America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
naon gáz
😊

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Nézd meg a userinfójában!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Cactus
Mi a fene az a büntipont nálad?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

akkor mf3

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

HAF Rigel
Eszes nálunk volt , de ha jol emlékszem nem cheat miatt dobtuk ki valami más kavarás volt vele. és ha jol emlékszem magátol ment el .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Psion
Nekem sem megy ... de akkor is ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Gyadi
Sorry, nem tudtam, hogy már nem nálatok van.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Sadist
AA Network Status
Csak az account manager halt le. Az auth mûködik, szal tudsz játszani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]Crassus
FEELING😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

pet70000
dehogynem, még egy-két év, és simán 😉

Sadist
A rossz prefixumra értette 😊 k=*1000
Szal ezeröccáz forintból nem fogtok ilyet összehozni 😊

pet70000
nem számolgattam, csak hasra ütve mondtam egy számot.....

Mighty
1500 ruppó??? Hol vásároltok? <#merges2><#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Majd nézd meg egy cheat szerveren hátulnézetbõl, mert szerintem így ne fog mûködni. Könnyen át lehet alakítani a mutogatást rádió üzenetté is, csak írd át a commohandet commoradiora.

Psion

Nekem megy ... már megint csaltál és bannolták az acc-od ...<#buck>

pet70000
Mighty ezek a cuccok vannak a HIT szerverében:
ASUS AV7 Alaplap
AMD 2 GHz proci
2*512 DDR RAM
2*80 GB HDD
FDD
DVD-ROM
CHIEFTEK Redundáns tápegység
CHIEFTEK Szerver ház
3 mobil rack
12 házhûtõ

Semmi különös, szerintem max. 1,5 k-ból megvan egy ilyen
A gép szépen muzsikál, bár a linuxos patch csak most megy fel rá
Ezen fut a ts-ünk, a weboldalunk, és a játék is

miért nem megy az aa login ????? GRR !!!!44

ennek mi értelme hogy közben rogert mutatsz ?

[HUN]Crassus
kira köszi!

Sadist
bind billentyû reload | commohand | commosendmessage 8
Ha azt akarod, hogy a végén visszaálljon rádió üzenetre, akkor még ezt biggyeszd a végére:
| commoradio | commosendmessage 99

HAFgoofy
jóreggelt!
Igen Eszes, majd Sz.S néven volt nálunk de ha jól tudom pont emiatt lett kidobva amint kiderült! (vagy õ ment el?<#confused>)

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Josszimatroz
aszem ezt--> exit de lehet hogy ezt--> suicide <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

[HUN]Crassus
IDIOT!😊

SACA_(HUN)
Hülye Saca

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Slow
egyáltalán nem érdemes felmenned játszani 😉

SACA_(HUN)
Uh megdugtad egybe te barom! 😊

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Hát várd meg a restartot! 😊 Jah és Crassus, meg dugtad már? 😊))

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

[HUN]Crassus
restartig valaki súgja meg pls,hogy milyen bindsort kell bebiggyesztenem a user.ini-be,hogy fegyverújratöltésnél mutassam a "Rogert"

[HUN]Crassus
van értelme 10 perccre felmennem játszani vagy mostmár várjam meg a restartot???😊

[HUN]Crassus
kezd ez a lista nagyon kiakasztó lenni.......

[HUN]Crassus
Ezzel én is egyetértek bár én még offline sem próbáltam egyetlen csítet sem-mivel Low Level user vagyok még a végén maradna valami az army.ini-m ben aztán leshetnék......Szóval aki a klánnevével él vissza és ezzel kockáztatja ,hogy bemocskolja a klántársaittársait (Sõt ezek a klántársak jónéhány esetben barátok is) az tényleg egy nagyon szemét ember!

HEW-ban Punisher^ néven is tevékenykedett

Slow
ja az más kérdés, hogy, ha játsik az ember és a szerveren egy 10 honoros színesnevû kaszál, az, ugye bosszantó...

Slow
kicsit más kategória az amikor valaki egy új acc-al kipróbál valamit, hogy tudja mirõl van szó, és utána törli az acc-ot, errõl még tudni sem kell senkinek (minden elõtt: én lusta vagyok az ilyenhez)
és más kategória, amikor a rendes, klán-tag-el ellátott acc-al csal valaki, akár publikba, haverokkal, vagy meccsen... ez rendes csalás, az élet minden területén lenézik és megbûntetik az ilyet, a helyzet komolyságától (játék ide vagy oda) függetlenül...

rezes
A 2fast4u gyerek az nem a Hafban volt valami Eszes neven?

Fonok.Ki az a corporation?

Ez nem 100%ig van így, ha jól tudom volt már rá korábban példa kishazánk játékosai között is, de csak heccbõl próbálták ki a dolgot és új accountal amit egybõl bannoltak is. Szal õk nem is tutták nagyon élvezni a "isteni" hatalmat.

Mighty
Csak, ha unatkozol. Én unatkoztam és elolvastam ezt és az xSU flém topicot is 😊

Sok értelme nem volt...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[Rush]
gondolom nincs értelme visszaolvasni 152 üzenetet... <#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

Sadist
Elnézést, véletlen elírtam, szal CSUKÁRÓL van szó.
Hospitalon meg néha tényleg állat vagyok <#vigyor1> Múltkor RPK-val jött össze egy szép session 😊

pet70000
lehet, hogy te leszel az, mert te egy sadista állat vagy hospitalon 😉
<#banplz><#banplz>

huá ! remélem engem ! 😄

Sadist
SUKA azt mondta xSU-n, hogy ma átjön ide is leoltani valakit, szal lehet itt még ma meglepi 😄DD

pet70000
Tökit nem lehetne ide is átcsalni???
Akkor biztos meglesz az 50 k <#mf2><#mf2>

nyugi ittvagyok gremo,oltok mindenkit ! 😄

Tényleg jó, de mintha lett volna már linkelve ide korábban is...

Psion

Hehehe ZsíííR ez a videó ... Bár a géppel nem kéne szarakodnim, a fostubust kell maximálisan leamortizálni !

Kezeit szilánkosra törni ...

Ok! Legközelebb. Csakhogy én is hozzájáruljak a 45K-hoz. Hajra! 😄

THE matrica
Minden sort külön hozzászólásban kellett volna írnod 😄

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

bcs78
'reggelt!

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"