America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Holnap estétõl szerdánként és csütrötökönként az MTV - pontosabban a Magyar Televízió egyes csatornája - vetítiaz Elit alakulat (Band of Brothers) címû sorozatot.
😊
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
HOHHA ! 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"There is no respawn or load game in real life!\"
És mondtad: -Márk bácsi most jó voltam...
Hmm régi szép emlékek igaz? 😊
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
azonnal ki lett rúgva a cheater.... Milyen lépést vársz még ?
Egyetértek Veled teljes egészében, már az americasarmy.hu fórumán is leírtam a véleményemet.
2cdecbf25418b9ec1645eab3057c0e6e "
ab8475f48e7a341875c56f7b69163976 "G&R_iST19_HUN"
ae4922470f07f927d56aae019143be90 "=
3042a58777dcd3315936e7a61bb029e3 "-
2e419e248ff6ac1536e5c8355ce90228 "G&R_-=iST19=-_HUN"
080f6efd3944c6b835f4782083bd7d70 "=SWAC=_Katana_HUN"
Volt alakalmam elfogadni a G&R klános srácok meghívását a 14:30-as megbeszélésre ahol sajnos csak én vettem részt a G&R klánon kívül.Nemtudom mennyire tekintetek prominens személyiségnek engem a több mint 2 évnyi játéktapasztalattal a hátam mögött valamit az -(xSU)- oszlopos tagjaként,de annyit szeretnék elmondani a G&R-el kapcsolatban,hogy a srácok teljesen letörtek amiért a klántársukról(mostár ex klántárs) kiderült csítelés után az egész klánt minõsítik csíternek.
Kérek mindenkit,hogy ne közözítsük ki a G&R-t a magyar AA társadalomból hiszen õk már megtették a szükséges lépést/Kirúgták a csítelésen kapott srácot/
Azthiszem annyi tiszteletet és bizalmat megkaphatnak mint például mi hiszen Inquisitor (ex xSU) is el lett kapva csíttel és mégsem dobáltok minket sem sárral azóta....../Vagy de?😊)/
A G&R hozzátette még azt is,hogy a jelenleg futó(igaz csak TESZT) magyar war-ból kérik törölni az összes G&R-es eredményt ezálltal is eloszlatva minden kétséget affelõl,hogy az elért eredményeik csíttel jöttek létre-szerintem ez egy nagyon nagy gesztus a részükrõl.
Egy-szó mint száz fogadjuk ujra a bizalmunkba õket!
(Ha ezekután amit leírtam átcsesz valaki a G&R-bõl annak széjjel lesz rugva a seggfeje!😊))
Elkészítetted a saját háttered, vagy esetleg montázsod ami hûen tükrözi az America’s Army izgalmát és intenzitását? Szívesen megosztanád ezt a többi America’s Army-s játékossal?
Részletek az AmericasArmy.hu-n!
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
Ha értelmes és idevágó hozzászólásokat produkáltok, akkor jöhettek...
\"There is no respawn or load game in real life!\"
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
Ha érdekel, ez egy ingyenes FPS játék, amit az amerikai hadsereg fejleszt. Realitásban messze felülmúlja bármely mostani multiplayer játékot. A játék hivatalos oldala: http://www.americasarmy.com
Magyar army oldal: http://www.americasarmy.hu
... got nothin to share with you...
de itt órákon belül akkora flém lesz, hogy az nem a lányoknak való 😄D

A Bogyó Katica topic tagjai közösen megszavazták hogy ha beleegyeztek akkor kössünk szövetséget . És ha akarjátok segítün megcsinálni a 40k-t
Sõt a 50k-ba is mesegítünk! 😊