America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pet70000
jha, mostanában rendszeresen volt ilyen.....

[negativ] Cirek
jaja, úgy néz ki megcsinálta, csak most épp egy kecsek csíter játszik Goldenhawk néven. nézzétek meg a szervert. Se a honor se a skill nem stimmel....<#mf3>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

zotyesz
Hát, nagyon úgy néz ki.

Gratulálok!<#worship>

bcs78
Böszmébb képeket nem találtál Dörnerrõl, bászki? <#mf1>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Köszi naon kedves.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

pet70000
Asziszem' Ragtapasz megcsinálta

ragtapi

ez meg a madárka

GRAT!!!

Josszimatroz
elkuldtem egy ilyet.. ezutan ha gamehook-os pofat latok elkuldom a screenshotot az evenbalancenak..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
ha szemtanuja vagy annak hogy valakit kivag a pb mondjuk game hook-al ami valszinu cheatre utal csinalsz egy sima mezei sreenshotot a dologrol erdemes elkuldeni evenbalance-nak?

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bazza
Veszem észre. Friczy! Vedd úgy, hogy halálra nevettem magam! 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

zotyesz
Nyugi, ilyen érdekes poénjai vannak néha. 😉

Friczy
Csak utánna rakd fel kompletten

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
milye critical? NO LABEL, NO VGA FOUND???
mi az isten lehet az a vga? azt kéne újra rakni?
rákerestem google-ben és ATI meg nVidia oldalakat adott ki....
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

keep walking... www.artum-inferniti.net

zotyesz
Nem feltétlenül. Critical errort szokott néha csinálni.

Psion

"... pedig ennyire azé nem szokott velem kibabrálni egy gém se 😄)"

nahh akkor készülj fel a leg"babrásabb" játékra ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Sadist
Hát én odamentem hozzájuk, de semmi reakciójuk 😊 Régebben még ha nem is beszéltek, akkor is téged figyeltek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bazza
Na most má jól beszoptam...feltettem a peccset, erre a pálya végénél kifagyott, reset után meg az inításnál Critical Error-ral fogad a gém és nem hajlandó elindulni! Na most mit csináljak? rakjam újra?

Ahet
...jaja, és nem is abban barakkban volt a fejtágítás ahol most vagyon.
Amúgy most is beszélhetsz velük, ha akarsz. Csak kinek van hozzá kedve mikor ott nyitott ajtó balra? 😉 (legalábbis asszem, lehet velük besz. 😊 )

The gods have disconnected you ...

Sadist
Ez nem a te hibád. A 2.2-es verzióban egy hatalmas nagy bug, ami miatt nem lehet megcsinálni néhány kiképzést (csak azt nem értem, hogy a verziók között miért piszkálnak bele a kiképzésekbe).
Azt figyeltétek már, hogy az SF kiképzés elsõ részénél már nem kell dumálni a katonákkal? A régebbi verzióban ha többször odamentél hozzájuk elkezdtek minden hülyeségrõl dumálni 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bazza
szóval behaltam...😄D

bazza
oks, szedem köszi! 😊
(amúgy behalok hogy már a trénignél behalok...tiszta láma vok, pedig ennyire azé nem szokott velem kibabrálni egy gém se 😄)

Ahet
... akkor biza szedd le a 2.2.1-es peccset, ahogy Sadist tanácsolta
anélkül nem fog menni...

bazza
Tegnap szedtem le a gémet(Verz: 220)

Sadist
Milyen verziód van? Szedd le a 2.2.1-es patchet is!

bazza
Hát ez nekem nem akar összejönni...ahol a szobákat kell megtisztítani, ott a leírtak alapján járok el, de mégse nyílik ki az ajtó(flashbang, 3 csáveszt lelövöm, az ajtó mégse nyílik!)

Ahet
Egyszer végig mész, mikor az õrmester kedvesen végigvezet rajta (persze csak szóban) 0😉
...aztán 1,5 perc áll a rendelkezésedre, h újra végigszaladj rajta.
Ügyelj arra, h ne bóklássz összevissza, csak a fehér cölöpök között mozogj, ill. ahol felmászol abban a vonalban mássz is le a túl oldalt.
Egyébiránt, a tréningekhez itt találsz segítséget.

bazza
Az akadály pályán hányszor kell végigmenni? Már vagy ezredjére végighajtottak rajta...mikor lesz ennek vége?

HAFgoofy
yuppie!<#taps> bcs/bruce/dörnergyörgy avatar készítõ buli! Tényleg kéne ilyet néha csinálni<#nevetes1>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

ejnye no... :d

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ahet
...nemá villiszes képet neki
csin ebbõl, vagy ebbõl, esetleg ebbõl.
<#ravasz1>

bruszvilisz ! csinátam neked joabb lokóakt ! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[HUN]Crassus
aranyos😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sadist
Ez most mire föl? 😄

Ahet
...hogy megváltozott a VIP! 😮

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bazza
kösz😄

Ahet
azt hiszem vannak kész tartalékoskatonák 😊
sztem nyugodtszívvel kölcsön vehetsz egyet és ha megjön a levél, akkor azt átnevezed tartalékosnak.

bazza
Két emailre is reegeltem magam, és egyikre se jött még meg!

vanik... de enyém fejlettebb mert KommentHack is vanik rajta.. 😄
a többi zavaró kommentet nem is látom 😄

Legyen ahogy gondolod...
Nem tudtam eldönteni én sem, de gondoltam Zotyeszt ez a látvány elrettenti a 47K-tól <#alien>

Sadist
Kinyomja belõle a szart is? :C

Fantáziádra bízom! <#hehe>

Sadist
Ezek mit csinálnak? <#wow2>

Psion

Ott valami gigszer lessz ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

bazza
Hát már egy ideje, de remélem mire hazajövök addigra megjön.

Sadist
Tán te is találtál egy javascript takebotot? <#idiota>

Sadist
Szerkesztés szerinted mire való? 😄

Sadist
Verés!

ban 😄

de ez nem fog elõrfordulni szerencsére 😄