America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Kimazsolázzam a legjobbakat? 😄DD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Legnépszerûbb témák
1. BogyóKatica
2. America's Army
3. Jaccunk mi is szoláncot
4. Tibia
5. Pro Evolution Soccer 4
6. Force Feedback kormányok...
7. NFS - Underground 2 Garage
8. Battlefield 1942
9. Ki van fent legtovább?
10. Asszociáció

Dexa
miért gondoltam hogy úgy is ezt fogod mondani a dologra?
<#mf1>
<#vigyor1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Nemár <#szomoru1>

pet70000
up!! <#awink><#awink><#taps><#taps>

Cselekedj! <#eljen><#eplus2>

repro
rájöttem közben, h túl lusta vagyok hozzá 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Psion
Jahh az SG forum meg összefosná magát !

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Nemtudom de ha megcsinálnánk biztos rekord lenne :-)))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

MarkBlade
És most gondold végig volt idõszak mikor én ezt naponta hallgattam.. 😊
Dexa
idevele...
<#vigyor1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

zotyesz
3 nap alatt 5k hozzászólás? Van ennek valamilyen világrekordja?

zotyesz
A tegnap olvasottak alapján crassus önmagában is írhat egy fejezetet. Amilyen hasonlatokat írt tegnap xsu fórumon, az nem volt semmi. 😛

repro
bemásoljam ide az xSU flém topikját? csak azok kedvéért akik bõvíteni szeretnék a rálátásukat (egybõl meglenne a 60k is...) <#vigyor1>

N0 TXT TLK PLZ!4!

Látom gyûlnek a hozzászólások...de akkor most az lesz hogy várunk január 1 00:00-ig hogy meglegyen a 45k?Vagy a maradék idõben megcélozzuk az 50-et? :-D

E.Gy.B.E. Airsoft Team

akkor megyek bauerkedni 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

miost akkor nem lesz fléM ? 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

MarkBlade
Azaz.. Még egy pár ilyen bölcsesség és a végén azt hiszem hogy könyvet is adhatunk ki.. <#eljen>
Psion
Má' megint be vagy tépve NeTudd !!!

_____________________#_____________________
____________________###____________________
____________________###____________________
__#_________________###________________#___
___##______________#####_____________##____
____###____________#####___________###_____
_____#####_________#####________#####______
______#######______#####_____#######_______
________#######____#####___#######_________
___________#####____###___#####____________
__#######______###__###__###______#######__
______########____##_#_##____########______
__________#########_###_#########__________
_________________###_#_###_________________
_____________#####___#___#####_____________
____________#________#________#____________

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

zotyesz
Ja, csak a ketrec rossz oldalán. 😉

szija egyetlenem ! imádlak jólátniittt !!! 😄

MarkBlade
Igen okos emberekkel van tele az állatkert.. 😊
zotyesz
Tegnap óta szinte más se megy a magyar AA-s fórumokon csak a csíter téma. Így geybõl ontopic is lehetsz. 😊
Bár a fórum házigazdáját ismerve nem lesz ellenére az offtopic sem. Igaz G? <#vigyor><#eljen>

MarkBlade
Na.. Ez már döfi.. 😊 figyelj még egy két nap és már te is nyomod az armyt velünk.. 😉
na jó aszem nélkülem is meglesz a 45k éjjel, ha ügyik vagytok, na pá<#wave>

na a csíterhez tok mit mondani, már Bf-eztem!😄DDD
de csíter nem voltam még azé(félre ne értés végett mondom)😄D

zotyesz
Az inkább nekünk szólt. <#vigyor>

zotyesz
Tegnap történt. RT-n voltunk EU16. Crassus védõ volt, én támadó. Megtámadtam central peak-en saw-ból kilõttem rá vagy a heveder harmadát, de õ gyõzött, és leszedett, hogy csak pislogtam. Erre nekem szól be egy 10 honoros mindenttudó, hogy annak az rpk-nak nincs visszarúgása. Na, ezen már csak röhögni tudtam.

Dexa
há' jah...
😄

jó Ti csak tarcsátok a színvonalat, mi meg adjuk a szinfoltot, így jó? <#miaz><#vigyor>
nem megijedni, nem akarunk mi itten maradni örökre, csak a besegítés végett...

MarkBlade
Mert olyan fenemód tökéletesek vagyunk.. ezért sikítanak a külföldiek mikor megjelenünk... CSÍTER!! 😊 lol
Sadist
Amúgy komolyan segítõkészek vagyunk. Nézz be egy NFSU2 vagy egy Half-Life 2 topikba 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

zotyesz
Amit viszont leginkább szeretünk magunkban - az eszünkön, segítõkészségünkön kívül - az, hogy végtelenül szerények is vagyunk. 😊

Sadist
Igen!

Sadist
Tékeljek?

Sadist
Azért egy színvonalat tartsunk meg!

Viszont már csak 103 hozzászólás kell a 45K-hoz! 😊

MarkBlade
Aranyosak rendesek és határozottan úriemberek vagyunk.. 😊
zotyesz
Visszaestünk a 3. helyre.

Rózsalány
ti jöttetek át éjjel hozzánk! csak viszonozzuk a látogatást😊 meg ojan kedvesek vagytok velünk, nem löktetek ki azonnal😊)) meg segítünk, hogy meglegyen a 45!!😊

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

[HUN]Crassus
Na most komolyan csajok,hogyhogy ebbe a topikba kerültetek??Vagy csak portyázgattok?😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Dexa
ide mindent szabad írni...
na jó... majdnem mindent...
😉

ja, ha már választani lehet, akkor igen😄DD

hehe, nekem Barbim sem volt nemmég a fijuja😄
ja a Barbikról a gumicukor jut eszembe (mindkettõ kitalálójának kitekerném a nyakát!)
öö, izé ilyeneket szabad ide írni? <#miaz>

MarkBlade
Tengerész ruha az a bejövõs? 😊
ez jó volt😄DD
én már régen nézegettem õket, szal már nem tom😞
de a terepszín ruházmányokat nem szeressem azt tom😊

Rózsalány
nekem volt katonai Ken- babám(az a Barbie fijuja!)😄DD

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

zotyesz
Ez a topic sem arról híres, hogy szigorúan ragaszkodik mindig a témához. 😊 Az eltelt 2 és fél év alatt volt már szó szinte mindenrõl. 😊

[negativ] Cirek
akkor kicsit segítek.
Szerinted jól néznek ki a katonák menetfelszerelésben? tetszik az a zöld szín? <#vigyor3>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS