America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mé van az ha megszerzek valami szintet és felmegyek netre egybõl elveszítem :(((
megcsináltam a designated marksmant és már First clase Private lettem erre felmegyek netre játszom egy szerón darabig...kidob és már a rang sincs meg meg 5 hororra vissza tesz :S
fcuk!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
mikor a táblát lövöm (body) akkor az gondolom kevesebbet ér :S próbálkozom a fejjel ^^
DPI állítás meg nem hülyeség, mert nem kell optionsben állítani, hanem helyzettõl függõen ott a gomb :) és nem ugrál O.o optionsben 10% amúgy az érzékenység.
sztem akkor maradok az ACOGx4+M16DRMnél :D aztán majd gyûjtöm a pontokat... lehet már gyûjteni?
@
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
nekem mind headshot lett és 1 mell az egeret le kellett venni 2%ra :)))))
dpi-t hülyeség állítani mert akkor a játékon belül kis %on is ugrál nem folyamatos! elég a optionsban levenni!!!
@
ok, nem sniper... azért mondom hogy sniper mert egyszerûbb mint M16DMR... távcsöves, és nagyítós akkor az nekem sniper :)
nem engedi unlockolni :( 25 pont megvan, rányomok hogy unlock, és pici töltés után semmi... majd hátha ezt is késõbb veszi be :D Offline viszont kipróbáltam a Traininget... M16DRM-t meg M4A1-t is...
M4A1 - tök fasza, fedezék mögül kibúvós. Mondja a színeket vagy formákat és azokra kell lõni. Méri az idõt is. Oh és 2szer kell eltalálni mindent amit mond :) Jópofa, és nem olyan szigorú... asszem volt 4 félrelövésem, és így is Expertet mondott... (hmm OFFLINE és nem FAILED!)
M16DRM - na ez nehezebb volt :D elõször levettem a DPIt 800-ra 2500-ról... aztán úgy próbálkoztam... fejre mentem. És akkor a kérdés. Többféle találatot mond. Headshot, ezt vágom. Center of Mass, ezt értem mit jelent, gondolom a testi találatra gondol. De van egy, mikor fejre lövök, de nem találom el a kis pöttyöt... Ezt a végén úgy jelöli mintha mellé lõttem volna, de találatnak számít, mert nem húzza ki kereszttel :S ha meg mellélövök azt igen. Ilyenkor mit mond, és az mit jelent? Mert nem nagyon tudtam kivenni...
@
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
De en nem lattam meg traninget hogy lenne snipa mondjuk kesobb biztos be rakjak.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Igy 20 pontom van es kellene 5 hogy unlockoljak egy 4x tavcsovet de honnan lesz nekem meg 5 pontom :D
Amugy ijen kifagyasok nekem meg 1 szerse voltak.
A menü nekem is ott marad amúgy, de azt írták hiv. fórumon is, még nincs rá megoldás.
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
És nekem mindkét install fenn van. Steames és deploy clientes is :)
Egyiknél sincs hudom.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Kezdhetem újra.
Jelenleg a 3. trainingen nem tudom átverekedni magam. 203-azás flottul megy, m249-nél néha fagy illetve gránátozásnál is néha.
Másik: nekem semmi hud-om nincs. Normális ez? Valamint ha trainig közben valami billentyûbeállítást megnézek, a menüsor ott marad a képernyõn...
3,2 Gb ram
Microsoft Windows XP Professional
ATI Radeon HD 2900 PRO
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
"It's still freezing
ok. I have downloaded and installed the patch via steam and the only thing that is better is the login process. But the game itself still freezes when I try to do any training and sometimes during the showing of the unreal engine logo. I do not know what is the problem but this patch did not fix it at all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
And same freezing up thing is happening in offline mode too!!!!!!!!!!!!!!
This hotfix changed nothing. Still freezing like hell. No way to play any training or multiplayer
downloaded and installed the patch and still my game dosent start.. it freezez on the small picture that says AA3 and u see those muddy soldiers...
damn my game still freezes when i click on a new available training!
How come you dont fix this?
@
akkor lehet vmi olyan konfigotok van, amivel akad. =/
ugye még mindig ugyanannál a résznél fagy ki?