America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.
ugye CSUKA most csak te szopatsz
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
<#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#nevetes2>#nevetes2><#guluszem1>#guluszem1><#nezze>#nezze><#gunyos1>#gunyos1><#idiota>#idiota>
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
#%#%@$#@^% <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3> EB
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mikor beléptem a játékba ma dél körül elkezdte update-elni magát a PB kb. három percen keresztül, és elsõre nem is sikerült, csak harmadik neki futásra...
Amúgy a gránáttal nekem sincs bajom, de a sok kezdõnek az a gáz...
Nahh most el lehet gondolni szép kis sávszél kell a témának, ebben az esetben ... de ez csak gondolat ...
A gránát szerintem se gond.Sõt örülök h a sniper is kap.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ha meg csak a spam a baj, arról nem a gránát tehet 😄, simán ki lehet védeni...(mindenhol)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Szép jó meg minden....
Egy a bajom h qrva nagy a lag, tuti minden régi baka leporolta apuskát, kifényezte a bakellót aztán irány az új pályákra.
Fõleg UA-ra. Ami télleg kira, de szedjék ki a gránátot, mert az nem faja.
Woodland... hmmm sniper paradicsom, kemper paradicsom, de sok füsttel és 1-2 jó gránáttal sztem jáccható támadóként is.
Nah meg lõttem egy ilyet is... halvány reménysugár?? <#ticking>#ticking>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
remélem twl-en ezt is lehet majd választani mckenna helyett.(itt ugyanis a támadáson van a hangsúly, és simán tuti taktikákat lehet kidolgozni rá)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
ugyanigy látom énis....
ersõ hiba még, hogy bedeszkázott ablakon a golyó csaka deszkák közti réseken megy át, a deszkákon nem 😞
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Valamint más a színvilága mint az eddgi kadott pályáknak, nekem tetszik (engem némelyik BF2 képre emlékeztet). Az igazi elõrelépést abban látom, hogy a belsõ terek szépen kidolgozottak (szõnyeg, képek a falon, asztalok, székek, törmelék, ruhaszárító ...), sokkal több élet van bennne mint pl CSAR-ban, Village-ben. Valamint talán most jött ki igazán a több szintes (emeletes) épületharc elõször, kiváló urban CQB map, habár (nagyon) kicsi.
Nekem egy pöttyet árkád, gyors, spammes, nagy a káosz, de ez az én bajom. Ha majd négy ilyet tesznek egymás mellá más lesz a helyzet.

Azé’ megint elmodom: összesen 26 pálya van már a játékban, jó lenne ha régieket is kicsit megtupíroznák és persze a méretnövelés. Remélem a mission survey célja nem a régi már nem használt pályák kidobálását célozta meg!
My Life for Freedom!
Ilyen a mentalitásuk.... (sajnos)
Egyébként az általad felvetettek teljes mértékben jó megállapítások, és sokaknak eszébe jutott már. Szvsz a levélírás nem sokat segít....
Nézd meg a csíter problémát sem tudják megoldani, pedig az teljes mértékben a játszahtóságot rongálja. <#szomoru1>#szomoru1>
1. régi fegyverek 3d sight, meg valami szebb grafika...
2. láblövéstõl elesik a katona, kéztõl kiesik a fegyver
3. régi pályák grafikai felújítása
4. szétlõhetõ ajtók, bútorok... falberobbanások, lámpakilövés
...
nem értem miért csinálnak meg néhány ilyen alapvetõ dolgot. Amúgy így is az egyik legjobb játék a cod mellett.
Írni kéne nekik, hogy legalább a lámpakilövést csinálják meg, azt nem nagy ügy korrigálni, és a gépigényt se növeli, de jóval élethûbb lesz.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Most akkor vannak csíterek vagy nem?<#ticking>#ticking>
többféle, 1200 g, 134,-/1 kg
161 Ft / db
Igen-igen, de tudod van az BUG, és szeintem azzal van a gond, hogy a MOUT tréningen, a villanó gránát ( Flash Bang ) utánn, nem nyílik ki az ajtó !!!
Lehet, hogy ez is benne van a FAQ-ban, de azt ugye nem olvatam ... remélem elnézitek ... <#idiota>#idiota>
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
kepzeld el! kormanyzati megbizas tuti penz! nincs profit kenyszer h jol megcsinald mert nem veszik meg es kirugnak a cegtulajok ennyi..
tehat tuti penz.. ha oszetakolsz valmit a kover zeredes a pentagonban aki a projektre jovahagyja a penzt nem fog mpcheat forumra nezni h van e uj cheat ami muxik..
szvsz a kormanyzati megrendelesek mindig lehuzasok dragan fost.. ez nem orszagfuggo..
<#vigyor1>#vigyor1>
Legalább minden cheater írná a nevébe, hogy az ... vagy lennének külön cheat szerverek ... de persze nem errõl szól számukra a dolog ... s mi vagyunk a szemükben a luser-ek ... hát jahh ...
A Saca linkjei után nem hiszem, hogy beszélhetünk paranoid hajlamról 😊
De egy két résznél jól elcseszték a progit, látszik rajta, hogy csak egy hirtelen összetákolt valami. Pl. lehetne vele banlistát csinálni és van 3 lehetõség, ami alapján banolhatsz valakit:
- játékosnév
- ip cím
- mac cím
mindegyik elõtt egy checkbox kapcsoló és egy edit mezõ. Ha átnyomod a játékosnévrõl mondjuk ip címre, attól még mindig tudsz a játékos edit mezõjébe írni. Plusz még van lentebb egy ban permanently checkbox, alatta pedig egy dátum beállító mezõ. Na az a poén, hogy ha permanent (vagyis végleges) banra van állítva, akkor lesz csak aktív a dátum mezõ. Ha csak ideiglenes, akkor inaktív szürke marad.