America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amugy jobbulást :-)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Úhh, ne tudjátok meg, elkaptam valami rohadt vírust, egész este vacogtam és nem bírtam aludni. Csak most keltem fel egy 20 perce <#szomoru1>#szomoru1>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
már másnap van?<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"There is no respawn or load game in real life!\"
😊
jó korán kelsz te is
😊
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😉
BUÉK
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
keep walking... www.artum-inferniti.net
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
keep walking... www.artum-inferniti.net
A társtopic nevében, BÚÉK nektek, bár reggel is jövök
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !
Csak én nekem mindig a Medal of Honor jutott eszembe, mert azzal játszottam már, és azért nem értettem ezt a honor dolgot <#hehe>#hehe>
A honor amolyan tapasztalati szintet jelent!
Amúgy megmondaná nekem valaki,hogy mi az,hogy 100 honoros? <#fejvakaras>#fejvakaras> Fél napja ezen gondolkodom <#vigyor>#vigyor>
Vagy ez a játékban van ez amit ellehet érni?😊))
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"