America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Összevissza nem tudod, csak az egymás után következõket. A Marksmanról akkor enged tovább, ha lelõttél minimum 28-at (asszem)0 hibával.
Sniper tréninghez 36-ot kell lõni 0 hibával.
Utánna jön a rohangászós, arra másfél perced van.
a maradék 2 meg csak bohóckodás.
Ez az alapkiképzés, de a többi má' szerintem menni fog <#wink>

Mocskos, miért? Még mindig nemtom miért nem tudom a többi tréninget megcsinálni!!!!
Nekem is kb hasonló, vagy még rosszabb volt a statisztikám ugyanennyi idõ után, amennyit Cyrus játszott (mellesleg megjegyezném, most sem sokkal jobb). Nem hinném, hogy ez olyan siralmas lenne...

cask a te kedvedért abbhagyom

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Gratulálok...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro
mi nem

N0 TXT TLK PLZ!4!

Legnépszerûbb témák
1. BogyóKatica
2. America's Army

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

tökre élvezem....

Tomo15
Neee ma ez röhej amit csinaltok<#banplz>
bár még mindig nem válaszoltál mi van a bámulatos HeadshotX(HUN)-al....

repro
Most már mindketten igazán befejezhetnétek

N0 TXT TLK PLZ!4!

ugyan....

én amikor téged látlak röhögök...

de azon csak te nevetsz.... velem együtt viszont itt még legalább 10 ember....

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

ejbazmeg.... akkor miért hozzád fordult kishal ?

Psion
Teljesen rákattantál erre a dologra ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

és mesélj, mit szeretett volna ?

CSUKA
Lehet hogy pont azért nincs a trackeren, mert nem akarja hogy lássad amikor játszik..

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

mert ha a klán tagja akkor a trackeren regelni kell te észkombájn, ez klánszabályzat, vágod ? és én itt nemigen látom.

CSUKA
mért kéne tracker ahoz hogy valaki játszhasson?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Josszimatroz
na a 3 pali akit ma lattam jatszani beta serveren.. szal irtam egyiknek..par kerdest... ha valaszol beirom ide mit irt..

1VB-tol voltak ketten..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

mutasd a trackerjét....

az én összes klántársam ?
sajnos igy nem vágom...
mondj neveket....

Psion
Teljesen rákattantál erre a dolgora ...

Slow
ne mond meg neki mert lenyújja az accodat és 100-ast csinál belõle egy óra alatt...😛

Psion
Átestél a ló túloldalára ... sajnos ... nekem komolyan semmi bajom nem volt veled, annak ellenére hogy csaltál anno ... elhiszem hogy meg lehet változni, meg nagyon naív is tudok lenni ...

Csak sajnos az xSU fórumon leírtak nagyon negatív képet festettek rólad ... mond, hogy begyógyszereztek, pisztolyt szegeztek a fejednek és kényszer alatt írtad az ott olvasható dolgokat ...

Nos innen vissza hozni a dolgot ... szeintem kicsit lapítani kell legyél jófiú és még akármi is lehet ...

Nos a többi már a "közösség" toleranciáján múlik ...

van rá alapom, np....

Ebbõl csak az elsõt engedi megcsinálni
Azt megcsináltam 100%-osan(nem nehéz)😄
Szóval ennyi, a többit nemtudom: not available
Psion
Engem nem zavar az osztás, de tudod ezt már csak azért csinálja mert így foglalkoznak legalább vele ...

így Õ valaki ... viszont ha nincs napirenden akkor csak egy cheater marad aki ugyebár ...

Szal' a legnagyobb kibaszás ha senki nem vesz tudomást róla és feledésbe merül ...

Szerintem ...

repro
ok. határ eljött. hajrá!
de itt már fejezzétek be.

N0 TXT TLK PLZ!4!

ez nem igy van....

én ezt egyrészt élvezem...de tudnia kellene meddig mehet el...

mert egy határ után már nem az sg-n oltom, hanem megtalálom és leszedem az arcát....

Psion
Cyrus, plz. legalább neked legyen eszed ... tudod ...

okos enged ...

Nyers
Nemharagszom, már megszoktam <#vigyor>

My Life for Freedom!

és etttõl függetlenül túl nagy az arcod ...

repro
Az Army régi felülete ilyen szempontból áttenkinthetõbb volt.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
alap 4 tréning
Basic training-nél találod õket legördülõ menüvel tudsz választani.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Csõsztök! Mijen tréjninget kell megcsinálni, ha be szeretnék lépni 1 szerverre? Azt az alap lövöldözõsset megcsináltam. Nemtom mejik kell!
Psion
Semmi gond, ne haragudj !
De én már két éve várom, tehát érthetõ a kiábrándultság ... asszem ...

Nyers
Csak mint infot tettem fel, nem kommentáltam a dolgot

My Life for Freedom!

Nincs meg

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Psion
Nem akarok kötöszködni ( de fogok ) de még normális sajtó anyaguk sincs, még egy Screenshot az egész WEB-en ... így azán lehet igérni ...

Semmi valószínûsége hogy kézbevesszük 2006-ban ... de csak ismételném magam ...

Jééé vazz most látom hogy véletlenül 1 ték is volt 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

megmondtam hogy figyelj hogy beszélsz....

Nyers

My Life for Freedom!

Psion
Az a helyzet, hogy sokan úgy tekintenek arra a játékra mint egy FPS ... pedig nem az, hanem valós idejú stratégia ...
Ha pedig így nézzük, azóta sem készült ehhez fogható ...

OFP2 ?
2 éve igérgetik már ... nem tudom, kicsit szkeptikus vagyok a második részekel kapcsolatban ... de ki tudja ??!
A remény hal meg utoljára ... nahh meg én, mert már rég elindult az új kör az Army-ban ...<#buck>

Nyers
Kösz Csuka ez jól esett, végre kiderült minden. Pedig frankón beépültem az SGsek közé és most erre lebuktam. Azért kussoltam el, mert semmi kedvem tépni a számát ha rólad van szó. Ezzel befejztem a dolgot.

My Life for Freedom!

Slow
jah, de pl az csak az elején volt...
hamár itt tartunk, nincs meg neked a pirates moon kieg? nem találok letöltést sehol, de nagyon jó lenne...

Sztem is ottvolt a szeren...bár volt 1-2 idegesítõ dolog...az elcsúszó és pattogó jármûvek :-)))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Slow
hehe, neked mindig a graffal van a bajod, pedig sztem az ábszolót 2-od, vagy 3-adrendû, mert egyszerûen nem lehet észrevenni, ha gyenge a graf, de jó a gém és azt sem, hogy ha jó a graf, de szar a gém

pl most nyomtam végig a mw3-at, ami egy voodo3-ra írt gém, mai szemmel gyenge grafikával (még bugos is), mégis 10000000x jobb mint az mw4, ami szép, meg ficsõrös, de a fizika meg a fíling gyenge

ofp szerintem is nagyon jó, és nekem a dezájn is tetszett, nem olyan csirivir, mint az fps-ek (pl farcry-->ami nagy cucc, de gusztustalan)