America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Szerintem megcsinalhatnak,hogy granattal a kezben is lehessen futni hiszen miert ne lehetne???A valo eletben is lehet raadasul hasznos is,mert nagyobbat tudsz dobni futasbol meg hasonlok.Szerintem😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Runbug: Elvileg olyasmi, hogy amikor futsz megállsz egy pillanatra megnyomod a gránát gombo (2) és nyomod közben az elõre+futás gombot. Ilyenkor ha elég ügyes vagy akkor neki állsz futni úgy hogy a gránátból a "tû" kitépve de még nincs élesítve. Futhatsz vele ameddig jól esik vagy ameddig nem jön egy ajtó! Akkor gránát kibiztosít az alternatív fire-al és hadd szóljon.
Nem szép dolog de néha hasznos.
Ellenben van emikor begajdul és, se elõre se hátra...
Ez úgy jelenik meg hogy Te azt látod hogy gránát a választott "fegyver" jobbra lent futáson van az emberke alakja, de nem tudsz fegyvert váltani, ajtót nyitni, fegyvert felvenni...
Egyszóval bug a bugban.

Dexa
mecgenyán ez is aranyat ér mint a nadebug...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

nekem viszont vvolt olyan hogy vipként kirusholtam a garázs felé, mert akkor ugye pont a fotocellás ajtónál jönnek szembe, és persze sprintelnek, nem tudnak lõni....

most mondjam hogy hármat szedtem meg és kitörtem ???? 😄DDDDDDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Az a 30 golóbis úgyse sokat ér :C

Egyszer volt, hogy a VIP a VIP room kijárata elõtt a sarkon kempelt. A csapattársai nem jöttek segíteni neki, úgyhogy elkezdtem kiugrálni a fal mögül és mindig rámlõtt egy sorozatot, persze nem talált el. Amikor kifogyott a lõszere csak odamentem és lepuffantottam. Kicsit alázás volt 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nekem addig ment hogy lentmarad, de sorozatra nem tuttam még átrakni....

a módszert pedig próbálhatod, mûxik....

csak az a gebasz h nem lesz fegyód ugye..... :o

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Hmmm, errõl még nem is hallottam 😊 Én csak azt ismertem, hogy a kör elején nyomod a sprintet. Ha kis mákod van, akkor a fegyver fönnmarad és sprint közben át tudod állítani sorozatlövésre is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nem.
de olyan csel van hogy a kör elõtt nyomogatod a backspacet mint állat és amikor a kör indul azonnal eldobja a fegyót (tehát fel sem emeli a melléhez) és azonnal sprintelhetsz.... de ez csak akkor jó, hogy ha pl VIP vagy hospitalon, és RUSHol a csapat... máskor nem ...

Josszimatroz
elvileg mielott indul a kor nyomogatod a futast vagy nyomvatartod es valszinu igy futva indulsz...<#fejvakaras>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

pet70000
hogy kell használni a runbugot?? én még most sem tudom...

Josszimatroz
nah mennek az eu serverek.. a takaritónõ visszadugta a kábelt valszinü.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Mighty
Az Egyesült Királyságban <#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

SACA_(HUN)
Hol vannak az EU szerverek?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Josszimatroz
ennyi erovel lehetne katyusa is a jatekban..

Josszimatroz
nem jon le valszinu toroltek.. <#idiota> ilyen 203buggal vagy cheatel tegnap talalkoztam rt-n pofa sorozta 203al a cpt.. en len dekkoltam a tunelben es ott hallgattam a zarotuzet... tiszta sztalingrad feeling volt..

[HUN]Crassus
ezt elemezzetek:

http://files.e-thug.org/Iog-Perfection.zip

[HUN]Crassus
a sok spammtol nekem is herotom van....elbasszak a jatek oromet vele.

Dexa
hát ma én is találkoztam két emberkével... az egyik neve Ebay színes betûkkel, a másik nevel I_will_fuck_DEVs... minõ véletlen szintén színes betûkkel...
😉

egyikkel bridge-en másikkal mcgenyán találkoztam ma...

nem volt szar dolog látni a dolgokat...
a bridge-es szerverrõl le kellett lépnem de a mecgenyásat a saját csapata minden kör elején leszedte így az a skac megunta és magától kilépett és vissza sem jött már oda

DE egyszer sikerült leszednem a mecgenyásat.. igaz másik két emberem lõtte közben....... de akkoris...
😉

mert elég szar volt indulni Honorból mert egybõl egy lövés egy halál... így ment... szal maradt a Yellow building - Church útvonal ahol nem lõtt le minket egybõl... aki mással próbálkozott (pölö Blue building felé...) annak már a koporsó a kör elején elõre megrendelt cumóként ott vót... 😉

ha sikerül kifognod jó szervert és nincsenek bent pölö 500-1000 átlagpinges csókák naon jól L lehet lenni mert ármi csak ármi marad... mindazoknak akik szeretik a gémet...
😊

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Nyers
Hát ja, egyébként msot sem rózsásabb a helyzet. Megy a runbug, hogy hamarabb tudjál nadespammelni, vagy korábban érj oda vhova. Persze ezek logikus dolgok, mert elõny származik belõle, de nem jól van ez így 😊 ... nagyobb pályákat. Hogy kommandózzak házról házra ha van összesen két elérési lehetõsége az obj-nek, meg 5 ház. <#zavart1>

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
a kor eleje arrol szol,hogy ki oli le gyorsabban a masikat a jarmube jutasert😊)

Nyers
Én a csítre gondoltam, ha ezt a csítet megcsinálták, akkor megcsinálnak akármilyen nagy csalást.
Sztem jó, hogy csak óvatosan bánnak a jármûvekkel. OK, persze még kész sincsenek, de többször írták, hogy ebbõl nem lesz "autóversenyzés", mivel gyalogsági szimulátor. Nem akarom lehúzni a BF2-t mert tényleg szép, de ha vki megnéz néhány pre-múvit: 4 heli, 6 tank, 3 buggy, 2 motorcsónak küzd és egy katona aki még nem találta meg a megfelelõ jármûvet ... hát ez nem kell, meg az sem, hogy a kör eleje a jármûbe való bekerülsért szóló versenyfutásról szóljon. <#nyes>

My Life for Freedom!

Sadist
Akkor inkább csináljanak tankokat, repülõket, helikoptereket a játékba <#mf1>

Nyers
Sztem az egészben az a legszörnyûbb, ha ezt megtudják csinálni, akkor mindent ...

My Life for Freedom!

Sadist
What the glorious shit??? <#wow2> Még egy légi csapás sem ilyen durcás :C

[HUN]Crassus
ezeket te lotted??😊

Nyers
Na, errõl beszéltem. Vannak csalások amelyek nyílvánvalóak, ez azon is túl megy. <#mf2>

My Life for Freedom!

Dexa
LoL
😄

Sadist
Lál! 😄

Boldog karácsonyt csíterek <#mf2>

Az buta lenne <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

E.Gy.B.E. Airsoft Team

repro
Ki kéne próbálni azzal az árkéd táncos "lábpaddal"!!! <#idiota>

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gyadi
Najó, én vagy érintõképernyõvel, vagy tapipaddal (jelezném, h tapipaddal kivittem a felét a hl2-nek) 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Jah és a deer hunterból áthekkeltem az ármiba íjat és azzal vadászok 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

nekem elég a pedál is <#eplus2>

E.Gy.B.E. Airsoft Team

repro
én még mindig kormánnyal nyomom.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Cactus
"ha monitorral _játszok_ hunyorítok" kimaradt egy szó ;]

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Cactus
Úristen, sok n00b. Én csak TWL meccsen használok monitort, amúgy csak hallgatózok és fehér bottal játszok! Higyjétek el, a felbontás nekem nem számít, ha monitorral hunyorítok, nehogy lássak mást a Reportokon kívül. <#vigyor2><#vigyor2><#banplz>

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Gyadi
320x300 16 bit 60hertz powa 😊

Dexa
😄

Sadist
"Egyik legutóbbi tervük szerint Allah képmását vetítenék Bagdad egére, és a mikrohullámokon megszólaló Mindenható Husszein megbuktatására és azonnali megadásra szólítaná az isteni jelenéstõl megrettent iraki népet."

én is de nem vagyok kocka mer a gépem szar (csak)

repro
"Tudom Armyban is van 1-2 idiota megszallott aki 640x480 ban jatszik,hogy minel jobban eltalalja a masikat(es nem azert,mert szar a gepe!!),"
nesze bázze én 16 biten nyomom még hozzá! <#mf1>

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
LoL
😉

Gyadi
Egyszer mennének be a gimi wcbe 😊

Dexa
bele sem merek gondolni milyen "fegyverekre" gondolhatnak...
😉

Dexa
...akkor csekk this ...
😉

Dexa
ezzel kapcsolatban volt tegnap vagy tegnap elõtt egy aránylag részletesebb mûsor a CNN-en...
érdekes vót...

Dexa
ez a legjobb:

"ez a "HAVEROM BANNOLTÁK, PEDIG NEM CSÍTEL, MERT NEM OLYAN" duma miért emlékeztet engem a "feleségem sosem csalna meg, mert nem olyan" vagy a "nem igaz, hogy a legjobb barátom dugja a nõmet, mert nem olyan" szövegre?"
😉

MarkBlade
Na srácok az Army 3.0 már kicsit más lesz..

http://index.hu/politika/kulfold/trmntr7696/
pet70000
nem bug
mielött leérsz lassítanod kell az esést, alapbeállításnál nyomsz egy E-t
az se jó ha túl korán nyomod, meg az sem ha késõn....

panther112
Sziasztok,
régen is játszottam az armyt (58 honorom volt), de meguntam és odaadtam az accountot egy dánnak. Nem tudom visszaszerezni, pedig már õ sem használja, ha van 5letetek légyszi szóljatok. Indítottam egy új accountot is, de nem tudom megcsinálni a repgépbõl való ugrást, pont a kör közebébe megyek, a zöldbe, de nem fogadja el, bug??? Remélem az. Ha valaki bõvebbet tud a problémáról légyszi írjon köszi