America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirThomas
már kiprobáltam! Egyéb ötlet??

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

zotyesz
Nem tudom, hogy mûködik-e, de próbáld ki, hogy a patchet bemásolod a játék könyvtárába, és onnan indítotd a telepítést. Nem biztos, hogy segít, de hátha.

SirThomas
Nincs! Mit kéne csinálnom?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Ez egy kis gonodt jelent! Nem is kicsit!
Sajnos valami rosszúl csináltak meg a peccsnél és nem mindenki tudja rendesen feltelepíteni.
Van esetleg közeli ismerõsöd aki jáccik az armyval?

SirThomas
Elinditottam amit mondtál,h töltsem le és ez a válasz : Old file not found.however,a files of the same name was found.No update done since file contents do not match. MI EZ?? 😊)

zotyesz
Ahogy a többiek is mondták, csak a belsõ szerverkeresõt használd. egyébként mindig csak az utolsó verzóhoz fogsz találni szervereket. A mostani: 2.2.1

pet70000
én pl. nem használom a gamespy-t, a játék saját keresõjében szoktam szervert keresni

SirThomas
Azok megvannak

Gamespyt neked el sem kell indítanod, megteszi helyetted a játék!
Játékon belül tudsz pár dolgot állítani, szûrési feltételeknél!
Loniolj be ittés nézd meg hogy megvannak e a kiképzéseid. Asszem Personal Jacket de nem biztos.

pet70000
jha, javító pach, szart sem ér, de ennélkül nem látod a már átállított szervereket.

SirThomas
És eddig ezért nem találtam senkit? A gamespy-t csak fel kell instalálni aztán nem kell álitgatni,ugye? Jaj, de szépen írtam!!😊

N3TuddKi
új pecccs<#wink>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

SirThomas
Köszi,de mi ez? 😊)

pet70000
ezt
letöltötted???
ha nem, szedd le, telepítsd, és utána már Lvileg müködnie kell a cuccnak

SirThomas
Sziasztok! Szép napot mindenkinek. Van egy fatális nagy problémám! Végig csináltam a tréninget és szeretnék élesben játszani! Csak az a bajom,hogy nem talál szervert a gamespy-al! Miért? Be kell állítani? A játékon belül keresem! A másikkal ...nem jut most eszembe a neve azzal talál, de oda meg nem tudok vagy nem akarják,hogy belépjek! Nem értem! Kérem segítsen valaki!<#rinya>

Cactus
Nem baj, legalább ha megcsinálják egyszer, akkor örülhetünk egy SE pályának <#vigyor2>
Radio Tower SF melyik verzióban lesz?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

bcs78
Az alsó 2 képet már én is láttam Mekkennáról, de a fölsõ kettõ még nem. Tényleg nem hiszem hogy hagyon megerõltetõ lett volna az egész telepet felvinni a játékba. Lett volna még egy-két alternatív útvonal a pályán.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Cactus
Ez tök királyság :]

[HUN]Crassus
Uraim azthiszem szomoruan konstatalhatjuk,hogy ebben az evben lottek a varva-vart pecsnek........😞((Bizzunk benne,hogy januar/februarban azert kapunk valamit a "penzunkert"😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sadist
Anyód!!! Mekkora volna már itt nyomni egy airsoft partyt 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jaja...jókat lehetne paintballozni vagy airsoftozni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nyers
Bocs a nagy képekért, de gondoltam lehet vkit érdekel. Jó lenne megkapni a teljes "létesítményt"! <#vigyor3>

My Life for Freedom!

Nyers
MOUT McKenna

My Life for Freedom!

én alapból kitörlöm az angolt mikor telepítem a winfost....ez az õ baromsága hogy tudja hogy tök magyar vagyok, de azért felteszi az angol billentyûzetet is... tök fölösleges...eddig egyszer sem volt rá szükségem soha 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

repro
Alt+shift megoldja

N0 TXT TLK PLZ!4!

S akkor ha már így belelendültem. Teljesen ON:
Néha megesik velem hogy játék közben a billentyûzetkiosztásom magyarról átvált angolra. Z helyett Y lesz, és a 0 visszakerül a 9-es mellõl a TAB fölé!
Szerintetek ennek mi lehet az oka?
Ha újraindítom a jáékot akkor minden visszaáll normálra.
Csak baromi idegesítõ hogy nekem alap TAB fölött van a supported/203 és bizony néha ezen bukom a partyt <#szomoru1>

Jah bocs OFF lemaradt az elejérõl!
De csak azért írom most és nem vipeskedem mert a cél az 50k <#ravasz1>

Nagy Feró tette igazán naggyá azt a filmet kis hazánkban.
Meg ugyebár az alap hogy káromkodni angolul nagyon sovány, van az f word a w word ami télleg durvának számít náluk, ellenben a többi az ratyi.
Szal Nagy Feró olyan feelinget adott a Ford Fairlane-nek ami sztem egyedülálló minden tekintetben.
Aki nem látta a filemt annak csak ajánlani tudom!

Nyers
<#eljen>

My Life for Freedom!

bcs78
AA.hu fórumra írtam egy kis fordítást angolul nem beszélõ játékostársainknak.

zotyesz
Azt hiszem mielõtt legközelebb nekiállunk elégedetlenkedni a hibák/frissítések miatt olvassuk el nyers meglehetõsen tartalmas összeállítását a hivatalos oldal fórumán, amit rendszeresen karban is tart. Katt ide

Ez volt a reklám helye. 😉

bcs78
Jaja ezek is jók. A south parkon kellemesen csalódtam. Mostanában nem divat a TV-ben a trágár szinkron, de sztem a magyar szöveg durvább mint az eredeti.

bcs78
LOL második hozzászólás:
""
<#nevetes1>

bcs78
Megvan: DEVs respond to Hacking & Cheating

zotyesz
A linket el is felejtettem:
Ez az!

zotyesz
Hamár így a szinkronnálk tartunk, nekem ami felejhetelen magyar szinkron:

Ford Fairlane - Negy Feró 😊

(bár mindjárt nézem a South Parkot és az sem rossz szinkronizálva)

bcs78
És ez most melyik issue? <#eplus2>

zotyesz
skyhuntr
To the Player Community:

Devs at AAPA & AAGA are currently working this issue. I am privy to the efforts going on behind the scenes and they are extensive. We expect that you will see the results of these efforts soon.

In the meantime, please follow the procedures described in this forum to report known or suspected problems. They will be dealt with accordingly.

Hang in there, please be patient for a little while longer...the CAV is on the way.

Dev Skyhuntr

bcs78
Hát a BHD szinkronjához képest ez a BOB szinkron nagyonis jó volt. De azért Dörner György szinkronja a Megint 48 órában verhetetlen! <#vigyor>

zotyesz
Na zt nem is láttam szinkronosan. A BHD-t meg vagy 6x láttam eredeti hanggal, és csak aztán szinkronnal. Lehet, hogy ez volt a baj. De még mindig jobb, mint a Star Trek Voyager utolsó sorozata volt a Viasaton. 😛

Nyers
Nemtom, nekem azzal semmi bajom. Viszont a Gladiátor szinkronnal, annyira elcseszett dolgot még nem hallottam. <#nyes>

My Life for Freedom!

zotyesz
Megnyugodtam, hogy nem csak én gondlom így.
Mondjuk nekem a Black Hawk Down szinkronja sem jött be.

Nyers
Szvsz Schwimmer-nek tényleg gyenge a szinkronja, a Jóbarátokban még tetszett, de ide annyira nem illik. <#szomoru2>

My Life for Freedom!

bcs78
Én most megnéztem szinkronnal, de eredetiben tényleg sokkal jobb. Maradok a DVD-nél.

Josszimatroz
jah.. kar h ilyen pocsek magyar szinkront csinaltak.. nekem szvsz az eredeti hanggal sokkal jobban tetszett... <#zavart2>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Cactus
Fõnök én nem <#banplz>

bcs78
Na mivan? Mindenki Band of Bros-t nézi?

zotyesz
Nagyon szívesen, remélem jó lesz. 😊

Kaszi46
köszönöm köszönöm<#eljen><#worship>

*Posse*T.W.D*

köszi😊