America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
hoy ehh
ezt írja...
kár hogy már rég kész...
szal csak kis bug :)
tök jó :D minden fix hoz magával egy új bugot :D
@
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
viszont gránát nincs... azt nem fogadja el senkinek... valszeg lehet majd újracsinálni a trainingeket :( van egy olyan érzésem... de majd kiderül ^^
@
(btw, tört ArmA2 FADE activated :D ott point blank is mellélõsz :D)
@
@
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Within the next couple of hours we'll be updating everyone's statistics to indicate all training levels have been passed. This will allow you to enter a server and enjoy the full range of Soldier weaponry and abilities.
However, for this to have the greatest effect, we need your help...
Please do not engage in any training missions. Doing so will defeat the purpose of what we are trying to accomplish in the short term, which is to get everyone playing. If this initiative is successful, you'll be able to enjoy multiplayer gaming while we can work at long term solutions.
Once again, please, DO NOT engage in any training missions, but feel free to join a multiplayer server.
Also, please note that if you are kicked from a server, it’s probably due to the server being full. With so many players trying to join at the same time, the number of players in a server may not be accurate. Just try joining another server.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nekünk elég a medic pack-defib kombó használatának elsajátítása.<#vigyor5>#vigyor5>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
@
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Egyszoval játszani vele.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A multi résznél rámentem egy szerverre és be is töltötte a pályát, de nem tudtam egyik csapathoz sem csatlakozni és kidobott a menübe, ez azért van mert nincs meg minden kiképzés?
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
M16DMR ahogy észrevettem csak a C squadban van a 3. helyen (ahol a sniper jele van)... ha azt válasszuk akkor lehetünk vele :) gondolom... bár eddig nem is próbáltam oda csatlakozni, most meg nem tudok semmilyen szerverre felmenni :D
@
A fegyver szerver függõ! Attól függ miket enged...max annyi hogy ha már a randog elég magas akkor választhatsz ranghoz illõ posztot és fegyvert!
Hiába csináltam meg még egyik szerón sem volt távcsöves m16om! Csak red dot os, meg gányátozós!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
csak én belezavarodtam mikor a szerverek 80%-ánál nagyobb volt az x mint az y :)
Akinek sikerült 100%-osra az elárulhatná, hogy mi a trukkje neki.
mellesleg az olyanra is felenged... az x/y-nál az y nem a szerver kapacitását hanem a csapatok kapacitásának felét mutatja... szóval ha x>y, akkor (x-y) db Spectator van :) de beenged...
ettõl függetlenül mivel nem nézni hanem játszani akarok, ezért x<y szerverekre próbáltam felmenni, és egyik sem enged be. bocs, beenged, csak mikor autholna, annál a résznél hogy lekéri a katonám adatait, kiírja hogy server timed out, és visszadob a menübe :)
@
szoval olyat keressetek ahol az elsõ szám kisebb mint a 2. és akkor 80%-os eséllyel beenged :D
hivatalos fórumon is megy a postolás :D ezt elkúrták :D jobban mint a startot xD
@
Worst Launch mellett megkapják tõlem a Worst Hotfix achievementet is :) ha még 3 napig ilyen szinten marad a játék akkor megkapják a Worst Game-t is és uninstall egy darabig :)
@
@
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
a connect/disconnect nem a playerek miatt van :) fos az auth még mindig... szerintem ezt a részét mégjobban elbaszták mint eddig... fellépek valahova, 2 percet baszakszik az authtal, aztán kiírja hogy server timed out retrieving player profile... :( pedig úgy ki akarnám már próbálni az m16drmt élesben :D aztán kéne pont az m4re mert sztem azzal jobban megy majd :S
@
arma: arra figyelj a dupla tábláknál ki kell várni míg vissza álla légzés mert különben nagyon mellé lõ! Ballistika annyi hogy a kis pirosnak nem a csúcsa kell a fejére, hanem "tegyél egy kis piros sapkát a táblára" szóval a fejéna fehér pötty látszodjon ki egy kicsit a piros rész alatt a szálkereszt fölé kb!!! tuti hedi persze ez a közelieknél kicsit lentebb esik!!!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
@