America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért kíváncsi lennék arra, hogy mennyire kell ahhoz feltekerni a hangerõt, hogy hallhasd a pálya túlsó végérõl a lépteket. Az szerintem már olyan hangos, hogy ha melletted darál valaki M249-el, tuti hogy utána 5 percig nem hallanál normálisan.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Audigy2-vel, fasza fejhallgatóval azt is meghallod, ha a szomszédos szerveren finganak.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Vegyen magának egy fejhallgatót és õ is élvezheti ezt az elõnyt!
Amúgy hogy a gyíkban gondolják egyesek hogy ha másnak egy kicsit több lehetõsége van (mert van egy kis sütnivalója) akkor az máris csaló vagy hekker! <#mf3>#mf3>
Az ilyen kis csicskák mint ez az arc aki ezt írta, az jáccon inkáb aknakeresõt, mert abban nem sok jelentõsége van a hangnak!
Nem hiszem el hogy ennyire szánalmas emberek vannak mint ez a kis pöcs!
Ba@>#&>#a meg! Ez nagyon felhúzott!
Amúgy nem hiszem hogy annyira unreális távolságból meg lehet hallani az ellent!
Vegyük pl. villaget:
Ott a rengeteg szoba, ajtó, lépcsõk!
Azért mert hallok egy ajtót csukódni, vagy kinyílni, abból még nem tudom (még én sem 😊 hogy melyik helyen van az aki nyitotta vagy csukta, pláne ha még többen vannak élve a csapatomból!
Úgyhogy ez egy hatalmas fa§§ág amit ez a nyikhaj írt!
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=120119
(majd fordítsa le aki akarja, nekem mennem kell)
A PBs és CDCs srácok már dolgoznak a fejhalgatót használók kiszûrésén<#idiota>#idiota>
N0 TXT TLK PLZ!4!
Nagyon-nagyon nem szeressük ezt az "Sztem balfasz/-hülye/Utálom ezt a gyereket, ezért a csapata is az".
Miért kellet belevonni Lance-t, Rush-t, Ekehatatyát, Gyadit, SSBeecy-t és fõleg engem😊 ? Nekünk semmi közünk az egészhez, tehát kérem hagyjuk a HITezést, xSUzást.
Nem azt mondom, h béküljetek ki, mert leszarom, de privátban folytassátok.
Remélem nem érti senki félre ezt a hozzászólásom, aki mégis megbántva érzi magát az _privátban_ keressen meg.
N0 TXT TLK PLZ!4!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
mind már elmondottam vala beszolásomnak kifejezetten a provokáció volt a célja.. <#lama>#lama> sikerült is felkavarni az állóvizet és végre beindulni láccik a hunwar.. <#wave>#wave>
Esetleg még a játék változói között kutathatsz, talán van köztük valami, ami a szövegek méretét változtatja.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
A gémben szerintem nem lehet állítani.
Használd a 640x480-as felbontást és fasza nagy lessz a betû <#idiota>#idiota>
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
de a végén mielött befejeztem valami "megbaszlak_ratyi" vot a nikem 😊
IBANEZ UV777 Rulez
The gods have disconnected you ...
IBANEZ UV777 Rulez
Fonok.Ki az a corporation?
IBANEZ UV777 Rulez
Tényleg kérdés:
1600x 1200 felbontásban, hogyan lehet megoldani, hogy a beírások olvasható nagyságúak legyenek (mert így rohadt kicsik lettek a betûk bázzz...)
Két ilyen régi arc, újra itt!!...
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Na jo csak vicceltem Köszi szépen<#vigyor2>#vigyor2>
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
IBANEZ UV777 Rulez
HB Matrica !
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez