America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezes
Szerintem a G&R -rol koztudott volt hogy csitelnek.Legalabb is Akikkel en beszeltem azok tisztaban voltak vele ugyhogy egyaltalan nem meglepo hogy ezek a kepek megszulettek.Bar en azt hiszem hogy ha korbeneznenk az itthoni jatekosok screenshotjaiban talalnank meg egy ket erdekes dolgot.....Szerintem

Fonok.Ki az a corporation?

Rendben,elnézést,köszönöm.<#worship>

N3TuddKi
15<#wink>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
15
Army.hu-n is le van írva. Tessék olvasgatni, azért van 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Josszimatroz
emlékszem.. <#vigyor2> én végig hubazmegoztam közben ts-n meg pislogtam hogy ez a patacsi egy állat.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Megtudja vlki mondani hogy mennyi honort kell elérnem hogy az sf pályákon a saját fegyveremmel mehessek?!Elõre is thx.

Dexa
mondom én hogy csíter...
<#vigyor1>

most én is csítelek estére 1 jó üveg serrel de aszem még 1 csítet benyomok majd...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Psion
Jahh, tegnap kaptunk némi ízelítõt ... nahh az az SF pálya ahova tényleg nem szívesen megyek ... komoly, a pók a pálya másik végérõl fejbe lõ !
Csak onnan tudom, hogy cimbit az "A"-nál lõtte le engem meg a "C"-nél, pár másodpercen belül ... kicsit elment a kedvem a dologtól ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

[negativ] Cirek
egy vagy két kör után nem lehet következtetni.
mert néha még nekem is jó napom van 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

zotyesz
Elhiszem, nem véletlenül voltatok már kissé bosszúsak maikor sikerült bejutnom. Én csak azért írtam, mert kicsit büszke voltam magamra. (az enyém biztos belefutott 😛)

patacsi HUN

Bocsi, módosítok, Nigga még élt egy darabig 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
Zotyó ahová megyünk Fricivel mindenhol szuperszónikus sebességgel rohangáló aimbotos férgekkel találkozunk......😞(((

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
G&R is???? NA FASZA!!!! SZERINTEM A KLÁNVEZETÕK DOLGA,hogy AZONNAL!!! KI KELL TENNI AZT AKIT AKÁR EGYETLEN 1X IS RAJTAKAPNAK!!!!SAJNÁLOM A G&R tagjait,hogy KÖZÜLLÜK A KLÁNRA SZÉGYENT HOZVA CSALÁSHOZ FOLYAMODTAK JátÉKOSOK!!!

NINCS ELÉG BAJUNK A SZÁJBABABSZOTT CSÍTEREKKEL?????!!!!!MÉG A MAGYAROK IS RÁKAPNAK?????NE KERÜLJÖN A SZEMEM ELÉ EGY SE,mERT ELTÖRÖM KEZÉT LÁBÁT AZ KURVAÉLET!!!!!!
Elnézést a dühkitörésmeért,de 1 hét játékszünet után örültem,hogy játszhatok,de a féreg csalók 5 percenként basszák el a játékomat!!!!

Sziasztok!A csiteléssel kapcsolatosan,nem lehet olyan servereket csinálni amik szûrnének,mohaaban volt ilyen,egy progi kellett csak azzal tudtál játszani és az meg nem engedte a csalást!?Mert már nekem is nagyon elegem van a sok....A többit tudjátok.<#vigyor2>

zotyesz
képzeld leszedtem a 95 honoros polákot miután visszajött az EU48 😊

[HUN]Crassus
MA NE MENJETEK SANDSTORMRA........TELE VAN CSALÓKKAL....csináltam fasza kis videókat emberkékrõl akik sugárhajtású gépeket megszégyenítõ gyorsasággal aratnak le mindenkit a pályáról........😞((

pet70000
rohadjon meg mindegyik csíter **ci, fõleg ha még magyar is!!!!
csomó idõt játszunk ezzel a játékkal és ezek a buzik szétcseszik az egészet, peddig mindenféle cucc nélkül is lehet ezt a játékot jól játszani....

Sianis
Tény, hogy nem jó reklám ez a két fotó a magyar AA-s skacoknak...

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

patacsi HUN
én is maradtam 1x CSAR-on 5vs1 red-en 😉 a végén csak hápogtam a Niggának, hogy nem tudom hogyan sikerült 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

ezért nem mondtam rá semmit csak azt hogy egy olyan klánnál ahol felmerült hoyg a tagok cheatelnek, ez érdekes.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
Az erdekes akkor lenne, ha nem vedoknel, hanem tamadoknal szedte volna ossze ezt. Nem vedek senkit se, de egy score tabla alapjan megitelni valakit, szerintem doreseg. Nekem is es masoknak is szokott jo napjuk lenni es par kor erejeig barki tud x/0-as fragrate-et elkovetni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bazg lebuktam 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

repro
cyrusz csak tékelni akarsz, tudom mf1 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Psion

ilyen Honor sziteknél ...

ha sokat is õlsz tuti meghalsz ... szerintem ...

Nem3sis
én léptem. pedig nem volt hozzá közöm. nem érdekelnek a következmények. szal részemröl ennyi. utálom a csítereket. épp ma akartam szólni nekik a petíciótol amit itt láttam...

Minden csak nézőpont kérdése.

THE matrica
Ilyet vagy hasonlot bárki csinálhat. igaz nem minden nap. Nekem is volt már hogy az egész támadó csapatot én lõttem le. Szal ez nem mérvadó.
A pébésot viszont bizonyítéknak tekinthetõ sztem.Annál is inkább mivel az aasa oldalról származik asszem

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Most nem a reklám kedvéért, de nálunk is volt egy srác aki csitelt... a pontos köülményekrõl kérdezzétek gremovant, mert én annyira nem ismertem, de a lényeg hogy ki lett rúgva a klánból.

Itt ezek az arcok viszont változatlanok...

Psion
Mondjuk tény ha nálunk valaki csalna nem játszanék vele ...

Szal' ilyen értelemben minõsíti a klánt is ...

Dexa
nem rossz...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

htxvm 😄

de mondjuk ilyen dolgok fel tudják kelteni az érdeklõdésem....

mint ahogy ez a kép is, melyet a saját lapjukról szedtem...

Én nem mondom hogy cheat...de nagyon érdekesnek találom pl ezt is...

Sadist
Mondtam én, hogy lesz itt flém. Biztos voltam benne, hogy cyrus tenni fog róla <#hehe>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

jó, most alaposabban megnézve a statjaikat, tényleg nem az összes....

de mondhatjuk hogy NEM EGY csíter van ott...

nem mondanám ha nem lennék feldúlva kicsit.... itt, ebben a topikban is láttam a G&R nevét a csiteléssel kapcsolatban....

sajnos ez a probléma hogy nem egy ember után minõsítem... eddig is rengeteg embertõl hallottam hogy huuu a G&R így, a G&R úgy... ami valószínûleg nem alaptalan....

Mint ahogy az sem hogy ha jól emléxem egyszer régebben lett volna egy baráti meccsük a HEW-el amire nem tudtak kiállni, mert valami banproblémáik voltak ?

Psion

Ez még nekem is erõs volt ...

Nem3sis
kösz hogy 1 ember után minõsíted az összesset. ez jól esik. bár kb csak név szerint van közöm hozzájuk. de asszem ezek után inkább kilépek. maradok clanless.

Minden csak nézőpont kérdése.

G&R-rõl köztudott hogy az összes szánalmas kis csítergeci....

patacsi HUN

Dexa
vmilyen 2.25 ill 2.5ös Fraps-et leszedtem most mek oszt' megnézem...
😉

azt a ratyi GameCam-et viszont nagyon nem találtam eddig... mármint a teljest... mert demo van annyi...
:S

Nyers
Egyetértek, a tisztességtelen játékosokat miért kellene megvédeni, miért lenne itt flém, hisz a szitu egyértelmû. Biza meg kell mutatni az aljanépet, ez van ... a klán majd elintézi. Ha meg nem akkor az a klánt minsõsíti.
Az ellenség már a szomszédban van! <#mf2>

My Life for Freedom!

Sadist
Én azért az illetõnek megnézném a jelenlegi GUID-jét, a biztonság kedvéért.

Dexa
45000 (posts) rulez...
...vagy már 50000?
<#vigyor1>

Sadist
Érzem hogy itt most egy hatalmas flém fog kerekedni...

HAFgoofy
Tudjátok egy esetben vagyok híve a nyilvános lejáratásnak, és az az hogy ha látok egy olyan képet amin egyértelmûen látszik hogy egy magyar csítelt! Sztem az ilyen embereket kéne kiutálni a játékból amíg rá nem jön hogy mit tett!
Miért mondom? Mert a minap Sherpa belinkelt 2 egyértelmû fotót a TS-be és szeretném hogy mindenki lássa:

http://sherpa.atw.hu/pb

Én személy szerint utálom hogy ilyet kell lássak!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Dexa
dánke
😊

a szerepedet illetõen meg:
LoL
😄

THE matrica
A mi szerverünket felajánlom (a klán nevében) a forgatáshoz és az elõkészületekhez. A Gépem nem valami bivaly uttyhogy én maradok a nõvértolószuperelitkillerhõs szerepnél 😄.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Psion

Lehet hogy vissza kéne menni a U.S. Weapons Familiarization Trening-ra ... mert valamit nem vettünk ésszre ...

És simán van sorozat vetõ M203-as is ... amúgy "várom" mikor lönek rám egy RPG sorozatot ...

jahh CSAR-on ismét cheater RPK-val lekaszált minden védõt másfél perc alatt ...
Elég lassú volt <#vigyor5> ... GodGun volt a neve a delikvensnek...

Dexa
1szerre csak 1 dolgot...
😉

Dexa
de ha a speedhack exploit akkor a 203as szõnyegbombázás is az...
ma hajnalban 2 emberke ecsetelte hogy még jó hogy nem kell csít a szönyegbombázáshoz... igaz nekik alapból is van...
jahhh mondom jó...
ez még akkor volt amikor gémeltem fent egy sima bridge szerveren hajnalban...
:S

Sadist
Akkor még army.hu-n is ki kéne egészíteni <#ravasz1>