America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Köszi!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sadist
Jah és természetesen nagyban számít a seeder/leecher arány is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
<szemét>
Mert balek vagy! <#vigyor1>
</szemét>
Ajánlom a bithumen.tx.hu oldalt, ha már ezt használod, akkor nem szóltam.
A bittorent TCP adattovábbítást használ, tehát az elküldött adatokról visszajelzést küld, hogy megkapta. Ha a x klienstõl töltesz, de a teljes feltötési sávszéledet használják, akkor nem tudja a kliensed a visszaigazolást elküldeni, hogy megkapta az adatot, ergó x kliens úgy fogja venni, hogy nem bírod fogadni az adatait. A lényeg, hogy a feltöltési sávszélednek kb. legfeljebb 80%-át használják. Ezt kliensenként változóan le lehet szabályozni. Tehát ha van mondjuk 256 kbit/s-es feltöltésed, akkor olyan 200 kbit/s-re érdemes állítani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]Crassus
OFF:ha valaki ért a BitTorrent-hez az árulja el pls,hogy miért csak 20-30k-val húzok le(1.5megabitem van pedig) vele mikor tõlem simán 60-70-el szedik a manát...

(az "azért,mert balek vagy"-ot már ne válaszoljátok pls😊

[HUN]Crassus
Emberek ma letöltöm a CS:S-t kíváncsi vagyok mit tud......😊)

Josszimatroz
lol <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Nyers
Nem tudok én semmit olyat, amit nem lehetne másnak. Csak régebben sokat böngésztem a hiv. fórumot, azt abból élek - sajna manapság nincs idõ rá. Van mindig vmi plusz info elrejtve a sok tré topic között, azokat kell kihalszni. <#vigyor5>
A helyzetre választ adhat a 11-én esedékes SKIPPY interview. Persze 90%, hogy megint a szokásos maszlag lesz, de a reményt nem lehet feladni. Sztem ebben a hitben játszik most sokunk a gammel a jelenlegi állapotokban. Lesz ez még sokkal jobb is. 😊
Abba az összeállított topicba meg belepakoltam szinte az összes AA tudásomat (sajna csak angolul), hogy örüljön a jónép. <#nyes>
A meglepi meg sztem logikus, hisz akkora tahók nem lehetnek, hogy idén már semmit nem dobnak elénk.
PS.: Egyedül a vinyómon figyelõ leaked 2.4-rõl nem beszéltem senkinek. <#mf2>

My Life for Freedom!

Josszimatroz
hudeizgi... tucc valamit? mesélj!! kémkedj! <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Az uttsó sorodból akár arra is lehet következtetni hogy Te már tucc valamit! <#wow1>
Kivele <#email>
Különben <#gun><#falbav>

Nyers
Domának elviekben igaza. Én is írtam az összeállításoman, hogy úgy volt hogy még idén lesz a "KÚ-tréning". Csakhogy, közbejött az 2.2, mint javítás, mert a 2.1 olyan szarul sikerült, ezt is javították a 2.2.1-el. Az idézetek az idei "KÚ-tréning"-rõl akkor íródtak, amikor még nem volt szó a beugró, javító patchekrõl. (Ezért is volt névválasztás, mert nem voltak rá felkészülve). És még vmi: a "KÚ-tréning" és az Ovörmacsot két gárda fejleszti. Szóval elviekben még idén kellene jönnie, de akkor mindenkinek ezt kell kívánni a Jézuskától. <#mf2>
Mert kicsi az esély. Sztem örülhetünk egy szingli meglepi pályának. <#buck>

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
Ezt talaltam a CS topikban:"Kapcsolj ki minden nemkellõ dolgot. Nekem alapon van minden, grafikai turbó nemkell, ez nem a final fantasy, eggy idõ után kb 10 perc már nem a textúrákat nézed hanem az ellent meg a radart, akkor meg minek a csicsa."

kerdem en ezek nelkul mi ertelme van egyaltalan a jateknak??csak a frag szamit ugy tunik.....Tudom Armyban is van 1-2 idiota megszallott aki 640x480 ban jatszik,hogy minel jobban eltalalja a masikat(es nem azert,mert szar a gepe!!),de az ilyen emberek sztem mar nem beszamithatoak.Kb. annyi ertelme van igy jatszani mint 9 percig kempelni egy letrat rt-n😊

Josszimatroz
Jucika??? na megint lemaradtam valamirõl.. <#falbav><#lama>

[HUN]Crassus
JUCIKA!! remelem nem szivtad mellre!😊)(bocs ezt nem hagyhattam ki)a tegnapi poenkodas halmot!Csak tudod a ferfi nep eszet veszti ha Not lat FPS-ezni😊)

[HUN]Crassus
tennap megkaptam kb. 2. vagy 3. lecsiterezesemet 2 es negyed ev alatt mikor CP-rol nagyrom tetejen fekvo snajpert peggedre kaptam 203-assal😊

[HUN]Crassus
nem,nem nem blown up hanem PEGGED!!! Telibeeeeeeee😄DDDD

Josszimatroz
ha Rádióóóstoveren.. és azt látod blown up by akkor valszinü Crassus volt az a 203al a central peakrõl..
ha sniped by akkor meg én a m82vel a c valley oldalából.. <#vigyor1>

Volt már minden. Patch a kicsomagolt aa install konyvtárból, a 2.2 könyvtárból, aao/system könyvtárból, stb.
Szal halvány lila szellentésem nincs hogy miért nem jön össze.
Mindíg ugyanaz a vacak hibaüzi.
Megnéztem melyik filenél fagy le. Átmásoltam tõlem. Aztán még egyet, még egyet, szinte az egész System könyvtárat. Akkor kiírta hogy patched succesfull. Gamma elindul, amikot valami pályát akarnék betölteni akkor meg szépen hiányol valami tirarira szirszar tx-et, szal ugyse volt jó!

Mighty
A patchet masold az AA konyvtarba es onnan inditsd el, hatha.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

AAO forumon még Nyers összevágott postjában.
Az pedig dev interjúkból volt asszem.
Nem vettem komolyan.
eeeezzzzz

Gyadi
Miféle 2.3 😄
Max kiadnak karácsonykor egy 2.2.1b-t 😄
Amiben semmi érdemleges nem lesz 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Slow
csekk mail májsztró

patacsi HUN
jaja 2005 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
2.3-at igertek?? ezt hol olvastad??

Az én gépemen zsírul megy, és nem megy el a kedvem egyenlõre a csíterektõl sem, inkább szeretem õket, edzettebé tesznek 😄
Félre a tréfát bátyám gépére akartam felnyomni, mert az jobb gép mint az enyém, de az sehogy sem akar összejönni. Asszem megvárom a 2.3at, azt úgyis "2004 késõ õszre" ígérték.
Apropó mintha már tél lenne....?

2 hétnél vagyok és néha télleg fingom nincs😊 szeretem bridgen az égi mannát kezdõhelyre esni, az tök jó, élt 5 másodpercet:\

[HUN]Crassus
Hat igen az AA-hoz nem kis turelem kell,hogy az ember ne uninstallalja az elso fel ora utan barmennyire is szep a grafika meg jo a gamma(illetve a kezdok meg nem is igazan tudjak,hogy jo a gamma😊)
Ne adjatok fel kitartas es sok gyakorlas kell hozza,de azthiszem meghozza a gyumolcset,ha kitarto vagy es nemadod fel meg annak ellenere sem ,hogy az elso par hetben fogalmad sem lesz az esetek 90%-aban,hogy ki es ,hogy honnan lott le meg hasonlok😊

Gyadi
SP2 fent van és megy a gamma...de ez ne vegye el kedved ettõl a csít-tanyától, ajánlom a postal 2-t az indulatok levezetésére. 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Sp2 bezavarhat neki?
Mert az alap volt hogy a második kísérlet után ment a registry tisztítás.
De ha most valaki azt mondja hogy SP2 vel gyönyörûen megy a játék akkor hagyom a p!€§áb4 az egészet!

Sadist
Esetleg uninstall után uszíts rá egy regcleanert is.

Sadist
Az hagyján, hogy nem ismerik a PB-t (nem is várom el mindenkitõl, hogy a PB parancsokat a-tól z-ig tudja). Engem az idegesít, hogy az ilyen hülyeségeket terjesztik, hogy a PB ok nélkül Gloabal GUID/HW banokat oszt.

bcs78
Sztem szedd le Army-t, aztán teljesen töröld is ki a játék könyvtárát. És utánna tedd fel ismét 2.2 majd a patchet.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Légyszi légyszi légyszi!!
Valaki segítsen!!
Már 3 különbözõ peccsel próbáltam a dolgot (Tracker, AAOHun, FileFrotn),
de egyik sem akar menni, folyton ezt a hülye képernyõt nyomja a képembe.
Regisztryben benne van az army akkor is. Újraraktam már 3szor az alpgamét, de semmi...
<#falbav><#falbav><#help><#help>

Mighty
Ne aggódj, AA berkekben is vannak kevésbé jártasak PB ügyben.

Ezt hogy érted?
Igaz ami igaz ennek a "felvilágosító anticsit kampánynak" semmi értelme, aki csal úgyis tudja mit miért merre hány méter. Nem fog ettõl semmi megváltozni, max. akik nincsenek tisztában a pb "mûködésével" halovány képet kapnak róla. Nem tom armyban hogy mûködik a lebukás, de codban iszonyat nehéz megmondani valakirõl, hogy csaló-e.

Sadist
Hihetetlen, hogy a CoD scene milyen sötétségben él a PB-vel kapcsolatban :C link

bcs78
Én mikor 10 honoros voltam és elõször kerültem sittre valami jól sikerült gránát miatt, annyira elszégyeltem magam, hogy aznap már nem is mertem játszani. Azt hittem most mindenki utál, meg hogy most megjegyezték a nevemet, és rajtam fog röhögni mindenki. Aztán lassan rájöttem, hogy már másnap nem elméxik rám senki azok közül, akikkel éppen akkor együt játszottam a szerveren.

Amúgy meg mostanában is elég gyakran elõfordul, hogy TK-zok, pl legutóbbi xSU elleni Village meccsen is mindenki lõtt mindenre ami mozgott. <#wink>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Mighty
Hát akinek a klánjában van egy D-TOX nevezetõ ROE oktató, annál nem meglepõ <#mf2>

THE matrica
Én még most is elég gyakran ölök sajátot 😊

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
Teszt:-SF-ABCCAAACAADBBCB - MEDIC-AAACCBABDBAEACCAAD BBABCDAC BDBCBBB

Mighty
Hali és üdv!

Amíg bele nem jössz, azt tanácsolom messze kerüld el a hivatalos servereket (a játékban a serverlistában csillag ill. O betû van a servereknél). A saját csapattárs sebzése, lelövése súlyos minusz pontokat eredményezhet, amivel az ún. honor pontjaidat lecsökkentheted 1-re, ami nem túl szerencsés.

Sok infohoz juthatsz a www.americasarmy.hu oldalon lévõ anyagok tüzetes áttanulmáynozásával.

Sadist
Americasarmy.hu-n Patacsi aláírásában megtalálod a helyes válaszokat.

Sztem eleinte mindenki leszed 1-2 embert a csapatából!
Majd idõvel belejösz!
Szal hajrá jah és Üdv a Magyar Army Társadalomban! <#wave>

Most keztem vele jatszani, mivel mult het szerda ota van ADSL-em. Szuper , csak az a baj hogy mindig megolnek. Tegnap ejjel meg bebujtam egy sarokba egy sotet palyan (valami eromu belseje), hallom hogy valaki jon a vaslepcson felfele, be voltam szarva, kezem az M16 ravaszan, elemugrott en meg lelottem 😞. Az egyik csapattarsam volt. Irtam hogy Sorry mint az allat... 😞
Megvan valakinek hogy a medical tréningben mik a válaszok?
Internet cim is elég vagy jöhet a mailre is.
Köszi
[Rush]
lol 😉

Játsz official, avgy leased szerveren...

hTTp://ror.hu/

Lehet hogy lol de a honort hogy tudom növelni?
Dexa
dídzsé Frííí onlájn...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Free
off www.barton.hu
webrádió

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Sadist

Sadist
Call of Duty, de ugyanazt a motort használja 😊