊 látom megörizted jo szokásod és dioplomatikus vagy 😊 igaz ebböl nem gazdagszol meg 😊 jol oda kell verni egy holapáttal 😊 na ez csak voicc volt 😊 örvedtem nektek, még lehet hogy eccer noise bundy will return 😊
és most <#banplz> 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Jaj rezes üzenetére volt válasz vazze...
Dexa
de pont ezt írta mán nem is tom ki korábban és most Cirek is ezért írja hogy elég hírszegény idõszak is van most, de a másik hogy bizonyos idõszakonként bekerülnének majd statisztikás adatok is a hírek közé (havonta egyszer egy jó szaftos anyag)
szal spec én örülnék ennyi leader score-nak, de még nincs annyi... egyenlõre...

a másik részét a dolognak meg aszem Crass fejtette ki hogy Pata sem szívózásból és semmi ilyen megfontolásból rakta be a dolgot hanem azért mert spec õ is büszke rátok, õ is nézi az eredményeiteket... szal ezért került be a dolog a hírekbe...

szal most ha bekerülök majd a top 10-be vmelyik pályán és vmi véletlen folytán kikerülne News-ba a dolog akkor én is számíthatok arra hogy ilyen szinten megy majd a vérszívás teljesen feleslegesen?
mert akkor nem is mek játszani...

ezért szajkózza itt mindenki hogy relax...

már X hozzászólása errõl megy a vita... teszem hozzá újra teljesen feleslegesen

Al Bundy23
😊 huha ennyire állat lettem? uram isten, még jo h asszony kinevelt ebböl 😊van valami ts- vagy valami szar? felnézek 😊

IBANEZ UV777 Rulez