America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mert balek vagy! <#vigyor1>#vigyor1>
</szemét>
Ajánlom a bithumen.tx.hu oldalt, ha már ezt használod, akkor nem szóltam.
A bittorent TCP adattovábbítást használ, tehát az elküldött adatokról visszajelzést küld, hogy megkapta. Ha a x klienstõl töltesz, de a teljes feltötési sávszéledet használják, akkor nem tudja a kliensed a visszaigazolást elküldeni, hogy megkapta az adatot, ergó x kliens úgy fogja venni, hogy nem bírod fogadni az adatait. A lényeg, hogy a feltöltési sávszélednek kb. legfeljebb 80%-át használják. Ezt kliensenként változóan le lehet szabályozni. Tehát ha van mondjuk 256 kbit/s-es feltöltésed, akkor olyan 200 kbit/s-re érdemes állítani.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(az "azért,mert balek vagy"-ot már ne válaszoljátok pls😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
A helyzetre választ adhat a 11-én esedékes
Abba az összeállított topicba meg belepakoltam szinte az összes AA tudásomat (sajna csak angolul), hogy örüljön a jónép. <#nyes>#nyes>
A meglepi meg sztem logikus, hisz akkora tahók nem lehetnek, hogy idén már semmit nem dobnak elénk.
PS.: Egyedül a vinyómon figyelõ leaked 2.4-rõl nem beszéltem senkinek. <#mf2>#mf2>
My Life for Freedom!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Kivele <#email>#email>
Különben <#gun>#gun><#falbav>#falbav>
Mert kicsi az esély. Sztem örülhetünk egy szingli meglepi pályának. <#buck>#buck>
My Life for Freedom!
kerdem en ezek nelkul mi ertelme van egyaltalan a jateknak??csak a frag szamit ugy tunik.....Tudom Armyban is van 1-2 idiota megszallott aki 640x480 ban jatszik,hogy minel jobban eltalalja a masikat(es nem azert,mert szar a gepe!!),de az ilyen emberek sztem mar nem beszamithatoak.Kb. annyi ertelme van igy jatszani mint 9 percig kempelni egy letrat rt-n😊
ha sniped by akkor meg én a m82vel a c valley oldalából.. <#vigyor1>#vigyor1>
Szal halvány lila szellentésem nincs hogy miért nem jön össze.
Mindíg ugyanaz a vacak hibaüzi.
Megnéztem melyik filenél fagy le. Átmásoltam tõlem. Aztán még egyet, még egyet, szinte az egész System könyvtárat. Akkor kiírta hogy patched succesfull. Gamma elindul, amikot valami pályát akarnék betölteni akkor meg szépen hiányol valami tirarira szirszar tx-et, szal ugyse volt jó!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Az pedig dev interjúkból volt asszem.
Nem vettem komolyan.
eeeezzzzz
Max kiadnak karácsonykor egy 2.2.1b-t 😄
Amiben semmi érdemleges nem lesz 😊
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Félre a tréfát bátyám gépére akartam felnyomni, mert az jobb gép mint az enyém, de az sehogy sem akar összejönni. Asszem megvárom a 2.3at, azt úgyis "2004 késõ õszre" ígérték.
Apropó mintha már tél lenne....?
Ne adjatok fel kitartas es sok gyakorlas kell hozza,de azthiszem meghozza a gyumolcset,ha kitarto vagy es nemadod fel meg annak ellenere sem ,hogy az elso par hetben fogalmad sem lesz az esetek 90%-aban,hogy ki es ,hogy honnan lott le meg hasonlok😊
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Mert az alap volt hogy a második kísérlet után ment a registry tisztítás.
De ha most valaki azt mondja hogy SP2 vel gyönyörûen megy a játék akkor hagyom a p!€§áb4 az egészet!
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Valaki segítsen!!
Már 3 különbözõ peccsel próbáltam a dolgot (Tracker, AAOHun, FileFrotn),
de egyik sem akar menni, folyton ezt a hülye képernyõt nyomja a képembe.
Regisztryben benne van az army akkor is. Újraraktam már 3szor az alpgamét, de semmi...
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help>
Igaz ami igaz ennek a "felvilágosító anticsit kampánynak" semmi értelme, aki csal úgyis tudja mit miért merre hány méter. Nem fog ettõl semmi megváltozni, max. akik nincsenek tisztában a pb "mûködésével" halovány képet kapnak róla. Nem tom armyban hogy mûködik a lebukás, de codban iszonyat nehéz megmondani valakirõl, hogy csaló-e.
Amúgy meg mostanában is elég gyakran elõfordul, hogy TK-zok, pl legutóbbi xSU elleni Village meccsen is mindenki lõtt mindenre ami mozgott. <#wink>#wink>
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Amíg bele nem jössz, azt tanácsolom messze kerüld el a hivatalos servereket (a játékban a serverlistában csillag ill. O betû van a servereknél). A saját csapattárs sebzése, lelövése súlyos minusz pontokat eredményezhet, amivel az ún. honor pontjaidat lecsökkentheted 1-re, ami nem túl szerencsés.
Sok infohoz juthatsz a www.americasarmy.hu oldalon lévõ anyagok tüzetes áttanulmáynozásával.
Majd idõvel belejösz!
Szal hajrá jah és Üdv a Magyar Army Társadalomban! <#wave>#wave>
Internet cim is elég vagy jöhet a mailre is.
Köszi
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
webrádió
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..