America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vazze azt várom igazán.Bár addig még másfél év elvileg...de tuti jó lesz.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Kár, hogy nincs akkora támogatottsága mint az AAO-nak ... de régen nagyon sokat játszottam vele ... régebb óta fent van a gépemen mint az Army, vagy bármi más ...
Az elsõ file-dátuma :
2001.04.28 ... 😛
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
inkább gyalogságra van kihegyezve.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Ha ezt tovább folytatja akkor a magyar army-sok 90%-a õt fogja vadászni a szervereken.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Bazz, Dexa is pontosan ugyanezt mondta MSN-en 😄DD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Csak én nem várom a 2.3-at ??!
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
és sajnos azt kell mondanom, h mindkét fél részérõl.
N0 TXT TLK PLZ!4!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
küddmá el!
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
én a lilára hajtok !
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Mindenki tudja, h egy idióta és kész.
Ha néha beír valami egetverõ baromságot, (pl. ld:#48767) akkor azzal úgyis csak magát minõsíti, mint az eddigiekkel.
téma lezárva.
N0 TXT TLK PLZ!4!
"Van 4 béta szerver, de én még egyet se láttam, ahhol egy béta-teszter is lett volna"[/]
mivelhogy állandóan üresek 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
viszont ha betojtal hoyg jon akkor <#mf2>#mf2>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
2. Wehrmacht, Waffen SS
3. Football Manager 2005
4. World of Warcraft
5. America's Army
6. Tibia
7. Longest journey
8. Star Wars: Knights of the Old Republic 2
9. White may
10. A barátnõ nevû élõlény
My Life for Freedom!
-Vezetékneve?
-Kábel.
-Keresztneve?
-Feszület.
-Ember! Mi baja?
-Baja egy város.
E.Gy.B.E. Airsoft Team

<#eplus2>#eplus2><#gonosz1>#gonosz1><#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
Anyagszükséglet 6 személyre: 2 kg csuka, 1 dkg fekete bors, 0,5 dl ecet, 1 fej vöröshagyma, babérlevél, 1 db citrom, 1 csomag petrezselyemzöldje, 3 dkg só, 6 dkg vaj, rizsköret, tartármártás. Elkészítés: A csukát megtisztítjuk, belsejét eltávolítjuk, irdaljuk, kétujjnyi széles darabokra felvagdaljuk. Tálba tesszük, forró ecetes vizet öntünk rá, és 15 percig letakarva állni hagyjuk. A csuka a fedõ alatt a forró ecettõl és a víztõl megkékül. Egy másik edényben vizet forralunk. Egy fej vöröshagymát, babérlevelet, borsot és kellõ mennyiségû sót teszünk bele. A csukát - az ecetes lével együtt - beleöntjük, és 5 percig fõni hagyjuk. Ekkor az edényt félrehúzzuk, hogy tovább ne fõjön, csak melegen álljon 10 percig. Melegített tálba rakjuk, citromszeletekkel és petrezselyemmel díszítjük, aztán barnára pirított vajjal leöntjük. Párolt rizzsel és tartármártással tálaljuk.
Anyagszükséglet 6 személyre: 2 kg-os csuka, 1 kg savanyú káposzta, 6 dkg liszt, 1 dkg pirospaprika, 8 dkg zsír, 10 dkg vöröshagyma, 3 dl tejföl, só. Elkészítés: A csukát kellõen megtisztítjuk. Fejét, farkát levágjuk, törzsét 6 egyenlõ darabra szeleteljük. A haldarabokat sûrûn és mélyen irdaljuk. Fejét, farkát, belsejét vöröshagymával felfõzzük, majd átpasszírozzuk. Az így nyert lébe tesszük fel a káposztát fõni. Amikor a káposzta már puha és levét elfõtte, a haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. A káposzta felét az edénybõl kiszedjük, és helyette belerakjuk a megsült haldarabokat, majd a kiszedett káposztát a hús tetejére hintjük, leöntjük tejföllel, és forró sütõben 15 percig sütjük, majd tálaljuk.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
keep walking... www.artum-inferniti.net
Bár régóta sandított nekem pár dolog....<#eplus2>#eplus2>