America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
dehogybaj! csinaljatok es kesz.. nem kell hozza semmi.. Sadist-ot meg sza.jatok le 😛 individum vazzeg! nehogyma mas szabja meg micsinasz.. de nezzetek meg americasarmy.hu-t a tracker miatt... ott lehet bereggelni clant.. is..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
Mér' eddig lehetett? <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Friczy
Útálom a saját szerverszabályokat!!! Lassan fingani se lehet..
<#boxer><#boxer><#boxer>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Slow
ez pár esetben elõfordul, pl, ha critical errort kapsz, akkor még pár percig fentmarad a neved a szerveren és ha elõbb bemész, mint, hogy eltûnne onnan a "multad", akkor van ez a duplikált login...
másik meg, mint azt Tanult Kollégám említette, csíter vette fel a neved...
😉

bcs78
Biztos össezakadtál egy csíterrel. Crassus küldte ezt a képet néhány oldallal ezelõtt:

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Tafaya
Köszi. Ezt írja:

Tafaya has been kicked for attempting a duplicate login.

De úgy látom mindenkit kidobott evvel a hibával.

Sok oka lehet: megszakadt a kapcsolatod, leállt a szerver, másik pályára áll át a szerver, klánszerver esetén admin is kitessékelhet a szerverrõl. Ha ez történik akkor az armyops.log fileban keress rá a kick notification szavakra és kiderül hogy kidobtak e vagy a fent említett esetek valamelyike történt.

Tafaya
Sorry már biztos volt fenn de az mitõl van hogy néha játék közben egyszer csak kiírja hogy Loading Map és kivág a menübe?

SirThomas
Köszi! A trekkeren már fent vok!

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Szerintem fontos hogy klántársaid és te is regisztrálj a trekkerre ott lehet a klánt is regisztrálni, és ha belejöttök a játékba akkor pl ott is van bajnokság és liga amire külön lehet regisztrálni. Illetve van még pl TWL de sajna én ezekben nem vagyok otthon. De gondolom americasarmy.hu-n találsz róla infót, meg asszem fórum is van az oldalon twlrõl. Ott biztos találsz infót bõven. Jah és nem árt ha a klánotokból valaki tûrhetõen beszél angolul, hogy más klánokkal tudjatok kommunikálni.

Ts szervert találsz olyat ami magyar és publikus, ha ott szépen megkérsz egy admint akkor lehet hogy még egy szobát is regisztrálhattok a klánnak!

SirThomas
Ti is használjátok a TS-t?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

SirThomas
Régóta nyomjátok már?

SirThomas
AHA, akkor nem csak nekünk jutnak ilyenek eszünkbe! 😊) Sportszerü csatában soha nem szégyen a vereség!😊

SirThomas
Nem gond az, ha kikapunk. Valakinek veszteni is kell! 😊) Egyébként még mi is tapasztalat gyüjtésben vagyunk. Csak érdekelt ez a klán dolog!

Free
Slownak teljessen igaza van elöbb tapasztalat kell nehogy úgy járjatok mint mi régen hogy tapasztalatlanúl csináltunk egy Clant és lealáztunk mindenkit :c)))))))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Slow
ha sok az armys, akkor kell sok klán, de ha egy klánban 10 alatti a létszám, az minek is van?
a klántagok 30-50 százaléka mozgósítható általában egy meccsre

Slow
hát szerintem, ha valaki egyedül játszik, akkor csatlakozhat egy csapathoz, viszont, ha vannak társaid (szerintem legalább 8-10 ember minimum kell!) akkor mé' ne alapíthatnál klánt? arra azért lehet számítani, hogy sûrûn kikaptok, meg szerencsétlenkedtek a ligákkal, merthogy nincs tapasztalat...

konklúzió: hasznosabb elõször tapasztalatot szerezni, megfigyelgetni másokat, ki hogy csinálja, felmérni a dolgokat, esetleg más klánba beszálni, vagy összeforrni olyanokkal, akiknek van némi alapismeretük a klánosdival

marsu
Hi hi nemsokára, én is hozzátok fogok tartozni a regisztráción már túl, vagyok. <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#integet2>

Hi boldog szülinapot. Bcs
SirThomas
És olyan nagy baj, hogy olyan sok klán van? (mint tudatlan kérdezem! 😊) ) Te mikor lettél klán tag?

SirThomas
Ja,meg annyit! Lehet, hogy most kezdtem, de nagyon megtetszett és szeretnék felnõni a nagyokhoz!😊 A klán meg egy olyan dolog, hogy mindenki szeret valahová tartozni. Pár cimbimmel akik szintén most kezdték gondoltuk, hogy csináljunk egy klánt, hogy legyünk egy csapat! Tényleg ciki?? 😊) Valahol el kell kezdeni!

Sadist
Nem, nem rád céloztam. Csak nem szeretném, ha olyan lenne az Army társadalom, mint a CoD-os, hogy mindenki klánt alapít és a végén több mint 150(!) legyen.
Created 01/03/2004 00:00:00 AM
Last Updated 01/23/2005 00:00:00 AM
Szal ezek alapján 1 éve és 20 napja 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SirThomas
Taknyos?😊 Itt rám céloztál? 😊) Az igaz, hogy most kezdtem! Csak érdekelt a dolog! Gond? Te mikor kezdted?

zotyesz
Társak. 😊 (más nem)

Sadist
Szerintem ne azonnal a klánalapítással kezd. Nézd meg a callofduty.hu-t, vagy magát az egész CoD társadalmat. Minden második kis taknyos alapít egy saját klánt.

SirThomas
Szia mindenki! Ismét kérdezni szeretnék! 😊) Mi kell ahoz, hogy klánt csináljak?

Makkmag
Tuti mert találkoztam vele megint , és ismét lelõhetetlen volt , a többiek is panaszkodtak 😞(( Ennyire béna nem lehetek 1,5m-rõl !!!!!

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

repro
elõfordul.
nem kell rögtön csítre gyanakodni 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Makkmag
Létezik golyóálló mellény ?????? Egy lengyel tagba közvetlen közelrõl beleengedtem 1 tár kalusnyikov lõszert , amíg töltött , aztán pofán lõtt az RPG-jével , én persze kifeküdtem azonnal 😞(( Csít ??? Vagy csak én voltam béna ? 😊)) Nem volt színes a neve 😊))

Boldog szülinapot BCS

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

bcs78
Köszi még1x mindenkinek.

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
HB mindenkinek
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Kabbe valamikor mindent el kell kezdeni 😄
Arra már rájöttem hogy most turnéznom kell húúú olyan izgatott vagyok <#buck>

[Rush]
hajrá n00b <#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

PROPERITY PAROLI!!!
Vagy másfél órámba került végignindzsázni az utolsó traininget ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#duma>
Na keresek egy szervert...

Boldog szülinapot Bcs <#wave>

bogyoka
Sok Boldog Szülinapot <#taps>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sadist
Boldog szülinapot! <#integet2><#taps>

Slow
éljetek 😊

Mighty
Mit is mondhatnek....... hajad erjen bokaig <#nyes><#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bcs78
Nahát! Ez jó!

Mai szülinaposok
(...)
lachun
bcs78
h4x0r
(...)

h4x0r... Komolyan semmi közöm hozzá! Nem a second accountom itt SG-n! <#idiota>

HAFgoofy
BOLDOG SZÜLINAPOT BCS!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

bcs78
Köszi mindenki!<#wave>

N3TuddKi
bódógg szültésnapt! 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

hejj bcs boltok szülinapot !😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nyers
Hajrá bcs! <#taps>

My Life for Freedom!

HAF Rigel
Õrnagy úr boldog születésnapot .😊 😊

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

zotyesz
Boldog születésnapot!

Free
Csatlakoznék

Boldog szülinapot BCS

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

THE matrica
Boldog szülinapot bcs <#worship>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

SirThomas
Értem,köszi! És abban tudnál segíteni, hogy hogyan kell használni? Most az AA oldalon bementem a serverre és ott ráklikkeltem baloldalt a - connect-re és beindult a TS! Ekkor mi van? 😊)