America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
Te tudod? Olvastad? 😄

itt senkinek nem volt gyakorlata mikor hozzálátott....

nem több idõ ebbe beleszokni mint a CS-be vagy az UT-be...

nyugodt játékot kell jétszani és vigyázni kell magadra...ez mindenkinek megy.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
szaraxik a netem naon is de ahogy tom lereagálom a helyzetet...
<#vigyor1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

akkor én most elit játékos vagyok ????? 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

rezes
dexa ez felkeres egy keringore<#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
ne itt flemeljetek mar.legyen mar ez az armysok privilegiuma<#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Blasta
Látod, pont ez az a hozzáállás, amit
1. nem vártam
2. nem is szolgáltam rá

hisz nem a kedvenc játékotokat szapultam, nem a kommunitit szapultam, csupán próbáltam kideríteni, hogy a Hölgy miért nem szerez gyakorlatot valami egyszerûbb játékkal mielõtt AA-ra adja a fejét.

Kurva egyszerû, de támadjatok nyugodtan.
Jaés ezek után csakazértsem fogok elhúzni a csába kisfiam!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Leszarom: a továbbiakban nem foglalkozom a véleményeddel. Ezt csupán közöltem.
Neked is jó gémet

Dexa
akkor az ELIT egyik tagja aszongya' hogy Lhúzhatsz a 'csába... báázzz
htx
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Blasta
Nem cseszett le engem se senki, egyszerûen NEKEM VOLT ROSSZ ÉRZÉSEM, hogy esetleg láma vagyok az adott játékban az adott terepen az összeszokott csapatokkal szemben akik ventrillóznak, taktikáznak, stb...

gabber_saviola
akkor miért válaszoltál rá, ha leszarod? LOL! Na mind1
yó játékot!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Makkmag
Én is elég láma vagyok ehez a játékhoz egyenlõre , de még soha senki nem cseszett le ezért , sõt sokan még segítettek is !

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Blasta
Ez esetben -már ha nem haragszol- a véleményedet ballisztikus ívben LESZAROM
Jaés :-D

bogyoka
Köszi, majd meglátom, hogy beírok-e ide.😊)

És amúgy nem is szenvedtem az insattal sem, csak az oldalon nyüglõdtem,hogy merre menjek, de már tudom.😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Blasta
1. nem kötözködöm, csupán értetlenül áltam a téma elõtt és udvariasan megkérdeztem
2. játszottam én is anno AA-t, van viszonyítási alapom, így tény, hogy úgy gondolom: AA az ELIT!

gabber_saviola
Nem kértelek, hogy komolyan vagy komolytalanul vegyél! 😄
Nekem ez a véleményem volt a kioktatásal amit itt mûveltél!
Ha ez fáj neked akkor sorry 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ahet
...nemtudom, miért, de valahogy bennem is csak a LEG szócska ragadt meg... 😊

DEXAnak mint oly soxor most is igaza van. 😉

The gods have disconnected you ...

[negativ] Cirek
Akármennyire is úgy tûnik hogy Blasta kötekszik 😄 , azt vettem ki a szavaiból hogy az AA az FPSek elitje. Köszi! <#nyes>
ezt jó hallani 😊)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Dexa
bármi kérdésed van tod... szólsz segítünk szívesen Neked is...
...mással meg nem kell foglalkozni...
😉

itt vunk MI...
😄

Blasta
Ha elmeséled miért, talán komolyan veszlek...

Blasta
Nem az a lényeg, hogy mivel tudsz játszani, hanem, hogy mivel NEM!
És online játékkal még soha nem játszottál. Pláne nem ilyen realisztikussal!

"Más hogy kezdi szerinted? "
Leírtam, hogy szerintem mivel érdemes kezdeni.

"Meg van szabva ez?"
Nincs, nem is mondtam ilyet, csupán érdeklõdtem.

Ha van érzéked hozzá, az nagyon jó, de én akkor is valami egyszerûbbel kezdenék, pl. egy szimpla MOhaa deathmatch vagy UT DM.
Márcsak azért is, hogy:

-megízleljem a feelingjét, a gyorsaságát az egésznek
-ne kelljen órákat szenvednem egy installal + beállításokkal
-ne rontsam el mások játékát a kezdõ lelkesedésemmel
-átlássam a pályákat, kipróbáljam a fegyvereket, mégse totál kezdõként kelljen egy komoly meccsbe beszállnom

Ennyi. Na jó játékot!

gabber_saviola
ez szánalmas volt! 😄

Dexa
off
van jelen pill MÁR 42, azaz 42kilobit sávszélességem...
kinek mit tõcsek le?
<#vigyor1>

bogyoka
Nincs semmi baj, nem vettelek tolakodónak, de én utánam is van egy jó pár FPS játék amit lejátszottam, rengeteg ilyen hasonlót mint az armyt, igaz nem multiban, és amiket felsoroltál azt is lejátszottam, a COD-ot nem asszem.😊

És miért ne próbáljam meg? Más hogy kezdi szerinted? Meg van szabva ez? És azért próbálkozom ezzel, mert tudom, hogy mivel tudok és mivel van érzékem játszani, sajnos így ismeretlenül én soha nem kérdeznék így rá valakire, mert nem tudhatom,hogy mit játszott le eddig.

Nem tudom, de valamiért nagyon pikkelsz rám, észrevettem sajnos tegnap óta.😞

Ahet
hûûû...
rájöttem, h Stockbauer miért onnan származik a trackeren ahonnan... 😉

Blasta
Bogyoka, nem akarlak megsérteni, de valami nagyon furdalja az oldalalmat, így megkérdem!

Mégpedig az, hogy totál kezdõként, miért pont a világ legrealisztikusabb, legkeményebb, leg-csapatorientáltabb online FPS játékát kell ELÕSZÖR kipróbálnod???

Maga a játék indítása is elõképzettséget, bizonyos ismereteket kíván, és tényleg vannak ennél a gémnél eccerûbben
-telepíthetõ
-elsajátítható
-játszható játékok.

Komolyan nem akarok belegázolni a lelkivilágodba, de a te helyedben nem egybõl ezzel a játékkal próbálkoznék.
Ott a Mohaa, a COD, a CS (határeset) hamár a realisztikát részesíted elõnyben, de pl. Battlefield, Unreal Tournament, Quake vagy Doom pompásan megfelel arra, hogy kicsit belegyere a netes játékok pörgésébe, szabályaiba, vérkeringésébe, hogy aztán már mint lelkes amatõr lépj tovább -esetleg- egy komolyabb online csatába.

Mögöttem sok év multi FPS játék áll, szinte minden kipróbáltam, jelenleg egy Mohaa klán tagja vagyok, de õszíntén magam is óckodnék attól, hogy egy AA háborúba lépjek be, ahol a csapattársaim az én bénaságom miatt bukják el a meneteket esetleg...

Csak ennyit akartam, és mégegyszer elnézést ha tolakodó voltam.

Ahet
Nem.
..azzal ráérsz, játszani az elsõ 4 tréning abszolválása után is tudol.
Marksmanship Training
Obstacle Course
U.S. Weapons Familiarization
MOUT

ha elakadnál akkor itttalálsz segítséget.

Mighty
Csak ha akarsz sniper fegyverrel is jatszani.
Egyebkent a kovetkezo az obstacle course.

Nezd meg a www.americasarmy.hu oldalon a training menupontot, hogy mik tartoznak az alapkikepzesbe.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Makkmag
A kiképzésnél két görgetõsáv van a jobboldalon még lesz egy pár teljesítendõ edzés . Utánna mehecc tovább a baloldali görgetõsávon is , de az Adv. Mark.-ba nem fog beengedni , csak lejebb 😊))

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Ahet
drukkol... 😊

bogyoka
ja, akkor próbáljam mindig addig amíg annyi nem lesz ezek szerint?😊)

Nem tudom most hogy kell folytatni, hova menjek, de tényleg, aztán már nem nyafogok én, ha belejövök, csak a kezdet nehéz mindig😊)))

Slow
7 BAUER lesz egy szerveren... a legerõsebb idegzetûek is összerezdülnek ennek hallatán...
😉

Mighty
Oda csak 36 vagy tobb talalat eseten mehetsz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bogyoka
Most kezdtem a tréninget, a Basic Traininget teljesítettem, complettet ír ki, és szeretnék a következõre menni folytatni a tréninget, de oda még nem enged be, Adv. Marksmanshipbe😞

De miért, ha már be is van jegyezve az weboldalon az elsõ😊

repro
milyen második? kicsit részletesebben lécci.

N0 TXT TLK PLZ!4!

bogyoka
Bejegyzte, de nem enged a másodikra mennem, én ezt nem értem

bogyoka
az elsõnél ott van, hogy Marksmanship Training és csak 23 pontom lett😞(

Szóval be van jegyezve <#taps>

Slow
uccsó kör megy TWL-en, pár perc és kezdõdhet a BAUER invázió 😉

Sadist
Nézd meg a hivatalos oldalon (www.login.americasarmy.com->maintain account), hogy bejegyezte-e a teljesített kiképzést!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bogyoka
ja, és akkor felkinált egy táblát, ahol beírhattam a nevem és a jelszómat, aztán visszaküldött a menübe <#miaz>

bogyoka
Igen már rájöttem utána, beletévedtem😊)

MOst complett az elsõ, de nem enged a másodikba, még piros, ilyenkor mit csináljak?

Sadist
Nem nem, az csak a mezei M16-os volt, az amcsi hadsereg rendszeresített gépkarabélya. Amit te láttál, az csak a sima zoomja volt, amikor olyan a kép, mintha a valóságban célozná vele. A sniper kiképzésen olyan messze kell lõni, hogy nem is látod szabad szemmel a célt és ott már le is kell támasztani a fegyvert, mert annyira mozog a célkereszt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bogyoka
nem tudom, de snipperrel is kellett lõnöm, asszem az volt, mert úgy csináltam mint a mesterlõvészek, de nemtom mennyi pontom volt, úgy örültem,hogy tovább mehettem😄DDD

Most megyek a másodikra, majd megmondom mizujs😄D

Sadist
Hány pont? Ha 36-ot meg tudsz lõni, akkor mehetsz a sniper kiképzésre is 😉 (az már jóval könnyebb, mint a sima lövészet)

bogyoka
Hurrrááá, sikerült az elsõ tréningem 😄DDDD Szépen lõttem😄DD

Slow
BAUER fórumban a részletek!

[negativ] Cirek
hát a THE tées müxik, azon szerintem lehetünk. 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

N3TuddKi
LooooooooooL

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
Melyik TS szerverre kell felmászni? Vagy nem is kell TS, csak lövünk mindenre ami mozog? <#eplus2>

[negativ] Cirek
bauerek arca úgyis elnyeli a mágneses vihar sugárzását... 😄