America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Hát akkor most elmesélek egy storyt! Nekem az AA volt az elsõ netes játékos és pontosan ugyanezek a kérdések foglalkoztattak. 😉
Az elején egyszerûen nem voltam képes megcsinálni a Marksmanship Training, majd a Sniper Trainingnél nem tudtam, hogy mit is kell eltalálni a végén. És amikor a honorom (azt se tudtam mi az) lement 9-re és nem engedett fel szerverre, hát teljesen kész voltam. Ezek miatt az elején majdnem abbahagytam az egészet. Sokat szaroztam míg rájöttem mit hogyan miért. Ráadásul az egész AA cumóra az SG-n találtam rá (Háborús játékok). Persze akkor még nem fórumoztam, így mindent egyedül kilett kiszõrözni, de megérte. 😉
A mostani kezdõknek meg már egy egész állomány hivatásos segít túljutni a tréningeken, itt az sg-n vagy az aa.hu-n is. 😉

My Life for Freedom!

Dexa
vér nem válik vízzé...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Akkor ezért van, hogy mindig lelépsz, amikor éppen joinolok arra a szerverre, amin te játszol 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ezek igazi Baueres kérdések 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dexa
tudna vki nekem segíteni? <#help>
nemrég játszom ezt az America's Army nevû játékot... nekem megtetszett <#wink>
szóval amikor gémelek és nyomok egy F1-et akkor ott sok mindenféle adat szerpel <#wow1>... azok mit jelentenek? <#confused>
Nem tom még... <#szomoru1> <#nemtudom>
Tudnátok ebben nekem segíteni? <#help>
Jah és hallottam vmi olyat a játszogatás közben hogy honor... az meg mi és mit jelent? <#confused>
Segítségeteket elõre is köszönöm. <#vigyor2>

<#banplz>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

HTXVM

Sadist
Elnézést, nem is az újregeket utálom, hanem az olyanokat, akik idióta topikokat nyitogatnak, hülye/értelmetlen kérdéseik/kéréseik vannak, nem képesek normálisan hozzászólni a topikhoz stb. Igaz ezek gyakran újregek, de még egyszer elnézést kérek!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Áh, hagyd el. Én is utálom a 2004-ben regelteket <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

<#banplz>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Akár így is felfoghatjuk 😊 Megtelt a tököm a sok újreggel itt az SG-n.

Ááááá, dehogy!! Csak azonos IQ szinten reagáltál <#eplus2><#ravasz1>

Sadist
Sry, tegnap kicsit eldurrant az agyam...

Nyers
Szevasz tele van vele a net, már rég lerágott csont az ügy. Talán ha teszenk is vmit ...

My Life for Freedom!

Free
Hát ez mega LOL
ebbõl sem lesz semmi :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Na ezt sasoljátok!
Háboru a hackerek ellen!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Ahet
Lassatok ti is, h a kedvesem milyen hasznos dolgokat olvas a neten. <#nyes>

The gods have disconnected you ...

Na mijezapangás fiuk?
Így idén se nem lesz meg az 50000 <#nyes>

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

pet70000
azs...... <#mf2><#mf2><#taps><#taps><#taps>

patacsi HUN
<#mf2>ez itten egy vadista szandál mostanában <#violent><#help>
<#eplus2><#vigyor><#vigyor1><#vigyor5>

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
relax...

Nyers
Sadi csak arra célzott, hogy fejtsd ki a problémádat, nem harapja le senki a fejed és nem fogunk kinvetni. 😉
És válaszolni is fogunk!

My Life for Freedom!

<#nevetes1><#eplus2>

Sadist
Figyu, itt nem érdekelsz senkit! Mondd meg hogy mit akarsz, miért jöttél, vagy el lehet húzni! Ha majd valaki szimpatikusnak talál, akkor felvesz msn-re, de szerintem kár a gõzért!

marsu
nem adom.
SirThomas
Ne add fel én is igy kezdtem!😊

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

marsu
Jaj má mindig lelõnek. De én nem is látom az ellenséget.<#nemtudom>
N3TuddKi
öööö...
kinek?<#nemtudom>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist

marsu
Ok kösz próbálkozom. <#worship><#worship><#taps><#taps>
Sadist

SirThomas
Vissza szivom, nem halhattatlan!! 😊

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Sadist
Ha a négy alap kiképzés megvan, akkor minden további nélkül. Fõmenüben Deployment menü, ott van felül egy olyan fül, hogy Filters, ott beállítod, hogy milyen pályákra szûrjön, aztán vissza Internet, Refresh list és már csatlakozhatsz is a szerverre. Amelyik neve elõtt egy O betû vagy egy csillag van, az a hivatalos szerver, tehát ott gyûjthetsz honor pontot.

SirThomas
😊) Igen biztos cheatos.Már a többiek is írták. Motmeg snake a neve kékkel és fehérrel. Halhatatlan! 😊 Még nem találkoztam ilyennel de ha kigondoltam már kimondom a jó kurva annyát!!

Sadist
TK-zd le helyettem is! Mondd, hogy Schafbauer és a Bauer család üdvözletét küldi 😊

marsu
Akkor most már nyomulhatok, mint állat??
hú ha ez nekem magas, mit hogyan??
SirThomas
Ez,hogy lehet? Már meg neve nincsen?😊

Sadist
Igen, megvan. Mindig az számít, amit a hivatalos oldalon ír. Menj fel egy hivatalos szerverre játszani és akkor frissülni fognak a játékban is a teljesített kiképzések.

SirThomas
Van 1 feketén cocacola meg 1 kék fehéren snake

SirThomas
Most ez cheatos két sinü a neve és változik!

marsu
Igen erre gondoltam, de most beléptem a rendes katonámmal és azt mondja, hogy semmi nincs kész, hová lettek a kész pályák??? Itt azt mondj, hogy kész a tréning nem??
Sadist
Mármint ha belépsz a második katonáddal, akkor a kiképzéseket teljesítettnek veszi? Mert akkor nem kell foglalkozni vele, hanem újra megcsinálod, aztán a login képernyõnél a második nevet/jelszót írod be.

Sadist
Régi, de még mindig büntet! <#banplz>

marsu
tom, má megvan. <#taps>

És ha két emberem van, hogyan tudok bejelentkezni, hogy a másikkal is elvégezzem a feladatokat??? Mert hiába megyek fel annak a nevével, és jelszavával, mindig az elõzõ katona eredményei vannak ott. Vagy ilyet nem is lehet csinálni??
OFF:

Egy kis kikapcsolódás:

http://www.numanumaye.tk/
ON:

Tape at war yack one knock a fuck on

RTFM?? Ez az amire én gondolok?? Sép kis segítség... Read the ****** manual... <#nevetes1>

Tape at war yack one knock a fuck on

Sadist
Mert gáz, hogyha egy élet megmentésénél pont azt a 37%-ot nem tudod 😉

SirThomas
Köszi mindenkinek az elözõ kérdéseimre!

Cactus
Muhahahahahaaaa, tiszta Terminator!

\"There is no respawn or load game in real life!\"

marsu
ok kösz akkor olvasok.<#fejvakaras>
Slow
Saca nézz be klánfórumba plíz!

Mighty
www.americasarmy.hu
training
medic training
Le van forditva minden (eloadas, teszt).
Gondolom ezek elolvasasa utan mar nem lesz gond 100%-os tesztet irni...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk