America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
éljen a 2005, peccset nekünk most! 😉

[Rush]
háttérképek akit érdekel, de fellehet rakni az army.hu-ra, illetve az xsu.hu-ra <#vigyor1>

aa.hu

xsu.hu

hTTp://ror.hu/

Cactus
Csak kiderül hogy alkeszkodtál 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Sadist
Köszke, már jobban vagyok, csak a fejem fáj még kicsit.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nem inkább jól berugtál és rosszul lettél? Én általában akkor szoktam vacogni :-)))
Amugy jobbulást :-)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[negativ] Cirek
B.Ú.É.K.! <#idiota>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Sadist
Jó reggelt!
Úhh, ne tudjátok meg, elkaptam valami rohadt vírust, egész este vacogtam és nem bírtam aludni. Csak most keltem fel egy 20 perce <#szomoru1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

HAFgoofy
igen csak multi (illetve van practice mód, de az csak a pálya megismerése jó)

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Jóreggelt és BUÉK mindenkinek!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mighty
Na, magamhoz tertem....

BUEK!!!!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

DJ RX7
hi ezen a gémen csak multi van?

:3

patacsi HUN
BÚÉK!!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

AndrewCB
Mivel tegnap már 10kor kellemes állapotban voltam, nekem ez már másnap!

N3TuddKi
buék...
már másnap van?<#conf><#csodalk>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

AndrewCB
BUÉK nektek is másnapos barátaim! <#buck>

Josszimatroz
búék! reggelt! akinek nem másnapos az hüje.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Cactus
BUÉK vazze. Ezt a hozzászólást vagy 5ször megírtam, mert még mindig kicsit érdekes a kezem a és a szemem koordinációja 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

[Rush]
BÚJÉK

hTTp://ror.hu/

BUÉK

zotyesz
Boldog Új Évet Kívánok! 😊

Dexa
BUÉK
😊

jó korán kelsz te is
😊

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Rózsalány
B Ú É K

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Dexa
kómás hajnalt all
😉

BUÉK
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Josszimatroz
en mar hazaertem berugtam es jatszotrtam.. csak ugy doltek apaarsztok..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Friczy
ááááááá A TRAKER SZERINTZ A SACA JATSZIIIIIK!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ(CRASSUS IRJY,MERT A FRICI MOST BESEÉL KI)

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy

Friczy
csaaaAAK sZOPATUNK!😊)))

THE matrica
B.Ú.É.K.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Friczy
FRICIIII KAPCSOLD KI A HULYE AKKONTUDAT!!!😊))

Friczy
CRASSUS 😛PP

Friczy
megyek DUGNI!!!😊))

Friczy
BUÉK nOOb-ok!😊)))))))))))

Friczy
HULYE AKI NEM ARMIZIK MOOOOOOOST!!!!😊))(CRASSUS)😊))

Friczy
ROHAAAADÉÉÉK SACA!!!! CRASSUS VAGYOK !!!! ENYEM AZ ELÕ HOZZÁSUÓLÁS TEW CSITER!!!!

SACA_(HUN)
Hi ALL! Enyém az elsõ hozzászólás 2005-ben!
We won -(xSU)-!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
BUÉK Mindenkinek!

-(xSU)-

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

bogyoka
Drága Armysok😄DD

A társtopic nevében, BÚÉK nektek, bár reggel is jövök

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Josszimatroz
BÚÉK mindenkinek.. <#taps>

Lance Armstrong
Üdvözöl mindenkit a HIT americas army klán, BUÉK mindenkinek!

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

bogyoka
Kezdek kedvet kapni a játékhoz, asszem utána fogok nézni <#awink>

Sadist
Olyasmi mint egy szerepjátékban a tapasztalati pont. Ha eleget összegyûjtes szintet lépsz. Az elején 10-19 honornál 1000 pontonként van egy honor szint, 90-100 között viszont már 83000 pontonként!

bogyoka
áhhá, így már tiszta, köszi <#smile>

Csak én nekem mindig a Medal of Honor jutott eszembe, mert azzal játszottam már, és azért nem értettem ezt a honor dolgot <#hehe>

A honor amolyan rangféle ebben a játékban, az újoncok 10 honorra indúlnak és az öreg bakák mint Zsozs már 100nál is járnak!
A honor amolyan tapasztalati szintet jelent!

bogyoka
Itt mindenki dolgozik? <#wow2>

Amúgy megmondaná nekem valaki,hogy mi az,hogy 100 honoros? <#fejvakaras> Fél napja ezen gondolkodom <#vigyor>

Vagy ez a játékban van ez amit ellehet érni?😊))

Josszimatroz
igy van aki nem melozik az hulye <#vigyor1> igaz fel1re en is otthon leszek kb <#bohoc>

Gfreiter
<#eljen><#nyes><#taps>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist

Gfreiter
<#idiota><#pias><#eplus2>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[HUN]Crassus
ja es az is huje aki legalabb nem 82 honoros!😛PPP

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
HUYE aki nem melozik MOST!!!!😊)))na mar scak 30 percem van a melobol aztan PARTY TIME!!😞))))),de elmondhatom,hogy nemvagyok hulye😊))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"