America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Nagyon nem jó ez így. 😞
The gods have disconnected you ...
Nya szóval feltûnt az embernek, hogy elég kemény a statja, Sohalawa néven:
Aztán köv kör elején feltûnt, hogy eltûnt a srác egy pillanatra pedig consolban nem láttam, hogy kilépett volna. Nem is lépett ki, de egyik csapatban sem volt. Aztán látom ezt:
Gondoltam már másokat is idegel, gyorsan votekickelem és kész...aszitted mi? 😄D Hiába lett kiszavazva, semmi sem történt, jött is a szép névváltás:
Aztán megint valami iq névre váltott, de ezzel buktatta le az assault oldalon játszó pajtását, aki szintén valami DF volt. Remélem nincs köze a magyar DF-hez ;]]]]]
A dolog érdekessége, hogy olyat is tudott, hogy sprint / ugrás közben lõni, meg ilyen apróságok.
Bocsi, hogy telefloodoltam csíterrel a fórumot, de felháborítónak tartom, hogy hol tartunk...Ennek tetejébe 5 percre rá, hogy kiléptem, átmentem WC-SE -re, és ott is ilyen színesnevû taggal találkoztam..spuri onnan is.
Itt ez a fantasztikus tehetség, mind a 19 napos pályafutásával együtt....
\"There is no respawn or load game in real life!\"
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"There is no respawn or load game in real life!\"
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
http://sg.hu/listazas.php3?id=1033410171
http://sg.hu/listazas.php3?id=1047079741
N0 TXT TLK PLZ!4!
Ha valaki LCDt használ az írna nekem egy privit hogy milyet és hogy mi a tapasztalata róla!
Szeretnék venni de nem akarok mellényúlni!
Köszönet elõre is.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
De lehet hogy épp akkor próbáltál loginolni amikor nem volt auth.
Esetleg ha routeres megoldással vagy fent a neten, akkor még megpróbálhatod azt újraindítani.
Segítség kellene. Az a probléma, hogy felraktam az Armyt és bejelentkeztem. A mail megjött.
De ha loginra kattintok, akkor az esetek nagy részében nem történik semmi.
Ha meg sikerül akkor mire befejezem a tréninget és kapcsolódna a végén akkor megint nem történik semmi. A régi gépemen ment rendesen. A mostani gépem AMD64 1G Ram.
Az internethez egy másik gépen keresztül kapcsolódom. A gépeken van Zone Alarms de ez
Régen nem volt probléma.
Most mi lehet a gond?
HELP HELP
Sztori, tegnapelõtt asszem hospitalon:
Tizen egynéhányhonoros csóka volt a vip. Egy 8 honoros srác meg RPKval kísérte. Gondolom magamban vak vezette világtalan.
Még javában volt ambush, de nem tudom merre lehettek, mert kb 1,5-2 perc telt el és a srácok szépen átsétáltak a Helipad Buildingbe a tetõn, úgy hogy egy köbmiliméternyi füst nem volt már a területen.
Akkorát röhögtem az akciójukon hogy majd lefordultam a székrõl 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Amugy ez most olyan gépre menne ami még szûz army szempontból.
Ellenben az én gépemre most raktam asszem 7fõn ujra az Xpt és elkezde nálam is a hepajt ugyanezzel a képernyõvel. Mivel rossz volt a memoriám ezért arra fogtam, hogy azért csinálja. De miután jó memóriát raktam a gépembe elsõre ment a dolog. Azt pedig nagyon kétlem h másik gépben is rossz lenne a ram.... (1% esélyt adnék)
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Ilyennel találkoztatok már????
Peccselni szerettem volna a 2.2át 2.2.1re.
<#help>#help>
De már vagy fél éve 600k körül van a letöltési sebesség.<#nyes>#nyes>
Szal elnézem nekik...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Most épp 175kb/s
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
most mondtam a NASA-nak is hogy faszom... szálljanak már le a netemrõl mert csak...
😉
szal <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
<#vigyor1>#vigyor1>
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
hTTp://ror.hu/
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk