America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
fél óra max ... táplálkozom valamit ... meg ilyenek ...
Crassus milyen jól is tud esni néha ha le cheater-eznek ...csak attól függ, hogy ki ...
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
nyamm,.. szemeet allatkinzas.. imadom a kocsonyat... \"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Persze, jóval kisseb a köd. Majdnem, hogy fele akkora ... de akkor is van ...volt
Duplicate Login, és én kaptam két perces BAN-t ...
Nagyon vidám volt ...
Az hogy az elsõ kép csalás e vagy fake nem tudom ... mindenesetre érdekes, egy biztos a srác csaló volt... azért a múltidõ mert mint látható nem játszott mostanában (remélem kapot egy BAN-t)...és abból gondolom, hogy csaló, hogy ilyen fragrate tiszta játékal nem elérhetõ :
Enemy Kills: 10,182
Killed in Action: 2,679
Fragrate: 3.80 (280%)
Másrészt ez a 2.0.0-as verzió legjobb tudomásom szerint ott sokkal meredekebb dolgok voltak elérhetõek cheat-ekkel, mint mostani verziókban ...
Azért érdekelne a Photoshopp mely' funkciója tünteti el a ködöt Bridge SE-rõl ...<#idiota>#idiota>
A második kép pedig az Airdale Ops-ról származik ... ott nem hiszem, hogy Photoshopp-al melóznának az arcok ... 😄
Áhh, de ha arra gondolsz, hogy én csináltam ki kell, hogy ábrándítsalak ... én még a képnézegetéshez is nOOb vagyok ...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
majd bemegyünk valami szerverre mutatok neked egy tutorialt 😄
Már majdnem mindent tudok csak azt nem hogy mi az a ROE... <#banplz>#banplz>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ez hogy lehet ? 😄"
háát én rosszabbul jácccom😊
rám is mondták már... 😄
de rám 2-3 hónap játék után ! 😄
ez hogy lehet ? 😄
pedig õk voltak a gyökerek, mert bridgen hárman is beálltak a kocsi mögé, én meg betoltam egy 203ast a ködbe lesz ami lesz alapon 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
E.Gy.B.E. Airsoft Team
a fura az volt,hogy egy olyan RT-s gyerek akivel már ezerszer játszottam ráadásul ismert emberke is vagyok RT-n szóval biztos rossz napja volt a srácnak.nemtetszett neki,hogy az elsõ körben kiírtottam a védõ csapat 70%-át😊
Hivatalossá válnak DEVek által a majdnem mindenható AIk.. és hogy a csíterek is élvezzék a játékot, és törvényt se sértsenek: Pénzért - gépkapacitásért - bérelhetik a botot, hogy azon keresztül lássanak - plussz megkapják a fregjeiket... <#nevetes1>#nevetes1>
😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
akkor lehet, h a DEVeknek felkellene venni vele a kapcsolatot... hisz megcsinalta az AI-t a jatekhoz😉
The gods have disconnected you ...
Erre nem gondoltam. De akkor nyilván van egy olyan opció is hogy mindent elrejt... És így a kedves (l)úzer hátradõlhet és élvezheti a kilátást...<#eplus2>#eplus2>
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Továbbá: kitalálni az opciókat a gördülõmenübe...
De nekem a képen a vörös felirat tetszik leinkább :-DDDDD vajh' mi is lehet ne alatta :-D
Egyébként hova rakná ki a progi azokat az opciókat amikret nem is látunk felsorolva? <#fejvakaras>#fejvakaras>
😊
én tudom, kb 10 perc, de akkor közben nézek valami filmet is 😉
#46887 Az télleg jó kis flémnek ígérkezik <#eplus2>#eplus2>
Az elsõ kép, amin jobb oldalon még egy menü is van számomra 90% hogy FAKE!
Én nap mint nap használom a Photoshop-ot, szerintem most már nincs túl sok olyan dolog amit ne ismernék benne így tudom mire képes, de itt nem is ez az egyik bukta sztem, hanem az hogy tudomásom szerint az armyba nincs végtelen jel! Most lehet mondani hogy ezt a cheat csinálta, de annak egyszerûbb pl. kiakasztani az elején fullon és kész (arról nem is beszélve hogy nem éppen hasonul az army-s grafikába)...
Másik a térkép: nagyon sok csítes képet néztem végig, eddig aki radart használt, az mind-mind igazi radart használt, olyat mint a harci jármûvekben egy kör alakú zöld radar rajta az ellen!
Végül pedig a szép kis felsorolás sántít nekem... (autoshoot!<#szomoru1>#szomoru1> ez a legviccesebb, itt sztem csak szimplán felsorol minden érdekes dolgot)
A második képrõl (WC) csak annyit, hogy ide adsz nekem egy alap képet, és ígérem 5 max 10 percen belül csinálok neked egy fullos csít képet PS-el! Hidd el, ha már az ember belejön 2-3 perc se kell és ez nem túlzás! De ez még simán lehet csalás is...
De megnéztem 1600x-or nagyításba PS-ben, és furcsa mert vmiért homályos zöld a fegyver csöve<#vigyor2>#vigyor2> Ez általában elõfordul ha a kijelölés nem sikerült elég jól, és a végén mind2 oldalon befedi a dolgot a zöld szín átmenete!
Na mind1 elég volt a PS órából, most húzok inkább egy Flash-es órára <#wave>#wave>
U.I.: tehát nem minden cheat, ami annak látszik<#smile>#smile>
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
pedig aszittem kis javulás lesz majd a speakeasy szervereken...
:S
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
REKLÁM:
Pont most megy egy jó kis meccs tapasz és Inquisitor között az xSU public fórumán!! Szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt.😄D
www.xsu.hu