America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Facek
Találtam egy tök jó német szervert, kb 2 órát toltam rajta, tökéletes volt, ritkán voltak nagyob laggok, viszont érdekes, hogy néha az ellenbe egy egész tárat belenyomok õ meg röhögve lelõ. Meg is lett az elsõ achievement a hawkeye (bár még nem írja, hogy megvan... :D).
késõbb hozzáadja majd, várd ki<#integet2>
Ron Ragm
Még mindig vacakol, Obstacle Courset expertre elfogadta, megcsináltam utána a rifle traininget expertre és nem mentette el.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

[HUN]Crassus
nyugi nem mindenkinek indul el a "peccsnek" hála sem:P mindenkinek más és más helyeken fagy:D

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

armageddon666
SzpészDzsí, mi a katonád neve, meg mire specceltél? :D M4 vagy Sniper? ^^

@

Tele a hócipõm!Már 7x csináltam meg a basic medic traininget és még mindig nem menti el.Tegnap próbáltam 6x.Okés,nem volt patch,de hajnalban updateltem és abban azt írják,hogy megoldották ezt a gondot.Erre megcsinálom ma és természetesen nem mentette el megint!!!<#boxer><#levele> A stream (ha be van állítva,nekem igen),akkor alapból updateli magától igaz?

[HUN]Crassus
nemtudom én sem mire kéne sepccelni:P korábbi verzsönökbe is a red dot-os gránátvetõs m4-es volt a favorit,de itt ilyen összevont stukit nem látok alá SF

[HUN]Crassus
gondolom leépíted vele a téglafalat:D

armageddon666
na megvan MOUT is expertre :) van 25APm... nemtom milyen trainingre menjek :S egyrészt szeretnék egy ACOG-t :D sniperkedni jónak tûnik :) messzebbre látok x) másrészt az m4a1 is baromira csábító >.<

a gránátosnál ha jól veszem ki füstgránátot lehet szerezni az m320hoz, az m249nél meg valami SOFTBAG AMMO :S az mi?

@

Spészgószt
mivel lehet screen shotot csinálni mert az f9 csak neten mûxik! a windows meg fekete képernyõ!
Most lõttem meg az M4et a távcsövest 100% ra 1190 pontal... a kocsog levont 10 pontot mert volt benne egy mell lövés a többi szín tiszta hedi <#worship><#violent>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

HTS s3rg1nh00
nem

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Metalmilitiakid
köszi

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

hát naggyábol mûödik, én megtudtam csinálni a traininget probléma nélül, de sztem a játék maga szar lagos, max ha nincs vmi über high pro géped

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Metalmilitiakid
ja és egy kérdés elmentem egy napra és 300 új üzenet, na valaki összefoglalná nekem , mûködik már a cucc rendesen ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
lehetnél még 1 kicsit gyorsabb , mert legalábbis nálam van egy olyan bug hogy ha sprintbõl megyek a szögesdróthoz és úgy vágódom hasra , akkor kb a felénél leszek a hasamon és alig kell kúszni

jóvan, ez egy kalap szar game, a 2 sokkal jobb volt, van 5 pálya, pipelineon b 5 fps, a többi meg játszgatatlan szar, laggos kurva isten az egész, 5fps pipelinenon, régen volt 40-50, eélg érdekes...... :@@@@@

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Spészgószt
pasz...csak lövöldöztem de 98%al basic lett :) 850/1200 gondolom nem a fehér részekbe lõttem...ahogy a céltáblákat elnézegettem!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
LOL headshot...headshooot...heeeadshot! kurva jól dumál :DDD fõleg 4..5 hedi után :)

Ben007
hogy kell írd már le légyszi pm-be is jó

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Spészgószt
közben rájöttem....megvan a 4xtápos M4A1... <#worship><#eplus2>

Ben007
hogy kell megcsinálni az expert m4 traininget?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Hello!
Letöltöttem az AA3-at és ha megpróbálok felmenni egy szerverre, mindíg ledog róla a játék. Kérdésem az lenne hogy itt is végig kell csinálni a tréninget hogy lehessen multizni? Ha igen, akkor melyik részeit?

HunnernesKonge
Belton
Elobb analizalni kel laz objectet es utana granat XD

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Nem tudom en ki valtottam az m4a1 et es meg van 10 pontom

Spészgószt
nem egy expert 5 pont...nekem eddig 4 és most van 20 pontom még a mount hátra van! Amúgy a thermal granyóval mi a gecit kell csinálni mert bárhogy dobom a szutyok alá Faild!

Spészgószt
1: végig fuss , 2: az elején a kúszósnál fuss bele a drótba és akkor a közepétõl kezd el mászni!!! 3:a legfontosabb hogy legyél combat módban (a healtnél legyél söld ne átlátszó asszem) mert ha nem abban vagy fényévekkel lasabban fut és mászik a csóka!!!!
nekem 0.58 alatt megvan :)

[HUN]Crassus
5 expert training és csak 20 pont? ez normális?
közben megtaláltam hol lehet unlokolni ezekkel,de ott a minimum 25:P

Belton
Minden traningem Expert egyedul a leges legelso nem megy expert re :D
Nem vagom hol rontom el pedig gyerek jatek 1:08 alatt vegig rohanok rajta mindenhol Hooah nyomja a csavo es megis csak Proficient :O

TaRka0107
Ben007! Ebben nincs igazad, hogy az COD-zok aki nem tudta megcsinálni az AA trainingeket! Én például nem ismertem az AA-t mikor megismertem a CoD-ot! (Tudom hogy nem ehhez a topichoz tartozik....sorry)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Belton
Ha jol teljesited a traningeket akkor kapsz aszem 15 vagy 25 pontot es anak a segitsegevel lehet unlockolni pl az m4a1 et vagy az m4a1 4x es tavcsovet.

Spészgószt
végre csökkent az autholás! A testeket simán abba lehet hagyni és nem regeli a aszart folyton! Minden megy gördülékenyen...edig egy esc-es menüberagadást tapasztaltam!

Ben007
tegnap kétszer is megcsináltam a moutot egyszer úgy hogy main menu utána meg continuet

Spészgószt
Nekem minden megy faszányosan! Azt vettem észre simán beregeli az elért tréninget ha nem a continuet nyomod (mert úgy fagy ki) hanem vissza fõmenü és utána továbba következõre! nekem beadta a medicet is így!

Ben007
jó látni ébredés után hogy van patch :)

TaRka0107
Szevasztok! Akkor mostmár minden fasza? Alig várom hogy kipróbáljam, csak most laptopon vok:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

[HUN]Crassus
hmmm mik ezek a pontok amikrõl beszélsz?

armageddon666
Nem játszottam még vele, és lehet hogy meg fogsz lepõdni, de PONT AZÉRT akartam kipróbálni, mert nem olyan mint a CS, és nem lehet tunkolni, etc :) ennél fogva nem is tunkoltam... és sztem ígyy sem találtam el az embereket :( mondjuk a statban azt írta végén (amit talán el is mentett) hogy 5 ellen semlegesítve, én meg 4szer voltam semlegesítve :C

@

Belton
Meg van minden traning ki unlockoltam az M4a1 et de csak 10 pontom maradt :O
1 traning Proficient az osszes tobbi expert kiveve az advanced marksm mert az is Proficient.
Ugyan az a ketto Expert meg proficient vagy mi ?
Paraszt forditas szerint igen :D

Belton
Nekem tokeletes siman mennek a traningek gyors a betoltes menti a traningeket stb.

Zomil
nah igen itt aztán nincs rush :D

bridge a legjobb, mert ott semmit nem látsz a másik oldalbol, de egy idö után simán ki lehet tanulni hova kell löni :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]Crassus
ne ejtsd:P hanem dobd:) mutatóújhoz kell viszonyítani sacc/kb egy fél tenyérnyivel legyen a cél fölött

[HUN]Crassus
ezt nem vágom a playerek /mittudomén fele/ egyikfelének jó másiknak meg tök szar:D

nekem is körbepörög a kariválasztás után az auth aztán visszadob a kariválasztóba

egyedül a gránát dobásnál nem tudom ejteni a granyót abba kis bódéba...
nekem most minden mûködik faszán
Király lett a patch. Mostmár be sem enged trainingbe. Loading közben kifagy 10bõl 10x...
[HUN]Crassus
dula elõrét nem szereti:S a tûzváltást a jobb klikkre+ egér középsõt reloadra nem érzékeli a játékban...beállítani be lehete,de élesben nem mûkszik

Spészgószt
Ez az!!! Aki türelmetlen és nem ismeri az AA-t hajrá uninstALL!!!
Mûködjön az a rosta, bár kellenek a golyófogók...

Arma...ugye te még elõtte nem játszottál ezzel... :) nem látok semmit az az alap... :D lövöm és nem hal meg...ez nem CS itt nincs tunk ha nem célzol lófaszt se érsz, a célkereszt majdnem fölösleges...ha jobban megfigyeled pl ha megjelölöd a középpontot egyszer, akkor ha rányomsz még 2* 3* az ironsight-ra minden alkalommal máshol van a célzó!!!
itt a fegyó olyan mint a WP kb zoom nélkül... :)

Belton
114.91 Mega az uj Pöcs.
Remelem el fogadja akk a traningeket mar <#alien>

Világpolgár
Gyertek Bridge-re: 174.34.160.100