America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csak ízin jáccom, mert nem szeretem az autós gammákat.
Szal tipikus B kategóriás "urvezetõnek" ez is megteszi. (Na jó azért néha szoktam rallizni de szigoruan földuton, eccer ki is raktam 2 kerékre a trabinkat, azóta beteges szegény <#vigyor5>)
Amugy nem is a csíterek miatt hanyagolom az armyt hanem inkább a lag miatt.
Esetleg ma este kipróbálom hogy milyen de nem fogom feleslegesen idegesíteni magam.

Ahet
Én arra gyanakszom, h a butákok nem mérték fel, pontosan mit is bírna a rendszer és a vonalak nem féltetlen bírták el többletet. ... Mondjuk ehhez csak gratulálni tudok.
Avagy most mérték fel. 😉

mégsem zökkenõmentes az átállás...

The gods have disconnected you ...

Sadist
Nálam nem volt semmi emelés, de tegnap nekem is lagolt.

Az NFSU2-ben nem igaz hogy nincsenek csíterek. Nézd meg a gépet hard fokozaton. Úgy csal mint a gép 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Eh nekem kábelnetem van axeléknél. Halkan megjegyzem hogy kb fél éve dupla akkora a sebességem mint amire elõ vagyok fizetve. Ellenben tegnap iszonyat szar volt a helyzet délután. A datanet oldalán kb 680 kb/s körüli értéket mutatott. Játékban 160-180 körüli volt a pingem, de sajnos rettenetesen lagzott. És kb két körönként kidobott deployment menübe azzal az üzivel hogy: Communicaton Error. Try again.
Ekkor betelt a pohár és felraktam az NFSU2t és azóta azzal kenem 😊
Szép grafika nem lagos, nincsenek csíterek. Szal nálam asszem ez megy még pár napig!
Amugy axelero azt írta hogy november 16-tól 30ig lesz átállás nagyonbb sebességre. Kelet BP kelet Mo. Nyugat BP. Nyugat Mo. sorrendben.
Nálam mondom már vagy fél éve kétszer akkora a sebesség mint amire elõfizettem, és kaposvári vagyok.

MarkBlade
Szintén zenész.. Megduplázták 1024-em lett de tegnap csak a pingem nõt érezhetõn.. 😞
Nem értem én sem de csak meg oldják..
Ahet
hmm *gondokodik el* ti tapasztaltátok h megnõtt a netsebességetek?
netspeedjobbra alul megtudjátok nézni, legalábbis aki adsl.elvan fenn.
Nekem megduplázták, de ez azt eredményezte meglepõ módon, h szinte mindenol felkúszott a pingem az egek be :S. A netszolgáltatónál megnyugtattak h szerintük ez csak a tegnapi nap folyománya. : ..hiszem is meg nem is...

Kérdezem, nálatok mi a helyzet? "Vagy csak nekem sózták el megint a levesem." :S

Josszimatroz
multkor CSAR-on volt egy srac aki kb 100.000 rpg lott ki def spawnnal.. aszonta ammo bug.. :-p amugy valszinu az volt

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
nem kell =/= nem szabad

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gyadi
Mert szétcseszi a forumot, és ha valami nagyon nagy dolog történik (kiadják a lag-bugmentes armyt😊 akkor szabad csak.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Rafaelo
különben szembe sem jutott volna soha de így ha tiltjátok!!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sadist
Gratulálunk <#taps><#idiota>

Rafaelo

miért nem szabad bazinagy kék betükkel írni????

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sadist
Ha admin vagy, akkor csak simán konzolba: pb_sv_getss (a játékos sorszámát nem kötelezõ beírni, ez esetben minden játékostól PB shotot kér)
Ha pedig nem vagy admin, de van elég Power pontod (és a szerveren be van állítva), akkor: pb_sv_rcon pb_sv_getss (a többi ugyanaz)

Sadist

Vicking

Mi is a menete a screenshot kérésnek egy szerverrõl, ha kíváncsi vagyok, csal-e valaki??

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Sadist
Ilyet offline én is tudok csinálni 😊
konzolba:
start pályaneve
mpcheat changeclass g
paramsammo 1

Valami ilyesmi módon lövöldözte?

N3TuddKi

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
nála nem kell 5 mp. olyan mint amikor tüzijáték van. folyamatosan hallod és látod hogy robbannak a 203asok. ahogy figyeltem ugy csinálta, hogy az elején kilõtt 3-4et és utána felment az assault felsõ szintre, "sorozatra" kapcsolt és bombázta a s/r bejáratot és az A obj ablakát. szó ami szó látványos volt...
csak kiváncsiásg képpen az éjjel oda pillanottam kik is játszanak azon a szerveren (ott mindig lehet "csodát" látni)

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Free
az POálya Weapons Cache ott a 203 ott én is lövök sorozatot m203-al :-D De hogy miért szines a neve???

jó mondjuk nekem kell két lövés között 5mp mert mire betölti az idõ

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[Rush]
miért is?

hTTp://ror.hu/

N3TuddKi
ez bug lenne? nem hiszem. a srác sorozatot lõtt m203-al<#guluszem1>
ez most volt kb 2 perce...

<#guluszem1>

N3TuddKi

N3TuddKi
elméletileg ezta -1 es témát javította az uj peccs<#nemtudom>

N3TuddKi
nemrég beraktam nektek egy gyöngyszemet pár hete volt,de nem kell messzire menni játszatok WC-t ott lesz ilyen dögivel sajnos....

Dexa
...én má' láttam... de amióta bejött még csak egyet pedig szerintem azért simán ki lehetne osztani sokkal többet is... csak itt meg elõjön hogy a cumó mit vesz észre és mit nem... csak az úgymond visszaesõk kapnak HB-t vagy minden csíter...
szal <#nemtudom>

(csak lassú vótam... mindenki Lkezdte írkálni hogy LoL... fucking cheater...ésatöbbi és utána már nem volt értelme SS-t csinálnom hogy megmutathassam mert már nem látszott a szöveg... jóvanna... lassú vok...)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Free
kicsit olyan ez mintha 50 milliárd dollárról beszélnénk... mindenki tudja hogy létezik de senkisem látta még

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
Azt mondják van hardware ban de én még nem láttam sehol

Gfreiter
Akkó iszonyat hardware bann kéne neki. Köcsög 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Free
nem hinném szerintem egy agresszív cracker lehet a gyerek aki felnyomta az army t
vannak ilyen unatkozó csodagyerekek

Gfreiter
" © N3TuddKi tegnap 23:40 | Privát | Válasz | #43394

ez vajon mi? srác félpercenként változtatta a nevét, hol szinesre hol nem elrakott fegyverrel lõtt le!?
a 3. képen a neve "látszik" az "A" csapatban, mint AR-es... "

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Reggelt 😊
Wazze, tényleg... Nem lehet, hogy csak bug?

Free
😄
reggelt mindenkinek

G nézd meg hogy ha nincs ott senki akkor hogyan lehetnek ppontjai ??

Gfreiter
Pont nincs senki az A csapatban az AR-sloton.

Gfreiter
Nyers, Friczy, Dexa, köszönöm 😊 <#worship><#worship><#worship> Életem legjobb szülinapja volt 😊 <#pias><#bohoc><#buck>

Josszimatroz
lehet a -1 es csákó volt.. lásd forum kb 1 héttel ezelött.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
ja, és semmilyen formában nem lehetett kiszavazni, ráadásul mindez official szerveren <#confused>

sorry a nagy képért

Nyers
Boldog szülinapot G! <#taps>

My Life for Freedom!

Friczy
HBD G. <#papakacsint>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Dexa
...megkésve bár de törve nem...

heppi börszdéj Dzsí...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Köszi all mégegyszer 😊)) Hát Pata, mióta melózom, hazajövök, és csak becsoffadok az ágyba... Alig alig tudok játszani is 😞 De ígérem gyakrabban jövök... (tom már ígértem... <#idiota>) 😊

patacsi HUN
HB! már amennyit mostanában itt vagy 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gyadi
Boldog szülit Mr. G 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

pet70000

Gfreiter
Köszi szépen srácok 😊 Rendik vagytok 😊)) Ez már a második szülinap köztetek <#vigyor2><#integet2><#vigyor2>

rezes
lavirozni kell es foldeteres elott lefekezni az ernyot hogy ne seruljel meg az erkezeskor.

Fonok.Ki az a corporation?

Rafaelo
ok

Sadist
Nem folyamatosan kell nyomni, hanem csak a földetérés elõtt. Bizonyos idõ kell neki, hogy lassuljon.

Rafaelo
az e betüvel nem? azt szoktam de úgy is failurét ír ki

Sadist
Boldog szülinapot G <#taps>

Ahet
Feltéve ha kiugrás elött nem a hátizsákját vette fel az ernyõ helyett 😉

Magyarán nem árt ha túléled az ugrást. 😉
A 'use' gombot nyomogasd a földközelében .. azzal fékezel.