America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De lesz.... OFP 2 😊)))

Vazze azt várom igazán.Bár addig még másfél év elvileg...de tuti jó lesz.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mighty
Vagy gyenge volt a gépem? Franc se emlékszik már.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
jah
fogtam
nem harapott
megettem

béna vagy meg nagyon buta keszeg, de azért csak tépd a szád

Mighty
Nekem a graf nem tetszett. Majd az ofp2 talán...

Psion
Olyan nem lessz szerintem soha mint az OFP ( más stílus ) ... te jó isten, az MEKKORA játék ...

Kár, hogy nincs akkora támogatottsága mint az AAO-nak ... de régen nagyon sokat játszottam vele ... régebb óta fent van a gépemen mint az Army, vagy bármi más ...

Az elsõ file-dátuma :
2001.04.28 ... 😛

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

repro
nem hiszem, h igazán vezethetõ jármûvek lesznek majd.
inkább gyalogságra van kihegyezve.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Bazz ez az "ember" nemveszi észre hogy itt egyedül õ nem komplett agyilag.Szerintem le kéne vonnia a tanulságot...és elhúznia innét jó messzire...
Ha ezt tovább folytatja akkor a magyar army-sok 90%-a õt fogja vadászni a szervereken.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
"Csak én nem várom a 2.3-at ??!"
Bazz, Dexa is pontosan ugyanezt mondta MSN-en 😄DD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Psion
Jajj, mi volt itt ... jahh, CSUKA megérkezett .... viszont ahhoz képest egésszen kiégtetek ...<#idiota>

Csak én nem várom a 2.3-at ??!

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

repro
hagyjátok mán abba. olyan szájbavert unalmas...
és sajnos azt kell mondanom, h mindkét fél részérõl.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Vagy csak egyszerûen nem olyan gyakran látogatja ezt a topikot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nos....az fentvolt a fórumon is ha jól emléxem 😄DD

E.Gy.B.E. Airsoft Team

repro
OK! BYE

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Érdekes és ellentmondásos személyiség vagy. Amikor a csítelésrõl van szó, akkor ez csak egy játék, de ha a frag ratedrõl, akkor olyan komolyan veszed, mintha az életed múlna rajta.

Josszimatroz
a kisgatyadon a kondenzcsik?.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

CSUKA
rólam van pb shot?

küddmá el!

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Josszimatroz
MAR 6 van!! es az egyiken 3 csoka jaccik!!!! biztos hackerek.. es most tesztelik az uj csiteket.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
Ha mutatsz egy PB shotot, akkor elhisszük. Ez így csak alaptalan vádaskodás.

mert rólad van pb shot 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ujj de baróóó !!!

én a lilára hajtok !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[negativ] Cirek
Hát azért a Te fregréted se enged arra következtetni hogy jó játékos lennél...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

repro
Mi lenne, ha egyszerûen nem foglalkoznátok csukával?
Mindenki tudja, h egy idióta és kész.
Ha néha beír valami egetverõ baromságot, (pl. ld:#48767) akkor azzal úgyis csak magát minõsíti, mint az eddigiekkel.
téma lezárva.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Joszi mondott nekem egy vicces/elgondolkodtató/tragikus gondolatot:

"Van 4 béta szerver, de én még egyet se láttam, ahhol egy béta-teszter is lett volna"[/]

mivelhogy állandóan üresek 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
<#mf2><#action>

Josszimatroz
jovanna!!! aszittem.. 15 percig nem volt auth.. :-(
viszont ha betojtal hoyg jon akkor <#mf2>

Mighty
Nyaljátok ki az összes valagamat <#duhos2>

bogyoka
dejó éljen

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Csuka nem jön <#vigyor1>

Josszimatroz
háh! auth down... jon az uj peccs...

Josszimatroz
uramisten ezert a viccert mar oviban sarokban alltam... <#banplz>

Friczy
<#gun>
Dedee! Minnyá' jön CSUKAAAAAA!

keep walking... www.artum-inferniti.net

bogyoka
szép <#taps> De minket nem tudtok úgysem behozni <#crazya>

Sadist
1. BogyóKatica
2. Wehrmacht, Waffen SS
3. Football Manager 2005
4. World of Warcraft
5. America's Army
6. Tibia
7. Longest journey
8. Star Wars: Knights of the Old Republic 2
9. White may
10. A barátnõ nevû élõlény

Nyers
Srácok, mivel a settenkedõ csíter (én) most inkább pihenni szeretne nem válaszol és nem is fog a mai "termésre".

My Life for Freedom!

Gyadi
<#banplz>

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

[HUN]Crassus
<#banplz>

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Friczy
<#banplz>

Mighty
Rendõr vizsgázik az elõléptetésért. Már nagyon izgul, hogy mindenre helyesen válaszoljon, mire rákerül a sor. Bemegy a vizsgabizottság elé. Jönnek a kérdések.
-Vezetékneve?
-Kábel.
-Keresztneve?
-Feszület.
-Ember! Mi baja?
-Baja egy város.

Josszimatroz
khmm... ize... mingya jon :-) addig elvezd rt-n a 500pingu scrotort pl :-)

Slow...te egy állat vagy...szétszakadtam a röhögéstõl <#vigyor>

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist

egy ilyet kérnék, htx.

Sadist
"Fejét, farkát levágjuk, törzsét 6 egyenlõ darabra szeleteljük."
<#eplus2><#gonosz1><#vigyor1><#hehe><#eljen>

Slow
nem tudom melyik fáj jobban 😛

Slow
Csuka vajban

Anyagszükséglet 6 személyre: 2 kg csuka, 1 dkg fekete bors, 0,5 dl ecet, 1 fej vöröshagyma, babérlevél, 1 db citrom, 1 csomag petrezselyemzöldje, 3 dkg só, 6 dkg vaj, rizsköret, tartármártás. Elkészítés: A csukát megtisztítjuk, belsejét eltávolítjuk, irdaljuk, kétujjnyi széles darabokra felvagdaljuk. Tálba tesszük, forró ecetes vizet öntünk rá, és 15 percig letakarva állni hagyjuk. A csuka a fedõ alatt a forró ecettõl és a víztõl megkékül. Egy másik edényben vizet forralunk. Egy fej vöröshagymát, babérlevelet, borsot és kellõ mennyiségû sót teszünk bele. A csukát - az ecetes lével együtt - beleöntjük, és 5 percig fõni hagyjuk. Ekkor az edényt félrehúzzuk, hogy tovább ne fõjön, csak melegen álljon 10 percig. Melegített tálba rakjuk, citromszeletekkel és petrezselyemmel díszítjük, aztán barnára pirított vajjal leöntjük. Párolt rizzsel és tartármártással tálaljuk.

Slow
Csuka káposztásan

Anyagszükséglet 6 személyre: 2 kg-os csuka, 1 kg savanyú káposzta, 6 dkg liszt, 1 dkg pirospaprika, 8 dkg zsír, 10 dkg vöröshagyma, 3 dl tejföl, só. Elkészítés: A csukát kellõen megtisztítjuk. Fejét, farkát levágjuk, törzsét 6 egyenlõ darabra szeleteljük. A haldarabokat sûrûn és mélyen irdaljuk. Fejét, farkát, belsejét vöröshagymával felfõzzük, majd átpasszírozzuk. Az így nyert lébe tesszük fel a káposztát fõni. Amikor a káposzta már puha és levét elfõtte, a haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. A káposzta felét az edénybõl kiszedjük, és helyette belerakjuk a megsült haldarabokat, majd a kiszedett káposztát a hús tetejére hintjük, leöntjük tejföllel, és forró sütõben 15 percig sütjük, majd tálaljuk.

Tikal
nem tudok jelentkezni olyan surun sajnos 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Friczy
Szasz Norbi2k5! Miva' veled? Jelentkezhetnél sûrûbben is!

Sadist
SG is csíter fórum. CSUKA megmondta a frankót...

Friczy ez félreérthetõ <#ticking><#zavart2>
Bár régóta sandított nekem pár dolog....<#eplus2>