America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fonok.Ki az a corporation?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Army.hu-n is le van írva. Tessék olvasgatni, azért van 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
<#vigyor1>#vigyor1>
most én is csítelek estére 1 jó üveg serrel de aszem még 1 csítet benyomok majd...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Csak onnan tudom, hogy cimbit az "A"-nál lõtte le engem meg a "C"-nél, pár másodpercen belül ... kicsit elment a kedvem a dologtól ...
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
mert néha még nekem is jó napom van 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Bocsi, módosítok, Nigga még élt egy darabig 😉
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
NINCS ELÉG BAJUNK A SZÁJBABABSZOTT CSÍTEREKKEL?????!!!!!MÉG A MAGYAROK IS RÁKAPNAK?????NE KERÜLJÖN A SZEMEM ELÉ EGY SE,mERT ELTÖRÖM KEZÉT LÁBÁT AZ KURVAÉLET!!!!!!
Elnézést a dühkitörésmeért,de 1 hét játékszünet után örültem,hogy játszhatok,de a féreg csalók 5 percenként basszák el a játékomat!!!!
csomó idõt játszunk ezzel a játékkal és ezek a buzik szétcseszik az egészet, peddig mindenféle cucc nélkül is lehet ezt a játékot jól játszani....
\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ilyen Honor sziteknél ...
ha sokat is õlsz tuti meghalsz ... szerintem ...
Minden csak nézőpont kérdése.
A pébésot viszont bizonyítéknak tekinthetõ sztem.Annál is inkább mivel az aasa oldalról származik asszem
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Itt ezek az arcok viszont változatlanok...
Szal' ilyen értelemben minõsíti a klánt is ...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
de mondjuk ilyen dolgok fel tudják kelteni az érdeklõdésem....
mint ahogy ez a kép is, melyet a saját lapjukról szedtem...
Én nem mondom hogy cheat...de nagyon érdekesnek találom pl ezt is...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de mondhatjuk hogy NEM EGY csíter van ott...
Mint ahogy az sem hogy ha jól emléxem egyszer régebben lett volna egy baráti meccsük a HEW-el amire nem tudtak kiállni, mert valami banproblémáik voltak ?
Ez még nekem is erõs volt ...
Minden csak nézőpont kérdése.

😉
azt a ratyi GameCam-et viszont nagyon nem találtam eddig... mármint a teljest... mert demo van annyi...
:S
Az ellenség már a szomszédban van! <#mf2>#mf2>
My Life for Freedom!
...vagy már 50000?
<#vigyor1>#vigyor1>
Miért mondom? Mert a minap
http://sherpa.atw.hu/pb
Én személy szerint utálom hogy ilyet kell lássak!
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
😊
a szerepedet illetõen meg:
LoL
😄
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Lehet hogy vissza kéne menni a U.S. Weapons Familiarization Trening-ra ... mert valamit nem vettünk ésszre ...
És simán van sorozat vetõ M203-as is ... amúgy "várom" mikor lönek rám egy RPG sorozatot ...
jahh CSAR-on ismét cheater RPK-val lekaszált minden védõt másfél perc alatt ...
Elég lassú volt <#vigyor5>#vigyor5> ... GodGun volt a neve a delikvensnek...
😉
ma hajnalban 2 emberke ecsetelte hogy még jó hogy nem kell csít a szönyegbombázáshoz... igaz nekik alapból is van...
jahhh mondom jó...
ez még akkor volt amikor gémeltem fent egy sima bridge szerveren hajnalban...
:S