America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és mégegy kérdés : a traningben van egy olyan hogy a kórházban kell bemenni egy órára. bemegyek leûlök a székbe, akkor elkezd magyarázni és amikor abbahagyja megkell hogy csináljam a tesztet.. amikor megcsináltam akkor felnézek a lapról éls várok nemtörténis semmi. ilyenkor mitkell csinálni?
Már próbáltam azt hogy felállok de akkor rámkiabál és újraindu az egész pálya

... got nothin to share with you...

azt tudom, ott tok jáccani mással, de ha jol tom akkor vannak olyan pályák amit gép ellen kell jáccani és csak az eredményeket küldi el a szervernek azaz missziók. na én a misszioknál ha rákkattanok a depoy-ra akkor visszadob a multiba, és ezt nemtom miér van

Gondolj bele, mi volt akkor amikor nem ment a gamespy és trackerrõl lehetett csak ip címet "lesni", és konzolból csatlakozni.

Cactus
ASE-vel csak annyi a baj, hogy mire elindul a játék addigra lehet, hogy már nem lesz meg az egyetlen férõhely a szerveren. Persze ez akkor gáz ha haverokhoz akarsz menni. Persze nem tom, hogy atomerõmûveken mennyi idõ az indulás, a lényeg, hogy nekem a belsõ keresõ sokkal praktikusabb...

\"There is no respawn or load game in real life!\"

[negativ] Cirek
Én eddig csak ASE-t használtam, simán jó ehhez a játékhoz. tök jól ki lehet filterelni. 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Rózsalány
KÖSZÖNÖM!!! meg mstummernek is😊) akkor asszem marad a spy😊

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

ASE is elég, bár én nem ismerem. Gamespyt pedig nem nagyon kell állítgatni, azt elindítja az army és Neked semmi dolgod vele.

Az ASE is jó....bár a belsõ keresõ se rossz.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tulajdonképpen nem kell personal jacketnél bejelentkezned ha beállítottad hogy jegyezze meg a neved és jelszavad a játék!
Ilyenkor elég ha a deployment menüben kiválasztod a pályát és csatlakozol egy szerverre!
Van tûzfalad? Mert lehet hogy az a ludas, és letiltja a játékot netrõl....

Rózsalány
énmeg asszeretném kérdezni, hogy muszáj e a gamespy-t használni, mer nekem az All Seeig Eye már fönnvan és ha azzal is lehet szervert tanáni, akkor a másikat hanyagónám - mer azt nem ismerem???????????😊))

hy lenne egy kérdésem amikor jáccani akarom a missionokat akkor az eggyiknél megnyomom hogy depoy és visszadob a multiplayerbe ott beírtam a jelszót és megpróbáltam csatlakozni a gamespyhez és 10-15percig csak azt írta ki hogy csatlakozás a gamespyhez és ilyenkor nemtom mivan.
Remélem megértitek mi a bajom, és tudtok segíteni!

Nem tudom lehet hol találkozhatunk?
Josszimatroz
mi a manó... 1 vajdi!!! <#vigyor1> oszt mizu? szoktal meg armyzni?..
Josszi(ex-_Hun_Hussars) <#taps>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Rózsalány
áháááá😊) majd akkó odafigyelek rája😊<#eplus2><#vigyor1><#eplus2><#gonosz2>

én nem....stylebauer !!! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Rózsalány
mivaaannnn????? az életemre töröl??? majd adok én mindenkinek😄DDDD

Rákérdez elsõ indításnál.

Azthiszem a 2.2 óta alapból be van jelölve.
Sianis
Nah decemberre meglesz az 50k?

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

Cimbi, ismerjuk egymast? <#vigyor4> (vajdi)

Mán mükszik😊
Köszi
És még egy fontos! Ha deployment menüben vagy akkor az ENABLE PUNKBUSTER jelölõnégyzetet be kell jelölni (jobb alsó részen)!

Az a gáz hogy a játék nem mindíg(sõt általában nem) menti le a trainingeket a központi szerverrõl! Jáccál nyugodtan, aztán egy idõ után majd megjelenik a játékban is hogy megvannak a trainingjeid!
Az official server amirõl Sadist beszél: jobb felsõ sarokban játék ideje alatt fehér betõkkel: Official Server, Leased Official Server felirat látható, ha ilyeneken jáccol akkor elõbb utóbb a játékod is frissíti hogy megvannak a trainingjeid!

ja azokra a serverek nem tudok belépni melyeknél deployt kell nyomnom a végén remélem értitek😊
Sadist
Próbáld meg, hogy játszol egy hivatalos szerveren és utána megint megnézed, hogy Completednek veszi-e a trainingeket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hát az aprobléma hogy a traininget elfelejti és az egészet újra kell kezdeni azaz ha megakarom csinálni mind akkor egyszer kell megcsinálnom
Sadist
Akkor hol itt a probléma? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Semmi bemehetek a serverekre
Josszimatroz
es ha megprobalsz egy serverre bemenni? akkor mi a hibauzenet?..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Nem látszik hogy kész tréning és nem tudom tovább csinálni kezdhetem elõröl
Josszimatroz
kiirja hogy need aditional training?.. vagy csak nem latszik a traningeknel hogy completed?

Hi
Kéne egy kis segítség a játéhoz.Van egy olyan problémám hogy ha kilépek a játékból az accountomal és újra belépek akkor minden traininget végig kell csinálnom újra holott az AA oldalán megteljesítve vannak. Elõre is köszi a segítséget.
200ezer forint kár 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Josszimatroz
hüle... <#idiota>

Sadist
Ennek a fején még nincs is éjjellátó. Én azon szoktam röhögni, hogy a katonák fejébõl áll ki egy olyan bazinagy vacak, aztán ha lefejeli véletlen az ajtófélfát akkor szívás 😄DD

de a csávó is jól tele van aggatva cuccokkal 😄

Sadist
A másodikon az a ronggyá tuningolt M4 nagyon kész 😄DD
Elülsõ markolat, lámpa, lézer irányzék, Acog távcsó.

ezt csak magamnak, hogy milyen képekbõl csinálok maj bannert ha lesz idõm

egy
kettõ

bogyoka
Én is letöltöm majd, de csak hétfõn asszem <#smile>

És hátha sikerül a 100 honor is <#wink>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sadist
Köszi <#integet2>

pet70000
jobbulást!!

Rózsalány
hali😊 nekedis húácsá😄DD meg bujék😊)

Lo-Honor, High Skill 😄

huácsá ! buék !

Rózsalány
koszonom😊)) reszkesseteeeeek😄DD

www.ingyenjatek.hu
www.americasarmy.hu

mindkettõröl letod szedni

Rózsalány
holvanez? énisakarok!😊))...szeretnék😊

hy, télleg jó kis game ez!
Mát a tréning elsõ részének az elsõ részet megcsináltam! 😊