America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steam-en max.-al töltötte a patch-et. <#smile> Egyébként valóban javították a patch-el a hibákat? <#confused> <#fejvakaras>

igen, nekem is ez van, 500al ment fél percig most meg 20al... megint lehet 12órát várni h valamit lehessen csinálni...

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

jön a peccs mint az istenf**a :DD

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

modellmaker
mostmár komolyan kérdem, mit szeretnél a billentyû-parancsokkal, amit MOST nem tudsz beállítani?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

[HUN]Crassus
nah ugyanúgy nem indul el a MOUT:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
billentyûparancsokat sem fixálták:S

Hát nekem most fagy minden,tréningbe belépes,szerverre belépés... Majd talán holnap...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Eddig jó... Elsõ tréning már 2x kifagyott betöltés közbe.

Viszont a profilba már pikk-pakk be lehet lépni.Haladunk! <#buck>

Twetr0x
nekem le sem akarja tölteni az updatet... "Download Starting..."

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Érdekes,nekem is updatelte most a Steam,jött is ilyen 900-al kb.,de tartott vagy másfél percig.

Zomil
a vicc az egészben, h megcsináltam a gránátvetõ+machine-gun training-et és a gránátosnál vmit meg akartam nézni a menüben, erre az beragadt és ott maradt a képernyön, gránátot dobni tudtam, de se mozogni se nézelödni...vicces

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

solo
Removed apparent lag caused by other players entering or leaving a server
<#idiota>

Nincs lagg, egybõl kibasz xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Zomil
szuper nekem még rosszabb lett, mostmár ha játék közben megnyomom az ESC-et ugye kilép a menübe, viszont beragad a menü és a játékba nem tudok visszalépni :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

solo
Elméletileg :

Removed apparent lag caused by other players entering or leaving a server

Improved start of round spawn issues

Resolved problem with training results not saving

Improved communication with Authentication server

Eliminated freezing up when moving from one training mission to another

Cleared up hesitation during training missions

Significantly reduce number of authentication transactions between player and Authentication server

Solved achievements save and display problems

Improved Login communication with Authentication server

Improved player statistics tracking for better accuracy

Improved overall performance

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Steam rõl szedtem, 1 mp se volt: O

Prince23
Hát nekem 500 kilobytal jött kb 5 percig...:S

solo
Nekem 1 mp alatt lenn volt a patch :| Kb fél mega lehetett.

Prince23
Hát ez kész, most sem mûködik,. Érik nagyon az uninstall
pedig meglehetõsen jókora patch jött le :P és most se jó a szeróba lépés. kidob a fõmenûbe.

solo
Én most szedtem le.
Majd próbálom is MSN ezés utánn.
Ez most akkor komoly, hogy amit megjelenés estéjén regeltünk acc. az most törölve lett?mert akk regelek újat.
Bár, mikor újat akartam regelni azt mondta, hoy ez a mail használatban van.

Zomil
most dobtak ki egy frissitést, remélem sok problémát kijavit :)

szivacs85
aham akkor talán holnap

armageddon666
én megcsináltam... valamikor talán meg is adja...

egyébként multiztam egy kicsit... Ranch pályán... nagyon gáz :S semmit nem látok... meg valszeg laggolok is mert hiába lõttem az embert nem halt meg :( én meg robbant gyorsan

@

Belton
Normalisnak nem normalis de sajna most ijen remeljuk minnel hamarabb javul :S en tegnap csinaltam meg 2 traninget es ma adta be.
Medicet delbe es meg mindig ne madta meg :S

BF:2-3-4(oORedstarOo)

szivacs85
Sziasztok! Az normális h csináltam délelõtt egy accuntot és most nem ismeri fel?(mert olvastam h nagyon lassan frissit a szerverük)

[HUN]Crassus
MOUT tréninget csinálnám még mindíg,de klikk és FREEZE:)

http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?p=2815821#2815821
itt nézzétek

irtam egy postot az aao.com forumon h mi lesz most és azt irja az ember h non-stop dolgoznak az ügyön

modellmaker
egyik szerveren mondta vki, hogy meglepõ módon, a PB az, aminek semmi baja nincsen... :D:D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

armageddon666
Na igen :S Az ilyen apróságok zavarnak leginkább :D Mikor beakad a pörgõ töltésjelzõ... aztán tudok bármit csinálni, csak semmit nem látok miatta -.-

Ahogy észrevettem tényleg minden authoz van kötve ^^ ennyire tartanak a csalóktól? :\ hogy felhekkelem magamnak 100%ra az összes traininget? -.-

@

Nyilván errõl fog szólni az elsõ gyorspatch, hogy ezeket az auth szerver kapcsolatokat csökkentsék. Ezzel egy csapásra megoldják a szerverek terheltségi gondjait is, legalábbis egyelõre.
Spészgószt
véleményem szerint egy nagy baja van ennek! úgy kellett volna megcsinálni mint az elsõ volt, hogy a küldetést meg tudtad csinálni akár oflineban is csak a legvégén amikor kész volt akkor kérdezte meg hogy akarod e menteni!
Mostmeg <#bdead> a katonád elnéz jobbról baléra már regelni kell a auth serverre hogy elnézett jobbra! <#falbav> Túl van bonyolítva az egész! Már az óriási megoldás lenne ha tennének bele egy kibaszott cancel gombot! és nem kéne várni a senvedésre a connecthez, egyszerûen meg tudnád szakítani, me most perpill hány száz ezren kúrják el a tréninget és ki be jelentkeznek, meg újrakezdik és ettõl õrül meg a server a sok megszakított kapcsolattól! <#idiota> ezé kék bele egy cancel meg csak a legvégén regelne ha megvan minden, azt is csak akkor ha te akarod!!!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Na engem most be se enged a profilomba.Egyre jobb...<#vigyor4>

Magyar AA oldal hozzászólásaiban meg valami érkezõ patch-et ír valaki,hát nem tudom ezt igy 1-2 nap alatt helyre lehet-e rakni.

Spészgószt
ööö kb jah! nem túl bonyolult...sõt 10-10 emberrel még kicsinek is mondható!!!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

modellmaker
aha, na azt még nem néztem. :D

az is ilyen bárhol felbukkanhat az ellen pálya? :D

Spészgószt
ha másik katonát csinálok akkor megint végig kell csinálni mindent???
ma perpill most nincs meg az elsõ de újat se nagyon akar! megint buzerálják a serót :P <#bdead><#falbav> fcuk

Spészgószt
Áhh báze! Úgy látom már az elsõ szûrõ megvolt ezzel a sok szopással, de még mindíg kitartó a sok kopasznyakú, délután 2 kor minden OK de mostanra elõkerült a millió jáccaniakaró és megint szétterhelték a serókat....úgy lagzik mind mint az állat! eccerüen játszhatatlan! úgylátom ezzel csak éjfél után meg délelõtt korán fogok játszani amikor még a sok kis vérpisti a reggeli mesét nézi a tvben !

Igen gondolom hogy ha megvannak a jó párosítások akkor azt már lehet alkalmazni,de addig még nem jutottam hogy tökéletes legyen.
Hát a full-ba még bele se kezdtem az ismert gondok miatt,majd talán ma este.

Spészgószt
a medicet beadja külön is mert már megcsináltam vagy 6X perfectre de nem menti el me a mount nál kilép a geci... :( meg az elsõ tréninget is megcsináltam 0:59 alatt expertre és baszik beadni ! na mind1 maj beadja addig csak lövöldözgetek :P

Ben007
nekem legalább 10/9x sikerült tökéletesre a medic training és mikor most játszottam akkor is meggyógyítottam az embert nem kell tudni mit ír csak hogy melyik írásra mit kell választani

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Hát nekem még a beta-ba az volt a bajom hogy hát az angol tudásom enyhén se tökéletes.Na ilyen papírra kiírva,összekombinálva,meg jó adag szerencsével a medic tréning meglett asszem két hibával,meg is adta.
Csak aztán utána a harctéren is úgy kell gyógyítani,hogy kiírja hogy mi baja az embernek aki ott hever,aztán ki kell választani mit akarsz vele csinálni.Na ott már jöttek a gondok erõsen... Háromból kettõ is pont a kezelésem után-közbe múlt ki,van egy olyan érzésem,nem véletlenül...<#whatever>
Utána már nem erõltettem.

Ben007
sikerült neten játszanom egy kört hát kicsit laggolt meg lassú volt de ezt beírom az 1 megás netemnek na nem rossz sõt tûrhetõ csak még nem fogadta el a moutot de majd holnapra talán

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Belton
De lényegébe most akkor megy tovabb minden mintha semmi se tortent volna ? vagy le lessz alitva az egesz es meg indul a javitas vagy most mi lesz hogy lesz ?

Spészgószt
Impact...már kezdem megszokni a pályát ! Az elsõ 3 körben még begyûjtöttem pár roe-t egybõl de aztán már sérülés nélkül is ment a kör néha! Tök fasza hogy nem halsz meg teljesen... :))) csak ha "feladod" végülis még egy medic bármikor össze tud szedni ha mákod van, viszont elég hamar belepusztulsz a vérzésbe :(( fõleg hogy a medic-et még mindíg nem fogadta el így nincs nálam FAK vagy mi a szösz :) a meg pont ezé kevés a medic is :(((

Mighty
Végül is valós helyzetben sem ugrálnak csak úgy a katonák. Ha lõnek rájuk fedezéket keresnek, illetve próbálnak minél kisebb célpontot nyújtani. Letérdelnek, lefekszenek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

modellmaker
még a 2.x-ben sem adta meg egybõl , csak idõvel. szal én bizakodnék.

melyik pályán voltál?

Spészgószt
most toltam egy 24es pingû szerón egyetlen lag nélkül toltam 2 órát!
néhány apró (fegyver nem látszik vagy félig fekve) bugtól eltekintve jó volt! Bár engem személy szerint idegesít hogy nincs ugrás csak az a buzi mászás az meg a 6 km re lévõ asztalra is kiírja és ha véletlen rányomok akkor odavonz mint egy mágnes és rámászik a kis majomkatonám... <#idiota>
de sajna hiába értem el coinokat és pontokat...oda is lett ahogy kiléptem de remélem idõvel beadja mint a többit :)

Külön megkérnélek rá, és mindenkit aki még bullshitet terjeszt. Mindenkinek jobb lesz úgy. Uninstall, -fav, stb.
Ben007
ha nem kell uninstall csak az AA2-kell elindítani :)

Prince23
Na olvastama gson a hírt, akkor itt még egy hónap múlva se lesz online:((
sztetek uninstall?

Belton
Okok csak be irtam mert csak :D