America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahet
köszönöm :)

The gods have disconnected you ...

[Rush]
Itt a fontforge weboldala....

hTTp://ror.hu/

Ahet
Egy kis OFF. :) Elnézést érte. 0:)

Nem tudja valaki honnan szerezhetnék, valamilyen betûhegesztõ progit? Igazándiból kellemes megoldás lenne ha úgy mûködne, mint a Font Forge (asszem ez a neve) ami automatice készít ékezeteket. De ismeretem szerint az linuxos... :S Vagy jobban járok ha linux emulátort kerítek? *nagy kérdõ szemek*

Sadist
#43824:
A tracker regisztráció leírása az army.hu FAQ részlegében, az SF teszt válaszai pedig az army.hu-n Patacsi aláírásában :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Belton
Very köszike csak hat izéé öö en még valamikor 1 evel ezelött töltöttem ki kb es azota sajna nem rögzödött az agyamban most is havernal netezek mar be regeltem a trackerre is...
nah köszi a segitséget bye

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Sadist
Hi, olvass vissza, elõre is thx, bye!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ahet
Ez jelmzi korunkat. A lustaság ;)
Csak így, ad uram de azonnal... :P

Ittende , hidd el minden kérdésedre megoldást találsz. Ha már voltak oly rendesek, h idõt és fáradtségot nem kímélve összehozták nekünk ezt az oldalt, akkor igenis vegyük a fáradtságot és használjuk. :)

Belton
Hello valaki dobjon mar meg az összes teszt válaszaival haver nem boldogul elöre is thx bye...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

zotyesz
És milyen? :)

Strahd_
//Lineage2 FreeServeren

Cactus
Mér, most épp mivel játszol Army helyett?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Slow
mé' mondtad meg neki... ott az americasarmy.hu, keresse meg amit akar :P
>;)

Strahd_
thx :))

//Crasus nem csit Free server :D :D jó a game és még fizetni se kell érte :D :D :D: D:D:D:D:D:D:D

[negativ] Cirek
legutóbb még nem kellett. Csinálsz egy LAN szervert amin nincs authorizáció, és akkor az játszik rajta olyan névvel amilyennel akar. nem kell kiképzés sem asszem.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
hello STRAHDT!!!!:)
Te figyi már tegnap még csak lvl12 volt Isendur.......ne csíteljéé wazze!:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

#43864:
Akkor ezlesz a ludas :)

Strahd_
Ellenben a kérdésemre nem kaptam választ .))

Sziasztok :)

Szoval LANhoz nem kell flik flak felövöm a szervert és megy is igaz ez? .)

semi kiképzösdi nem kell semmi filok másolgatása

Vannak official serverek.
2.2t felpeccselted 2.21re?

#43862:
A játék keresõjéve nézem (a beépítettel)

[negativ] Cirek
Ha ASE-vel nézed akkor nézd meg hogy a verziószám jól van-e beállítva.
a jelenlegi verziószám: 2.2.1

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Szaisztok!
Egy ideig nem játszottam AAval, most viszajöttem, erre nemlátok sehol sem Official servereket, mi történt ?
Csaj a chello szar, vagy a tüzfalam baszakodik, vagy nincsennek official serverek ?

THE matrica
Ja és köszi Sadist a linket :D

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

THE matrica
Köszi Joszi :D ugy néz ki a dolog hogy használt a regpucc.
Már 1 órája tolom az ármit és nem fagyott le :P

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
Mondjuk regcleaner. Innen leszedheted.

[negativ] Cirek
nekem annyit nem esett. 30-35-rõl ment vissza 25-30ra.

THE matrica
Az alaplapit csak uninstalláltam.

Az fps nekem is esik ahol szoftverrel kb 70 ott eax-el kb 50-60.

Tuttok valami jo registry takarítót?

Josszimatroz
hmm lehet holnap kiprobalom a tobbi pci slotbol is.. nincs mar tobb otletem.. <#ijedt>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Mighty
Annak jonak kell lenni...nekem is az van.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Josszimatroz
ne bassz... 2,4 intel nem jo neki?.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Cactus
Te menjél vissza LineAge-ezni! <#vigyor2><#vigyor2>

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Mighty
Hat a 3D-s hang hardware-es gyorsitasa azert igenybe veszi a CPU-t is :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
"Szolgálati közlemény:

Felhívom tisztelt Stackbauer figyelmét, hogy honorpontjainak száma 16, ezzel megsértette a BAUERek szabályzatában leírtakat.

Kérem 24 órán belül helyrehozni a hibát, ellenkezõ esetben meg kell válnunk Öntõk, kivégzés útján.

Üdvözlettel
Stockbauer (Õsbauer)"

[Rush]
win reinstall <#vigyor1><#mf2>

hTTp://ror.hu/

Josszimatroz
elotte az alaplapi intergralt hangkarit letiltottad? osszes drivert ami a regi hangkarirda mutat torold ki a registrybol.. osszest!!
mondjuk nekem ezekutanaz a gondom maradt hogy hardware+eaxnal kurvara leesek az fps.. kozelharcban 5-6 fps szal nemtok jatszani magyarul. valaki valami otlet?.. <#idiota>

zotyesz
Inkább demár. :D
Hali Strahd_! :)

patacsi HUN
Nemár, itt egy Strahd_ :D

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
skacok ha lanba akarom tolni semmi flik-flak nem kell igaz? .)

sime open ip és kész ugyi? .)

Dexa
hát ezt 100%osan lehetne alkalmazni az ármi népszerûsítésére...
ügyes munka

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

THE matrica
Srácok!
Vettem 1 Audigy 2 zs hangkártyát.
Ha a játék setupjábanban Hardware + EAX-re állítom néha lefagy az egész rendszer.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?<#szomoru1>

[HUN]Crassus
a hülyegyerekeknek a gamestar fórumra bekéne linkeli.......

[HUN]Crassus
1 hibát találtam csak: sztem nem ultrahigh felbontásban készült a videjó.....de ez már csak kritizálás:)

[HUN]Crassus
DE SÚLYOS!! 5 ös bazzeg! amikor az RPG robban a gyerek ugrása közben hááát az odabasz:)

Slow
ez a legjobb movie szerintem, nem csak a házi alkotások között, hanem a hivatalos sem ilyen hangulatos... :)

ügyes francia mûvészgyerek ez a raptor :)

pet70000
ez odabassssssz
kötelezõ "olvasmány"!!!!!!

[negativ] Cirek
nem az a {FeaR-This} -tõl van! :)

Nyers
Innen van, talán megtudod a fórumból: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=138277

My Life for Freedom!

Sadist
Ez hatalmas!!! A végén az RPG-s jelenettõl majd hanyatt estem :)
Mivel csinálták ezt a moviet?

Nyers

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
look my aláírás:"Please only 3 -(xSU)- member play on this server at the same time!!"lehet tõlük van:))