America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyadi
'reggelt 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Dexa
...azé' hogy legyen...
😉

dísznek bázze
😊

bár most Blitzkrieg: burning horizont a menõ
de ármizni is fogok holnap mivel lesz kis time-om
😊

(nem közérdekû információnkat "hallhatták" 😉 )

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Slow
official szervereken már szinte jellemzõ az ilyen... ez jellemzi és kellõképpen lejáratja a játékot...

és minek van a PB? de télleg...

Mighty
Bementem erre a serverre es kinyirtam 3 kor alatt 8 csokat 😊
Valahogy nem komaztak a granatomat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Mi a murvás??? <#wow1><#wow2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SACA_(HUN)
Gratulálok! 😊
pet70000
azs...... 😉

Gyadi
Aham, ahogy nézem, aki klántag és fel van regelve az oldalra az bent van a klán infónál is.

Gyadi
Enyhe célzás, hmm? 😊

Sadist
No problem. Viszont elég informatív 😊 Csak a trackeres reklám a bal oldalon már kicsit sok volt 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

patacsi HUN
jóvanna 😉 kicsit elkalandoztam... 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
csak a tagoknak kellene regelni... 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

pet70000
elég szép a fragrate-nk Hospin 😉
má' magunkhoz képest, úgye.. )

pet70000
Köszönet az infóért a szerkesztõknek, de tényleg 😉
emmá' döfi

Már csak a klán infóhoz kéne a teljes csapatunkat belinkelni, azt teljes lenne az öröm 😉
(bár gondolom van ott tõlünk moderátor, szvsz az õ dolga lenne 😉 )

de már ez is cukor... 😉

Sadist
Army.hu fõoldalra szvsz túl sok minden van besúvasztva :C

oks, kösz

Mighty
Ize... En most pokerezem. 1000 dolcsi a tet, bar sok eselyem asszem nincs 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Attól függ.
A hivatalos oldalon van olyan, hogy Network Status
Account manager - Ez az a szolgáltatás, amivel megnézheted, hogy milyen kiképzéseid vannak teljesítve, mennyi a honorod, hány pont kell a következõ szinthez stb. Ha nem mûködik, akkor nem tudod megnézni az adataidat.
Authentication - Ez a központi szerver állapotát mutatja. Ha nem mûxik, akkor nincs játék 😞
A többi az a játék szempontjából lényegtelen.

[HUN]Crassus
Itt kempelek a tS-en RUSh vazze,de sehol senki.....Barocassal találkoztam délután egy jó másfál órát azt hali.Ja és az AUTHOT mia fa***ért kell L***ni minden páros napon?????

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

hali
gyakran elõfordul, hogy auth, meg account manager nem mûködik?
ilyenkor egyáltalán nem is lehet játszani egy szerveren sem?

[Rush]
akkor nem, mentem.........<#mf2><#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

Gyadi
brazil party? 😄

Sadist
Kora délután még Account manager sem volt. Most meg már auth se <#zavart2>

[Rush]
este game????

hTTp://ror.hu/

[HUN]Crassus
KÖCSÖG AUTH!!!!!!<#mf3><#mf3>

bcs78
Under construction.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
AmericasArmy.hu-n csak nekem van oldalt a látogattotság mutató, vagy pedig direkt ilyen? <#fejvakaras>

Josszimatroz
na aze masodszor legranatoztak.. aztan megkapta vegre a pb_kicket is.. <#mf1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

[HUN]Crassus
Befordultak es elfordultak az armytol a csiterek miatt.Nekem legdurvabb esetem 26 fos szerveren RT-n egy vedo gyerek 40 masodperc alatt likvidalta az egesz tamado csapatot(13 fot)😊)

THE matrica
Miért mi történt velük?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Dexa
me' bejön a skac és faszát veri közben hogy hú õ csítel...stb...
szedjen le rendesen és akkor k
vagy pedig ha már tényleg csítel ne reklámozza... bár ha úgy tolja észre nem veszed vagy csak alig hogy csítel...
😞

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
hát jah... tényleg csak szerencse...

patacsi HUN
pedig amig nem a PB az úr, addig mindenki Slow és Nyers sorsára jut szép lassan, hacsak nem egymás közt játszunk.
bár hozzátenném, hogy engem nem ért még ilyen extrém hack, cheat atrocitás, ami persze csak szerencse 😞

Sadist
Kiváncsi vagyok, hogy a beépített IRC klienst hányan használják 😊

Dexa
az elején volt egy ilyen dolog hogy sima csatikat ilyen célre, de senki sem használta ki akkor még a lehetõséget

pedig külön szobák voltak ilyen célra...aki akart bemehetett...stb...

Ahet
48nál, de ez a része különösebben nem számít. Az sokkal inkább, h a barátaimmal jól szorakozzunk és kikapcsoljunk néha a munka után esténként.

The gods have disconnected you ...

Na igem. Az elég furcsa hogy a hivatalos oldalon 4 bejegyzésed van a MOUTra. Szerintem az mindenképpen megér egy levelet. Amugy hány honornál jársz?

Ahet
bár ahogy nézem most meghalt az auth server ...

Ahet
A csatlakozás, mibenlétét tekintve teljesen mindegy, hogy a missinonsbõl avagy a filterrel beállított serverek közül csatlakozom.

Ráadásként, a reinstall sem segített. 😞
Nem értem miért szarakodik velem. Ahogy olvastam mindenki simán tud csatlakozni ... reinstall után és frissülnek az adatai gamán belül is. Engem se knozólból, se deploymenttel, sem a trainingeket végig csinálva nem enged fel, ui ..a MOUT-t nem fogadja el a pecs feltétele után sem, és a serveren meg mint említettem már 4 v 5 teljesített MOUT traininget ír ki :S

Esetleg vkinek hasonló problémája, vagy csak ötlete mit próbáljak még ki?

Avagy nincs más hátra mint elõre és írjak egy szívhez szóló levelet a tengeren túlra?<#nemtudom>

Nah elvileg most megint megy.

Sadist
Jah, épp akartam is írni, hogy az Account Manager sem mûxik :/

Sadist
Hmmm, most néztem ASE-ban, és tényleg nincsenek official szerverek. KIVÉVE EGY: Test Server 2 64.167.48.137:1716

mostanra az mindegyik offi szerver eltûnt<#szomoru1><#rinya><#nemtudom>

Cactus
Ja, mi is köszönjük a meccset, sokat tanultunk. Ja, TK rulez ;]

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Sadist
Tudtommal délben szokták (magyar idõ szerint) :/ Lehet hogy csak valamit csináltak a szervereken.

hi!
az mitõl van, hogy elfogynak a szerverek?😊
tegnap este volt 11 bridge crossing offi szerver, most meg van 4, de ugyanígy a bridge se, meg a többi is eltûnt. lekapcsolják estére aludni vagy mi?😊

N3TuddKi
nem kell ujra lõni...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Brutal
Jo rég játszottam már..biztos nagyon kijöttem a formábol nah sebaj..😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.