America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
lol a netes elvileg auth serveren lévõ jacket teljesen mást mutat mint a gaméban :( faszomé frissít ilyen tetvesen! bár örülök hogy mûködik!
mé van az ha megszerzek valami szintet és felmegyek netre egybõl elveszítem :(((
megcsináltam a designated marksmant és már First clase Private lettem erre felmegyek netre játszom egy szerón darabig...kidob és már a rang sincs meg meg 5 hororra vissza tesz :S
fcuk!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

armageddon666
hmm, thx az infokat. Egyébként csak azért fekve lõttem, mert úgy kényelmesebb :) nem rángatja el space nyomása nélkül sem. meg úgyis fejre megyek >.<

mikor a táblát lövöm (body) akkor az gondolom kevesebbet ér :S próbálkozom a fejjel ^^

DPI állítás meg nem hülyeség, mert nem kell optionsben állítani, hanem helyzettõl függõen ott a gomb :) és nem ugrál O.o optionsben 10% amúgy az érzékenység.

sztem akkor maradok az ACOGx4+M16DRMnél :D aztán majd gyûjtöm a pontokat... lehet már gyûjteni?

@

Metalmilitiakid
másik kérdés , nektek nem szokott csak úgy lefagyni (restart ig) nekem van úgy hogy pl csak rákattintok a multi fülre lefagy rákattintok az unlockra lefagy ..

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
kérdés ha infantry mos ban semmit nem unlockolok úgy is tudok játszani ? mert felmentem egy szerverre nem tudtam sehova beállni , se defend se másik se spect és utána kivágott menübe

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
hát ezt kipróbáltam és kivágott nem inicializálható memóriaterülettel :D

Ben007
na sikerült a red dotos m4a1 42/42-re és most elmentette :)

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Zomil
többször nyomj rá, én kb. 10szer rányomtam egymás után és egyszer csak unlockolval ett :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Spészgószt
jah és térdelve sokkal jobb mert látod az egész céltáblát és ugyan olyan pontos!!! <#alien2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
Na figy! A lényeg a center of mass mert az a "céltábla közepébe" azt jelenti az a mellén van, azt is mondja néha hogy pelvic akkor tökön , vagy hason lövöd de az is jó mert ott is van céltábla! a fej egyértelmû! meg azt is mondja hogy body! az nem jó mert csak a bábut lõtted meg a céltáblát nem! ezt ugy jelelöli,hogy a bábu mellé teszi a lövést, ha egyáltalán nem találod el akkor kixeli pirossal!!!!
nekem mind headshot lett és 1 mell az egeret le kellett venni 2%ra :)))))
dpi-t hülyeség állítani mert akkor a játékon belül kis %on is ugrál nem folyamatos! elég a optionsban levenni!!!

Spészgószt
na megint valami kínja van mert az elõbb 6 os volt a honor most meg 5 de legalább már First Clase Private vagyok nem csak mezei Private <#crazya>

armageddon666
Én most nem tok csatlakozni szerókhoz :( mármint de, gyorsabban felmegy mint eddig... csak az Authtal baszakszik, mint eddig nem -.- És aztán server timed out és vissza menübe :)

@

armageddon666
M82 Barrett? az majd Tier III lesz? :D
ok, nem sniper... azért mondom hogy sniper mert egyszerûbb mint M16DMR... távcsöves, és nagyítós akkor az nekem sniper :)

nem engedi unlockolni :( 25 pont megvan, rányomok hogy unlock, és pici töltés után semmi... majd hátha ezt is késõbb veszi be :D Offline viszont kipróbáltam a Traininget... M16DRM-t meg M4A1-t is...

M4A1 - tök fasza, fedezék mögül kibúvós. Mondja a színeket vagy formákat és azokra kell lõni. Méri az idõt is. Oh és 2szer kell eltalálni mindent amit mond :) Jópofa, és nem olyan szigorú... asszem volt 4 félrelövésem, és így is Expertet mondott... (hmm OFFLINE és nem FAILED!)

M16DRM - na ez nehezebb volt :D elõször levettem a DPIt 800-ra 2500-ról... aztán úgy próbálkoztam... fejre mentem. És akkor a kérdés. Többféle találatot mond. Headshot, ezt vágom. Center of Mass, ezt értem mit jelent, gondolom a testi találatra gondol. De van egy, mikor fejre lövök, de nem találom el a kis pöttyöt... Ezt a végén úgy jelöli mintha mellé lõttem volna, de találatnak számít, mert nem húzza ki kereszttel :S ha meg mellélövök azt igen. Ilyenkor mit mond, és az mit jelent? Mert nem nagyon tudtam kivenni...

@

Spészgószt
nyomtam egy one man army-t remélem meg is adja me eccer cak oda lett a server alólam.... :D

Ben007
aha de már sikerült két hibával csak cseszik elmenteni :(

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Belton
M24 es M82 igen.
De en nem lattam meg traninget hogy lenne snipa mondjuk kesobb biztos be rakjak.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Spészgószt
A ACOGx4 M16 nem sniper!!! csak van távcsõ rajta! A snipa teljesen más abból van 2 is a durvább ami a jármûveket is kiüti, meg a sima mezei scout szerû :)

TaRka0107
Szevasztok! Le lehet nyomni az életmentõs training gyakorló részét? Mert elkezdtem, átmentem a tesztre, ott szarul csináltam, elfogyott a 8 csomagom és nem csinált semmit ! Újra kellett kezdenem, de nem akarom végighallgatni a gyakorlást!:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Belton
Minden traning Expert ki valtottam az m4a1 et es most jelenleg van 20 pontom.

Belton
Jaja amikor a szines szarsagokat kell loni :D ?

armageddon666
ha minden traininget megcsináltál akkor 25nek kell hogy legyen.

@

Ben007
te megcsináltad az m4a1 red dotos tréningjét?

Belton
Na meg lett az Futkarozos traning is expertre igaz nem irta most jova :D de mind1.
Igy 20 pontom van es kellene 5 hogy unlockoljak egy 4x tavcsovet de honnan lesz nekem meg 5 pontom :D
Amugy ijen kifagyasok nekem meg 1 szerse voltak.

ZzoleE
A Hud problémára próbáld ki , hogy az Nvidia vezérlõpultban a képbeállításoknál állítsd be azt, hogy "A 3D alkallmazás határozza meg."
A menü nekem is ott marad amúgy, de azt írták hiv. fórumon is, még nincs rá megoldás.

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Prince23
Még mindig játszhatatlan, csak a training müxik:(

[HUN]Crassus
thx jön a fain németektõl 3mega/sec-el:P

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
azzal bétáztam..lehet azzal akad?

[HUN]Crassus
a deployost hogyan lehetne levakarni a géprõl?

modellmaker
jobb klikk -> delete local content, aztán meg lehet újra telepíteni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Mighty
Ja!
És nekem mindkét install fenn van. Steames és deploy clientes is :)

Egyiknél sincs hudom.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Kész. Dobtam egy gránátot és megfagyott.

Kezdhetem újra.

Mighty
Nekem nVidia 8800GT-m van és szintén fagy néha.
Jelenleg a 3. trainingen nem tudom átverekedni magam. 203-azás flottul megy, m249-nél néha fagy illetve gránátozásnál is néha.

Másik: nekem semmi hud-om nincs. Normális ez? Valamint ha trainig közben valami billentyûbeállítást megnézek, a menüsor ott marad a képernyõn...

[HUN]Crassus
nemtudom ebból a szar steambõl hogyan kéne:P

[HUN]Crassus
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
3,2 Gb ram
Microsoft Windows XP Professional
ATI Radeon HD 2900 PRO

armageddon666
szal sniper :) és élesben ez mennyire használható?

@

Spészgószt
A Designated Marksman még mindíg csak basic pedig megcsináltam expertre és meg is adta rá az M16MDR-t ...mind1 majd megadja holnapra...de legalább van IFAK-om végre... :D meg minden expert... :)

Spészgószt
Sgt.SpaceG a katona és M16MDR volt asszem a spec az az a legalsó az elsõ sorban Az ACOG 4x es M16...ez elõbb rosszul írtam nem M4 volt <#buck>

modellmaker
reinstall-t próbáltad már?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tototto
nekem e8400as proci 4giga ram amibõl xp 3.2t lát 4850es vid kari és steamen probálom, akinek még fagy hasonló a gépe, csak mostmár kiváncsi vagyok lehet valami ati-s hiba?

Vorpal
Évszázad égése ez a gém is - gyûrûzik be a válság.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

[HUN]Crassus
szép! gratz:D

[HUN]Crassus
vagyunk pár ezren:D

tototto
én megjelenés napján probáltam de a traininget képtelen volt fullscreenben betölteni, áttettem ablakba akkor betöltötte de szórakozzon a rák, elfér a gépen majdha kijönnek a patchek rá nézek addig pihentetem nincs kedvem idegeskedni :)

[HUN]Crassus
a teljesség igénye nélkül idézetek hiv fórumból:D

"It's still freezing
ok. I have downloaded and installed the patch via steam and the only thing that is better is the login process. But the game itself still freezes when I try to do any training and sometimes during the showing of the unreal engine logo. I do not know what is the problem but this patch did not fix it at all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
And same freezing up thing is happening in offline mode too!!!!!!!!!!!!!!

This hotfix changed nothing. Still freezing like hell. No way to play any training or multiplayer

downloaded and installed the patch and still my game dosent start.. it freezez on the small picture that says AA3 and u see those muddy soldiers...

damn my game still freezes when i click on a new available training!
How come you dont fix this?

armageddon666
IPt, köszi :) egyébként ezt a belelövök egy tárat és vígan lelõtt tapasztaltam én is... de hát aki CSn nõtt fel azt ilyen nem zavarja <#idiota>

@

modellmaker
ték

modellmaker
ja akkor ok.

akkor lehet vmi olyan konfigotok van, amivel akad. =/

[HUN]Crassus
MOUT training......tegnap 1x elindult és letoltam 8x% ra ,de az authnál kampó lett azóta kuka

[HUN]Crassus
rajtam kívûl még egy olyan tízezer embernek fagy :D

modellmaker
kezdem azt hinni, hogy a te fagyásod user error. mármint nálad van a hiba. hivatalos fórumon nézted már, más is találkozott ezzel a hibával?

ugye még mindig ugyanannál a résznél fagy ki?

[HUN]Crassus
beszarás:P mi meg csak szívunk és szívunk a fagyással:D