America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sims2 megvan nekem is, de még nem kezdtem el, nem kötött le teljesen, én úgy látszik inkább a mozgalmasabb játékokat szeretem😊)
Hitmannal is játszottál? Az is jó volt, azt is lejátszottam.😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
De amúgy szerettem játszani a Medal Of Honorral, az volt régebben a kedvencem egy ideig a Tomb Raideren kívül, kicsit más mûfaj tudom, de nagyon jó volt <#smile>#smile>
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Mondtam,hogy nagyon szeretek jáccani, még az elején <#nezze>#nezze>
Virsli nemis érdekel <#vigyor>#vigyor>
Megsúgom: SH 3 <#wink>#wink>
De megijedtem most, mert most ettem meg egy nagy feket táblás csokit, de elég kemény volt <#zavart2>#zavart2>
#45414 😄 figyel...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mégnéznék egy pókot becsomagolt úszószemüvegben !
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Régi urban legend, hogy egy nõ megfürdette a macskáját, majd berakta a mikróba, a gyártót meg beperelte, mert nem volt ráírva, hogy nem lehet benne macskát szárítani. Vagy amikor a kõkemény dohányos beperelte a cigarettagyártót többmillió(!) dollárra, mert akkor még nem volt a dobozra írva, hogy a dohányzás rákot okozhat, és a végén meg is nyerte a pert.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Some experts beleive that the use of any keyboard may cause serious injury!"
hevenyészve:néhány szakértõ úgy gondolja,hogy a billenytyûzet használat súlyos egészségkárosodáshoz vezethet!😊))))MEKKORA PÖCSÖK vagytok amcsik!😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Asztán kiderül mit ügyeskedett a hadsereg! 😄
... got nothin to share with you...
\"There is no respawn or load game in real life!\"
egyébként nemtom mirõl beszélsz, sztem nem nekem akartad ezt küldeni, szal ird meg másnak!
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
N0 TXT TLK PLZ!4!
ott alapítotag vagyok!!
ki csinálta a bannert??
és engem mér hagyott ki???
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
Amúgy olvasgattam megint csak a GameCam oldalát+fórumot, és sajnos találtam vmi olyasmit hogy nem lehet a TS mellett használni, mármint beszélni, mert a GameCam vmi AudioMix bemenetet/felvételt használ a TS viszont mikrofon bementet/felvételt, de a kettõ nem mûxik egyszerre!<#nemtudom>#nemtudom>
Még utána nézek, de most muszály vagyok egy Format C:-ot nyomni! Majd jövök...
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Srácok, mit gondoltok kell nekünk egy HUMMER?
Na jó, kibirjuk februárig is. patacsi apuka??? 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Akkor van hibaüzenet ha pl 2.2-re 2.1-es patchet raknál fel.. onnan még hibádzik középrõl egy kettes <#miaz>#miaz>
keep walking... www.artum-inferniti.net
Ne azt keresd ahova felrakta magát hanem azt ahova ideiglenesen kicsomagolódott az telepítõ exe file ami tulképp egy zip exe.
Itt meg kell keresned a filet ahol lefagy a telepítés, és azt a filet másold be a feltelepített könyvtárba és indítsd el újra a peccset. (Amit most töltöttél le)
Valószínû hogy nem csak egy fileról van szó hanem többször is elõjön ez a hiba. Ha minden filet átmásolsz, ami problémás a peccs telepítéskor, akkor utána jó esélyed van rá hogy sikerüljön a peccselés. Vannak olyan fileok amik a *.cab fileokban vannak és a peccselés közben hibásnak minõsíti a telepítõ, ezeket csak ki kell másolnod a *.cab fileokból a telepített könyvtárba.
Ha esetleg ez sem segít akkor le a játékot uninstallálod, regeidt-et elindítod, rákeresel arra hogy ARMY és az US Army bejegyzéseket manuálisan törlöd. Újraindítod a gépet és megpróbálod mégegyszer telepíteni az alapjátékot, majd a peccset.
Van akinek ezek a megoldási módszerek segítettek! Remélem Neked is fog.