America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotyesz
ako rmi= akkor mi

Mindenkitõl elnézést kérek, így utólag! 😊

zotyesz
Hûha, ez elég változatos. Volt aki napokat várt rá, van akinek percek alatt odaért. Mióta vársz rá?

zotyesz
Crassus, ez semmiség. 😊 ako rmi lesz ha tékelem a #47000-t. <#idiota>

bazza
QUICK--> Mikor küldik el a mailemre a jelszót? Mer má nagyonvárom de csaknemjön...😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Josszimatroz
oka.. eniselrezgek tegnapesti maradek rakottkrumpliért...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Psion

fél óra max ... táplálkozom valamit ... meg ilyenek ...

Crassus milyen jól is tud esni néha ha le cheater-eznek ...csak attól függ, hogy ki ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Josszimatroz
Psion game?

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
mindig tudtam hogy cheatelsz vazzeg... tolem is volt pofad elkerni 5.000-ft a szar hackert ami radasul bugos?.. megerdemelted! nyamm,.. szemeet allatkinzas.. imadom a kocsonyat...

Psion

Persze, jóval kisseb a köd. Majdnem, hogy fele akkora ... de akkor is van ...volt

Strahd_
csak végre más is észrevette 😛

Psion
Ilyet már nekem is csinált egy rosszéletû ... kapott egy TK-t aztán megváltoztatta a nick-jét az enyémre ...
Duplicate Login, és én kaptam két perces BAN-t ...

Nagyon vidám volt ...

Bridge-rõl, mert SE-n nem volt köd... ha jól emléxem, legalábbis sokkal kevesebb mint a sima Bridgen.

Psion

Az hogy az elsõ kép csalás e vagy fake nem tudom ... mindenesetre érdekes, egy biztos a srác csaló volt... azért a múltidõ mert mint látható nem játszott mostanában (remélem kapot egy BAN-t)...és abból gondolom, hogy csaló, hogy ilyen fragrate tiszta játékal nem elérhetõ :

Enemy Kills: 10,182
Killed in Action: 2,679
Fragrate: 3.80 (280%)

Másrészt ez a 2.0.0-as verzió legjobb tudomásom szerint ott sokkal meredekebb dolgok voltak elérhetõek cheat-ekkel, mint mostani verziókban ...
Azért érdekelne a Photoshopp mely' funkciója tünteti el a ködöt Bridge SE-rõl ...<#idiota>

A második kép pedig az Airdale Ops-ról származik ... ott nem hiszem, hogy Photoshopp-al melóznának az arcok ... 😄

Áhh, de ha arra gondolsz, hogy én csináltam ki kell, hogy ábrándítsalak ... én még a képnézegetéshez is nOOb vagyok ...

[HUN]Crassus
ezt ,hogy 5 embert duplikált,hogy tudta kibekkelni lövésem sincs.........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
+Z LOL

[HUN]Crassus

nah még 1-et

Ahet
What the fuck is wtf? <#idiota>

The gods have disconnected you ...

[HUN]Crassus
Ugyan már! csak rákontráztam a poénodra😊

[HUN]Crassus
10 másodperccel késõbb ment tovább a kör mintha misem történt volna😊

nemakartam mondani meg ne sértõdj 😄

majd bemegyünk valami szerverre mutatok neked egy tutorialt 😄
Már majdnem mindent tudok csak azt nem hogy mi az a ROE... <#banplz>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[HUN]Crassus
"de rám 2-3 hónap játék után ! 😄
ez hogy lehet ? 😄"

háát én rosszabbul jácccom😊

[HUN]Crassus
Bõdületes LAG😊

ejnno grat 😄

rám is mondták már... 😄

de rám 2-3 hónap játék után ! 😄
ez hogy lehet ? 😄

pedig õk voltak a gyökerek, mert bridgen hárman is beálltak a kocsi mögé, én meg betoltam egy 203ast a ködbe lesz ami lesz alapon 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pfujj vazze...hogy lehet azt megenni?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[HUN]Crassus
NAH VÉGRE!!!! LECSÍTEREZTEK!!!! több mint 2 év után megtört a jég!😊)
a fura az volt,hogy egy olyan RT-s gyerek akivel már ezerszer játszottam ráadásul ismert emberke is vagyok RT-n szóval biztos rossz napja volt a srácnak.nemtetszett neki,hogy az elsõ körben kiírtottam a védõ csapat 70%-át😊

[HUN]Crassus
láb simán!😊 meg egy fél fej + egy kis hús 😊

Josszimatroz
malacláb van benne?..

[HUN]Crassus
És IGEEEN!!! KéSZ A KOCSONYÁM! nyammi naymmi😊)

Josszimatroz
<#vigyor1>

Chai
Akkor innentõl már csak egy lépés...
Hivatalossá válnak DEVek által a majdnem mindenható AIk.. és hogy a csíterek is élvezzék a játékot, és törvényt se sértsenek: Pénzért - gépkapacitásért - bérelhetik a botot, hogy azon keresztül lássanak - plussz megkapják a fregjeiket... <#nevetes1>

Dexa
LoL
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Ahet
hehe...
akkor lehet, h a DEVeknek felkellene venni vele a kapcsolatot... hisz megcsinalta az AI-t a jatekhoz😉

Chai
Hümmm....
Erre nem gondoltam. De akkor nyilván van egy olyan opció is hogy mindent elrejt... És így a kedves (l)úzer hátradõlhet és élvezheti a kilátást...<#eplus2>

Dexa
...képernyõ közepére mert a gép már úgy is magától játszik...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Chai
Nyilván arra utalt, hogy ki kell keresni a katont a képen, pbshóttbó átkopízni a célkeresztet... <#idiota>
Továbbá: kitalálni az opciókat a gördülõmenübe...
De nekem a képen a vörös felirat tetszik leinkább :-DDDDD vajh' mi is lehet ne alatta :-D
Egyébként hova rakná ki a progi azokat az opciókat amikret nem is látunk felsorolva? <#fejvakaras>

Josszimatroz
hogy ne lenne mar rossz.. low iq high fat..

Slow
"Tudod mennyi meló lenne ez Photoshopp-al ??!"

😊
én tudom, kb 10 perc, de akkor közben nézek valami filmet is 😉

Ahet
jaja... me nekik eddig is olyan rossz volt...

Ez a yenkiknek lesz jó, nem nekünk. Tudod a mérhetettlen mennyiségû US szerverek mellé kell nekik még több, mert nincs nekik elég, és még az EU szerverek használata is kevés a számukra...

#46887 Az télleg jó kis flémnek ígérkezik <#eplus2>

Ahet
én már az elején sem igazán értettem ezek miért lesznek számunkra jobbak... <#nemtudom>

HAFgoofy
Na csak egy gyors hozzászólás ezekhez a képekhez!
Az elsõ kép, amin jobb oldalon még egy menü is van számomra 90% hogy FAKE!
Én nap mint nap használom a Photoshop-ot, szerintem most már nincs túl sok olyan dolog amit ne ismernék benne így tudom mire képes, de itt nem is ez az egyik bukta sztem, hanem az hogy tudomásom szerint az armyba nincs végtelen jel! Most lehet mondani hogy ezt a cheat csinálta, de annak egyszerûbb pl. kiakasztani az elején fullon és kész (arról nem is beszélve hogy nem éppen hasonul az army-s grafikába)...
Másik a térkép: nagyon sok csítes képet néztem végig, eddig aki radart használt, az mind-mind igazi radart használt, olyat mint a harci jármûvekben egy kör alakú zöld radar rajta az ellen!
Végül pedig a szép kis felsorolás sántít nekem... (autoshoot!<#szomoru1> ez a legviccesebb, itt sztem csak szimplán felsorol minden érdekes dolgot)

A második képrõl (WC) csak annyit, hogy ide adsz nekem egy alap képet, és ígérem 5 max 10 percen belül csinálok neked egy fullos csít képet PS-el! Hidd el, ha már az ember belejön 2-3 perc se kell és ez nem túlzás! De ez még simán lehet csalás is...
De megnéztem 1600x-or nagyításba PS-ben, és furcsa mert vmiért homályos zöld a fegyver csöve<#vigyor2> Ez általában elõfordul ha a kijelölés nem sikerült elég jól, és a végén mind2 oldalon befedi a dolgot a zöld szín átmenete!
Na mind1 elég volt a PS órából, most húzok inkább egy Flash-es órára <#wave>

U.I.: tehát nem minden cheat, ami annak látszik<#smile>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Dexa
hmmm...
pedig aszittem kis javulás lesz majd a speakeasy szervereken...
:S

Josszimatroz
nah jatszottam easyspeakes serveren.. laggosabb mint a tobbi us server... kalapszar... <#idiota>

bcs78
Ja, hogy ez miért zavar? Végülis nem zavar, úgyse megyek rá.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Josszimatroz
Engem az sokkal jobban zavar, hogy a The Unknown - Inquisitorral az élen - kihívott minket a TWL-en. Nem túl lelkesítõ....????

bcs78
Nem zavar.

Josszimatroz
es miert zavar?

bcs78
Igen. Egy idõben követtem, de mióta CSUKA is bezavart oda (jesszusom de primkó az a gyerek), azóta hanyagolom xSU fórumot. Nincs sok idõm, meg kedvem azt hallgatni, ahogy egymásra okádják az epét.

Ahet
néha beleszoktam olvasni, és emlékeim szerint mindig szeretettel viszonyulnak egymáshoz 0😉

Dejó hogy írjátok!

REKLÁM:

Pont most megy egy jó kis meccs tapasz és Inquisitor között az xSU public fórumán!! Szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt.😄D

www.xsu.hu