America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rózsalány
azt honnan látom? hogy mennyi a honor? én a pinget néztem mert a volfenstejnnél azt szoktam😊)<#idiota>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

ha feljössz teamspeakre akkor sokkal tovább élhetsz.... akár percekig is <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Rózsalány
ott is van élet úgyhogy gyakorlok majd sokat!😊)

Rózsalány
dejó lett volna csak annyi bajom esik, hogy megsérülök😊) sajnos meghaltam rögtön, annyi idõm se volt, hogy sorozatra állíccsam a fegyverem😊))

zotyesz
Elõször célszerû pár ismerõssel felmenni egy szerverre, és menni utánuk. Ne aggódj, kezdetben mindenki sok idõt tölt a túlvilágon. 😊

Rózsalány
oksi😄DD majd megdumáljuk ha kicsit belejövök és tok élni pár percig😄DD

Rózsalány
ez jó is😊 teccik amúgy a játék bár mégcsak a gyakorló páját láttam mer azonnal dögrelõttek😞(
csak gáz, hogy egyrészt nem ismerem a pájákat, másrészt nem is fogom, mert azonnal meghalok😞(

zotyesz
Sõt, ha használsz TS-t (TeamSpeak, akkor a társaid nagyban megkönnyítik a dolgodat)

Dexa
ööö...
tom
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
LoL
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

zotyesz
De gyors vagy... 😊
😊

Dexa
próbálj olyan szerveren gémelni ahol nincsenek magas honorú emberkék
(bár az állítás igaz még mindig: honor means nothing...)

vagy ha itt szólsz akkor lesznek szerintem védõangyalaid akik majd segítenek neked a pályán
😉

zotyesz
Itt a medic kicsit más, mint a többi játékban. Nem csodatévõ, szóval lázár módjára snkit nem tud feltámasztani. Sõt még gyógyítani sem, azt viszont megakadályozza, hogy a sérült állapota rosszabodjon. Ja, és maximum három sérült ellátására elég felszerelése van egynek.(Gyakorló medic vagyok.) 😊

gyere velem játszani, én majd figyelem a segged <#eplus2>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
ez nem olyan mint az UT teszem azt... hogy lelõnek és akkor y helyrõl egybõl kezdheted újra... meg kell várni az adott kör végét...

(nem teljesen ide tartozik)
sokan azért nem szeretik ezt a gémet, mert itt nincs übergigahereszaggató ágyú protonistencsászárvetõvel meg full überpajzs hogy a termonukleáris elképzelhetetlen rakéta se fogjon rajtad... és nem lehet 20000000000 egység medipackot sem felvenni...

ez adja meg a gém sajátságos feelingjét hogy próbálják minél életszerûbbé tenni...
😉

Rózsalány
áu! ez fájt😞( aszittem gyorsan föl lehet éledni (níd dö medic) de akkor nem😞( ez sokat vesztett a játék szépségébõl, mer azonnal kinyírtak ahogy odamentem😞((

Dexa
hogy érted hogy gyorsan visszamenni?
ha lelõnek akkor meg kell várnod amíg az adott körnek vége lesz... következõ körben már újra játszhatsz te is...

csak másik szerverre tudsz gyorsan átmenni. vagy megvárod amég az adott játék lemegy.
Legalábis nekem így ment

... got nothin to share with you...

Rózsalány
nnna. odájig jutotottam, hogy végigszenvedtem a kiképzést és fõmentem egy szerverre ahol bazinagy segíccség vótam mer fél másodperc alatt megöltek és utána 5 percig vártam mire visszamehettem😞( hogy kell visszamenni gyorsan???

Rózsalány
ezt akartam kérdezni😊)) hálás vagyok😊))

<#mf1>

Slow
http://americasarmy.hu ---> FAQs

Slow
érik a verés! <#boxer>
😉

SirThomas
Sziasztok! Játszom a játékkal, de nem igazán értem! Milyen pontokat ír ki? Ki nyer? Tudom,h pályánként más,de mindig csak ugy megszakad aztán kezdõdik elörõl! 😊 Tudom,h hülyeségeket kérdezek, de most játszom elöszõr onlinében! Ja,hogyan lehet csatlakozni magyarokhoz?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

ja, és mitõl függ a honor és mire jó?

akkor nem is lehet csatlakozni? 😞

szivatnak, az xSU-ban nincs tagfelvétel meghirdetve
Ha és ha és haha
és az mié jó?
Na mostt komolyan hogy lehet csatlakozni hozzájuk?

Sadist
szpemmelj <#vigyor1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

és micsináljak a forumján?

www.xsu.hu fórumban..... <#eplus2>

és hol tok csatlakozni?

xSU.... <#idiota>

lehet csatlakozni...az a feltétel hogy alapkiképzés legyen meg 😄

Télleg, és ti mék csapatban vagytok, és hogy lehet hozzá csatlakozni?

he?

Dexa
ha meglõnek a harctéren és te a "puskádból" fogod Llátni a sebesülésem akkor elég riadt fejet fogok vágni...
😉

Psion

Boldog új évet ...

... meg ilyeneket !!!

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

😄 ja

Az sajnos közelezõ fejtágítás, szal végig kell ülnöd! Legalábbis a játékban. Addig olvasgassál ha nem köt le az elõadás, ugyis van már tuti puskád a 100%hoz <#ravasz1>

ja igen, még azt szeretném megtudakolni hogy a teszt kitöltése elõtt 10-20 percet beszél a hapi. Muszáj ezt megvárni? vagy kilehet vmivel hagyni és ha igen akkor mivel?

ok kössz, megpróbálom, max visszajövök! 😄

Asszem nem kell megfogni, csak felállsz a székbõl odamész az oktatóhoz és megnyomod a használ gombot! Persze mindez akkor ha az összes kérdésre válaszoltál!

szal ha jól csináltam meg és felálok akkor már ottlessz a kezemben a lap ésmár viszi is? vagy ha nem mék gombal kell megfogni?

Nem nagyon emléxem már a medic trainingre 😞
Medic teszt megoldások:
1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B
SF teszt megoldások:
1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB
Elvileg 3 különbözõ helyen van a tesztírás. Ahol ha szépen sorban minden választ beírsz atesztlapra akkor tuti jó lesz. És ha az adott sorral végeztél akkor felállsz, odaballagsz az elõadóhoz és elvileg nem fog rádkiabálni.

Az sf teszt egy helyszínen van. Ott egyszer fel kell álni, megnézni a képeket a tanteremben, majd jön a teszt. És a végén ha mindent megválaszoltál akkor ott is ki kell vinni a tesztedet az oktatóhoz!

nem, lehet hgyp a medic teszt második részét nézed ujrakezdésnek ? <#idiota>

aha értem! 😄 mostmár csak a másik kérdés marad válasz nélül

Nincs olyan misszió amit gép ellen kell játszani, csak a trainingek vannak offline módban, amiket ha megcsinálsz, akkor kell az eredményt elküldeni a központi szerverre!

az addig ok de hogy viszem ki, mert ha felálok akkor rögtön újrakezdi a pályát!

Sadist
Végigcsinálod a tesztet (mindegyiknél bepipálsz 1-et), utána pedig kiviszed az oktatónak és leellenõrzi. Úgy tudom itt nem idõre kell, szóval mindegy mikor fejezed be.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem