America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcs78
És egyetértek Slow bácsi felvetésével. Gyakrabban kellene peccset kiadni. Mondjuk havi 1-2 alkalom bõven elég lenne. És ezzel jelentõsen lehetne redukálni a mûködõ csítek számát.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

2.2.0
bcs78
Nem válaszolnak, mert a hiba már javítva. 2.2.1-es patch-el mennie kell.

Milyen verziószámú a játékod?

Sadist
Attól, hogy nagyobb betûkkel írod be, nem fognak elõbb válaszolni, csak taplónak fognak tartani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bcs78
Ez az egész nyilatkozat egy elhamarkodott hülyeség, nem véletlenül vették le a hivatalos Fórumról. Nem lesz itt FBI meg Secret Service. Maximum azokra szállnak majd rá, akik pénzért árulják a különbözõ hekkeket. Azt is szép csöndben lerendezik. Jóhl megbüntetik 3450 dollárra, és elküldik egy kórházba 30 napra ágytálakat üríteni. Ha esetleg peches, és durvább büntit kap, akkor meg választhat: vagy 60 nap a megyei fegyházban, vagy leszerzõdik a US Army-hoz katonának egy évre. <#idiota>

Sadist
Még most is nagy az arcod <#mf2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hi! A MOUT-ban célpontok nem reagálnak a lövedékekre, és bizonyos ajtók nem nyílnak.US Weapons után automatikusan teljesítetté válik (ez ami nekem nem sikerült)Amennyiben ez mégsem így történne, akkor írj egy email ide: [email protected], és ott kivizsgálják a dolgot. Volt akinek válaszoltak ez miatt?
R0sc0
egyser kétszer megagyalják .....<#buck>
ismerös..

hozzám menthetjük õket ha fraps kell, fel tudok szabadítani akár 30gigás partíciót is,.... 😉

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bcs78
Hooah! Gratulálok Makkmag. Ezzel egy új korszak kedzõdött el az életedben! <#idiota>

sztem meg pont aki 14 alatt van az szarja le a leginkább....
14 évesen nekemis akkora arcom volt mint egy ház....sztán az ember rájön pár dologra és visszavesz....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bcs78
A Psion által javasolt Fraps egyik hátránya valóban az, hogy nagy méretû videot készít, viszont egyben ez is az elõnye, mivel tömörítetlenül rögzít. Ebbõl következik, hogy a megvágott, végelges anyag sokkal jobb minõségû lesz, mivel csak a procedúra legvégén van tömörítési eljárás. Szemben a GC-vel, ahol már az alap video rögzítésénél is van tömörítés.

R0sc0
szerintem meg ha már voltak olyan rendesek és kiadtak egy gamát INGYENESEN akkor megértem hogy ilyet tesznek mert hát ki is akarja hogy tönkretegyék a jatekukat amit megcsinaltak. szerintem aki 14 évalatt van az jol befsik ha ilyen nyilatkozatot tesznek közzé. szal nem feog csitelni. lehet hogy nem is fognak ilyen szankciokat bevezetni, hanem csak elrettentés céljábol csinaltak.

Sztem burkoltan nem a 12 éves pattanásos jimmy ellen nyilatkoztak aki letölti, használja majd, 2 hét után félredobja a csalást, hanem azok ellen akik a neten közzéteszik illetve készítik a csalásokat.

Ha az igazi hekkerek akik tényleg csinálják a csalást "elfogynak" (semmi esélyt nem látok rá), akkor kis pattanásos jimmy nem tud majd új csalást letölteni a játékhoz és nem is fog jáccani.

Jah és még egy akikkel találkoztok és láccik hogy csal, azt ne hívjátok hekkenek, mert a hekkereknek van eszük - amit sajnos elpocsékolnak arra hogy feltörje a játékot -, de hívjátok õket szánalmas senkiknek - akinek másik ember "munkája" kell ahhoz hogy élvezni tudja ezt játékot - akik tönkereteszik más ember szórakozást.

Hi! A MOUT-ban célpontok nem reagálnak a lövedékekre, és bizonyos ajtók nem nyílnak.US Weapons után automatikusan teljesítetté válik (ez ami nekem nem sikerült)Amennyiben ez mégsem így történne, akkor írj egy email ide: [email protected], és ott kivizsgálják a dolgot. Volt akinek válaszoltak ez miatt?
Slow
merthogy normális játékot kell csinálni, akár minden nap ki kell adni peccset, ez a módja a védekezésnek, nem a katonaság...

Sadist
Ott a pont <#eljen>

Slow
komolytalanná és amerikára jellemzõvé...

nagyon utálom a csítereket, de ez egy akkora kecseg tulzás, hogy minden józan ember csak csóválja a fejét...
--- és egyszerre félelmetes is.. kb ugyanezzel a dumával támadnak meg országokat is...

"Tudjuk, hogy kik vagytok és meg fogunk benneteket találni. Megcáfolhatatlan bizonyítékaink vannak arról, hogy valami illegálisat tettetek. Az amerikai hadsereg dühös amiatt, amit tettetek és el fog jönni értetek, hogy elvigyen."

na ez teszi az egész nyilatkozatot komolytalanná.... 😞

Sadist

Jah és van még egy cím is amit érdemes megnézni :
http://www.kelsoes.com/how/fcc/index.php

Egy igazi csíter klán, aki felvállalja h õk csíterek.
A PB még így se tud ellenük tenni

FLS Assaulton játszottam velük, defenseben
Elkezdõdik a kör és írják : What a nice plane
és már lövik is a reoülõt !!
szegény 15 csávó még a földet se érte el.

<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun>
<#violent><#banplz>
Szrintem nagy siker lenne belõle.
A US katonák üldözik a titenéves csítereket

<#violent><#guluszem1>
AAO katonák VS. AAO cheaterek címmeL <#violent>
Egy év múlva lehet filmet is fognak belõle csinálni
Ahet
... a következõ hír az lesz, hogy ezt is binláden számlájára írják 😉<#banplz>
Másrészrõl pediglen, miként fogja meg a csítereket az efbíáj, szájber krímmel foglalkozó egysége? Tán csak nem a PB segítségével? <#idiota>

The gods have disconnected you ...

Psion

Az a helyzet, hogy véleméynem szerint a legtöbb estben a csalók gyerekek ... és egy gyermek nincs tisztában azzal, hogy tetteinek milyen következményei leszenek...
Ezért jó, hogy Magyarországon 14 éves kor alatt nem büntethetõ a kiskorú ...

Persze tisztában vagyok vele, hogy az Amerikakiak egy 5 éves kölyköt is képesek lennének gázkamrába küldeni ...<#zavart2>

De a gyermek akkor sem érzi a tetteinek következményét ...
Tehát szerintem ez nem fogja befolyásolni abban, hogy használjon e cheat-et, vagy sem ...

De ettõl fügetlenül nagyon jó dolog, hogy már ilyen szinten foglalkoznak a problémával !

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Nem3sis
Amcsik elég pszihók ehhez<#idiota>. Simán látom a csítereket a tárgyaláson. <#eplus2><#eplus2>

Minden csak nézőpont kérdése.

Email érkezése elég bizonytalan, nekem eddig max 10 perc alatt megjöttek, de olyan is volt aki fél napot várt rá.
Türelem elõbb utóbb megérkezik.
Addig olvasgass itt. Sok hasznos tanácsra lelhetsz a játékkal kapcsolatban.

R0sc0
nektek is sokat kellet várni arra az e-mailra emi megmondja hogy mi a jelszavad?
1 orája regisztráltam magam de még mindig semmi.

Tomo15
Azért ez egy kicsit durva<#wow1>
zotyesz
HAFgoofy
OK! mindenképpen kéne ha sikerül! De te meg szólj ha nem...ne üljünk itt 1 hónapig egymásra várva...<#nevetes1>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Psion
Nem ...

GC = GameCam

http://www.planetgamecam.com/

GC = Game Commander ??
ha igen akkor nekem megvan 😄

túl okos vagyok !!! <#mf2>
patacsi HUN
én momdtam, hogy ha tudtok rá várni Január elejéig akkor hozom, de nem mondtátok és nem erõltettem 😉 rákukkantok akkor a dologra...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Makkmag
Megcsináltam a Lopakodós kiképzést 😊)) Az "A" pontig volt nehéz eljutni 😊) HOOAH 😊))

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

HAFgoofy
Igen de nem szeretem! Pláne hogy nagyon nagy méretbe vesz fel! GC sokkal jobb

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Psion
Próbáltad már a Fraps v2.0.0.-át ?

itt van a Crack-elt változat :

http://tesco-aao.uw.hu/Fraps_v2.0.0.zip

HAFgoofy
letagadom...nem klántag...túl okos még hozzánk<#nevetes1>
Amúgy AA.hu-n kérdezgettem már, de itt is megteszem: mi van a GC beszerzéssel? (nem emléxem ki ígérte)

jaj ezt nem ide akartam sorry 😄
lol
Valki lécci, honnan tudom letölteni a FULL GAMEt ?
(Hagy ne olvassam el mind a 93 oldalt)

plz
Rózsalány
óóó, má réégen😊)) jáccottam is vele, de aztán a párom átvette tõlem, mer én elég béna vótam...😊)) õ mindenesetre nagy fán lett!!!

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Sadist
Leszedted már a gémet?

Rózsalány
átjöjjünk kicsit?
(csak viccelek!!!)

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Sadist
Mighty lecsesz minket, mert fölöslegesen szpemetelünk 😊

úristen mostmilesz? 😄DDD

-the invisible-

repro
hoppá 4 és fél órája nem írt senki?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Psion
Felvettem az SF E&E Training-et Fraps-al ...Itt is van haszáljátok "egészségel" :

http://gemmed008.uw.hu/ArmyOps SF E&E Training Help.avi

Xvid-el van kódolva ... és 71,8 MB (75 355 072 bytes)

Kb. 14 percig tartott de sokat bénáztam ...<#zavart2> és sajons a vége lemeradt ... de csak az utolsó pár méter ... túléptem a 4.5 GB-os határt ...

Kicsit elba**tam, mert nem avi kiterjesztésel kelletvolna feltöltenem, hanem becsomagolva ...sorry...

Psion

Ok ... igen nekem két "actiont" volt egy gombon ... és ki is vágott az AASA szerver ahogy kell ...<#vigyor5>