America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3TuddKi
akármikor felnézek ide, folyamatosan árad szét a SZERETET <#law><#nevetes1>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

a helyzet változatlan, a topigtémához nem tok még mindig hozzászólani<#miaz>

Sadist
Boldog szülinapot <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MarkBlade
Simán.. 😊 csak írni kell a téma meg adja magát..
Dexa
HB...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

MarkBlade
Vigyázz mert letámadnak..
BenyBo
én vagyok a nume-numerakirály...... <#mf1>

Rózsalány
hihihihihi

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

zotyesz
Lehet, hogy még ma sikerül elérni a 45ezret? 😊

zotyesz

Csatlakozom.
Boldog születésnapot!

[HUN]Crassus
Ha már ennyi lány ide gyûlt felteszem a kérdést!:NAAAAAA MI A HELYZET??????😊)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MarkBlade
Kedves hölgyek egy harci fórumon.. 😊 imádok ide írni! 😊
patacsi HUN
H.B. Ficsek.hu

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

én még ehhez sem...<#smile>

Rózsalány

[HUN]Crassus
RÓZSALÁNY?????😊)

Rózsalány
nahát ehhez énis hozzá tudok szólni:<#worship><#worship><#worship><#worship>
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

zotyesz
Közszolgálati közlemény! 😊

Holnap estétõl szerdánként és csütrötökönként az MTV - pontosabban a Magyar Televízió egyes csatornája - vetítiaz Elit alakulat (Band of Brothers) címû sorozatot.

😊

bcs78
Késõbb. Most megint mennem kell, basszus. <#szomoru1>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Olvasd vissza! <#nezze>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bcs78
Ma egész nap nem voltam gép elõtt. Visszaolvassam a 100db új hozzászólást? Volt vmi izgi?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Big welcome for : Stylebauer !!!88

HOHHA ! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Cactus
Ne flémeljünk már, dec 31-én 0:00-kor kell berakni a 45k hozzászólást!

\"There is no respawn or load game in real life!\"

MarkBlade
3042a58777dcd3315936e7a61bb029e3 "--Pitkany(HUN)" ezt a képet hol lehet megnézzni?
MarkBlade
lol..Emlékszem még mikor karomon ültél és onnan nyomtad az armyt..
És mondtad: -Márk bácsi most jó voltam...
Hmm régi szép emlékek igaz? 😊
[HUN]Crassus
HOL VAGY JUCIKA!!!!?😊)))

[HUN]Crassus
neked az a dolgod,hogy fényezz😊attól én még alázhatlak..vagy nem?😊beszóltál???

MarkBlade
Most mér mondod csak fényezlek te! Az ilyen emberek miatt tartunk ahol nem.. <#eplus2>
[HUN]Crassus
Kötsög Márk!😊

[HUN]Crassus
a fél 7-es villamost várom még......😊

MarkBlade
Nem csodálom..
Crassus mellett mindenki elhalványul.. 😊
én mentem volna szívesen, mer végsõsoron azt hiszem tõlem származik az egész flém kezdete, de nem hívtak 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

MarkBlade
Azért nem mind csíter mint aminek látszik.. Pitkányt még nem láttam csalni..
Hewtõl mit vársz ?

azonnal ki lett rúgva a cheater.... Milyen lépést vársz még ?

zotyesz
Ja, és sajnálom hogy nem lehettem a TS-en, de melóhelyen vagyok most.

Sadist
CSUKA mikor jön? Kéne még pár száz üzenet 😊

zotyesz
Abszolút prominens személynek tekintelek. (még azok után is, hogy tegnap csak ellened játszhattam RT-n. 😛) 😊

Egyetértek Veled teljes egészében, már az americasarmy.hu fórumán is leírtam a véleményemet.

[HUN]Crassus
már csak azért sem lenne szép dolog a G&R kiközösítése és "geci csíter klán-nak" tartása ,mert ugye az itt felsorolt klánok közûl(lásd lennt) egyedül õk tettek férfias ,gerinces lépéseket az õket érd vádakra!!!!

2cdecbf25418b9ec1645eab3057c0e6e "<2FaSt4U>"
ab8475f48e7a341875c56f7b69163976 "G&R_iST19_HUN"
ae4922470f07f927d56aae019143be90 "==Goyo(HUN)"
3042a58777dcd3315936e7a61bb029e3 "--Pitkany(HUN)"
2e419e248ff6ac1536e5c8355ce90228 "G&R_-=iST19=-_HUN"
080f6efd3944c6b835f4782083bd7d70 "=SWAC=_Katana_HUN"

[HUN]Crassus
!!!!!
Volt alakalmam elfogadni a G&R klános srácok meghívását a 14:30-as megbeszélésre ahol sajnos csak én vettem részt a G&R klánon kívül.Nemtudom mennyire tekintetek prominens személyiségnek engem a több mint 2 évnyi játéktapasztalattal a hátam mögött valamit az -(xSU)- oszlopos tagjaként,de annyit szeretnék elmondani a G&R-el kapcsolatban,hogy a srácok teljesen letörtek amiért a klántársukról(mostár ex klántárs) kiderült csítelés után az egész klánt minõsítik csíternek.
Kérek mindenkit,hogy ne közözítsük ki a G&R-t a magyar AA társadalomból hiszen õk már megtették a szükséges lépést/Kirúgták a csítelésen kapott srácot/
Azthiszem annyi tiszteletet és bizalmat megkaphatnak mint például mi hiszen Inquisitor (ex xSU) is el lett kapva csíttel és mégsem dobáltok minket sem sárral azóta....../Vagy de?😊)/

A G&R hozzátette még azt is,hogy a jelenleg futó(igaz csak TESZT) magyar war-ból kérik törölni az összes G&R-es eredményt ezálltal is eloszlatva minden kétséget affelõl,hogy az elért eredményeik csíttel jöttek létre-szerintem ez egy nagyon nagy gesztus a részükrõl.
Egy-szó mint száz fogadjuk ujra a bizalmunkba õket!
(Ha ezekután amit leírtam átcsesz valaki a G&R-bõl annak széjjel lesz rugva a seggfeje!😊))

HAFgoofy
okés értettem, akkor viszont:
Elkészítetted a saját háttered, vagy esetleg montázsod ami hûen tükrözi az America’s Army izgalmát és intenzitását? Szívesen megosztanád ezt a többi America’s Army-s játékossal?
Részletek az AmericasArmy.hu-n!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Cactus
Ez egy komoly dolgokról szóló fórum, nem pedig ilyen flamer féle.
Ha értelmes és idevágó hozzászólásokat produkáltok, akkor jöhettek...

\"There is no respawn or load game in real life!\"

HAFgoofy
157! 😄<#eljen>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

zotyesz
Már csak 158 hozzászólás. 😊

Sadist
Hát, ha army témában otthon vagytok, akkor nyugodtan jöhettek 😊

Ha érdekel, ez egy ingyenes FPS játék, amit az amerikai hadsereg fejleszt. Realitásban messze felülmúlja bármely mostani multiplayer játékot. A játék hivatalos oldala: http://www.americasarmy.com
Magyar army oldal: http://www.americasarmy.hu

MarkBlade
Egyébként szia mindenki..
MarkBlade
Komoan fórumok fognak össze hogy meglegyen az 45k.. 😊
ehh, jóvan csak egy ajánlat volt!

... got nothin to share with you...

40król már lecsúsztatok 😄

de itt órákon belül akkora flém lesz, hogy az nem a lányoknak való 😄D

Helló!
A Bogyó Katica topic tagjai közösen megszavazták hogy ha beleegyeztek akkor kössünk szövetséget . És ha akarjátok segítün megcsinálni a 40k-t
Sõt a 50k-ba is mesegítünk! 😊