America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Psion
Nahh jó akkor segítek ( eskü ) csak mond meg hogy kitõl hallotad hogy Radart használ ?

A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.

Psion

ugye CSUKA most csak te szopatsz

Psion
uristen ...<#banplz>

Bocsi még egyszer többször hallottam hogy radart használ és igy megtudja állapitani hol bujik meg az ellenség vagy hol van .létezik ez és ha igen hogy szerezhetö be vagy honnan lehet letölteni? elöre is köszi
helló én inkább kérdeznék Mi az radar prg. ami mutatja hohy hol a katona? elöre is kösz
CSUKA
óránként futtatom és mindíg talál valami új frissítést..

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
LOL.. meghülyült a punkbuster.. mindenkit kidob..

<#gun><#violent><#violent><#gun><#violent><#nevetes2><#guluszem1><#nezze><#gunyos1><#idiota>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Psion
Hol ? mert én nem találom , uristen !

Makkmag
Szerintem NEM jó az UA , nagyon CS-s lett és elveszik az AA hangulata , nincs taktika , összedolgozás csak darálás fõleg gránáttal , szerintem béna , én nem hiszem , hogy ez lesz a kedvenc map-om 😞((

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Sadist
Na végre volt egy kis idõm kipróbálni az Urban Assaultot. Nekem nagyon tetszik! A spam nade szerintem nem vészes mint anno pl. Hospitalon. Simán ki lehet kerülni. Az utcák közt van sok átjáró, lehet taktikázgatni 😊 Összességében jóra sikerült, hangulatos pálya.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSUKA

CSUKA

Sadist
Igen, nagy taktikai értéke lehet, például egy szoba kipucolásánál. De sajnos legtöbb pályán az megí, hogy runbuggal rohan elõre, aztán dobja a gránátját hátha belerohan valaki. Azt kéne csinálni, hogy lehessen választani: ha egy gránáttal többet viszel, akkor -2 tartalék tárral indulsz. Sokan meggondolnák, hogy megéri-e csak úgy vaktába eldobálni azt a gránátot, ami 2 tárba került.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Menj AA.hu fórumba és írd be az ötleteidet az "AA bõvítési, javítási ötletek" topikba 😊

Sadist
Nyugi, benne van a FAQ-ban 😉

Mighty
Ez szep. Mar csak azt nem ertem, hogy miert nem HW ban a jutalma????
#%#%@$#@^% <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3> EB

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Ez mindig is igy volt, csak nem irta ki...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Psion
De a LAG megszûnt, szóval nem téma ...

Psion
Akkor TE nem, hanem a többi vasutas ( többek között én )
Mikor beléptem a játékba ma dél körül elkezdte update-elni magát a PB kb. három percen keresztül, és elsõre nem is sikerült, csak harmadik neki futásra...

Manuálisan frisítettem a pbt, szal nem nálam volt a gond.
Amúgy a gránáttal nekem sincs bajom, de a sok kezdõnek az a gáz...

Psion
Szerintem ( 😛 ) azért van lag mert most jelent meg az új PB ... és az új pb file-okat az adott szerverõl húzod(ák) le ...

Nahh most el lehet gondolni szép kis sávszél kell a témának, ebben az esetben ... de ez csak gondolat ...

Nekem nagyon teccik az Urban Assault.100x-or több élet van benne mint a CSARban vagy a Village-ben.
A gránát szerintem se gond.Sõt örülök h a sniper is kap.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[negativ] Cirek
a gránáttal semmi gond sincs, nemtom mért kell mindig ezen "nyavajogni". Ha rajtatok múlna nem lenne a játékban egy gránát sem, pedig komoly taktikai értéke van.
ha meg csak a spam a baj, arról nem a gránát tehet 😄, simán ki lehet védeni...(mindenhol)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

2.3 ahogy én láttam <#idiota>
Szép jó meg minden....
Egy a bajom h qrva nagy a lag, tuti minden régi baka leporolta apuskát, kifényezte a bakellót aztán irány az új pályákra.
Fõleg UA-ra. Ami télleg kira, de szedjék ki a gránátot, mert az nem faja.
Woodland... hmmm sniper paradicsom, kemper paradicsom, de sok füsttel és 1-2 jó gránáttal sztem jáccható támadóként is.

Nah meg lõttem egy ilyet is... halvány reménysugár?? <#ticking>

[negativ] Cirek
hát azt! tudod.. 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Josszimatroz
melyiket?

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

[negativ] Cirek
viszont sajnálattal tapasztaltam hogy woodland-re sikerult berakni a kircsi kis 203bugot...

[negativ] Cirek
gyors reflexjavitós pálya.
remélem twl-en ezt is lehet majd választani mckenna helyett.(itt ugyanis a támadáson van a hangsúly, és simán tuti taktikákat lehet kidolgozni rá)

Gfreiter
Hol?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

"Nekem egy pöttyet árkád, gyors, spammes, nagy a káosz"

ugyanigy látom énis....

ersõ hiba még, hogy bedeszkázott ablakon a golyó csaka deszkák közti réseken megy át, a deszkákon nem 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nyers
Urban Assault: Jó kis map lett, nagyon gyors akciózás, spam nade, rövid körök, ugrálás emeletrõl le-föl, rengeteg pont ... sokan fognak majd váltani CSAR-ról UA-ra. 😊
Valamint más a színvilága mint az eddgi kadott pályáknak, nekem tetszik (engem némelyik BF2 képre emlékeztet). Az igazi elõrelépést abban látom, hogy a belsõ terek szépen kidolgozottak (szõnyeg, képek a falon, asztalok, székek, törmelék, ruhaszárító ...), sokkal több élet van bennne mint pl CSAR-ban, Village-ben. Valamint talán most jött ki igazán a több szintes (emeletes) épületharc elõször, kiváló urban CQB map, habár (nagyon) kicsi.
Nekem egy pöttyet árkád, gyors, spammes, nagy a káosz, de ez az én bajom. Ha majd négy ilyet tesznek egymás mellá más lesz a helyzet.

Azé’ megint elmodom: összesen 26 pálya van már a játékban, jó lenne ha régieket is kicsit megtupíroznák és persze a méretnövelés. Remélem a mission survey célja nem a régi már nem használt pályák kidobálását célozta meg!

My Life for Freedom!

Tudod ezt az "nagy és legyõzhetetlen" és AMERIKAI és hadsereg <#idiota> finanszírozza, szal teljes mértékben leszarják a javaslatokat, véleményeket.
Ilyen a mentalitásuk.... (sajnos)

Egyébként az általad felvetettek teljes mértékben jó megállapítások, és sokaknak eszébe jutott már. Szvsz a levélírás nem sokat segít....
Nézd meg a csíter problémát sem tudják megoldani, pedig az teljes mértékben a játszahtóságot rongálja. <#szomoru1>

panther112
Amit kéne fejleszteni az AA-ban:
1. régi fegyverek 3d sight, meg valami szebb grafika...
2. láblövéstõl elesik a katona, kéztõl kiesik a fegyver
3. régi pályák grafikai felújítása
4. szétlõhetõ ajtók, bútorok... falberobbanások, lámpakilövés
...

nem értem miért csinálnak meg néhány ilyen alapvetõ dolgot. Amúgy így is az egyik legjobb játék a cod mellett.
Írni kéne nekik, hogy legalább a lámpakilövést csinálják meg, azt nem nagy ügy korrigálni, és a gépigényt se növeli, de jóval élethûbb lesz.

Josszimatroz
en meg nem taliztam egyel sem.. nemtom

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Reggelt!
Most akkor vannak csíterek vagy nem?<#ticking>

Psion

Josszimatroz
Tesco gazdaságos kutyakonzerv

többféle, 1200 g, 134,-/1 kg
161 Ft / db

Psion

Igen-igen, de tudod van az BUG, és szeintem azzal van a gond, hogy a MOUT tréningen, a villanó gránát ( Flash Bang ) utánn, nem nyílik ki az ajtó !!!

Lehet, hogy ez is benne van a FAQ-ban, de azt ugye nem olvatam ... remélem elnézitek ... <#idiota>

HAFgoofy
A válasz részben a nevemben van, részben pedig az AmericasArmy.hu magyar oldalon a Training rész alatt található MOUT néven melyhez segítség képp videó is készült!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Josszimatroz
heheh kijott a pb.1.141 sirnak csiterek mint a furdoskurvak hogy az uhide (ami eddig elrejtette botjaikat hackjeiket) ujra detektalhato es kirugja oket a pb.. <#vigyor1> most jott ki ugyhogy talan par hetig megint nyugtunk lesz

[negativ] Cirek
én is azt mondom, hogy nekem tetszik 😊)

Tudna valaki segíteni, elakdtam a Basic Traning utolsó pályáján?
Josszimatroz
na jah.. ez a paranoia tobbet art a jateknak mint maga a cheat.. tehat az atteteles kar nagyobb mint a direkt, elvileg estefele leszek de kovacshonved ugy lefertozott hogy eleg hulla vagyok 😊

Josszimatroz
nekem tetszik... granat tetok flett atdob majd lapulas oszt ablakbol ar pofan lonni a rusholokat 😊

Josszimatroz
na jah.. szvsz nekem nem a csiterek elleni kuzdelemrol szol.. ha bejon latom h csal letkzom mert felmegy bennem a pumpa 😊 a 2.utan altalaban lelep.. az ingynesseg miatt csokken a szinvonal szvsz..
kepzeld el! kormanyzati megbizas tuti penz! nincs profit kenyszer h jol megcsinald mert nem veszik meg es kirugnak a cegtulajok ennyi..
tehat tuti penz.. ha oszetakolsz valmit a kover zeredes a pentagonban aki a projektre jovahagyja a penzt nem fog mpcheat forumra nezni h van e uj cheat ami muxik..

szvsz a kormanyzati megrendelesek mindig lehuzasok dragan fost.. ez nem orszagfuggo..
<#vigyor1>

[negativ] Cirek
Urban Assault tipikus skill pálya, a gránátesõ sem gáz mert simán túl lehet élni...

Psion

Legalább minden cheater írná a nevébe, hogy az ... vagy lennének külön cheat szerverek ... de persze nem errõl szól számukra a dolog ... s mi vagyunk a szemükben a luser-ek ... hát jahh ...

A CB-s srácok tényleg nem csalnak.

A Saca linkjei után nem hiszem, hogy beszélhetünk paranoid hajlamról 😊
Sadist
Bocsi, a lehetõségek elõtt nem checkbox van, hanem egy radio groupban vannak. Tudom senki senkit nem érdekel (<#idiota>)

Sadist
A szerver manager progit kipróbáltam. Jó volna meg minden, de szervert azt még nem sikerült indítanom :C Mindig valami hibát ír ki.
De egy két résznél jól elcseszték a progit, látszik rajta, hogy csak egy hirtelen összetákolt valami. Pl. lehetne vele banlistát csinálni és van 3 lehetõség, ami alapján banolhatsz valakit:
- játékosnév
- ip cím
- mac cím
mindegyik elõtt egy checkbox kapcsoló és egy edit mezõ. Ha átnyomod a játékosnévrõl mondjuk ip címre, attól még mindig tudsz a játékos edit mezõjébe írni. Plusz még van lentebb egy ban permanently checkbox, alatta pedig egy dátum beállító mezõ. Na az a poén, hogy ha permanent (vagyis végleges) banra van állítva, akkor lesz csak aktív a dátum mezõ. Ha csak ideiglenes, akkor inaktív szürke marad.