America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Én a Tombréjder mind a 6 részét lejátszottam, nagyon jó, és szerkesztett pályákkal is játszogatom néha, olyanom is van.😊))

A Sims2 megvan nekem is, de még nem kezdtem el, nem kötött le teljesen, én úgy látszik inkább a mozgalmasabb játékokat szeretem😊)

Hitmannal is játszottál? Az is jó volt, azt is lejátszottam.😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Josszimatroz
igen medal of honor az nekem is tetszett... a tombraiderrel nem volt szerencsem jatszani... most eppen sims2-t nyuvom 😊

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bogyoka
Ja, az a Silent Hill 3😊)) Csak éjjel nem merek vele jáccani😄DDD

De amúgy szerettem játszani a Medal Of Honorral, az volt régebben a kedvencem egy ideig a Tomb Raideren kívül, kicsit más mûfaj tudom, de nagyon jó volt <#smile>

Josszimatroz
az mi? sh3?

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bogyoka
nyemmmm <#idiota>

Mondtam,hogy nagyon szeretek jáccani, még az elején <#nezze>

Virsli nemis érdekel <#vigyor>

Megsúgom: SH 3 <#wink>

Josszimatroz
hagy találjam ki! nem a milyen virslit vegyek szilveszterre miutan megneztem tegnap az MMM-t a tvben cimut?.. <#vigyor1>

bogyoka
De tényleg, remélem játéknál jó lesz nekem, még nem volt szerencsém ma játszani, és amúgy nemsoká egy nagyon jó játékot fogok játszani, elég izgiset, horrorosat, alig várom <#wink>

bogyoka
hm, ez érdekes, én régóta dolgozom billentyûzeten, reggeltõl, délutánig, mivel ez a munkám, és nem kaptam még olyan inhüvelygyulladást sem szerencsére😊)))

De megijedtem most, mert most ettem meg egy nagy feket táblás csokit, de elég kemény volt <#zavart2>

Josszimatroz
attól függ milyen funkciók lehetnek károsak..

Josszimatroz
az egész úgy kezdödött hogy a kisebb fekete szinü billentyüzeteket néhány ember megpróbálta megenni mert azt hitték tábláscsoki..

patacsi HUN
azért káros, mert nem mozgatod a karodat, csak az ujjaidat, és ezért nem lesz egy idõ után rendes vérkeringése az izületeidnek, ami idõ elötti kopáshoz, inhüvelygyulladáshoz... vezethet. Tehát rendszeres kéz és kartornáztatás kell. Ugyanez vonatkozik egyébként az sms- re is csak az a hüvelykujj izületeinek árt.

#45414 😄 figyel...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Ha egészben lenyeled, akkor biztosan <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bogyoka
Jéé,<#wow2> Én ma kaptam egy klassz klavit Trust a neve, rengeteg funkciója van, most ez káros az egészségemre? <#fejvakaras>

Slow
nekem trust bill.-em, van, azon nincs ilyen 😊 ez holland, ha ráírnának valami ilyen baromságot, az lenne a veszélyes, mert betépett hollandusok véresre röhögnék magukat...😉

Psion

Mégnéznék egy pókot becsomagolt úszószemüvegben !

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

bcs78
A Compaq ezt szépen beimportálta Mao-ra is. Nekem Compaq billentyûzetem van (melóhelyrõl csórtam), azon magyarul van. Idézem: "FONTOS MEGJEGYZÉS! A kényelmes és biztonságos használat érdekében kérjük, olvassa el a mellékelt biztonsági útmutatót!". És tényleg: van hozzá egy kb 50 oldalas kézikönyv ahol (hálistennek szépen) magyarra lefordítva adják a több tonnányi tanácsot.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

zotyesz
Sõt a gyorséttermek kávés poharaira is ilyen okból írják rá, hogy Vigyázat forró!

Sadist
Mindenre minden hülyeséget ráírnak, különben azonnal perelik a cégeket. Pl: Szélvédõbe való napellenzõn felirat: Elindulás elõtt vegye le a szélvédõrõl. Vagy úszószemüvegre ráírják, hogy haszálat elõtt távolísd el a csomagolást. És még egyéb ehhez hasonló baromságok.
Régi urban legend, hogy egy nõ megfürdette a macskáját, majd berakta a mikróba, a gyártót meg beperelte, mert nem volt ráírva, hogy nem lehet benne macskát szárítani. Vagy amikor a kõkemény dohányos beperelte a cigarettagyártót többmillió(!) dollárra, mert akkor még nem volt a dobozra írva, hogy a dohányzás rákot okozhat, és a végén meg is nyerte a pert.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gondolj bele...igazuk van...ha fejbevágásra használják akkor káros is lehet 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[HUN]Crassus
nem is tudom kockáztathatom-e tovább az életem a játékkal😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
LOL mit találtam a billentyûzetemen(biztos amcsi a lodzsitekk)
"Some experts beleive that the use of any keyboard may cause serious injury!"
hevenyészve:néhány szakértõ úgy gondolja,hogy a billenytyûzet használat súlyos egészségkárosodáshoz vezethet!😊))))MEKKORA PÖCSÖK vagytok amcsik!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Most tõtöm a gamet!
Asztán kiderül mit ügyeskedett a hadsereg! 😄

... got nothin to share with you...

Cactus
Patacsi nem éppen most ajánlotta fel a ZS-t a cuccra?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Láma!
sajnos nincs, én is mástól kérdeztem.
egyébként nemtom mirõl beszélsz, sztem nem nekem akartad ezt küldeni, szal ird meg másnak!

SirThomas
Nincsen valami ötleted hol tudnék utána nézni? Aztán be is fejesztem itt ezt a témát! 😊)

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Láma!
okke!!😄D

Sadist
Slow-t keresd ilyen ügyben!

repro
Lehet, h tûzfallal mûködõ verzió, de akkor is szinte biztos, h a tûzfal üti agyon.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Láma!
a testvértopikból!!
ott alapítotag vagyok!!

ki csinálta a bannert??
és engem mér hagyott ki???

Sadist
Uram isten! Te hogy kerülsz ide? 😮

Láma!
hi

SirThomas
Sziasztok! TUDOM, hogy nem ide tartozik, de hátha tud valaki segíteni!<#help> Letöltöttem az ICQ 4.0 és nem tudok filét átküldeni. Van tûzfalam,de azt írta,hogy tûzfallal is müködik ez a verzió! Tudna valaki segíteni? Mégegyszer bocsi,hogy ezzel a témával ide tolakodtam!

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

bcs78
Ha nem lehet TS mellett használni, akkor majd írogatunk MSN-en. <#idiota>

HAFgoofy
okés! vhogy mindenképpen utalom a pénzt!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

bcs78
A hangkeverésben lehet vmi, elég logikus.

bcs78
Én benne vok, úgyis kéne egy ilyen stuff otthonra. A számlaszám ua. amin a klánszervert intézzük.

HAFgoofy
na ez az amit most nem vágok... hogy szerzed meg? és januárban mikorra? csak a lite-ot vagy az egészet?<#help>
Amúgy olvasgattam megint csak a GameCam oldalát+fórumot, és sajnos találtam vmi olyasmit hogy nem lehet a TS mellett használni, mármint beszélni, mert a GameCam vmi AudioMix bemenetet/felvételt használ a TS viszont mikrofon bementet/felvételt, de a kettõ nem mûxik egyszerre!<#nemtudom>
Még utána nézek, de most muszály vagyok egy Format C:-ot nyomni! Majd jövök...

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Nem lenne az kicsit szerénytelen? :-)))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mighty
hmmm.

Srácok, mit gondoltok kell nekünk egy HUMMER?

Na jó, kibirjuk februárig is. patacsi apuka??? 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
ha kibírjátok január elejéig, akkor nem kerül mézbe... ( a cd-t én állom 😉 )

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Friczy
Ha olyan noob voltál mint én, akkor csak figyelmesen el kell olvasni a full- és patch fájlneveket... Ez a sok(k) kettes összezavar állandóan.. Hallgass zotyeszra.. 2.2 full, 2.2.1 patch bizt bejön..
Akkor van hibaüzenet ha pl 2.2-re 2.1-es patchet raknál fel.. onnan még hibádzik középrõl egy kettes <#miaz>

keep walking... www.artum-inferniti.net

HAFgoofy
Bcs, bocs hogy nem reagáltam csak nem voltam...szóval akkor megszerezzük? Mert akkor én átutalnám a 2K-t csak küldj egy számlaszámot az oldalunkon Privátba vagy e-mailen! Nekem simán megéri ennyiért, bár azt hittem lesz még 1-2 ember akit érdekel! Na mind1 akkor majd bérba adjuk nekik ha kell<#taps>

SirThomas
Megnéztem nekem a 200 -ás van meg.Elkeztem letölteni a 2.2.0 full-t! Doma, a filet megnéztem én is.Megvan amit hiányol. Most mennem kell sajna majd csak este érek rá vele foglalkozni! Nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt segítséget Doma és Zotyesz!!!!!!! Majd csak össze jön! Este meglátom!! A következõ viszont látosra! Sziasztok, szép napot!!

Eh igen ennyi benne a rizikó! Köcce hogy leírtad helyettem <#lookaround>

zotyesz
Cak az újra meglövéssel vigyázz, mivel mindig az utolsó erdmény számít. Magyarul ha korábban megvolt a 36, de most kevesebb sikerül, akkor pápá sniper amíg újra meg nem lövöd a 36-t. 😊

zotyesz
Indítsd el a programot. A fõképernyõn a nagy America's Army felirat alatt jobbra van kiírva a verziószám. A jelenlegi verzió 2.2.1 Az patch szerintem csak a 2.2.0-t friisíti erre. Ha ennél régebbid van, akkor elõbb töltsd le a 2.2.0 full-t, majd erre tedd fel a patchet. Ha esetleg nem túlzottan régi a verziód, akkor akár az azóta kiadott patcheket is leszedheted a full helyett.

Ha az armyd 2.2 akkor nem gáz a szitu. Tréninged megmarad (azt központilag tárolják), de a játék, újratelepítés után még nem fogja mutatni. Ahhoz játszanod kell egy pár órát official szerveren hogy a játék is mutassa, vagy mondjuk meglövöd újra az alaptréninget.

Elõször is meg kéne nézni hogy melyik fájlnál írja ki ezt a hibaüzenetet a telepítés! A hibaüzenet ablakát arréb viszed és akkor a háttérben levõ ablaknál látni fogsz egy filenevet. Ha ez sikerülm akkor keresd meg az alapjáték telepítõkönyvtárát.(elvileg ezt alapból a Documents and Settings könyvtáron belül a valahova vagy Windows/Downloaded Installations könyvtárba teszi, feltéve ha nem adtál meg ideiglenes könyvtárat amikor az elsõ 700MBos filet elindítottad)
Ne azt keresd ahova felrakta magát hanem azt ahova ideiglenesen kicsomagolódott az telepítõ exe file ami tulképp egy zip exe.
Itt meg kell keresned a filet ahol lefagy a telepítés, és azt a filet másold be a feltelepített könyvtárba és indítsd el újra a peccset. (Amit most töltöttél le)
Valószínû hogy nem csak egy fileról van szó hanem többször is elõjön ez a hiba. Ha minden filet átmásolsz, ami problémás a peccs telepítéskor, akkor utána jó esélyed van rá hogy sikerüljön a peccselés. Vannak olyan fileok amik a *.cab fileokban vannak és a peccselés közben hibásnak minõsíti a telepítõ, ezeket csak ki kell másolnod a *.cab fileokból a telepített könyvtárba.

Ha esetleg ez sem segít akkor le a játékot uninstallálod, regeidt-et elindítod, rákeresel arra hogy ARMY és az US Army bejegyzéseket manuálisan törlöd. Újraindítod a gépet és megpróbálod mégegyszer telepíteni az alapjátékot, majd a peccset.

Van akinek ezek a megoldási módszerek segítettek! Remélem Neked is fog.

SirThomas
Nem lehet,hogy az én armym verziószáma régi és azért van.Ha leszedem az armyt akkor a trénereim megmaradnak? Bár fogalmam sincsen nekem hanyas van! Honnan lehet frisset letölteni?

zotyesz
Army eltávolítása, aztán újratelepítése... Más ötletem nincs sajnos. 😞