America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
kinai kes volt?.. mert akkor sajna nem volt nagy kunszt..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
na persze aztan majd jon a szabalyos beagyazas, funyiras kisolloval, politikai trening ahol al-kaidat es binládent köll alázni rigmusokban.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Mondtam nektek, hogy olyan dologba ne nyomjatok kést, aminek a szavatossága 12 és fél éve lejárt... <#mf2><#nevetes1>

Tape at war yack one knock a fuck on

Ahet
Mindig tudtam, h a nõk többsége érdemes a Darvin díjra.<#nyes>

The gods have disconnected you ...

Chai
Vádliba... brrr...
Nekem egyszer régen volt egy nagyon rossz mozdulatom, egy rotring ceruzával - aki rosszra gonodol... <#violent> - szal épp nagyban írtam valamit majd lerakva a padra a ceruzát gyönyörû mozdulattal le is sodortam...
Hááát, egy életre megtanultam, hogy ami leesik, ne próbáljam megállítani a két combommal... Keresztben kaptam el... fél centi méllyen belémállt a grafithegy...

Slow
repro!
fegyelmezd az asszonyt!
😉
egyébként ez egy késes nap, az én Kedvesem ma beleszúrt egy szép nagy kést a vádlijába és most sántít szegény... én meg nem bírom ki röhögés nélkül... szegény...😉

Kutyika
Izé... Army-t kipróbáltam magyar serveren, hát, nem éppen a legjobb vagyok VIP-nek. 😞 Ki is léptem, élvezhetetlena netem miatt.😞

repro
még egy off, de ezt meg kell valakivel osztanom:
Kedvesem az imént beletört egy kést a vajba.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
"Egy ember nem ember" szokták volt mondani

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
sztem a jól dolgozó 2-es csoportok (tehát párok) a leghatékonyabbak 😉

Slow
egy másfél órás filmet így kb 3 óra alatt adnak le...

Slow
hú micsoda bevétel! mindenki utálja rtl-t, de megéri...

repro
off
18! perc reklám volt most a rötölön a sasfészek szünetében.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nyers
Bizony, ha vkik túlzottan együttmozognak azt a formációt egy AK sorozat is elintézi. 😉

My Life for Freedom!

az a baj hogy ha most igy akarod csinálni az nem nyerõ taktika az esetek többségében....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Én is igyvagyok...jó lenne minél több training.Amugy nemrossz 5let amit felvetettél....nekem bejönne.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

zotyesz
Boldog születésnapot!

Nyers
Hát személy szerint még több kiképzést szeretnék. Vmi formációs dolgot is el tudnék képzelni, ahol több embernek kell alakzatokat megvalósítani és úgy haladni CQB környezetben, sztem poénos lenne és talán hasznos is. VOIP után ez simán megvalósítható.

My Life for Freedom!

bcs78
Sztem egyáltalán nem erõsebb. Esetleg az ejtõernyõs vizsga egy kicsit szopatós, de max 10-15 uggrásból rá lehet jönni a módszerre. Még az EandE volt idegtépõ, de egyáltalán nem vészes. Engem sokkal jobban idegesített mikor 20 perc csúszkálás után nem mentette el a sikeres EandE tréninget.

Mondjuk a szöveges vizsgák biztos reménytelenek egy angolul egyáltalán nem beszélõ számára, de arra meg bármikor megkapja az AA.hu-n a helyes válaszokat.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Jaja, én valamiért mindig a kiképzésekkel/tutoriallal kezdem a játékokat. Nem egyszer volt már, hogy olyan dolgokat tudtam meg belõle, amire amúgy nem jöttem volna rá. No One Lives Foreverben az új kütyüket bemutató trainingek voltak a kedvenceim 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Amúgy nem tudom egyesek miért problémáznak a kiképzés miatt. A mai játékok single része is kiképzéssel kezdõdik (MoH😛A, CoD, stb).
Persze kicsit erõsebb, de azt ki lehet bírni...

Különben is, ez egy kis pikáns ízt ad a dolognak 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Nem, én nem arra gondoltam 😊 Itt a topikban volt valaki, aki megunta már az akadálypályánál, mert õ csak menni akart hentelni 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ahet
nézzenek oda mik vannak... <#wow1>

szeva! <#wave>

Kylandria
Hellóka Tömeg!

Éljenek a Bauerek !!! (user még lusta volt megalkotni a bauerjét így csak simán panaszkodik, majd parasztkodik ha csítert lát)

Én is, én is Boldog Születésnapot csatolok ide...8)

....Eldobom az üresre fogyasztott seresdobozkát, mielött felvenném az ellenfelét... 8P

Nekem a legjobban teccõ csít az amikor a "Nemes Ellen" Oasiszon az éppen tüzelõállást elfoglaló éppen Lfekvõ sznájperovának RPKval /egyes lövéssel!!/ leoszt egy fejest a pálya távoli, "köd" borította zugából (tudom, biztosan nagyon tud az illetõ de nekem ez egy ici-picit stinky..)

A kiképzés télleg elég nagy bindzsi, fõleg ha visszaemlékszem hogy mit remegtem össze anno a 36 pontért... de csak az játszon aki TÉNYLEG elborultan army feelinget akar...

/..szómenésnek vége folyt. köv....8)...márpersze ha nem kapok ide egy hardware ban-t /

\"....neem ez nem az...az ott balra...az lesz az.... az a kis piros.......\"

Slow
mivá' vázze, "agyonverlek" 😉

Strahd_
😊 nekem is édes mindegy elég az ha a slowt siman leolod 😊 akár a sniper pisztolyával is igaz ez nem nagy kihivás :p

de az akit ez a kis kiképzés elriaszt szerintem se roszs ha nem játszik ez nem cs 😊

Sadist ismertem olyat 😊 valamiért bugos votl neki... 😊 késöbbi verzioban nem volt baja csak nem tudom mivel bénázott 😊

Nekem pl elsöre amikor lezsedtem a gamét sikerült a kiképzés és mázlim is volt flikflak nélkül sniper lettem 😄 utána bezzeg alig akart sikerülki még egyszer a barvur de ez van kezdök szerencséje

Chai
Nagyobb vonalakban - inkább hálásnak kell lenni azoknak akiket elijeszt a tréning.
Mondjuk ezt pont én mondom <#nemtudom>. De szerény véleményem szerint - jobb is, ha ilyen mentalitású egyének nem kerülnek bele a játékba.
Hiszen mint a mellékelt példa mutatja, az illetõ lustaság miatt cheat után érdeklõdött - amibõl akár "messzemenõ" következetetéseket is le lehetne vonni...
Így is elég bajotok van a színes nevûekkel - nekem azé nincs mert egy mezei júzer is lelõ, tehát ebbõl a szempontból számomra mindegy a csalás fennforgása. <#nyes>

Sadist
Volt aki már az akadálypályánál feladta 😄

Strahd_
pedig nem olyan nehéz vagy kb 10 perc és meg lehet csinálni a kiképzést ha nem is sniper szintre... akit ez visszatart a jatéktol sajnálom kicsit...

Ahet
egen, egen ...

Boldog Szülinapot!

Chai
<#fejvakaras>
Minthogy nekem sem illene kimaradnom a szülinap jó kívánalmakból...
Még jópár hasonlatos évet kívánok - de üsse kõ lehet jobb is! <#taps>

patacsi HUN
én eldobob az üres rpg-t mielõtt felveszem az ellen rpg-jét 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Chai
Fegyvert eldobni? Azt meg minek? <#idiota><#nyes>
bááár... való igaz - TK-t elkövetni fegyver nélkül kevesebb esély van...<#eplus2>

SirThomas
Köszi szépen!

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

repro
Alapból: Backspace

N0 TXT TLK PLZ!4!

SirThomas
Sziasztok. Hogyan kell fegyvert eldobni?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Sadist
Boldog szülinapot! <#taps>

Grat a tesóknak ! jól játszottatok ! kár hogy nem tudtam menni !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ahet
apropó Mighty! 😊
kicsit offtopic 😊, de pont ma olvastam, h a Mighty Ducks hokisat igazolta le a Fradi, nevezetesen Niedermayert. 0😊

Mighty
HB Weine és AlBundy!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Kutyika
(Visszaolvasgatva egy két oldalt...) Szal, (tudom, lerágott csont ez már)<#vigyor3> Ha valaki AAO-t akar játszani, miért ne játszhatna? Nem rontja senkinek az esélyeit, ha valaki kezdõ, hacsak nem klánmeccs, de oda meg nemigen tud bejutni az, aki nem klántag. Ha jól tudom.
De olyant is lehetne csinálni hogy, Kezdõk vs Profik. Amúgy van Bogyokának elég gondja szerintem, hogy az alapkiképzést meg tudja csinálni. Nem egyszerû feladat, amig a gyakorlópályákon végignyomul az ember. Jó nagy adag elszántság szügségeltetik, amíg az ember megszerzi az alapkiképzést.
Van egy haverom, mondom neki van ez a Gamma, beszélgettünk róla, teccene is neki, erre kinyögi, hogyha van valamilyen cheat, vagy peccs amivel az alapkiképzést megúszhatja....<#rolleyes>
Mondtam neki felejtse el! Ha van is ilyen, neki "reszeltek" ha kiderül, nemszeressem a csítereket. Kicsit félreállt a szája, amikor megértette, nem csak telepítem a gammát és máris gyakom az ellent...

Slow
Ahet sugallatára felfedeztük, ki a Bauerek kiváló sport-csillaga:
Bau Air Jordan

ááááá
😄

Chai
Egy csomó fanfár meg miegymás!!!
Köszönöm, valóban a zónálárm volt a tettes - hogy ezt hogy merészelte, azt nem tudom pontosan <#mf3>
De megjárta!<#eplus2><#idiota>

Slow
nem, nem NBA (bár kiváncsi vagyok az Lméletedre, küld el priviben)
a Stockbauer egy Harrison Fawcett könyvbõl van...😊

Slow
asszem 15-5 lett a vége, de kiegyeztünk döntetlenben 😉

Jah, jó volt a tegnapi meccs.... Azért a döntetlent kicsit erõsnek érzem... <#mf2>Szerintem simán a bauerek nyertek, mert jobbak voltak<#vigyor5><#vigyor5>Bár nem tudom mi lett a végem mert HAF 6:2 Bauer állásnál lépnem kellett 😉 <#violent>

Tape at war yack one knock a fuck on

[negativ] Cirek
Landor már régóta nincs.
De van HAF honorszerver. 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Kutyika
Lehet hogy, bárgyú kérdés, de Magyar serverek???<#fejvakaras>
Gondoltam benézek a Landorra, erre ezt találtam. <#szomoru1>

"Tisztelt Látogató!

Netes támadás (a Santy vírus variánsai) miatt a keresett site (www.mohaa.hu)
pillanatnyilag nem mûködik üzemszerûen. A site PHP-kódjának megerõsítése vagy
a külsõ támadási kísérletek megszûnése után a webhely újra használható lesz.

Köszönjük a türelmet!

NEURONET Technikai Ügyelet
(30) 488-0977
(70) 944-0522
(1) 302-3687
"
<#szomoru1>Nyüssz!

Kutyika
Be a mélyvízbe!!!<#vigyor1>

Kutyika
Látom azért a "kezdõk" szenvednek rendesen...Regisztráció, alaplövészet, gyakorlópálya futásugrás, majd egy kis Tk....<#vigyor> A PB-rõl nem is szólva...