America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta játszottam a CB-s srácokkal ... nem csalnak ... (ezúton is megkövetem õket ) igen jól játszanak , én kevésbé jól, de sokat ...<#idiota>#idiota>
Ettõl függetlenül jó játék ... ne mondjatok le róla ... maximum játszunk "zártkörû" meccseket ( vagy mit ) ...
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
figyeld meg elõbb-utóbb meg lesz a csít amivel nem tudod letékázni a szemetet
a játéknak nem azaz értelme, hogy minden normális magyar játékos egyben cheatdetector, és anticheat-solider legyen
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nem javították ki az eddigieket..
újból vannak critical errorok..
megint vannak csíterek..
és persze az új pályák kidolgozatlanok..
(Woodlandom nem lehet a dombon hasalva körbenézni)
és már megint 30 mársodpercen belüli 203-akat lehet kapni..
mindent összevetve jó hogy kiadták a 2.3-at
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
My Life for Freedom!
Nem fested túl sötéten ??? <#szomoru2>#szomoru2>
<#kerdes>#kerdes><#wilting>#wilting>
bár amint olvastam csak arra nem próbáltak meg megoldást találni amire égetõen nagy szükség lett volna...
attól hogy beraknak 2 új pályát még a fõ problémám megmarad, ami miatt nem gémelek
csak reménykedtem hogy végre vmi eredménnyel is elõrukkolnak amivel ismét jobbá tudnák tenni a gémet
<#shakehead>#shakehead>
szal marad a WoP...
<#kuss>#kuss>
accokat értékesítem és kész...trekkerrõl meg törlöm magam csak hogy a feeling megmaradjon...
<#szomoru2>#szomoru2>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
My Life for Freedom!
szal nem érdemes reménykedni...
A másik: nem értem minek tolják ennyire a Tournament módot. Kell a francnak. :S
Viszont nagyon szépen símán ment az átállás. Ez dícséretes.
Ja és összebütyköltek valami Szerver menedzser programot. Próbálta már vki?
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
My Life for Freedom!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100
Errõl ennyi! A kurva devek meg szart sem tesznek!
Éljenek a DEVEK!
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
szóval le kell szedni ...
annyira még nem mélyedtem el a játékban .. 😊
Server version: 2.3
IP: 213.228.239.244
Password (jelszó): TEST
VÁRUNK SZERETETTEL MINDEN MAGYART A
Jelen pálya: Urban Assault
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
Itt meg a full :
Americas Army: Special Forces Firefight v2.3 <762 MB>762 MB>
Én most szedtem le de mielõt nekilátok bûvészkedni, csinálok egy biztonsági másolatot a jelenlegi játékról ... pesszimizumus RULZ ...<#idiota>#idiota>
fakk aa
Fonok.Ki az a corporation?
My Life for Freedom!
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-