America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Viszont a profilba már pikk-pakk be lehet lépni.Haladunk! <#buck>#buck>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
<#idiota>#idiota>
Nincs lagg, egybõl kibasz xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Removed apparent lag caused by other players entering or leaving a server
Improved start of round spawn issues
Resolved problem with training results not saving
Improved communication with Authentication server
Eliminated freezing up when moving from one training mission to another
Cleared up hesitation during training missions
Significantly reduce number of authentication transactions between player and Authentication server
Solved achievements save and display problems
Improved Login communication with Authentication server
Improved player statistics tracking for better accuracy
Improved overall performance
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
pedig meglehetõsen jókora patch jött le :P és most se jó a szeróba lépés. kidob a fõmenûbe.
Majd próbálom is MSN ezés utánn.
Ez most akkor komoly, hogy amit megjelenés estéjén regeltünk acc. az most törölve lett?mert akk regelek újat.
Bár, mikor újat akartam regelni azt mondta, hoy ez a mail használatban van.
egyébként multiztam egy kicsit... Ranch pályán... nagyon gáz :S semmit nem látok... meg valszeg laggolok is mert hiába lõttem az embert nem halt meg :( én meg robbant gyorsan
@
Medicet delbe es meg mindig ne madta meg :S
BF:2-3-4(oORedstarOo)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
itt nézzétek
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ahogy észrevettem tényleg minden authoz van kötve ^^ ennyire tartanak a csalóktól? :\ hogy felhekkelem magamnak 100%ra az összes traininget? -.-
@
Mostmeg <#bdead>#bdead> a katonád elnéz jobbról baléra már regelni kell a auth serverre hogy elnézett jobbra! <#falbav>#falbav> Túl van bonyolítva az egész! Már az óriási megoldás lenne ha tennének bele egy kibaszott cancel gombot! és nem kéne várni a senvedésre a connecthez, egyszerûen meg tudnád szakítani, me most perpill hány száz ezren kúrják el a tréninget és ki be jelentkeznek, meg újrakezdik és ettõl õrül meg a server a sok megszakított kapcsolattól! <#idiota>#idiota> ezé kék bele egy cancel meg csak a legvégén regelne ha megvan minden, azt is csak akkor ha te akarod!!!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Magyar AA oldal hozzászólásaiban meg valami érkezõ patch-et ír valaki,hát nem tudom ezt igy 1-2 nap alatt helyre lehet-e rakni.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
az is ilyen bárhol felbukkanhat az ellen pálya? :D
ma perpill most nincs meg az elsõ de újat se nagyon akar! megint buzerálják a serót :P <#bdead>#bdead><#falbav>#falbav> fcuk
Hát a full-ba még bele se kezdtem az ismert gondok miatt,majd talán ma este.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Csak aztán utána a harctéren is úgy kell gyógyítani,hogy kiírja hogy mi baja az embernek aki ott hever,aztán ki kell választani mit akarsz vele csinálni.Na ott már jöttek a gondok erõsen... Háromból kettõ is pont a kezelésem után-közbe múlt ki,van egy olyan érzésem,nem véletlenül...<#whatever>#whatever>
Utána már nem erõltettem.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
BF:2-3-4(oORedstarOo)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
melyik pályán voltál?
néhány apró (fegyver nem látszik vagy félig fekve) bugtól eltekintve jó volt! Bár engem személy szerint idegesít hogy nincs ugrás csak az a buzi mászás az meg a 6 km re lévõ asztalra is kiírja és ha véletlen rányomok akkor odavonz mint egy mágnes és rámászik a kis majomkatonám... <#idiota>#idiota>
de sajna hiába értem el coinokat és pontokat...oda is lett ahogy kiléptem de remélem idõvel beadja mint a többit :)
sztetek uninstall?