America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcs78
Inkább azt az ajtót mozgatná már meg. <#idiota>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Srácok, nektek nem mozgatta meg a fantáziátok ezen a képen a Breachable felirat? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Boldog szülinapot Prank! <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ehhh...
Ha délutános vagy jó esélyünk van a peccsre! <#buck><#hehe>

Josszimatroz
ha berakod a kedvencek koze akkor elobb megtalalod..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
Prank a legjobb 56k akit lattam eddig... mi meg a 2. voltunk 😊 mostma van chello houah.. 😊

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Psion
Jahh, könnygáz világ van ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Josszimatroz
huu... valmi forumonrol.. aszem aaotrackeresrol

Josszimatroz
hmm biztos ftc-ute meccs utan jaccodik.. 😊

Mighty
Sajna Prank nem tudja megköszönni, mert nincs nete 😞

Így én köszönöm a jókívánságokat <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bcs78
Istenétesse Prankot.

bcs78
Klassz.<#shakehead>

repro
Prank

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
igaz valamikor bent kell amradni de ritka szerencsére 😊

Strahd_
tényleg szar 😊

nekem hétfö-csütörtök 10:00 - 16:00 😊 de igy is alig birom ki

Mighty

hétfõ, szerda, péntek: 11:00-minimum 19:45

Mighty
Minden héten így:
hétfõ, szerda, péntek: 11:00-minimum 18:45
kedd, csütörtök: 08:00-minimum 16:45

Elég gáz lett az idõbeosztásom 😞

Psion
CSAR-on nem ilyen vészes a helyzet ... egyenlõre ...

Én WC-n találkoztam hasonló esettel, el is ment a kedvem ...

Na igen, vote yes, errõl beszéltem. Tréning mapen csak te vagy nem csitel ott senki. Sõt a piros babák vissza sem lõnek csak az fasz kiképzõ ne ordítana😄D
Free
a f...szom ki van máre. nem hiszem el. végre van kedvem van lehetõségem meg minden van hogy játszak egy jót. nézem majdnem mijnden pipe szerver üres. mondom bemegyek gamelek egy jót. majd csak jön valaki a szerverre
nem kelett sokat várnom rögtön lett egy csomó ember. lettünk vagy 10 en. nézem az egyik 31 honoros faszit a pipe udvar közepéérõl egyszerre nyitotta ki az összes ajtót. és ez volt csak a kezdet. megnézem a pb_powerrel a listet hogy mi az anyja adok neki pb kicket és nem hittem el. haljátok a listában csak 3 ember volt velem együtt akinek ugyan az volot ott is a neve meg a jáétékban is. nem hiszem el ennyi ki... csíter g.. van ?????? mi a f.... ért nem tudnak már csoinálni ezzel valamit. persze kidobni nem lehet põketmeg semmi viszont a kedvem ki..b...túl elvették most a játéktól..... na persze hab a tortán hogy az egyik megunt mindent és duplicated nameval kidobott a szerver.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[HUN]Crassus
HB PRANK!!!<#taps>

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Josszi honnan vannak a képek?
Azért kérdezem, mert az hivatalos oldalon, Nyers forumában azt gyanítják hogy nem SF pályák lesznek!!
Vagy a fegyverekbõl ne vonjak le messzemenõ következtetést <#nemtudom>

[HUN]Crassus
jaj csak azt nem értem miért van "köd" egy város közepében?? Mighty imádni fogja!😊

[HUN]Crassus
WOW az a városi pálya qrvajónak ígérkezik........

Kicsit Castróra emlékeztet <#ticking>

4NDR3W
Heppi Börzdéj Prank 😊

http://www.HITclan.hu

Psion
Jahh Josszi már mondta ... az öreg félszemû fószer jobban nézett ki ... eléggé meg volt vadulva a feje ahhoz hogy valami nagy fejes legyen ...

Nõi katonák meg legyenek, petició a DEV-eknek ???

Nem is neked szólt, akinek nem inge, ne vegye magára. csak ezért nem akartam egy új kommentet beírni...

Mighty!!
Mikor dolgozol a 7en?? <#idiota>

repro
az új Hospital VIP

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Fórum >> Játékosok fóruma >> America's Army oldalak: 1 'felfelé nyíl' 'csillag'

Nyomj rá a csillagra és a fórum fõoldalán megjelenik a topik

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nem3sis At Work
Eselyegyenloseg van meg minden, noi katonakat nem terveznek? szivessen lovoldoznek noi terroristakra, ilyen szado-mazo cuccban nyomnak ostorral.<#idiota>

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Psion
A 3. - 4. kép nagyon jónak igérkezik ... de 5. képen ki az a csirifiszkió ??! <#idiota>

Megyek CSAR-ozni ...

Barocas, remélem túlteszed magad ezen a badarságon ...

Josszimatroz
heh erdekes lesz az uj vip szerkoja..

Josszimatroz
en nem raktam ra ugyhogy ne kiralyi tobbesben fogalmazz.. thx..

Az AA-t azt saját kezüleg uninstaláltam, nem úgy hackelték le a gépemrõl 😄D

várom én is a 2.3-at a vér nem válik vizzé 😊

a 2.2.1 agyonhackelt verzsönbõl ÖLÉG volt, nézd csak meg már Csuka is tud százas honort csinálni 😄
Szia Baró!<#wave>

Ne hagyd hogy ennyire kibasszanak veled! Szeretted Te ezt a játékot, és fektettél bele annyi energiát hogy csak így el dobd <#szomoru1>

Nem értem, mi a bajod.... Legalább történik valami. Nem úgy, mint egy átlagos napon, amikor több idõ megy el azzal, hogy elõkeresem a topicot, mint átolvasni a hozzászólásokat...

Ha meg azt akarjátok, hogy elaludjon a "tûz", akkor ne rakjatok rá!

N3TuddKi
sztem már vége van 😉

remélem...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

bcs78
Tart még a flém?

majd átköltözik xSU publicra😊
már megint megszüntették az oláh action topicot? 😊 pedig nemrég írtam bele. nincs meg vkinek? vagy csak online volt játszható? én nem tudtam hogy ilyen létezik, csak reggel olvastam az újságban hogy volt vmi bortány és utána próbáltam meg megkeresni vhol

Slow
kellene G, hogy kimoderálja ennek a kecsegének az összes hozzászólását... nagyon nem való az ilyen figura ide...
Nyersnél hasznosabb embert kis se utálhatott volna...:/

szakadna le a makkja kis rombolásra rángató sutyeráknak...😞

Már nem nagyon játszom Csuka, de amikor még fent volt az AA akkor tényleg játszottam veled, nincs ezzel semmi gond, meg ahogy hospitalon ment szerintem csit sem volt bent. 😊))

De most sajnos rossz úton jársz a hackelt 100-as accal. Ha ennyien rosszalják akkor át kell gondolni, és ha még mindig helyesnek tartod, akkor HUN tag nélkül, és a publicitást mellõzve csináld.

(Gondolatkísérlet: Mit szóltál volna, amikor régen aimbotoztál és egy hackos 100-as rádszáll? Valószínûleg fel lettél volna háborodva, hogy csíter mifasznak lõ csítert, milyen erkölcsi alapon?)
Nem3sis At Work
Csuka, Cyrus!

Vmeilykotok szabira mehetne mar. kezdem nagyon unni ezt a szarakodast.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

mér? hova mész? 😮

Nyers
Na srácok, léptem, egy jó darabig nem láttok, minden jót, byez!

My Life for Freedom!

Josszimatroz
huzzatok mar a picsaba innen.. es intezzetek privatba a kisstilu sardobalast pliz.... <#mf2>

CSUKA
ha ? vagy % van a nevedbe akkor a windows nem tuddja létrehozni a save.txt et... gyakori probléma. ha a nevedben nincsenek ilyen karakterek akkor a tréningeket meg tudod nyitni ha beírod a tréningpálya nevét. pl.: "open medic_training1"
ha pont nem ez a training kell, akkor a páylák neveit megtalálod az america's army\maps könyvtárban.
csak írd be a konzolba (ö gomb) hogy "open xy" és akkor lerakhatod a tréningeket.

az elsõ sniper t. : open m24_range
2 sniper: open m82_range
a tibbit nevét keresd ki a map könyvtárból 😄

sok zsigert😄<#violent><#bohoc>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
az elõ tréningen kívül nem engedi egyiketsem?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008