America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oszt ha nem emgy holnap vagyis. délelõtt, vagy délután úgy is fogok még nyavajogni <#vigyor5>#vigyor5>
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
A HAF-nak is gratula mert ügyesek voltak - minden bizonnyal...
No most hogy mindenkihez kedves voltam... <#banplz>#banplz>
Cserébe valaki adjon már ötletet, hogy mi a kukit kezdjek a gépemmel, hogy rendesen látszódjanak az animált Gif-ek. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Jamm reinstallhoz nincs kedvem - azon kívül bármi konstruktívra vevõ vagyok <#vigyor5>#vigyor5>
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Dörner in danger vót amint látom...
<#vigyor1>#vigyor1>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Az Army telepítõje meg semmivel sem bonyolultabb, mint akármelyik másik játéknak. Annyi, hogy most egy patchet is kell telepíteni, de ált. még azt se.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
TK és rögtön jobb belátásra jutnak 😄
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
47372
47374
47373
lol
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
<#vigyor1>#vigyor1>
<#vigyor1>#vigyor1>
át is lett állítva
min honor: 1
max honor: 15
<#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>
hmmm
😉
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
emléxem régen nekem is volt egy bridge session-öm ami 3 órás volt, 300+ kill, 20-30 kia.
csak 203 védõ oldalon. régi szép idõk.. 😄
Bauer server aszondod?
<#vigyor1>#vigyor1>
(majdnem 1 perc amíg frissíti az oldalt...)
<#zavart1>#zavart1>
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
😉
köszi HAF klán! jó gém volt 😉
A frag/kia arany kicsit huzos az szentigaz........
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Irigyellek mert én nagyon ideges tudok lenni fõleg mostanában hogy egyre jobban divatba jött a különbözõ "doppingszerek" használata. Nem tehetek róla mára teljesen paranoiás lettem <#zavart2>#zavart2>
Egyébként valakinek van 5lete, hogy az összes létezõ böngészõm mé nem jeleníti meg a gif-eket animáltan?
Én büszkén vállalom, hogy nem vagyok jó az AA-ban :-)
De én inkább azokra a szerencsétlenekre szoktam gondolni, aki a drága csapatomból csupán engem tud levadászni.
Így büszkén vállalom a Fregrét mentõ szerepet a másik csapat javára! <#eplus2>#eplus2>
Ugyanakkor remekül szórakozok hogyha valakit egészen véletlenül sikerül lelõnöm. <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
:S
(Blasta meg tényleg ment most...
😞 )
😉
Tehetségnek egy kicsit erõsnek tûnik....<#idiota>#idiota>
Az NBA vonalon indult el az agyam... 😊
The gods have disconnected you ...
DE:
én is moderálom magam ha te is moderálod a hozzászólásaidat
mert miért is?
nos azért mert idejössz... kioktatsz egy számodra tök ismeretlen emberkét aki most kezdett L a progival játszani... lehet hogy nem így szántad de tök így jött le a dolog...
szal ennyi volt csak a bajom...
😉
szerintem ez egy jó gém, nehéz is (ill szokatlan a többi fps-hez képest->mondjuk emiatt szüzen talán könnyebb?) és ha valaki jó játékkal nyomja az nem baj...
nekünk kéne bemenni CS meg MOHA topikba lebeszélni szegény noobokat azokról...😛
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Talán majd eccer!
Jó játékot, jó éjt!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
(Nah jó talán OFPt még azért valahogy kipróbálom eccer.)
Amúgy ahogy láttam Dexa hozzászólása végén ott volt egy smilie ami arra utal hogy nem sértegetni akart.
CS-t anno kizárólag LAN-on nyomtam, haverokkal, így kizártuk a rossz társaságot :-D
De a jó társaság tény, hogy lényeg, ebben igazad van! :-)
A CS mondjuk szerintem határeset, de egy könnyed UT dm gyakás azért mérföldekkel könnyebb mint egy AA meccs.
Tény, hogy nagyon kell vigyázni, nyugiban mászkálni, team-speak-elni, taktikázni...