America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
14 évesen nekemis akkora arcom volt mint egy ház....sztán az ember rájön pár dologra és visszavesz....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ha az igazi hekkerek akik tényleg csinálják a csalást "elfogynak" (semmi esélyt nem látok rá), akkor kis pattanásos jimmy nem tud majd új csalást letölteni a játékhoz és nem is fog jáccani.
Jah és még egy akikkel találkoztok és láccik hogy csal, azt ne hívjátok hekkenek, mert a hekkereknek van eszük - amit sajnos elpocsékolnak arra hogy feltörje a játékot -, de hívjátok õket szánalmas senkiknek - akinek másik ember "munkája" kell ahhoz hogy élvezni tudja ezt játékot - akik tönkereteszik más ember szórakozást.
nagyon utálom a csítereket, de ez egy akkora kecseg tulzás, hogy minden józan ember csak csóválja a fejét...
--- és egyszerre félelmetes is.. kb ugyanezzel a dumával támadnak meg országokat is...
"Tudjuk, hogy kik vagytok és meg fogunk benneteket találni. Megcáfolhatatlan bizonyítékaink vannak arról, hogy valami illegálisat tettetek. Az amerikai hadsereg dühös amiatt, amit tettetek és el fog jönni értetek, hogy elvigyen."
na ez teszi az egész nyilatkozatot komolytalanná.... 😞
http://www.kelsoes.com/how/fcc/index.php
Egy igazi csíter klán, aki felvállalja h õk csíterek.
A PB még így se tud ellenük tenni
FLS Assaulton játszottam velük, defenseben
Elkezdõdik a kör és írják : What a nice plane
és már lövik is a reoülõt !!
szegény 15 csávó még a földet se érte el.
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun>
Szrintem nagy siker lenne belõle.
A US katonák üldözik a titenéves csítereket
<#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
Másrészrõl pediglen, miként fogja meg a csítereket az efbíáj, szájber krímmel foglalkozó egysége? Tán csak nem a PB segítségével? <#idiota>#idiota>
The gods have disconnected you ...
Az a helyzet, hogy véleméynem szerint a legtöbb estben a csalók gyerekek ... és egy gyermek nincs tisztában azzal, hogy tetteinek milyen következményei leszenek...
Ezért jó, hogy Magyarországon 14 éves kor alatt nem büntethetõ a kiskorú ...
Persze tisztában vagyok vele, hogy az Amerikakiak egy 5 éves kölyköt is képesek lennének gázkamrába küldeni ...<#zavart2>#zavart2>
De a gyermek akkor sem érzi a tetteinek következményét ...
Tehát szerintem ez nem fogja befolyásolni abban, hogy használjon e cheat-et, vagy sem ...
De ettõl fügetlenül nagyon jó dolog, hogy már ilyen szinten foglalkoznak a problémával !
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
Minden csak nézőpont kérdése.
Türelem elõbb utóbb megérkezik.
Addig olvasgass itt. Sok hasznos tanácsra lelhetsz a játékkal kapcsolatban.
1 orája regisztráltam magam de még mindig semmi.
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
ha igen akkor nekem megvan 😄
túl okos vagyok !!! <#mf2>#mf2>
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
itt van a Crack-elt változat :
http://tesco-aao.uw.hu/Fraps_v2.0.0.zip
Amúgy AA.hu-n kérdezgettem már, de itt is megteszem: mi van a GC beszerzéssel? (nem emléxem ki ígérte)
lol
(Hagy ne olvassam el mind a 93 oldalt)
plz
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
(csak viccelek!!!)
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
-the invisible-
http://gemmed008.uw.hu/ArmyOps SF E&E Training Help.avi
Xvid-el van kódolva ... és 71,8 MB (75 355 072 bytes)
Kb. 14 percig tartott de sokat bénáztam ...<#zavart2>#zavart2> és sajons a vége lemeradt ... de csak az utolsó pár méter ... túléptem a 4.5 GB-os határt ...
Kicsit elba**tam, mert nem avi kiterjesztésel kelletvolna feltöltenem, hanem becsomagolva ...sorry...