America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Nyilik az magatol. Fekezni kell a vegen :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

rezes
ki is kell nyitni az ernyot nem csak ugy beugralni a vakvilagba

Fonok.Ki az a corporation?

Rafaelo
amikor a trainingen le kell ugrani a kör közepébe akkor nekem miért irja ki hogy failure amikor pont a közepébe ugrom????????????

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Boldog szülinapot Dr Dzsí!
<#wave>

THE matrica
Boldog szülinapot G <#taps>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

[HUN]Crassus
OOOO G-nek szulinapja van?? GRATULA!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Free
Boldog dzülinapot
Gfreiter

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[HUN]Crassus
tegnap 15:08??anyam:)

Sadist
2 perce Hospitalon Critical error! <#mf3>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Úgy néz ki, hogy az EU szerverek is átálltak 2.2.1-es verzióra.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A feeling kedvéért egy kis bridge? :D

pet70000
esik a hó wazzeeeee, na akkor ma nem megyünk ki, inkább játszunk....
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Sadist
Hidd el, megérte ;)

Rafaelo
már megvan sikerült 100Xszorrra

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Friczy
nem voltál katona... a bal alsó széle(sarka) és a közepe közé célozz.. ;)

keep walking... www.artum-inferniti.net

Rafaelo
hogy?

[HUN]Crassus
also szele kozepe.....

Rafaelo
nem tudom megcsinálni az elsõ traininget megörülök és nemtom miért elolvastam a magyar leírást nemtom hol hibázok váááááááááá<#sir>

repro
na aggódj pár nap és kiadják a 2.2.0-át...<#ravasz1><#idiota>

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gyadi
Vazz, kiadhatnának mán egy linuxos verzsönt is...
X hónapja nem igaz, hogy nem sikerült egy linuxos, mac-es verziót kiadni, amikor eddig sikerült kiadni néhány nappal a windózos után.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

[HUN]Crassus
kb 13K,de fenyevekkel veri a logitech legprofibb egereit........

Slow
fúúúj és átlátszó? és világít az arcodba? :)

repro
Mi meg éhezünk <#mf1>

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Tényleg, és hogyé kóstál ez a szupaegér?

Sadist
Nem az egér számít, hanem aki használja <#ravasz1>

Friczy
1600 dpi? 5.8 megapixel/sec? 16bit-es adatátvitel sebesség?
Egyszerûen tud! 10x jobb mint a legpontosabb golyós egér, ilyen még nem volt!
Ezt tényleg olyan jól összecsavarozták ahogy ígérték kb. 1 éve... <#taps><#taps><#taps>

Sadist
Egy ilyen ketyere mennyivel tud többet, mint egy átlagos egér?

Friczy
Nos egy közérdekû bejelentés:
-(xSU)-Crassus és -(xSU)-Friczy már beszerezte és teszeli a Razer Diamondback egerét!!!
Gratulálunk a versenyzõknek, de kérnék tisztelettel mindenkit, hogy emiatt NE FÚJOLJANAK szerény klánukra! <#mf2>Köszönööööm!

Mighty
Az a gondom, hogy ha olyan oldalrol, mint pl a filefron szeretnek attolteni a serverre, akkor azt nem engedi. Azt se engedi, hogy en toltsek fel manualisan mondjuk total commanderrel. Tolti, tolti, aztan a vegen letorli, ami felment...
Nem lehetne valami normalis FTP servert beuzemelni? Mondjuk glftpd 1.32?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Rafaelo
éertem

rezes
igen de azok altalaban fizetosek vagy egy rakas kakak realizmus teren
Bar itt a realizmus az hogy egyre tobb a bug es a csiter

Fonok.Ki az a corporation?

bcs78
A játék koncepciója, hogy inkább a gyalogsági hadviselést preferálják (ez a hivatalos álláspont). Technikai oldalról meg az gördít akadályt a vezethetõ jármûvek elé, hogy a jelenlegi motorral ez nem megoldható. Jelenleg most folyik a kód migrálása az UT2004-es motorra.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Rafaelo
pedig mamár szinte minden játékban lehet

bcs78
Ha tippelnem kellene, én legkorábban jövõ év nyárra teszem a vezethetõ jármûvek bevezetését. De inkább 2005 õsz a reális idõpont.

Rafaelo
ok de mintha valahol olvastam volna hogy majd lessz

repro
nincs

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
az új peccs csak a BAUEReket engedi fel ;)

Slow
az (még) nincs, bõ leírást meg segítséget találsz az americasarmy.hu-n

[HUN]Crassus
Srácok TIMED OUT a dzsekinél..nem tudok bejelntkezni(neten rajtavagyok!:)) mi gáz lehet??

Rafaelo
van benne vezethetõ jármû ??? még csak most hallotam a gamérõl

[HUN]Crassus
WTF THIS PECS???????Na mindegy leszedtem!:)))

Dexa
LoL
:D

mondom igazán mountain pass-on, bridge, bridge se, mountain ambush...szal ilyen pályákon élvezetes a dolog igazán

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
há' most nem mert mingyá' mek asszonyért oszt' nem lát senki sem hétvégén...

majd vmikor most a közeljövõben...
de nem kell agódni... vannak még szerencsére ilyen szerverek ahol ez állandóra van beállítva...
:)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

bcs78
Én múltkor a HAF szerveren adogattam M24-et mindenkinek, gondoltam milyen vicces 1-2 kört így lenyomni. Érdekes módon, honor beállítások mellett is mûködik ez. De a VIP állandóan szuiszájdolt, valamiért õ nem tartotta viccesnek, ígyhát többet nem is erõltettem a dolgot.

Sadist
Just and now! Mondj egy IP-t :D

Dexa
báááázzz
csináljunk majd vmi ilyet már vmikor...
spec nekem nagyon bejön az ilyen...
nektek nem tom mennyire...
;)

Dexa
bár nem szar WC-n rusholni a shippinget csak sniperrel...
:D

Dexa
anno mi is csináltunk olyat fent szerveren hogy Gyadika vagy Zsozs fent vót vagy én adminban és akkor váltogattuk milyen fegyókat kapjon a nép...
pl nekem a Bridge-es csak sniper-es körök nagyon bejöttek...
:)

vagy pl a mout mckenna csak sniperrel... (Free 5lete volt de nagyon brutta vót... :) )

Josszimatroz
nemtom miert kellett pisztolyt lenyulni az jo valtoztatas volt.. <#guluszem1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Dexa
...nem akartam én ezt mondani...
vártam hogy te írd...
:P
;)