America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
nem csalodtam benned 😊

csuka elásta magát <#alien2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Friczy
Csíterek Gyülekezõfóruma <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
Jaaa, és én a rendes accommal lövöm a csítereket, és hidd el, hogy nem fáj annyira a mínusz pont!
Néha még a "beleszarok-kempelek-medic"-be is bele szoktam lõni, csak úgy oktatólag <#vigyor1> hogy érezze amikor senki nem megy segíteni neki.. Mer akkor minek foglalja be..?
Visszatérve, saját nevem öregbítem amikor letékázok egy ilyen gennyládát! Ha kivág a szerver, még jót röhögünk is... 74 felé ha nem csücsülök órákat a vip roomban, amúgy is lassan megy a honor...

fogalmad nincs, mégis dobálózol a nagy szavakkal...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Friczy
Van egy 5letem CSUKA!
Kezd újra, és tagadd le az elõéleted!
Regelj egy accot, lõdd be trekkerre, köszönj ide, szépen mutatkozz be, DE!!! Ha akarsz még társalogni is az Armys bandával, SOSE áruld el hogy Te voltál a híres CSUKA és régen csíteltél!
Sõõõt! Mostis próbálgatod.. Erre most nem kell válaszolnod, se tiltakoznod, úgyse tudsz senkit meggyõzni hogy csak 100as accot csaltál össze.. Nem fogujuk elhinni sztem!
Kérlek a saját érdekedben fogadd meg ezt a tanácsot!
Ígérem, senki newguy-tól nem fogom kérdezgetni hogy tevagyacsukaaa?

CSUKA
nemmondok..
a te kedvedért soha..<#mf2>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

mutass itt még egy embert aki csal !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

na jah...de talán egy jó agyturkáló még segíthet rajta 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

joak uj aláirás 😄

Dexa
...már nincs hova...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Na fogadjunk, hogy lejjebb is tud süllyedni? Einstein megmondta, az emberi hülyeség határtalan 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
bekukk
ilyet... báááázzzz
flém... és nem voltam itt...
<#szomoru1>

de te kis te... te kis hal:
végül is csak szánalmasnak tudom értékelni azt amit mûvelsz
csíteltél, Lkaptak... és utána még neked áll feljebb
osztod az észt... csak nem veszed észre hogy feleslegesen

idejösz csattogni bááázzz a hatalmas fregrate-eddel... ha csíttel korábban csak ennyire voltál képes az meg már überszánalmas...
<#mf1><#mf2><#mf1>

itt lenne végre az ideje hogy komolyan Lgondolkozz (opsz sy... nem akartam káromkodni neked... <#wink>) hogy miért is vagy még itt, mit akarsz Lérni
mint láthatod senki sem kíváncsi rád, de ennek megvan az oka és rá is szolgáltál
szal igencsak egy szánalmas emberke vagy...
mind1
a te dolgod mit csinálsz
...ennél már csak jobb lehet esteleg a megítélésed... de nem teszel semmit sem hogy másoknál/másokban javuljon a rólad kialakult kép... bár a másik az az hogy ez számodra nem is fontos...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty
Itt.

Olvasd el a sticky-ket!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Nyers, a talált bugokat valahol lehet jelenteni? Mert én már találtam egy-két apróságot, némelyik közülük elég idegesítõ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
"SSSZÁÁÁÁÁNALMAS..."

Szerintem te ezt a szót inkább ne használd...

[HUN]Crassus
jooooosssziiii! wo ist mein petsh???

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Josszimatroz
ingyenes jatek oruljel h tolhatod vazzeg <#mf2>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

[negativ] Cirek
mikor adtak ki vmit ami 100%-os volt? <#mf1><#idiota>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

HAFgoofy
«G}o{A»Vision írta az alább említett fórumon:
"They finished it for them 2.3 is done. Now the beta testers need to check the rc's till all the bugs they can find are killed.
Than it go's gold and is send to the army for approval.
IF they give the ok it's distributed to dl sites. If they all got it they can realease it at the time the devs told em."

"A fejlesztõk befejezték a 2.3-at, most a béta tesztereknek le kell ellenõrizniük, hogy sikerült-e minden olyan bug-ot kiküszübölni amit szerettek volna. Ezután a hadsereghez kerül jóváhagyásra, ha õk azt mondják hogy OK, akkor elküldik a terjesztõ oldalaknak, hogy fejlesztõk által megadott idõpontban kiadják."

Szóval nem tudom hogy vagytok vele DE: elõször is még csak tesztelési állapotban van, másodszor túl sok a HA, harmadszor ott van az idézet utolsó része, mert kérdés õk mikor akarják majd kidobni!
És mi van ha sajna még se 100%-os? akkor megy vissza a dev-eknek, és várunk újabb hónapokat? Vagy ha a hadsereg illetékesei találnak benne vmi kivetni valót (bár nem sok változtatás lesz benne sztem) és akkor ugyancsak várunk?? na az már sok lenne<#schmoll2><#ejnye1>!

Errõl ennyit! Én ezért nem is remélek! Sajna kiábrándultam a mára már mesévé vált régi ígéretekbõl!<#sir>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Nyers írt pár konkrétabb dolgot a #48697 hozzászólásában. De ha van energiád akkor látogass el erre a fórumra (szintén Nyers bajtársnak köszönhetõ). Itt sok infó van amit általában a fejlsztõk (DEVek) vetettek morzsaként a nagyközönség elé. Itt szerezhetsz némi infót arról hogy mi várható a késõbbiekben.

Hja inglis lengvidzs rekommendid.... <#zavart2>

bogyoka
jaajjj, az nagyon jó akkor,annak én is nagyon örülök <#taps>

Köszike <#smile>

ja, jóreggelt😄D

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Jó reggelt!

Kiegészítõ érkezik az Armyhoz, ami annyit tesz hogy valszeg újra le kell tölteni 600 megát. Lesz pár új pálya illetve lesz pár napunk csalók nélkül. Talán a játékban levõ hibákat is javítják.

bogyoka
jájj, már bánom hogy megkérdeztem, de mindenbe beleütöm az orromat, és kiváncsi vagyok

bogyoka
ezek micsodák? <#confused> Ha megszabad kérdeznem, és mi lesz kint? <#smile>

Josszimatroz
mar 6 db-on fut 2.3 sorban tesztelik a regi mapokat.. szerintem holnap v holnaputan kint lesz.. houah

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
SCI Beta 01
Radio Tower

0

26

2.3.0

69.25.17.13:1716

SCI Beta 02
Radio Tower

0

26

2.3.0

69.25.17.7:1716

SCI Beta 03
Radio Tower

0

26

2.3.0

69.25.16.252:1716

SCI Beta 04 Tournament
SF CSAR

0

26

2.3.0

69.25.17.21:1716

SCI Beta 07
Weapons Cache SE

0

26

2.3.0

69.25.19.100:1716

SCI Beta 08
Insurgent Camp

0

26

2.3.0

69.25.19.101:1716

bogyoka
Nem baj ha hosszú volt, de ennyi kellett, nekem nagyon tetszett amit írtál <#eljen> Csak helyeselni tudok <#smile>

Én is örömmel játszom, és igen nagy sikerélményem van, ha néha sikerül lelõnöm az ellenségbõl, és nem is leszek ideges, ha lelõnek, próbálok a következõ körben jobb lenni, és mindig igyekszem, és így örömmel játszom

Jah...sorry a hosszú irásért...de nembírtam megállni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nos végigolvastam azt "néhány" irást ami tegnap délután óta érkezett.

Vazz Csuka....vedd már észre hogy az egész magyar Army-s társadalom megvet téged...és egyre mélyebbre ásod magad,ahelyett hogy próbálnád jóvátenni a hülyeségeidet.Az hogy van egy fake 100-as acc-od és csíterekre vadászol nemhat meg senkit...mert azt is csalással éred el. Ez olyan mintha aimbot-al vadásznék csíterekre...akkor most én mivel lennék különb náluk?Semmivel se.

Egyébként meg fölösleges mást leszólni hogy nudli a fragrate-je. Fogd már fel hogy a játék arról szól hogy jól érezze magát az ember. Van aki annak is örül hogy túlél egy kört...ha meg esetleg leszed 1-2 embert annak méginkább.Ha te arra vered a farkad hogy milyen jó frag-ed van akkor tedd azt...ha ettõl boldog vagy.

Én abszulút nemvagyok nagy játékos...és soha nem is leszek,mert nem is akarok.Havonta párszor játszom az Army-val...és többnyire jól szórakozom...hacsak az ilyen mocskos csalók nem próbálják tönkretenni a szórakozásomat.De akkor elõvarázsolom a bauer-emet és élvezem hogy kinyírom azokat a tetveket...tehát mindenképpen jólérzem magam 😊

Szoval Csuka....szállj magadba...vagy menj CS-zni a kis taknyosokhoz...odavaló az ilyen hozzáálás.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi
Csak valaki úgy akar magának jó hírt szerezni, hogy csalt, kép készült róla, beszerzett egy 100 honoros accountot, amit rohadtul nem érdemel meg, mert amíg a többi embernek beletelik több mint egy év hogy rendes játékkal összeszedjék, neki sikerült néhány perc alatt. És a végén még örül is neki hogy milyen jófej. Kurvára magas a színvonal, ha már idáig jutottunk.

Még jó hogy már abbahagytam...

Ja igen, lehet nézni a trackeres cuccaimat, igen, jó szarul lövök, és "loser" vagyok, de legalább a játék élvezetéért játszottam, nem pedig azért mert én akartam lenni a legjobb mindenáron. Mivel mindig van egy jobb ember rajtunk kívûl, ezért régebben még csak néhányan, de mostanában, már a játékosok nagy számú csoportja csal.

Ez a legalacsonyabb szint, amikor már örülünk is neki, hogy milyen királyok vagyunk, hogy tudtunk csalni...

Csak ennyi lenne, sorry a sok rizsáért...
Gyadi Out

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

4NDR3W
Hall of flame on 😉

http://www.HITclan.hu

Josszimatroz
basszatokmeg.. azt hittem kijott a 2.3... 84 uj hozzaszolas.. <#mf2>

N3TuddKi
LOL<#worship>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
én nem szertném ha bauer lennél...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

HAFgoofy
sõt, bocsánat hogy keszegnek hívtalak, mert te csak egy sneci vagy a nagy tó vizében, akit azért nem esznek meg a társaik mert tudják hogy csak gyomorrontásnak lennél jó!<#mf2><#action>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

HAFgoofy
nah, megint csak +1 leszek, pedig én akartam volna a 700-at<#shakehead>
Amúgy meg az eddig flémhez inkább nem szólók hozzá mert úgy is csak ez lenne belõle:<#falbav> Én egyszer próbáltam már ehhez a "keszeg"hez hasonlót kicsit felvilágosítani, de csak én húztam fel magam!

ték

Nyers
Ezé vagyok <#vigyor1>

My Life for Freedom!

Hálás köszönet! <#worship>

Nyers
Hát, nem mennék bele, mert fingom sincs róla. Már a jelenlegi verzió is tartalmaz ez irányú fejlesztéseket. A lényeg, hogy az serveradminok kényelmesebben, könnyebben szervezhetnek warokat. Más értelmét nem látom(tudom), sztem a userek 95% soha nem fog velük találkozni. Itt van a mostani "tourny" állapot: SitRep

My Life for Freedom!

Köcce! Esetleg ha van idõd és nem sajnálod tõlünk, akkor írhatnál pár szót a "Tournament fícsörök"-rõl <#confused>

Nem3sis At Work
jaja infot a nepnek mert kulonben Csuka visszajon es megint flem lesz.<#idiota>

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

okés! 😊

Nyers
Talán tapasz jobban tudja, de most egyik tag azzal állt elõ, hogy van két béta pálya, amelyeknek nem SF tour számuk van, hanem Ranger, magyarul van két nemSF béta map és lehet hogy azokat kapjuk meg, fincsi urban környezettel. Új fegyver tuti hogy nem lesz, Tournament fícsörök azt kész. Lehet, hogy tovább húzódik és annak ellénére, hogy a bétaszerverek 2.3on mozognak nem ezen a héten jön ki, legalábbis erre céloztak a fórumon a minap.

// Haverom válaszolt a xsu-n az xXx-t ért rágalmakra, bocs hogy megint oda kellett lökni a sódert, de megtámadtak, jogtalanul. Csuka, mardj csöndeben, mindenkinek jót tenne. //

My Life for Freedom!

Nyers!
Épp most nézem hogy az aao.com-os "topicodban" is ment a flém 1000L <#nyes>
Azt áruld már el légyszi hogy hány új pálya lesz és milyen jellegûek.
Legalábbis amit eddig sejteni vélsz.

Sadist
Na jóccakát, a 700-as téket meghagyom másnak <#beka3>

Sadist
Ezen én is jót röhögtem 😄DD

Slow
hát ezt még nem mondtam senkinek és valószínûleg nem is fogom, de keszeg, te soha nem leszel bauer, ne is rángasd a bõrt a rudidon emiatt...

Az kicsit kevés lenne 😄
Nem csak ott, kicsiny hazán képviselõi fellelhetõk a legkülönfélébb szervereken, a legkülönfélébb idõpontokban!
Fõleg azokon aminek az ip címe 213.228-al kezdõdik, azok a szerverek ugyanis európában kapnak helyet!
Illetve azok az európai honort adó szerverek!