America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fonok.Ki az a corporation?
IBANEZ UV777 Rulez
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
-ha ti dicséritek magatokat az nem öntömjénezés.
-ha PET hivatkozik killekre (számokra), akkor az korrekt,
ha más teszi akkor az technokrata érzéketlen és gyerekes. Na a ti kettõs mércétek szerint valóban nehéz bármit jól csinálni.
Rezes pár hónap van közöttünk, de ha akarod te is játszhatod a nagy öreget.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ha kell odaadom az accomat en meg inditok masikat.Ket rezi egyszerre paradicsomi allapotok😊
de mien verzsön van most? meg hogy merre meddig? nem si meléxem má mi vort a nickem meg hasonlok majd uiztána kell nézni hány honorom vot?
IBANEZ UV777 Rulez
sose felejtem a ts orditásokat mikor kiérnék......FORSZI GRÁNÁÁÁÁÁÁD
hehehehe lol
azt nyekk
IBANEZ UV777 Rulez
😉
IBANEZ UV777 Rulez
😉
...csak most meghalni sincs idõm...
😞
IBANEZ UV777 Rulez
😞
(de nem 100...)
😉
Amúgy ez itt egy AA fórum és most éppen fragrõl, leaderscore-ról meg ilyenekrõl beszélgetünk, de ha tégrd felvidámít majd késõbb bedobok egy-két nyári élményt😛PP
😉
😊
dehogy is csak én is megérkeztem tegnap x idõ után és ebbe csöppentem itt bele...
Amúgy az álltalad közölt adatokkal kapcsolatban mondom neked, hogy vannak az életben fontosabb dolgok is mint kia, frag, kill.....
Majd idõvel rájössz te is....
persze a pacsi jár, ha ettõl jól érzed magad
(HAlkan jegyzem meg, hogy ZsozS-al nem érdemes összehasonlítanod magadat, mert játékban megesz simán minket.....)
és most <#banplz>#banplz> 😊
IBANEZ UV777 Rulez
szal spec én örülnék ennyi leader score-nak, de még nincs annyi... egyenlõre...
a másik részét a dolognak meg aszem Crass fejtette ki hogy Pata sem szívózásból és semmi ilyen megfontolásból rakta be a dolgot hanem azért mert spec õ is büszke rátok, õ is nézi az eredményeiteket... szal ezért került be a dolog a hírekbe...
szal most ha bekerülök majd a top 10-be vmelyik pályán és vmi véletlen folytán kikerülne News-ba a dolog akkor én is számíthatok arra hogy ilyen szinten megy majd a vérszívás teljesen feleslegesen?
mert akkor nem is mek játszani...
ezért szajkózza itt mindenki hogy relax...
már X hozzászólása errõl megy a vita... teszem hozzá újra teljesen feleslegesen