America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Bundy23
az enyém? csakis a páromhoz :) azé mágus votam ma VIPként

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
látjuk má' hova húzz a szíved.....
<#banplz><#banplz><#banplz>

Al Bundy23
ÁHH ÁHHÁ ÁHH ISTEN VAGY :)

IBANEZ UV777 Rulez

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Al Bundy23
ERRE CSAK ANYIT H <#banplz><#banplz><#banplz> :)

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
csak utannam:)

Fonok.Ki az a corporation?

Dexa
szétlövöm majd a puzókádat báázz...
;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
sajna azok elfogytak. Eléggé hiányoznak, de majd eccer (gyk. soha) lesz eXtended edition a hospitalbol, ahol lesznek falábbal rohangáló betegek, meg dokik. Na ott már lesz gránát.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Al Bundy23
ööö na ez kicsi tulzás:) de ma méá kentük picit gezmeccel hospitalon:) 10 honoros vip alázott eheheheheheh
de hova tüntek a gránitok???????????????????????????????????????? :(

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
el bundelovics gémelni fogsz megen ha jól értem?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Al Bundy23
rezes ez azé nem jo mert csak az army loginom változtattam a trekkeren nem :)

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
http://aaotracker.4players.de/worldwar.php?country=Hungary
Itt keresgelj de azt ne vardd hogy en keressem elo neked:)

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
NATO ismét megrendezi a kis funwarját.
2 fél közül lehet választani és egy napon kerül lebonyolításra.
Tavaly több, mint 40 játékos vett rajta részt 3 szerveren.
Akit érdekel:
http://www.teamwarfare.com/forums/showthread.asp?forumid=25&threadid=185127

N0 TXT TLK PLZ!4!

Al Bundy23
áhhh getzzzz nem tom mi vot a régi accom :) HEEEEEEEELP :) me az kurvaélet h nem kezdem ujra megen :)

IBANEZ UV777 Rulez

Slow
amd 2.6+, 512 MB, GF4 TI4200 128MB, nem nagy cucc, de simán megy rajta (nagyok a mapok és a betöltésük kicsit lassu (kb fél perc), de utána simán 30-40 FPS-em van)

tegnap kb 200-250-en nyomták, 28-as és 32-es szerverek is vannak és nem laggolnak, még az amcsi szervereken is 200 alatt a ping...

army-ból egyrészt a nagyméretû mapokra emlékeztet a fíling (RT, Bridge SE), másrészt tök új élmény a romos városokban a harc ill. a tankcsaták... de realmod rendesen...

na de félre off-ott, itt a RO topikja ;)

Josszimatroz
kira.. és milyen gépen nyomod? erõmü kell hozzá? mennyien jáccák ezt a modot? van elég server? <#confused>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Slow
ja én csináltam játék közben ám ;)

Slow
amíg nem megy a flém és áll a fórum, belinkelek pár képet abból a játékból ami jelenleg megoldja az FPS hiányomat ;)

RO kep1
RO kep2
RO kep3
RO kep4
RO kep5
RO kep6

Sadist
Ha betölt a játék fõmenüje és nem tudod mozgatni az egeret és nem megy a zene, akkor csatlakozik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[negativ] Cirek
+ az ASE-ben is állíts be a nevedet.
és soxor elõfordul hogy mire betöltenél betelik a hely. jó esetben ilyenkor kiírja hogy connection failed, rossz esetben csak a fömenübn vagy és nem ír ki semmit.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

THE matrica
Boldog Születésnapot (igy a végefelé) Mummy.<#taps><#taps><#taps>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

repro
- jó jatek verzió (2.2)
- Personal Jacketben nyomd be a jelszavad megjegyzését.

N0 TXT TLK PLZ!4!

pet70000
ha felfelé menekül a VIP vagy ha kitámad, akkor simán lehet hallani, hogy mit csinál..

[Rush]
Mi volt itt bazdmeg <#vigyor1><#mf2>

hTTp://ror.hu/

Szevasztok!
Az a problémám, hogy All Seeing Eyejal(de hülye leírva:)) nem tudok csatlakozni szerverre, duplaklikk szervernév betölt progi, de a fõmenü jön elõ, nem csatlakozik szerverre. Esetleg tudja valaki mi a probléma? elõre is thx

zotyesz
Szerintem meglehetõsen jóra sikeredett. :)

Sadist
Én már hallottam olyat is, hogy Hospitalon az Ambush egyszerûen le tudja "hallgatni" a VIP-t. Simán meg lehet különböztetni, ha felfelé meg a fém lépcsõn, lefelé a folyosón, vagy pedig a mûtõn keresztül át az ajtón.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nyers
Ez nem a teljes igazság ...
Mondjuk Pipeline-on minden szart hallani mindenhonnan. Másrészrõl meg nagyon (túl) hangosak az objectivok (a csapelzárást mindenhonnan lehet hallani, a nagyszerû fényképeszkedést is általában), a léptek, az összes ajtó, szellõzõ úgy nyikorog, hogy a nagyanyám tudja, hogy a CP felé közeledem. Sztem ez hatalmas hibája a játéknak, mert megint a defet segíti, de qvára.

My Life for Freedom!

Slow
ok, de akkor TE NEM!
Amilyen béna vagy mindig kilógsz :P

;)

[HUN]Crassus
MINDENKIHÜJE!:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Josszimatroz
HL2-t? nyomja már valaki? milyen? lehet 7végén beruházok rá... föleg a klassz készülö MOD-ok miatt... <#lama>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
hopsz bauer?.. van egy 9es accom <#taps>

pet70000
én mernék rezivel találkozni, csak magammal vinném ZsozS-t ;)

Slow
minden dolog és számítás és értékelés igaz, de sajnos csak a BAUER-ek után kezdõdnek a helyezések... :P

LOVE ME!!! ;)

:D

Free
mindenkinek mondanám....
hA MÉGEGYSZER VALAKI AZT ÍRJA HOGY FESZÍTIK A -{HuR}- T AKKOR SZOMORÚ LESZEK

NA SZÉPEN LEGYÜNK NYUGODTAN MERT SZÉTCSAPOK A CLÁNOK KÖZÖTT
ÉS MINDENKI VEGYE TUDOMÁSUL AZ INTELIGENSEK ÉS AZ ISTENEK IS HHHOGY A -{HuR}- CLAN A LEGJOBB ÉS AZ EGYETLEN SUPERINTELIGENS ISTEN CLAN BANDA(egyszemélyes)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Al Bundy23
eh hát én spec nem mernék veled találkozni :)<#banplz>

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
Illetve lasd hogy en hajlamos vagyok a baratkozasra:
06703897636
Barmikor hivhatsz a tobbit pedig telefonon

rezes
Tisztelt Barocas.
Gondolom egyenes ember leven te barmikor mered vallalni a velemenyed.Szerintem ezeket a dolgokat megbeszelhetnenk szemelyesen is hogy tenyleg ne ezt a forumot szemeteljuk tele.Add meg a telefonszamodat vagy megadom en az enyemet es beszeljunk meg egy talalkozot.Szemelyesen biztos alaposabban ki tudjuk vesezni ezt a temat.

rezes
Nem tudom megallni de ezt most mar mas modon fogom az illetovel megbeszelni

[negativ] Cirek
tehát 5.1es... :D

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
engem inkább az idegesít, hogy sokszor nem hallom a lépteket..
vmi bug miatt hangtalanul közlekedik néhány csávó..

(Audigy2+%.1 fülesem van)

Ez az PET! Mondd meg nekik!!

pet70000
és még annyi, hogy vannak xSU-sok jó páran, akiket kifejezetten szeretünk, és remélem ez így is marad......
<#love11><#law><#puszis><#love12>

pet70000
Köszönöm a <-HIT->America's Army Klán nevében!!
Téma részünkrõl lezárva
(remélem Rezi megtudja állni, hogy Barocas "okos" beírására válaszóljon)

[HUN]Crassus
NAGY ARC ON:Jah es ZsosZ-t IS leszedem annyiszor mintahanyszor o letud szedni engem!<#bee1><#bee1>

[HUN]Crassus
Eax+audigy-vel nem kell nagyon feltekerni es mindent faszan hallasz.es aki nem sajnal 13K-t az mindenkepp vegyen 5.1-es zalman fulest(nem csak armyban uberfasza a kozvetlen dolby a fulbe!:))

[HUN]Crassus
AMugy egy jo fejhallgato +20% jatekbeli teljesitmeny sztem.....
De en neha nem ertem,hogy egyes jatekosok (akar a tapasztaltabbak is) fittyet hanynak a zajokra,leptekre,granatkibisztositas hangokra stb.

Nekem nem lenne kifogásom a hangfal ellen sem, de szerintem a családnak meg a szomszédoknak igen. Nem hinném, hogy õk ennyire részt akarnának venni a játékban.