America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
jah.. viszont bongeszgetve a cheatforumot ezt talaltam..
ScreenShotBlocker 1.2
Ok here is a New Updated Version of my Screen Shot Blocker
what this one dose is instead of returning 0 and making it fail
it blits coustom screen shots to the screen
when pb takes a screen shot so they get a premade Clean one
instead of the one of you hacking to use its basicaly same
as last one Read The Readme also make sure u have the
latest pb client (v1.127 A1341) this might not work with
hacked files ill update this when i get more time and make it
cycle threw a folder of ss.
-also may wana use a hardware spoofer when using this
fasza... mostantol a pb sreenshotot is kitudjak mar vedeni.. <#shakehead>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

HAFgoofy
Vajdi,én ezt úgy oldottam meg (ATI kártyám van), hogy miután kilépek windowsba, képernyõ tulajdonságai/beállítások/speciális (ott ahol például a vid. kártyád driver-ét állítod,/SZÍNEK<#nezze> és ez a fontos, mert amint erre kattintok vissza áll! Ha neked nem mûxik ez, akkor állítsd normálisra az army-s értékeket!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

második reg mindkettõnek...tuti...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Josszimatroz
hmm decemberben "alkapott" csiterek kozott 2 magyaros nevet talaltam meg.. Zsiraf26 meg Robi19.. <#fejvakaras> mind2 evilhack miatt..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
kar..

regi 😊, de mind1, csak neha van ez aproblema meg nem nagyon fogok armyzni sztem

Josszimatroz
hmm. nekem ilyen gondom nincs.. gamma brightness visszaall a windows beallitasra... videokari driver mikori?..

De eddig nem volt gond, és akkor miért áll helyre éjszaka? 😊)

Azt tudjátok, hogy hogy lehet helyrehozni az army utáni fényességet? Fénylik az egész windows, bántó a szemnek <#wow1>

Josszimatroz
ha siman megpingelsz parancssorbol egy servert mennyi a ping?<#duma> most h nezem tenyleg ilyesmit mond...<#idiota>

Routered van, mert ha igen akkor lehet hogy a beépített tûzfala okozza a gondot.

A fájl le- és feltöltésnél nem érezhetõ a probléma, ott meg van a full sávszélesség... szóval elég érdekes, a legidegesítõbb hogy már 2 hete ilyen, nem azért fizetjük hogy ne legyen jó, *** meg

<#duma> <--- ez a fej azt mondogatja hogy modem modem modem modem modem modem modem, Get your ammunition, look at to your front right!

Egyértelmû Invitel probléma, a szomszéd srácnál is ugyan ez a helyzet, és csak napközben, 22-23 után normális.

Fater mondta, hogy németben 4 euró a 2Mbit net <#puszis>

Josszimatroz
speed teszt mit mutat?..

Tûzfalad nincs esetleg, vagy valami alattomos spywared ami lenyúlja a netsebességet?

Josszimatroz
hmmm... lehet nemjol van beallita valami?.. 500as ping adsl-l tenyleg nagyon rosszul hangzik.. <#duma>

A problema az, hgoy ADSL 1024/256 van. 6 évig volt 56K-m azzal nagyon királyul lehetett jatszani, adslt még csak 1-2 napja próbáltam ki cod uo-n de az is csak 23 után játszható 30as pinggel

tölts le egy All Seeing Eye nevû serverkeresõ progit, amivel mindenféle jatekhoz tudsz keresni servereket 😊

Josszimatroz
vajdika.. ne keseredj el.. a lagg volt vanlesz amig 56k.. en is nyomom meg neha a cegtol 56k-n.. megszoktuk anno.. <#vigyor1> a cheat dolog meg felvanfujva egy kicsit... nem mondom osszelehet futni mindennap 2-3al de nem mindenhol vannak es nem annyian mint amennyit lihegnek rola.. SZVSZ a lengyelek kozul csalnak legtobben, a magyarok kozul nagyon kevesen..

zotyesz
Úgy december 27-28. tájára lapozz vissza. Tartalmas lesz. 😞

1.5-ös patch körül volt a legjobb a jatek, azóta mit ne mondjak, eléggé elbaszták

Sziasztok installaltam a jatekot, vártam hogy milyen jó lesz újra játszani, mert regen nagyon profi volt, de egy ideig szuneteltettem 😊 szóval csinaltam uj accountot mert a regi elkallodott, es nem tudtam frissiteni... megcsinaltam a traininget, aztan go pipeline hogy egy jot jatszhassak, a netem mostanaban nagyon szar mert a szolgaltatom egy utolso szarhazi szenny fereg tarsasag 😞 . Eleg az hozza hogy talaltam egy szervert, aminek a legkevesebb volt a pingje, ezzel 500-as ping mellett elvezhettem a jatekot, a mellett hogy szaggatott keményen, pedig regen full beallitassal futott siman.
Itt jon a lenyeg, hogy az elso amit eszrevettem a 16 jatekos hivatalos szerveren az ket wallhacker volt, ettol el is ment az osszes kedvem, kikapcsoltam a francba, A legszornyubb, hogy ugy hallom hogy a magyar jatekosok valahol az elso helyen vannak a cheathasznalok listajan, hat gratulalok, akinek ez a jatek az elvezze! <#mf3><#szomoru1>

Josszimatroz
te Kiskunhalasi vagy?..

zotyesz
az meg mitjelent? 😄

... got nothin to share with you...

Josszimatroz
sajatot vagy ellenséget?..

Rózsalány
Azmiaz a Tracker??? 😊))

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

lol.. és milyen igaz....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Ezt ma olvastam in-game chatben:
First headshot is luck, the second is skill, the third is...aimbot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
ügyes
😊

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

zotyesz
Ügyes vagy. Bezzeg én jó kezdés után többször eljátszottam a hõsi halottat.
Regelj Trackeren. Könnyen követheted a statisztiákidat. 😊

Rózsalány
ez jár nekem😄DDD

Rózsalány
jelentem közbe megöltem három embert😄DDDDDDDDDDDDDD

Rózsalány
köszi, megnézem😊)

mindenkinek köszi a segíccséget, próbálkozom majd néha😊) ha Don Kartácsot láttyátok az énleszek úgyhogy vigyázzatok rám lécci😊))

Rózsalány
tékvoltam!😊) ez a szpem😊)<#miaz>

zotyesz
A belsõ szerverkeresõ miírja milyen pályán vannak, sõt ha ismerõsöket keresel, akkor Tracker is.
A pálya min voltál, valszínûleg a Mout McKenna lehetett.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bridge-re menj. az nem bonyolult.... kezdõnek jó.... americasarmy.hun meg tudod nézni a pályákat.. 😄

Sadist
A szerverkeresõnél felül van olyan hogy Filter. Ott beállítod, hogy milyen pályát szûrjön.

Rózsalány
azt honnan lehet tudni, hogy mijen pályán jáccanak? én ojanon voltam, hogy éjszaka, házak között kellett bóklászni - mondjuk sokat nem tuttam nézelõdni😊)

zotyesz
Amikor még modemes voltam akkor nagyon sokat nyomtuk a Radio Towert. Mivel elég nehéz volt leszedni bárkit, ezért sokszor mást sem csináltam, mint Crassus után nyargaltam, és ha kellett gyógyítottam, meg próbálta arra lõni akire õ. 😊 Érdekes minap megint megpróbáltuk, és jól mûködött. (többnyire) 😄

zotyesz
Itt ezt senki nem csinálja, márcsak a ROE miatt sem. Egyébként itt a kevés játékos esetén valóságos vadászat megy, nem is ütközet.

Dexa
dzson rámbó rulez...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

zotyesz
Az a tanács, mint a Black Hawk Down-ban az irodista srácnak: "Arra lõjj amire a többiek!" 😊 Sokszor a csapatárs támogatása fontosabb, mint az egyéni jó teljesítmény. 😊

Rózsalány
japersze😊)) ezen a téren már vannak volfos tapasztalataim - eccer nem figyeltem amit montak azt ott hejben kinyírtak a cspatom😞( na, ezek mondjuk bunkók voltak😊)

ojan szerverre menetm ahol éppen összesen 5-en volta(3:2), aszittem az könnyû lesz mer kevesen vagyunk😞(

Dexa
nyomsz F1et... ott láthatod a névtõl balra lévõ szám jelzi mindenkinél a honort... (az alap érték a 10...)
nyomsz még 1 F1et és így Ltûnteted pölö...
😊

zotyesz
Néha az ember azt sem tudja honna jön az áldás. 😊
A logjobban azt a hangot utálom, amikor a mesterlövész puska lövedéke belémcsapódik. Nem elég, hogy meghalok, de még a hideg is kiráz. Attól még a lábtörés reccsenése is jobb. 😊

Dexa
sok sikert
😊

Rózsalány
micsoda kilátások😄DD majd gyüjtök kis tapasztaatot elõtte😊)

Slow
nem kell rohanni, nyugisan, kövess valakit és segíts neki, lõdd amit lõ, és keress mindig fedezéket.. képzeld azt, hogy paintball-ozol 😉