America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kutyika
Öööö...Ezt nem sokan érthetik...<#ravasz1><#vigyor1>(az eggyik nem ugyan az)<#vigyor>

Chai
köcci - nézemm :-)
Oszt ha nem emgy holnap vagyis. délelõtt, vagy délután úgy is fogok még nyavajogni <#vigyor5>

THE matrica
Zone Alarmban asszem van ilyen beállítás hogy az animációkat lejáttsza-e vagy nem. Más nem jut eszembe 😊

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Chai
Graccsa a Bauereknek - csak mert tudom, hogy õk mindentõl függetlenül, mindig gyõõõznek!<#idiota>
A HAF-nak is gratula mert ügyesek voltak - minden bizonnyal...
No most hogy mindenkihez kedves voltam... <#banplz>

Cserébe valaki adjon már ötletet, hogy mi a kukit kezdjek a gépemmel, hogy rendesen látszódjanak az animált Gif-ek. <#fejvakaras>
Jamm reinstallhoz nincs kedvem - azon kívül bármi konstruktívra vevõ vagyok <#vigyor5>

patacsi HUN
hát nem voltam elég alapos 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
öccse...
Dörner in danger vót amint látom...
<#vigyor1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Te lõttél meg, te szémét? <#mf1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

patacsi HUN
<#wave>rpg vóót 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
itt van ám Patacsi és látja, hogy bevállalod a killjeit 😊

[negativ] Cirek
igen egy kicsit bepipultam, mert le akartam õket TKzni erre meg megölted õket... 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Dexa

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Ezekbõl a játékokból max. azt fogja megtanulni, hogy kell idegbeteg módjára össze-vissza rohangálni és eszeveszetten kattintgatni. Az AA realisztikusabb és egyben nehezebb is, ez tény. Nem olyan könnyû sikereket elérni, mint más multi játékokban. Ezért is hagyják ott sokan néhány óra játék után. A legnagyobb baj pedig az ilyen "egyszerûbb" játékokkal, hogy teli van 10 éves kis taknyosokkal a szerver.
Az Army telepítõje meg semmivel sem bonyolultabb, mint akármelyik másik játéknak. Annyi, hogy most egy patchet is kell telepíteni, de ált. még azt se.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
ne vitázz velük
TK és rögtön jobb belátásra jutnak 😄

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

bcs78
Kabbe! Kinyírtam két rokonodat a folyosón, akik hasonló kaliberrel nyomultak mint én, erre bezizzensz azzal a b...ott nagy kéziágyúval. Nahátkéremszépen mégilyetnemlátott a világ!<#vigyor>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

N3TuddKi
kicsit összekeveredtek a hozzászólások
47372
47374
47373
lol

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Dexa
majd ha <#kocsog>ök hónap kijönnek szolgáltatótól végre 2 nap vita és reklamálás utána akkor majd felmek oszt' csekking...
<#vigyor1>

Dexa
nem jól van ez így...
<#vigyor1>

N3TuddKi
az bizony 😉
át is lett állítva
min honor: 1
max honor: 15
<#nezze><#nevetes1>

Dexa
döntetlen...?
hmmm
😉

[negativ] Cirek
Én voltam! <#vigyor1><#idiota>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Sadist
Köszönjük a játékot <#integet2> Voltak szép killek 😊

[negativ] Cirek
nagyrész bridge-n szedte össze a fregrétjét. meg amúgy is a fregrét szerintem nem mérvadó. n00bok ellen 203mal simán kivitelezhetõ.
emléxem régen nekem is volt egy bridge session-öm ami 3 órás volt, 300+ kill, 20-30 kia.
csak 203 védõ oldalon. régi szép idõk.. 😄

Dexa
hmmmm
Bauer server aszondod?
<#vigyor1>

(majdnem 1 perc amíg frissíti az oldalt...)
<#zavart1>

Sadist
A végére feltörtünk, mint a talajvíz és megfutamodtak <#vigyor1><#vigyor3>

BenyBo
ezek az ak-k még mindig nem túl hatásosan használhatók mesterlövészkedésre... <#hawaii>

bcs78
Tegye fel az a bauer a kezét aki az uccsó körben fejen csûrt rpk-val! Üzenem neki hogy <#mf1>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Slow
kiegyeztünk döntetlenben 😉

N3TuddKi
mi nyertünk és örökre miénk lett a HAF szerver 😛

Dexa
mi lett az eredmény?
😉

Slow
hogy úgy mondjam: nagy sikere volt a mai HAF vs BAUER meccsnek 😉

köszi HAF klán! jó gém volt 😉

[HUN]Crassus
Hmmm a srac korabban:bennyvolt..........valoszinuleg nemtudja eldonteni melyik nemzet fia is valojaban😊
A frag/kia arany kicsit huzos az szentigaz........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kár hogy kevesen rendelkeznek az armyt játszók a Te mentalitásoddal!
Irigyellek mert én nagyon ideges tudok lenni fõleg mostanában hogy egyre jobban divatba jött a különbözõ "doppingszerek" használata. Nem tehetek róla mára teljesen paranoiás lettem <#zavart2>

Chai
Hûûû mennyi mindent vállaltam büszkén <#kuss>

Egyébként valakinek van 5lete, hogy az összes létezõ böngészõm mé nem jeleníti meg a gif-eket animáltan?

Chai
Hûûûû *pislog és látszik rajta, hogy aranyos és ügyes*<#idiota>
Én büszkén vállalom, hogy nem vagyok jó az AA-ban :-)
De én inkább azokra a szerencsétlenekre szoktam gondolni, aki a drága csapatomból csupán engem tud levadászni.
Így büszkén vállalom a Fregrét mentõ szerepet a másik csapat javára! <#eplus2>
Ugyanakkor remekül szórakozok hogyha valakit egészen véletlenül sikerül lelõnöm. <#idiota><#taps>

Dexa
hát ez ellen nem tudsz mit tenni...
:S

(Blasta meg tényleg ment most...
😞 )

Legalább a hun tagot ne használná....<#szomoru1>

Dexa
jól nyomja az szent...
😉

Mondjátok hogy a srác valaki akinek ez a sokadik accountja!!!!

Tehetségnek egy kicsit erõsnek tûnik....<#idiota>

Ahet
lehet h tévedek... 0😊
Az NBA vonalon indult el az agyam... 😊

The gods have disconnected you ...

Dexa
sajnos a netem nagyon szar most ezért keveset tok csak postolni...
DE:
én is moderálom magam ha te is moderálod a hozzászólásaidat
mert miért is?
nos azért mert idejössz... kioktatsz egy számodra tök ismeretlen emberkét aki most kezdett L a progival játszani... lehet hogy nem így szántad de tök így jött le a dolog...
szal ennyi volt csak a bajom...
😉

Slow
és, ha egy AAO Õstehetséget akarsz lebeszélni? 😊

szerintem ez egy jó gém, nehéz is (ill szokatlan a többi fps-hez képest->mondjuk emiatt szüzen talán könnyebb?) és ha valaki jó játékkal nyomja az nem baj...

nekünk kéne bemenni CS meg MOHA topikba lebeszélni szegény noobokat azokról...😛

nem mindig.... gyere bauernek... ott van a csúcstaktika <#eplus2>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Blasta
Najó, a fáradtság közbeszólt, ezért nem fogom tudni kivárni "húzzacsába" lereagálását.
Talán majd eccer!

Jó játékot, jó éjt!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

menjek ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Vííí szép amit mondtál az armyról, de pl személy szerint nekem amióta van netem, meg sem fordult a fejemben hogy mással jáccak multiban. Tulképp nekem az army volt az ELSÕ, eccer nagyon régen évekkel ezelõtt jáccottam Q2t hálóban, szép volt jó volt, de épp a realitása az az armynak ami miatt semmire nem cserélném el.

(Nah jó talán OFPt még azért valahogy kipróbálom eccer.)

Amúgy ahogy láttam Dexa hozzászólása végén ott volt egy smilie ami arra utal hogy nem sértegetni akart.

Blasta
Sajna nem ismerem a CS társaságot sem, ezt sem ismertem eddig nem azért emlegettem.
CS-t anno kizárólag LAN-on nyomtam, haverokkal, így kizártuk a rossz társaságot :-D

De a jó társaság tény, hogy lényeg, ebben igazad van! :-)

Slow
figyu
az a lényeg, hogy jó a társaság...
többek között ezért nem kéne a CS-t emlegetni...

Blasta
Ok, világos.
A CS mondjuk szerintem határeset, de egy könnyed UT dm gyakás azért mérföldekkel könnyebb mint egy AA meccs.
Tény, hogy nagyon kell vigyázni, nyugiban mászkálni, team-speak-elni, taktikázni...

Slow
report in:

a Bauerek eröltetik a 8 vs 6-ot, de a szerver nem engedi 😊

Blasta
Jaés Bogyóka, ne viccezzél, írj be nyugodtan, miattam nehogy ne kérdezgesd ITT a dolgokat, nem bojkottálni akarom a játékod, komolyan!