America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem szép dolog de néha hasznos.
Ellenben van emikor begajdul és, se elõre se hátra...
Ez úgy jelenik meg hogy Te azt látod hogy gránát a választott "fegyver" jobbra lent futáson van az emberke alakja, de nem tudsz fegyvert váltani, ajtót nyitni, fegyvert felvenni...
Egyszóval bug a bugban.
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
most mondjam hogy hármat szedtem meg és kitörtem ???? 😄DDDDDDD
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Egyszer volt, hogy a VIP a VIP room kijárata elõtt a sarkon kempelt. A csapattársai nem jöttek segíteni neki, úgyhogy elkezdtem kiugrálni a fal mögül és mindig rámlõtt egy sorozatot, persze nem talált el. Amikor kifogyott a lõszere csak odamentem és lepuffantottam. Kicsit alázás volt 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a módszert pedig próbálhatod, mûxik....
csak az a gebasz h nem lesz fegyód ugye..... :o
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de olyan csel van hogy a kör elõtt nyomogatod a backspacet mint állat és amikor a kör indul azonnal eldobja a fegyót (tehát fel sem emeli a melléhez) és azonnal sprintelhetsz.... de ez csak akkor jó, hogy ha pl VIP vagy hospitalon, és RUSHol a csapat... máskor nem ...
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
http://files.e-thug.org/Iog-Perfection.zip
😉
egyikkel bridge-en másikkal mcgenyán találkoztam ma...
nem volt szar dolog látni a dolgokat...
a bridge-es szerverrõl le kellett lépnem de a mecgenyásat a saját csapata minden kör elején leszedte így az a skac megunta és magától kilépett és vissza sem jött már oda
DE egyszer sikerült leszednem a mecgenyásat.. igaz másik két emberem lõtte közben....... de akkoris...
😉
mert elég szar volt indulni Honorból mert egybõl egy lövés egy halál... így ment... szal maradt a Yellow building - Church útvonal ahol nem lõtt le minket egybõl... aki mással próbálkozott (pölö Blue building felé...) annak már a koporsó a kör elején elõre megrendelt cumóként ott vót... 😉
ha sikerül kifognod jó szervert és nincsenek bent pölö 500-1000 átlagpinges csókák naon jól L lehet lenni mert ármi csak ármi marad... mindazoknak akik szeretik a gémet...
😊
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
My Life for Freedom!
Sztem jó, hogy csak óvatosan bánnak a jármûvekkel. OK, persze még kész sincsenek, de többször írták, hogy ebbõl nem lesz "autóversenyzés", mivel gyalogsági szimulátor. Nem akarom lehúzni a BF2-t mert tényleg szép, de ha vki megnéz néhány pre-múvit: 4 heli, 6 tank, 3 buggy, 2 motorcsónak küzd és egy katona aki még nem találta meg a megfelelõ jármûvet ... hát ez nem kell, meg az sem, hogy a kör eleje a jármûbe való bekerülsért szóló versenyfutásról szóljon. <#nyes>#nyes>
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
😄
Boldog karácsonyt csíterek <#mf2>#mf2>
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"There is no respawn or load game in real life!\"
\"There is no respawn or load game in real life!\"

nesze bázze én 16 biten nyomom még hozzá! <#mf1>#mf1>
N0 TXT TLK PLZ!4!
😉
😉
😉
érdekes vót...
"ez a "HAVEROM BANNOLTÁK, PEDIG NEM CSÍTEL, MERT NEM OLYAN" duma miért emlékeztet engem a "feleségem sosem csalna meg, mert nem olyan" vagy a "nem igaz, hogy a legjobb barátom dugja a nõmet, mert nem olyan" szövegre?"
😉
mielött leérsz lassítanod kell az esést, alapbeállításnál nyomsz egy E-t
az se jó ha túl korán nyomod, meg az sem ha késõn....
régen is játszottam az armyt (58 honorom volt), de meguntam és odaadtam az accountot egy dánnak. Nem tudom visszaszerezni, pedig már õ sem használja, ha van 5letetek légyszi szóljatok. Indítottam egy új accountot is, de nem tudom megcsinálni a repgépbõl való ugrást, pont a kör közebébe megyek, a zöldbe, de nem fogadja el, bug??? Remélem az. Ha valaki bõvebbet tud a problémáról légyszi írjon köszi