America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Crassus ajanlasaval is inmar!😊)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Egyetértek, Zalman 5.1 + Audigy2 rulez. A fogorvosom is ezt használja, meg Dem@n is tudomásom szerint.
Sadist
Én is mindig fejhallgatóval nyomom (hangszóró nincs is 😛) Én is csíter lennék? <#zavart2>
Azért kíváncsi lennék arra, hogy mennyire kell ahhoz feltekerni a hangerõt, hogy hallhasd a pálya túlsó végérõl a lépteket. Az szerintem már olyan hangos, hogy ha melletted darál valaki M249-el, tuti hogy utána 5 percig nem hallanál normálisan.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro
Amúgy van benne igazság😊
Audigy2-vel, fasza fejhallgatóval azt is meghallod, ha a szomszédos szerveren finganak.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ez mekkora kretén!!
Vegyen magának egy fejhallgatót és õ is élvezheti ezt az elõnyt!
Amúgy hogy a gyíkban gondolják egyesek hogy ha másnak egy kicsit több lehetõsége van (mert van egy kis sütnivalója) akkor az máris csaló vagy hekker! <#mf3>
Az ilyen kis csicskák mint ez az arc aki ezt írta, az jáccon inkáb aknakeresõt, mert abban nem sok jelentõsége van a hangnak!
Nem hiszem el hogy ennyire szánalmas emberek vannak mint ez a kis pöcs!
Ba@>#&>#a meg! Ez nagyon felhúzott!
Amúgy nem hiszem hogy annyira unreális távolságból meg lehet hallani az ellent!
Vegyük pl. villaget:
Ott a rengeteg szoba, ajtó, lépcsõk!
Azért mert hallok egy ajtót csukódni, vagy kinyílni, abból még nem tudom (még én sem 😊 hogy melyik helyen van az aki nyitotta vagy csukta, pláne ha még többen vannak élve a csapatomból!
Úgyhogy ez egy hatalmas fa§§ág amit ez a nyikhaj írt!

Minimum 😊
repro
jha és minden gonosz warezoló tõtheti már a HL2-t

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
a fejhalgató 2 L, nem?

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Na hogy valamin röhögni is lehessen:
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=120119
(majd fordítsa le aki akarja, nekem mennem kell)

A PBs és CDCs srácok már dolgoznak a fejhalgatót használók kiszûrésén<#idiota>

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Na mi lenne, ha végre magánban folytatnátok?
Nagyon-nagyon nem szeressük ezt az "Sztem balfasz/-hülye/Utálom ezt a gyereket, ezért a csapata is az".
Miért kellet belevonni Lance-t, Rush-t, Ekehatatyát, Gyadit, SSBeecy-t és fõleg engem😊 ? Nekünk semmi közünk az egészhez, tehát kérem hagyjuk a HITezést, xSUzást.
Nem azt mondom, h béküljetek ki, mert leszarom, de privátban folytassátok.
Remélem nem érti senki félre ezt a hozzászólásom, aki mégis megbántva érzi magát az _privátban_ keressen meg.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Josszimatroz
<#vigyor1> na jah.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Bár olyan sokan vannak szervezhetnek egy buszt, aztán bejöhetnének a városba nem csak a háztájiban zajlik az élet... 😊)
Áh hagyjad Joszi ezes a rezes egy irigy kis pöcs, egy lúzer, érvelés nuku, majd ha felnõ beveheti a bruce lee kardom.
Al Bundy23
megalol ez a szmájli <#mf2><#banplz><#banplz>

IBANEZ UV777 Rulez

Josszimatroz
sajnálom.. nem gondoltam hogy sokan túlreagálják a dolgot.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
Inkább csak a fröcsögés indult meg, szal mostmár léci tényleg dobjátok a témát, mert

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[negativ] Cirek
én is játszottam 1600*1200-ban, pár óra játék után nekem átállt a szemem a kis betükre... 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Josszimatroz
hmm killek? gyüjtsek? a top KILL-ben 4. vagyok ill vagyunk(mivel 2en visszük) jell.pill. -(xSU)-Jomunkasember néven.. :-P jah és 56k-n nyomtuk és nyomjuk ..ts nélkül.. a nagyok dolgába.. nevetséges.. itt nincsenek nagyok v kicsik..
mind már elmondottam vala beszolásomnak kifejezetten a provokáció volt a célja.. <#lama> sikerült is felkavarni az állóvizet és végre beindulni láccik a hunwar.. <#wave>

Sadist
Amúgy milyen monitorod van, hogy 1600*1200-ban játszol? <#ravasz1>
Esetleg még a játék változói között kutathatsz, talán van köztük valami, ami a szövegek méretét változtatja.

pet70000
ühüm

Sadist
Jah, hogy a játékban gondoltad? <#idiota>

Gyadi
Jah, 320x300-on is már egész jól ellehet olvasni 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Huáh, halle Fish, meg Retek Bundy 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

THE matrica
Sadist biztos az explorerre gondolt nem a játékra.
A gémben szerintem nem lehet állítani.
Használd a 640x480-as felbontást és fasza nagy lessz a betû <#idiota>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

pet70000
ez hol??

Al Bundy23
de volt ien is 😊
de a végén mielött befejeztem valami "megbaszlak_ratyi" vot a nikem 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Ahet
vagy csak engem tévesztett meg a fáradtság ::S

The gods have disconnected you ...

Ahet
Sziasztok így ismeretlenül is, de nem ezt az acc-ot acc-ot keresitek ?😉

The gods have disconnected you ...

rezes
ne mondjad ma me meg megteszik😊<#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Al Bundy23
áhhh szal te távollétembe megkurásra itélté? 😊 akkor hát <#banplz><#banplz>

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
nem az azt mutatja mi lesz a bunderator sorsa ha osszeakad velem<#mf2>

Al Bundy23
te rezes most nézem a logodat 😊 mi ez valami pedofil faszoi megilja a kicsákot? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Sadist
Nézet->Szövegméret

pet70000
Viszont érdekesség, ha már armicas fórum, hogy most cseréltem procit (AMD 3.2 64 bit+Abit8 alaplap-ra) és a játék teljesen lagmentes lett nekem...
Tényleg kérdés:
1600x 1200 felbontásban, hogyan lehet megoldani, hogy a beírások olvasható nagyságúak legyenek (mert így rohadt kicsik lettek a betûk bázzz...)

rezes
ja mikor nem az?

pet70000
má' részeg....

rezes
hogyhogy nem vagy meg reszeg?Check forumotok😊

pet70000
ez a legjobb nap!!
Két ilyen régi arc, újra itt!!...
<#taps><#taps><#taps><#taps>

THE matrica
patacsi > #43175... <#hehe>
Na jo csak vicceltem Köszi szépen<#vigyor2>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

PsychoStarfish
Szeva Patacsi kolléga 😊 Hogy vannak a betegek?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

patacsi HUN
a legszebb idõk voltak 😊 talán lesz még olyan...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Al Bundy23
oh szevasz medic föisten (meg még azota ki tudja mien beosztásba leledztel) 😊

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
Halacska és Bundy 😄 Ez mégiscsak jó nap (bár nem úgy indult)
HB Matrica !

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Al Bundy23
áhh nem is mondok semmit sem. amugy gamázni is zsoktatok vagy csak irni 😊

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
Hagyjad nem vagja de legalabb jot rohogunk<#eplus2>

Nem, tanulságos volt.
Al Bundy23
na hozzuk fel a topicot? 😊 megjöt farok bundy egybö kenni az offot 😊bevallom G küldött hogy vegye mát a munkáját 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
barocas az isten tegyen a kopaszok közé 😊 ne vedd má komolyan ezt az egészet az isten áljdon má meg... 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
nem tud 😊 mert nem tudom magamse mi votl a nevem a trekkeren asszem méá fent sem vagyok 😊pedgi hány honorolm vot getz? 72-73? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Nem személyeskedsz igaz?