America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marsu
Elakadtam, a második EÜ tesztnél, 63% miért nem elég.!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
repro
fake 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

SACA_(HUN)
És ez?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
pölö kik vállalnák L szívesen az adminoskodást?
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty
Én nem adminokra gondoltam, hanem arra, hogy pl a punksbusted.com vagy az aaserveradmins.com oldalon található mimimális PB beállításokat (cvar, MD5, stb) átvennék.

Azt sem értem, hogy az official WC SE pályán miért vannak engedélyezve a view pointok és miért csak 1st person nézet lehetséges spectator módban?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Mert lusták adminokat alkalmazni. A szerverszolgáltatók csak bezsebelik az amcsiktól a pénzt, aztán szolgáltatás meg nulla. Szerintem bõven volnának olyanok, akik játék mellett is szívesen elvállalnák az adminoskodást. Miért nem lehet megcsinálni, hogy xy-t kijelölik, hogy na komám, te úgyis gyakran jársz erre a szerverre, normális is vagy, adminkodhatsz, aztán ha valami balhé van, akkor majd téged veszünk elõ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Én csak azt nem értem, hogy az official serveren miért nincs semmi ilyen beállítás (cvar ellenõrzések).

Sadist
Milyen szép, hgy már rég megoldhatták volna ezt a névváltoztatós dolgot két egyszerû paranccsal...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Valami hasonló készül az americasarmy.hu FAQs részlegbe:

A score táblázat (F1) oszlopai:

1. honor szint
2. különleges rang (beta teszter, katona, fejlesztõ, stb), a csapatban betöltött rang és a hozzá tartozó fegyver jele (ehhez egy képes ismertetõ is mehet)
3. Player name - játékos neve
4. Score - Goals, Leader, Enemy, KIA, ROE oszlopok összege
5. Goals - a körben teljesített feladatok végrehajtásáért kapott pontok (gyógyítás, objective(-ek) "megcsinálása", csapatod gyõz
6. Leader - A szakasz és osztag vezetõk kapják a gyõztes kör végén (attól függ, hány ember élte túl a kört)
7. Enemy - Minden megölt ellenfelélért 10 pont
8. KIA - ha meghalsz, akkor -10 pont
10. ROE - csapattárs vagy a pályán lévõ NPC sebzéséért, megöléséért kapod (lásd FAQs/haladóknak/ROE számítása)

Mighty
Gondolkoztam rajta, hogy beszólok nektek valami frappánsat, de megondoltam megam.

Ezért csak álljon itt ez: LAS!!!! <#mf2><#hehe>

egyébkéntis ki az a majti ? meg lehet neki mondani jöjjön ki a CSARra 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nemis szpemelek pedig annyit mostanában 😄

csak épphogy toplistán tartom a topikt 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

pet70000
😄
kapsz Mightytól, azmá' biztos, de nem baj...
<#mf2><#mf2><#vigyor><#taps><#taps>

SirThomas
Akkor az sem mindegy melyik szerveren játszom. Hülye kérdés! 😊) Honnan tudom, hogy melyik az OFFICIAL vagy a LEASED? Egyáltalén mi a különbség?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

nemmeksértõd csaak szmájli lemaradt np 😄

pet70000
öööö..... jó, oké,.... nagyjából értem, mondjuk úgy félig....
de nem megsértöd me' nyakonválak' azséls....

na kuzsé képemrõl szisszen, htxvm....

meg nemisbeszart mer hugyozott.... azséls....

repro
bizonyos pontszámot kell elérni (akár több játék alatt) OFFICIAL vagy LEASED szervereken.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
RTFM

Goals: Feladat teljesítéséért kapod körönként.
KIA: (ennyiszer haltál meg) x -10 pont
Leader: (HA csapatvezetõ vagy hányan élték túl a kört a csapatodból) x (valamennyi pont)

N0 TXT TLK PLZ!4!

SirThomas
Szia mindenki! Megtudná nekem mondani valaki, hogy a Goals, Leader,KIA mik ezek. Meg, hogy miért kepom? Ja,meg az hogyan lehet, hogy emelkedik a score pontom, de a honorom nem?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Mighty
A névváltogatósók ellen ezt nyomjátok be a server PB configjába:

pb_sv_changemax 1
pb_sv_changeperiod 900

Ez azt eredményezi, hogy 900 másodpercig csak egyszer lehet nevet változtatni. Ha változtat nevet, akkor kick lesz a jutalma.

A sráccal találkoztam már villagén nem volt valami nagy spiller, de sztem õ is csak szenvedõ alanya a szarházi csalóknak és csak lenyúlta valaki a nevét...

[negativ] Cirek
nos. ma volt szerencsém találkozni egy 100honoros csíter n00bbal.
ez így önmagában még nem furi, de az már igen, hogy a pb listában a neve Paul-Melon volt. Róla tudom hogy tényleg 100-as. a kérdés az hogy õ núboskodik, vagy ellopták az accountját és erre használják?
ha az utóbbi akkor tisztelt high-honor urak, kérem vigyázzanak az accountra! 😊

most nincs kedvem feltenni képeket is, de ha igény van rá, akkor amint felkeltem feltöltök párat. 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
A 90fok szerintem arra vonatkozik, hogy elõre nézz, vagyis a fejed legyen 90 foos szögben a talajjal.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
<#vigyor1>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
érdemes a HEW klánba belépni szerintem is, me' beszarás mijen' jól játszanak!!!
<#mf2><#mf2><#taps><#taps>

Josszimatroz
<#banplz><#taps>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

akció közben is lehet divatolni 😄

megy a cserebere az opforral 😄

Sadist
Tudod mi a lol? Az hogy múltkor mikor spectatoltam valakit akkor oakley volt rajta. Átnyomtam egy másik emberkére, majd kis idõ múlva vissza. Akkor már nem Oakley volt rajta, hanem az a védõszemüveg. Megint átnyomta egy másik emberre, majd megint vissza, akkor meg már nem a szemén volt a szemüveg, hanem a homlokán 😊 Jó mi?

jaja, csak az oakleys a jóak, síszemcsi suxxol

Sadist
Pár napja én is elkezdtem offline screenshotokat csinálni, de meguntam, hogy soha nem olyan karaktert rak be a pályára, amilyet akarok. (kék, narancs Oakley-s, normál satyi stb.).

szépk.... mostmá nekemis neki kéne fekünni 😞

klánnál tagfelvétel vanik.... 😄

Ha a LEGjobbakhoz akarsz tartozni, gyere... <#eplus2>

Sadist
Szép! <#eljen>
Photo Shoppal csináltad?

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Sadist
Jah, sajna ez mind spectator módban történt, úgyhogy nem tudtam teljesíteni bauer kötelességem <#shakehead>

Sadist
Egyik klánszerverre bejött egy Crypto nevû gyerek, elkezdte chatbe színesen osztani az LV-seket, aztán mikor elkezdtük nyomni a pb_kick-et sorba kivágott minket duplicate loginnal. De mikor visszamentem azt mondták, hogy sikerült banolniuk.

Semmi extra csak Sadinak volt ma egy éles bevetése bauerként de nem tudta letékázni a csítert...

zotyesz
Mi történt?

pet70000
mia' rák van????

Buffel már feladta! Azt mondta hogy valszeg hagyja a rákba a 90honoros accountját és azt csinál vele a crypto gyerek amit akar 😞

Sadist
A jó kurva anyád Crypto, te geci csaló!!! <#mf3><#mf3><#mf3> Most már tudom kirõl beszélt Doma. Rohadt kis szarcsimbók az összes -t, meg néhány embert levágott duplicate loginnal, köztük Schafbauert is!

Én már párszor +csináltam, és mindig sikerült! Úgy tudom, hogy érkezés elött egyenessen elõre kell sasolni, és közvetlenül elötte 2x nyomni a használ gombot! (de ez csak az én véleményem!)

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

bogyoka
Köszi, Sadist, megpróbálom úgy😊)

Pedig nyomtam a használ gombot, nem engedtem el az E betüt, még a földön sem😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Fékezés a használ gombbal amivel ajtókat tudsz nyitni!

Sadist
Földet érés elõtt fékezz, különben kitörik kezed lábad! Még a tornyos kiképzésnél mondtak valami ilyet, hogy földet érés elõtt 90°-al el kell fordulni, hogy az oldaladra és ne pofára ess. Én valahogy úgy csináltam, hogy nagyjából belõttem a kört, aztán az utolsó métereken oldalra fordulás + fékezés.

bogyoka
Nem értem, és nem értem, SOS <#help>

A repülõbõl ejtõernyõzöm, több próbálkozásra már többször sikerült a körben landolnom, sõt, most utóbb, már a zöld füstben ereszkedtem le, nagyon szép volt tényleg. <#smile>

De ennek ellenére, nem jutottam tovább.😞( Akkor mért nem jó? Mi baja van?
Ha jól fordítottam, valami elégtelent ír nekem, pedig nem haltam meg. <#miaz>

De még türelmes vagyok. <#idiota>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Josszimatroz
szegeny Crassus.. mint laThato anno meghuztak tuti gyurmazasbol meg rajzolasbol.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!