America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
a gránátosnál ha jól veszem ki füstgránátot lehet szerezni az m320hoz, az m249nél meg valami SOFTBAG AMMO :S az mi?
@
Most lõttem meg az M4et a távcsövest 100% ra 1190 pontal... a kocsog levont 10 pontot mert volt benne egy mell lövés a többi szín tiszta hedi <#worship>#worship><#violent>#violent>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Letöltöttem az AA3-at és ha megpróbálok felmenni egy szerverre, mindíg ledog róla a játék. Kérdésem az lenne hogy itt is végig kell csinálni a tréninget hogy lehessen multizni? Ha igen, akkor melyik részeit?
nekem 0.58 alatt megvan :)
közben megtaláltam hol lehet unlokolni ezekkel,de ott a minimum 25:P
Nem vagom hol rontom el pedig gyerek jatek 1:08 alatt vegig rohanok rajta mindenhol Hooah nyomja a csavo es megis csak Proficient :O
BF:2-3-4(oORedstarOo)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
@
1 traning Proficient az osszes tobbi expert kiveve az advanced marksm mert az is Proficient.
Ugyan az a ketto Expert meg proficient vagy mi ?
Paraszt forditas szerint igen :D
bridge a legjobb, mert ott semmit nem látsz a másik oldalbol, de egy idö után simán ki lehet tanulni hova kell löni :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nekem is körbepörög a kariválasztás után az auth aztán visszadob a kariválasztóba
Mûködjön az a rosta, bár kellenek a golyófogók...
Arma...ugye te még elõtte nem játszottál ezzel... :) nem látok semmit az az alap... :D lövöm és nem hal meg...ez nem CS itt nincs tunk ha nem célzol lófaszt se érsz, a célkereszt majdnem fölösleges...ha jobban megfigyeled pl ha megjelölöd a középpontot egyszer, akkor ha rányomsz még 2* 3* az ironsight-ra minden alkalommal máshol van a célzó!!!
itt a fegyó olyan mint a WP kb zoom nélkül... :)
Remelem el fogadja akk a traningeket mar <#alien>#alien>