America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brutal
Köszi és nem tudod megint ujbol kell lönöm a 40-et?
Vgay mennyit is kell???

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

N3TuddKi
ugy bizony<#wink>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Brutal
Sziasztok!
Most lemaradtam már megint...a 220-as verziot szedjem le és külön hozzá kell lehuzni még a 2.2.1-es patchet??

Vagy hogy van ez most?
Irjatok köszi üdv😮nikage

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

[HUN]Crassus
Köszi a meccset!!Ja és az hülye aki nem lõtte legelább 1x jól meg a csapattársát!😊)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

patacsi HUN
kell szervezni jó kis barátságos war- okat és jól szórakozni, vagy ellepni szervereket és egymásközt játszani ( kiszavazás is 1xû, ha sokan vagyunk ts- en). Ez az amit még lehet sztem, bár azt nem értem, hogy eddig miért nem így csináltuk...
Már Free- nek is mondtam, hogy kell olyan ts szerver, ahol nem klánok szerint, hanem map ass/def szerint vannak a szobák, ott lehet gyülekezni és védeni a hon becsületét 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Én is pont ma talákoztam ilyen egyértelmû dolgokkal. Sajnos teljesen elszaródott a game. 😞

My Life for Freedom!

Slow
találkoztam a WTF -színesevû- klánnal, WC-n 10 mp-en belül mindenkit kinyírt a csávó, támadóból ahogy jöttünk ki ajtón, mindenki kapott egy fejest...

tiszta CS lett a gém...😞

SACA_(HUN)
Ezt Crassus csinálta!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Mighty
Sose ertettem miert a deployment/missions menupontbol csatlakoznak sokan jatekhoz. Sokkal egyszerubb a multiplayer menupontban majd a filterre kattintva kivalasztani a megfelelo palyat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ahet
Ezt a filteres dolgot, még megprósza, aztán ..ha más nincs reinstall. :S

köszi a választ

The gods have disconnected you ...

Sadist
Én egy Army reinstallt próbálnék. Szerintem valami gubanc lehet a gépeden található kiképzések és a szerveren lévõ eredmények között :S

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ne deployment menübõl csatlakozzatok hanem filterbeállítással!
Úgy lehet hogy összejön!
2.2 után nekem majdnem 1 hétig nem engedett deployment menübõl csatlakozni és a trainingeket sem "isemrte" el a játék, de jáccani tudtam.

Ahet
Az egyik havert rábeszéltem az armyra, 😉 és ma nálam csináltunk neki katonát. Izibe végignyomtuk a 4 alaptraininget, mondván nálam még a 2.1 van fenn a 2 peccsel, gond nem lehet.
Nos a hivatalos oldalon karaj, a basic training complet, ám a játékon belül sajnos a MOUT-t továbbra is úgy tekinti, h nincs abszolválva és nem engedi fel sehova. :S
A tejszinhab az egészen, h én semtok felmenni a saját accommal. Mondván nincs kész MOUT. Egye penész megcsináltam ezen ne muljon .. de nekem sem hagyja magát.

Konklúzió: jelenleg nemtok/tudunk felmenni sehova ám a hivatalos oldalon (képet nem volt kedvem mentegetni)így néz ki a Basic Training táblázatom.
MOUT
MOUT
MOUT
Marksmanship Training
Obstacle Course
U.S. Weapons Familiarization
MOUT

Ötlet, h micsin? <#nemtudom>

[negativ] Cirek
semmi jó... 😞

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Sadist
Mi lett a végeredmény?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hát ez siralmas.
Most fél oráj megint probálkozok mint a kiskutya. De semmi. Max 5 percet tudok bentlenni egy serveren. De semmi hibaüzenetet nem ír ki. Ha meg rányomok hogy reconnect akkor duplicate login és azért dob ki.
Felgyújtom a gépemet a rákra. Az Axelerót meg fellövöm a holdra!

repro
Sajnos ismét csökkent az AA😮 társadalom.
-=<10thSFG>=-Gunny8 vietnámi veterán 2004. 11. 17-én szívinfarktusban elhunyt.
-=<10thSFG>=- fórum

Csapata közismerten fákylás cheatergyilkos klán 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
egen ,war ment <#bee1>

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Jah, tegnap pont haf szerveren is volt kb. 15 perccel egymás után 2 reboot. Utánna meg gondolom war ment, mert jelszavas lett, úgyhogy nem tulajdonítottam nagy jelentõséget neki.

bcs78
Én mostanában tapasztaltam 30-60 másodperces lagokat. Olyan mintha leállt volna a szerver, aztán fél perc múlva hirtelen megint megy, mintha mi sem történt volna.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Megnéztem de semmi nincs benne.
Routerrel menne a dolog. A furcsa az egészben annyi hogy hétfõn kb 2 órát voltunk kint ugyanazon a pályán és semmi probléma nem volt, vasárnap szintén majdnem 1 órát toltunk akkor Official EU serveren.
Kedd óta rá sem néztem a gammára, csak ma akartunk jáccani egy kicsit délután, de sehogy sem jött össze. Se külön külön nem tudtunk fentmaradni servereken sem egyenként.

Sadist
Routerrel játszotok? Esetleg nézd meg az America's Army\System mappában a armyops.log fájlt. Abban hátha van valami nyoma, hogy mi történt.

THE matrica
Erre én is rájöttem, de ezt a ctlr+f5 dolgot nemtuttam.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Elló Helló!

Kérdés: Kb 2-3 perc után kifagy a game! Olyan értelemben mintha egy nagy véget nem érõ lag lenne! Valaki tapasztalt hasonlót! Nem rak ki a menübe csak leáll az egész mint amikor egy szerver összeomlik...

Lehet olyan gond hogy ip címrõl egyszerre ketten "megyünk ki" jáccani?

Pls help mert §2étba§2 az ideg... <#falbav><#zavart2>

Mighty
Mivel akkor már a cache-bõl veszi ki a zoxigént.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

repro
Ctrl+F5 <#lama><#mf1>

N0 TXT TLK PLZ!4!

THE matrica
134.73 Mbit/s <#mf1>énnyertem 😊

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
A netkapcsolatod sebessége: 23.64 Mbit/s
Hát ezt nem duplázták, ezt inkább négyzetre emelték <#idiota>

Valami ilyenre gondoltál? 😊

THE matrica
Az a baj hogyha imételsz, sokkal gyorsabb kapcsolatot mutat mint a valóság.

Gyadi
OFF: Szánalmas, hogy manapság ilyenekre van igény...
Itt, egy hír...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Zsír, ez tudja a tutit a frankót 😊

Sadist
<#worship><#worship><#worship>

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gyadi
A datanetesben nem bízom egyáltalán, mert nagyon pontatlan...

rezes
Valoszinu a szolgaltato hibaja nekem mas online jatek is beszaggatott ami eddig meg sosem csinalta

Fonok.Ki az a corporation?

Sadist
Miért nem egy magyar letöltés-mérõvel nézed meg? Szerintem azért ingadozik annyira. (Bár igaz armynál az a lényeg, hogy külföldre milyen sebességgel megy.)

Látom másnak is vannak problémái a pingekkel, ez most akkor a szolgáltató hibálya vagy az új patch is besegít, szerintetek kb meddig fog így menni ez a nagy ping?

pet70000
pffff 😉

1042kbit/s
or
130kbyte/s

Gyadi
993kbit/s
or
124kbyte/s

Beelõztem 😊

pet70000
983kbit/s
or
123kbyte/s

most jobb a cucc.....

pet70000
Gyadi
pata féle "kell még egy ember" hack 😊

Ahet
Õszintén szólva én inkább a régi pingjeimet akarom vissza mint a 100kval letölteni ... :S
Használhatatlan így játék. 😞 és nem csak nekem, az axelero_sukcs fórumán is sorra olvasható a megemelkedett pingekrõl szóló bejelentkezések. Mindenki megoldást vár ... azt megértem h odakinn a DEvek eledték az eszüke tsok hamburgerrel, de h idehaza se tudjanak vmit normálisan megcsinálni?
Legyen szó bármirõl. 😞

patacsi HUN
magic 😉

Sadist
Most néztem csak Army.hu-n:
A legtöbb felhasználó (41 fõ) Hétf. Nov. 08, 2004 1:58 pm (-én/án) volt itt.

Akkor tájt jött ki a 2.2? 😊 Mert úgy tudom elõtte egy jó darabig a max csak 13 fõ volt.

Gyadi
Ezeknek a sebességmérõ cuccoknak nem hiszek, meggyõzõbb, hogy 126-128-al tudok letölteni 😊
A datanet-es seb. mérõ az össze-vissza irogat minent, van amikor 300-at téved 2 mérés között, pedig semmit sem csináltam 😊

Sadist
Hol nézted a letöltési sebességed?

pet70000
Szerintem Ahet-nek van igaza,
Most néztem, nekem is megduplázták a cuccost, de olyan egyenetlenül tõlt le és fel is, hogy olyat még nem láttam...

Your current download speed:
411kbit/s
or
51kbyte/s

érted, or............

Gfreiter
<#idiota>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist
A tegnapi naptól eltekintve a pingekkel általában nincs gond.