America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem több idõ ebbe beleszokni mint a CS-be vagy az UT-be...
nyugodt játékot kell jétszani és vigyázni kell magadra...ez mindenkinek megy.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
<#vigyor1>#vigyor1>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Fonok.Ki az a corporation?
1. nem vártam
2. nem is szolgáltam rá
hisz nem a kedvenc játékotokat szapultam, nem a kommunitit szapultam, csupán próbáltam kideríteni, hogy a Hölgy miért nem szerez gyakorlatot valami egyszerûbb játékkal mielõtt AA-ra adja a fejét.
Kurva egyszerû, de támadjatok nyugodtan.
Jaés ezek után csakazértsem fogok elhúzni a csába kisfiam!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Neked is jó gémet
htx
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
yó játékot!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Jaés :-D
És amúgy nem is szenvedtem az insattal sem, csak az oldalon nyüglõdtem,hogy merre menjek, de már tudom.😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
2. játszottam én is anno AA-t, van viszonyítási alapom, így tény, hogy úgy gondolom: AA az ELIT!
Nekem ez a véleményem volt a kioktatásal amit itt mûveltél!
Ha ez fáj neked akkor sorry 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
DEXAnak mint oly soxor most is igaza van. 😉
The gods have disconnected you ...
ezt jó hallani 😊)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
...mással meg nem kell foglalkozni...
😉
itt vunk MI...
😄
És online játékkal még soha nem játszottál. Pláne nem ilyen realisztikussal!
"Más hogy kezdi szerinted? "
Leírtam, hogy szerintem mivel érdemes kezdeni.
"Meg van szabva ez?"
Nincs, nem is mondtam ilyet, csupán érdeklõdtem.
Ha van érzéked hozzá, az nagyon jó, de én akkor is valami egyszerûbbel kezdenék, pl. egy szimpla MOhaa deathmatch vagy UT DM.
Márcsak azért is, hogy:
-megízleljem a feelingjét, a gyorsaságát az egésznek
-ne kelljen órákat szenvednem egy installal + beállításokkal
-ne rontsam el mások játékát a kezdõ lelkesedésemmel
-átlássam a pályákat, kipróbáljam a fegyvereket, mégse totál kezdõként kelljen egy komoly meccsbe beszállnom
Ennyi. Na jó játékot!
van jelen pill MÁR 42, azaz 42kilobit sávszélességem...
kinek mit tõcsek le?
<#vigyor1>#vigyor1>
És miért ne próbáljam meg? Más hogy kezdi szerinted? Meg van szabva ez? És azért próbálkozom ezzel, mert tudom, hogy mivel tudok és mivel van érzékem játszani, sajnos így ismeretlenül én soha nem kérdeznék így rá valakire, mert nem tudhatom,hogy mit játszott le eddig.
Nem tudom, de valamiért nagyon pikkelsz rám, észrevettem sajnos tegnap óta.😞
rájöttem, h Stockbauer miért onnan származik a trackeren ahonnan... 😉
Mégpedig az, hogy totál kezdõként, miért pont a világ legrealisztikusabb, legkeményebb, leg-csapatorientáltabb online FPS játékát kell ELÕSZÖR kipróbálnod???
Maga a játék indítása is elõképzettséget, bizonyos ismereteket kíván, és tényleg vannak ennél a gémnél eccerûbben
-telepíthetõ
-elsajátítható
-játszható játékok.
Komolyan nem akarok belegázolni a lelkivilágodba, de a te helyedben nem egybõl ezzel a játékkal próbálkoznék.
Ott a Mohaa, a COD, a CS (határeset) hamár a realisztikát részesíted elõnyben, de pl. Battlefield, Unreal Tournament, Quake vagy Doom pompásan megfelel arra, hogy kicsit belegyere a netes játékok pörgésébe, szabályaiba, vérkeringésébe, hogy aztán már mint lelkes amatõr lépj tovább -esetleg- egy komolyabb online csatába.
Mögöttem sok év multi FPS játék áll, szinte minden kipróbáltam, jelenleg egy Mohaa klán tagja vagyok, de õszíntén magam is óckodnék attól, hogy egy AA háborúba lépjek be, ahol a csapattársaim az én bénaságom miatt bukják el a meneteket esetleg...
Csak ennyit akartam, és mégegyszer elnézést ha tolakodó voltam.
..azzal ráérsz, játszani az elsõ 4 tréning abszolválása után is tudol.
Marksmanship Training
Obstacle Course
U.S. Weapons Familiarization
MOUT
ha elakadnál akkor itttalálsz segítséget.
Egyebkent a kovetkezo az obstacle course.
Nezd meg a www.americasarmy.hu oldalon a training menupontot, hogy mik tartoznak az alapkikepzesbe.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Nem tudom most hogy kell folytatni, hova menjek, de tényleg, aztán már nem nyafogok én, ha belejövök, csak a kezdet nehéz mindig😊)))
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
De miért, ha már be is van jegyezve az weboldalon az elsõ😊
Szóval be van jegyezve <#taps>#taps>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
MOst complett az elsõ, de nem enged a másodikba, még piros, ilyenkor mit csináljak?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Most megyek a másodikra, majd megmondom mizujs😄D
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.