America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pet70000
király vagy, erre gondoltam 😊

Sadist
Milyen látogatóra gondolsz? Van egy www.all-nettools.com nevû oldal, ahol egy-két dolgot meg lehet tudni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

pet70000
ha megvan a látogató IP-je, van lehetõség megnézni valahol, hogy honnan jött az illetõ??

Mighty
Kedvem lenne szetloni a fejuket, dehat hospitalt nem komalom 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

rezes
azok oltari kocsogok amikor mi jatszottunk egyszere kettonel tobben nem lehettunk bent mert kivagtak minket az admin granatokat adott nekik meg szet ghostoltak az agyukat de igy is lealaztuk oket.oskocsogok

Fonok.Ki az a corporation?

Belton
kira az aao hun verzione
bye 2x 😛

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
bahhh meg van a tracker reg hunbahh Lamao 😊
dehat no net 9hoja😛
meg 1x bye😛

Sadist
A tracker regisztráció leírása az army.hu FAQ részlegében, az SF teszt válaszai pedig az army.hu-n Patacsi aláírásában 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Belton
Hello üdv mkinek aki ismernek...
sajnos mar no net 9honapja igy no game....
viszont haver most kezdte az aao t es kellene a meier féle tracker regisztrácio magyar le irasa (meg az sf kérdésekre a hajjes válaszok az összesre((patacsi elöre is meg köszönném:/))

Ha minden igaz nem sokára ujra online leszek addig is Hua...
Belton voltam....
BYe

Cactus
köszöm szépen, már boldog! Remélem este megkoronázzuk egy TWL meccs gyõzelemmel <#awink>

\"There is no respawn or load game in real life!\"

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Boldog szülinapot Cactus <#taps>

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Friczy
volt vagy 6 féle..

keep walking... www.artum-inferniti.net

[HUN]Crassus
DRIVER! probléma nekem ugynez volt a ti4200-as al....régebbi drivert tegyé fel azt hali😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Friczy
..szal van egy új vasam, és újraindul ha leteszem tálcára az Armyt és visszalépnék játékba.. Egy A64 3200+ és hozzá alaplap, a többi tesztelt hardver(vinyó, ram, vga).. 85 driver-kombinációt kipróbáltam, mintha az army nem szeretné az athlon64-et..
És! Csak az armyval, mindent vissza tudok tenni teljes képernyõre!!
Van valakinek valami 5lete..?

Friczy
Komoly gondjaim vannak!!!!

Friczy
HELP!!!!

4NDR3W
Minket vagy kikickelnek az NRV-sek defaultbol, vagy az ellennek gránátot, rpg-t adnak...

http://www.HITclan.hu

SACA_(HUN)
A szerver ip-je! 213.228.238.184
Szánalmas!

Szánalmas!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Nyers
Én is is csatlakozom, megelõlegezem neked <#smile>: Boldog Szülinapot!

My Life for Freedom!

SACA_(HUN)
Heh! Most voltam hospitalon! A szervert bérlõ klán olyannyira zokon vette hogy lealáztam oket többször is, hogy az admin elvette 4-szer a fegyverem! NRV szerver, Hospital! Szánalmas egy klán!

FEAR THE XSU!!!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Azzz iggen... <#banplz>

[HUN]Crassus
Kedvenc Video klippem😊)

http://www.machomedia.hu/old/japanmusicvid.wmv

megvan a megoldás kérdésem stornó!!!
Hello

Kb 3 hete nem játszottam az Armyval gondoltam ráálok megitnt, de nem jönnek be a szerverek,illetve csak 1-2,lemaradtam valamirõl??

köszi!!!
[HUN]Crassus
LOOOL!! küldök neki sült énekesmadarat😊

zotyesz
Akkor engedd meg, hogy az elsõk között, meglepetésként, már ma boldog születésnapot kívánjak! 😊

Cactus
Boldog szülinapot Gyadi!
Holnap úgyis nekem lesz <#eljen>

\"There is no respawn or load game in real life!\"

zotyesz
hehe 😊

[Rush]
Rush Puppy? <#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

zotyesz
Errõl jut eszembe, melyik is volt az a U.S.Army-ban rendszeresített pisztoly, amit direkt õrkutyák elnémítására találtak ki, és a beceneve Hush Puppy volt?

[Rush]
UPPIE PUPPIE!!!!

hTTp://ror.hu/

repro
Crassus!! moterfuker is ma ünnepli a szülinapját 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nyers
Éljen Gyadi! <#wink>

My Life for Freedom!

Sadist
Boldog szülinapot Gyadi! <#taps>

az új aimbot... már külsõ egység kell neki..

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[HUN]Crassus
EZ mi az ISTENNYILA??? valami titkos NASA cucc?😊))

patacsi HUN
2D 😉

zotyesz
Sok boldog születésnapot Gyadi!

Éljél soká!

Gyadi
Dejó 4 évesnek lenni 😊)))

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

patacsi HUN

Gyadi
Thx all 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

On:
Magához tért a tracker!
Off:
Hajrá honor whores! (minnyá megyek én is <#eplus2>)

patacsi HUN
ja és sokszor "safe mode"- on van a hang, hogy még LOL-abb legyen a helyzet... 😉

patacsi HUN

patacsi HUN
nekem mióta AA-zom 5.1 fülesem van (nyitott rendszerû a bacik ellen 😄 ), de még nem tudtam mögérakni egy audigy-t is, tehát nem ér semmivel sem többet mint egy stereo füles...
= audigy+5.1fül a nyerõ csak 😉

[negativ] Cirek
ha alapból 0 akkor 7*0, tehát 0... 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

- Egy órán át tartó fejhallgató viselés a fülben tanyázó baktériumok számát a hétszeresére növeli.