America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
jóvannaaa... csak armyhuról másoltam gyorsan mert most progit keresünk...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
kinek mi
😊
majd este megcsekkolhatjuk felõlem hogy mit lehet alkotni a dolgokkal
😊

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

pet70000
1 db büntetõpont
fincsi...<#nyes><#nyes><#nyes>
de ne hagyd magad, mi veled vagyunk!!!44<#awink><#awink>

[negativ] Cirek
kihagytad a b-t a shotit! 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Dexa
kiterjesztés rulez 😊

[negativ] Cirek
mi a tesómmal fraps+adobe premier párossal csináltuk

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

bcs78
Látom hogy ezerrel megy a film prodzsekt (<-- jujj), de lenne még 1 kérdésem a "speed-hack"-el kapcsolatban. Az olvastam éppen, hogy ez nem is hack, hanem egy szimpla exploit, ezért nem deketálja PB. Hogy konkrétabb legyek: az army-t egy paraméterrel kell elindítani (a parancsikonban kell átirni), amiben be lehet állítani %-os arányban, hogy mennyivel legyen nagyobb a sebességed. Ez most csak nekem újdonság, vagy ez köztudott tény? Csak mert ez már nagyon idegesítõ, hogy a DEV-ek ilyen kapitális hibákat követnek el. Elõször a devmode, most meg ez. Ez egy kissé nevetséges.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Dexa
pont ezt írtam le most priviben
😉

[negativ] Cirek
és "regisztrálva" is van? 😊)

mert trial nem kell 😄

Psion

Igen tényleg kivágott a P.B. Duplicate Login-al, de akkor hirtelen nem vágtam hogy mi van ...

Más ... van újabb verziója a Fraps-ank :

http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/7/y/7001.html

Változások az új verzióban:

Újabb felbontások videorögzítéshez: 40, 50 és 60 képkocka/másodperc.
Ezentúl támogatja az 1280×720-as szélesvásznú HDTV felbontást is.
A hatékonyabb veszteségmentes videotömörítés már kisebb méretû fájlokat készít.
PCI-Express rendszeren jobb sávszélesség elérése rögzítéskor.
Kiegyenlítettebb terheléselosztás Hyper-Threading és többprocesszoros környezetben.
Teljes méretû videorögzítés maximális felbontása már akár 1152×864 képpontos felbontás is lehet.
Fehér villanás különálló képek lementésekor.
Új beállítás: kép lementése x másodpercenként.
Tálca ikonról már közvetlenül elérhetõek a tesztekhez, mozgóképekhez és képekhez tartozó mappák.
Részletesebb beállítások tesztek statisztikáihoz.

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Sadist
Van erre script is. Egyszerûen beírod egy .txt fájlba sorszámokkal együtt, mondjuk 1-tõl 1000-ig és utána csak ezt írod be:
exec fajl.txt

Lehet csinálni mindegyik fegyvernek külön fájlt, mondjuk m4.txt, ak.txt stb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Vérkomoly... Szal nem lesz benne olyan, hogy hõsünk egy Berettával legyilkolja az összes terroristát. Persze azért jó kis Hollywood-i effektek lesznek benne, de remélhetõleg nem a realitás kárára <#vigyor3>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
Admin forceclass ( | ) - Immediately changes the class of the specified player. The class is specified using one of the following abbreviations:
g - M16A2/M203
r - M16A2
s - M82
s24 - M24
ar - M249
m - Modded M4 without M4 Mods
m4a1auto - Ranger M4A1
m4m - Modded M4 with m4 Mods (if you changed the file for it down below)
ak - AK47
ak74su - AK74
gp -AK w/ launcher
rpk - RPK Light Machine Gun
svd - Dragunov sniper rifle
mos - Mosin-nagant sniper rifle
sl - Squad Leader
ft - Fireteam Leader
rct - recruit (no weapons)

egyéneknél...
sy rosszul Mlékeztem mert már rég volt minden...
:S

Mekkora lenne hospitalon....

ahogy kísérik ki a vipet...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

legyen vérkomoly ! (😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Cactus
Forgatókönyv az mókás lesz, vagy vérkomoly?
Mert ha móka, akkor lehetne a bugokat kritizálni pl.: Elején egyik katona runbuggal indul, aztán SL meg rászól, hogy That dont make no sense at all!

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Én hõsi halált akarok halni htx....

énis videót !
😄

igen, SF fegyvert.

Dexa
vagy az egész teamnek ugyan azt a fegyvert adta?

Dexa
biztos akkor admin paranccsal, mármint az admin changeclass dologgal váltogatta egyenként a kezetekben a fegyvert...

Dexa
a forgatókönyv folyamatosan készülget
olvastad már?
😉

Milyen server progi van amelyikkel be lehet álítani hogy milyen fegyverekkel lehessen menni? Mert tegnap az egyik angol serveren az admin szórakozott és játék közben váltogatta a kezünkben a fegyvert( SF fegyver.....)

Dexa
...mondtam én hogy csíter...
<#mf1><#mf2><#mf1>
<#vigyor1>

szal most komolyan:
csigazabálók fraps-szel ill õkegyessége windows movie maker-rel csinálták ha jól emléxem a movie végére...
ami olyan progi most megpróbáljuk megszerezni gyorsan...

Sadist
Hmm <#fejvakaras>

[negativ] Cirek
meg ilyen lesz a nightvision.

[negativ] Cirek
pl ak helyett lézeres m16 lesz a kezedben meg ilyenek.

Dexa
GameCam-mel kapcs (jó... sok tényezõ játszik közre (felbontástól kezdve... de ez alap minden ilyen dolognál/felvételeknél... 😊 )

woah, 15 sec worth = 100 meg

fraps is also a good progamme, a lot easer i find

Sadist
De hogy lesz mókás? Elcsúszik a kép és a hang, vagy hogy?

[negativ] Cirek
jó elég ha kilépsz a játékból és újra be. 😊))

Sadist
Ehh, beelõztél...Szarakodik az SG <#falbav>

Sadist
Mi az hogy pár nap után? 😮

Sadist
Admin jog szükséges hozzá. PB_SV_GetSs
Ezt beírod konzolba, ahol a paraméter a játékos neve, vagy pedig a sorszáma. Sorszámot a pb_plist parancsal tudhatod meg.
Ha bõvebb infot akarsz, akkor nézd meg www.americasarmy.hu-n a FAQ/PB Admin manualt.

[negativ] Cirek
a recdemo-val készül videó, pár nap után nagyon "mókás" lesz.

nálam sokszor nem jelenített meg csomó mindent, miután mégegyszer meg akartam nézni.

kell pár operatõr akik Fraps-szal felveszik a témát.
a legfontosabb egy komoly forgatókönyv megírása szerintem.

[negativ] Cirek
elvileg a konzolba:

pb_sv_getss (és a sorszáma a srácnak)

pl:

pb_sv_getss 17

még nem próbáltam azért elvileg. 😊

Sadist
Én egy olyanra gondoltam, hogy elõször mindent recdemo paranccsal vennénk föl. Kis helyet foglal, rohadt sokmindent felvehetünk vele, és ahogy olvastam a HUD sem látszik rajta. Utána valaki akinek nagyon bivaly gépe van beállítaná army-t valami tisztességes valami emberes grafikára, árnyékok, textûrák, töltényhüvelyek, torkolattüzek stb. és lejátszaná a demokat, közben valami Frapshez hasonló progival fölvenné. Utána a vágás szerintem már nem lenne gond.

[negativ] Cirek
Egy ilyen progi

vesz fel hangot, de az én gépemen kicsit elcsúszik a képhez képest.
Szerintem erõs vas kell hozzá.
(2200+ AMD, 1024MB RAM)

Sziasztok, hogy lehet valakirõl PB screenshot-ot csinálni?

Dexa
spec arra a progira gondolsz amit már mondtál korábban is...

HAFgoofy
1, Egyértelmû hogy aláírtam,no meg közzé tettem a HAF oldalon is a linket!
2, Most lett meg végre a jó gépem így akár az operatõr szerepét is vállalom ha gondoljátok, csak kéne még egy dolog a forgatáshoz:
egy olyan progi ami hangot, és képet is felvesz a játékból!Mert eddig bármelyiket próbáltam mindegyik csak videót rögzített hang nélkül (demo verzióba) teljeset meg sehogy sem sikerül szereznem!
TEHÁT EGY ILYEN PROGI IS KERESTETIK

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Dexa
háááát
azért nem lennék a szenvedõ fél mert ki tudja mikortól lesz már ban és nem csak sima 2 perces kick a duplicate login miatt, szal hogy mint csítert venne számításba az a fos...
nemde?

Dexa
nos
néhány tényezõ még van ami lényeges a forgatáshoz...
elõször is kellene minél több ember majd... kéne egy lezárt szerver amit vígan lehet buzergatni és a forgatás miatt cheat szervernek kéne lennie, kéne még 2-3 operatõr akik nagy felbontásban fel tudnák venni a cselekményeket, szal kéne ez a 2-3 emberke de nagyon majd... de legelõször is majd fel kéne menni egy lezárt szerverre végigmutogatni szerveren hogy mi a szitu... azért a szerveren is képben legyenek mit kell csinálni...
bindeket is még mek kéne szakérteni akinek szüksége van rá és alapból nem tudja ezeket...
szal lenne még 1 kis elõkészület amit mi nem tudunk csak úgy megoldani a szereplõk nélkül...

szal akkor ami kell:
emberek
lezárt jó szerver
operatõrök jó vassal (nagy vinyó 😉 )
és kicsit a szereplõknek a szituk begyakorlása és bindek betanulása...

[negativ] Cirek
Nos a PB valóban kirug ha a srác a Te nevedet veszi fel, de "csak" duplicate login miatt.
szóval banolni nem fog.

Timbo
Már töltöm! Ti melyik serverre szoktatok felmenni?? Vagy ahol vannak még általában magyarok! És kell vmi server keresõ progi?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Sadist
De csak a nevedet banolta, vagy pedig GUID-t? Mert GUID-je szerintem soha nem lesz az, ami neked.

Psion

Igen van, mert mikor TK-ztam az eggyik nyomit, nagylelküen felajánlotta ezt a funkciót nekem !

<#mf3>

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Timbo
Köszi!!! <#worship>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

négy. de. <#eplus2>

Ingyenes
Az alapjáték:
ftp://69.13.128.84/AmericasArmy220.exe
és a patch:
ftp://69.13.128.84/aao_patch_220to221.exe

Dexa
www.americasarmy.hu
downloads
pölö