America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Psion
Nekem ez a parnoia megy az agyamra .. tényleg .... tegnap már nagyon mérges voltam, a bizonytalanság miatt ...

Azóta játszottam a CB-s srácokkal ... nem csalnak ... (ezúton is megkövetem õket ) igen jól játszanak , én kevésbé jól, de sokat ...<#idiota>

Ettõl függetlenül jó játék ... ne mondjatok le róla ... maximum játszunk "zártkörû" meccseket ( vagy mit ) ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Psion
Mikor érsz rá ?

a játék nekünk ingyenes, nem az amerikai hadseregnek 😄, úgyhogy ez a csítek elleni tehetetlenségre nem érv.

figyeld meg elõbb-utóbb meg lesz a csít amivel nem tudod letékázni a szemetet

a játéknak nem azaz értelme, hogy minden normális magyar játékos egyben cheatdetector, és anticheat-solider legyen
Josszimatroz
a csitek ellen harc meg inkabb az evenbalance-os csakok feladata nem a deveké.. de uj pb verzio nem jott ki vagy igen?..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
hat sracok... csiterrek mindig lesznek.. ezutan is letkzom oket mint eddig.. nem bauerrel, sajat accal.. hmm.. granatszpemmek eddig is voltak ezutan is lesznek.. ez a jatek a kedvencem ugyhogy en nem hagyom abba...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

gránátszpemes a map 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CSUKA
Tudom... ingyenes 😄

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

[HUN]Crassus
hát formáció az egyenlõre még nemnagyon van😊 viszont KÁOSZ az igen a mapen-pláne egy 20 fõs szerveren😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

CSUKA
Tele van bugokkal..
nem javították ki az eddigieket..
újból vannak critical errorok..
megint vannak csíterek..
és persze az új pályák kidolgozatlanok..
(Woodlandom nem lehet a dombon hasalva körbenézni)
és már megint 30 mársodpercen belüli 203-akat lehet kapni..

mindent összevetve jó hogy kiadták a 2.3-at

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Nyers
A formációkról beszélek, az úton való elõrehaladás, meg ilyesmik <#vigyor>, egyébként meg úgy is mindenki ugrál és rohan össze-vissza.

My Life for Freedom!

SACA_(HUN)
Emberek jön valaki játszani?
Crassus?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

[HUN]Crassus
Nem láttad?? akkor mit figyeltél?😊),mert szerintem az m4-es kivételével stimmelnek a képek.....

Psion

Nem fested túl sötéten ??? <#szomoru2>

Dexa
hmmm kijött vmi pecs?
<#kerdes><#wilting>

bár amint olvastam csak arra nem próbáltak meg megoldást találni amire égetõen nagy szükség lett volna...
attól hogy beraknak 2 új pályát még a fõ problémám megmarad, ami miatt nem gémelek
csak reménykedtem hogy végre vmi eredménnyel is elõrukkolnak amivel ismét jobbá tudnák tenni a gémet
<#shakehead>

szal marad a WoP...
<#kuss>

accokat értékesítem és kész...trekkerrõl meg törlöm magam csak hogy a feeling megmaradjon...
<#szomoru2>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Nyers
Szép képek vannak a két új pályából az aa.com galériájában. Kár, hogy ilyet a játékban nem nagyon lehet látni. 😉

My Life for Freedom!

Slow
"its normal. its an engine hack, as long as they use the same engine, it will be very hard to solve this problem."

szal nem érdemes reménykedni...

Psion
remélem heteken belül kint lessz a 2.3.1 és kiveszik a gránátot Urban Assault-ról ... ha nem, akkor hamar feledésbe merül ...

bcs78
Hát végülis az lehet amit írtak a verzió leírásban. A cheattel nem tudnak mit tenni, csak a gyárilag mellékelt exploitokat tudják megszüntetni. 😉

A másik: nem értem minek tolják ennyire a Tournament módot. Kell a francnak. :S

Viszont nagyon szépen símán ment az átállás. Ez dícséretes.

Ja és összebütyköltek valami Szerver menedzser programot. Próbálta már vki?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

no more AA
Nyers
Csít maradt, szóval nem csináltak semmit ... egyedül a pályamodeller dolgozik (neki sincs mar nagy fantáziaja), de szó mi szó az UAban van hangulat, csak spamhavean lesz 2 napon belül. A woodlan meg "zold arctic". 😉

My Life for Freedom!

Mighty
itt a cheat, hol a cheat...<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

AbortRetry
Hát akkor gyorsítanod kellene! Nekem 179.6-al jön <#guluszem1>

P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100

SACA_(HUN)
Három óra 18 percig tartott a cheatmentes Americas Army 2.3!
Errõl ennyi! A kurva devek meg szart sem tesznek!
Éljenek a DEVEK!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Psion
mindeféle képpen kelleni fog mert hamarosan, ( 1 - 2 napon belül ) csak ez a verzió lessz a szervereken !

szóval le kell szedni ...

[HUN]Crassus
NAH MEGVOLT AZ ELSÕ PÁLYATESZT A HAF-nak hála. Nagyon kira bár lehet nagyon spemmelni a mapen....1 hét múlva gránátkáosz lesz😊

azt nekem mondhatod 😊
annyira még nem mélyedtem el a játékban .. 😊

Psion
olyan mintmikor elõször Village-eztem, vagy még durvább ??? <#idiota>

HAFgoofy
MOSTANTÓL A SZERVERÜNK GYAKORLÓRA LETT ÁLLÍTVA:
Server version: 2.3
IP: 213.228.239.244
Password (jelszó): TEST

VÁRUNK SZERETETTEL MINDEN MAGYART A SZERVEREN!!! CSAK MAGYAROKAT!!!!

Jelen pálya: Urban Assault

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Psion
Kááááosz ez az Urban Assault ...

Vicking
Végre vannak színek a pályákon... nem minden egyhangú. A patch amúgy nálam is gond nélkül települt, pedig nekem egy régi alap van fenn és ez már vagy az 5. patch amit ráteszek....

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Psion
Nekem is simán ment a Patch ... lássuk mit ad elõ a cucc ...

Sadist
Valaki tolja már fölfele aa.hu FTP-re? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Hm, snipereknek ez biztos megkönnyíti a dolgát 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

na maj ha nem akkor jól szájbaverem 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Inkább csak a fontosabb bindjeiteket/beállításokat szedjétek ki belõle. Nem biztos, hogy az újabb verzió komálja a régi user.ini-jét.

ez mi? kell nekem is ilyen?

Vicking
patch problem mentesen települt, megyek gémelni, csá, és köszi!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

install elõt tmentsétek a user init meg a szokásosokat mert felülírja !

Psion

Itt meg a full :

Americas Army: Special Forces Firefight v2.3 <762 MB>

Én most szedtem le de mielõt nekilátok bûvészkedni, csinálok egy biztonsági másolatot a jelenlegi játékról ... pesszimizumus RULZ ...<#idiota>

Vicking
lennvan<#eljen>

rezes
na ez egy rakas fos.Felraktam azt az aasm-et utana a patchet aztan rogton egy nagy critikal erroral kezdtem es azota sem tudok eletet lehellni ebbe a szarba ugyhogy huzhatom le a teljes veriot😊
fakk aa

Fonok.Ki az a corporation?

Vicking
na jó nem túlzok, csak 178KB/sec <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Vicking
Isten vagy! 180-al jön lefelé!

Psion
Innen gyorsan jön az áru :

AAFirefight (v2.3) Patch <64MB>

Vicking
valaki ha esetleg egy konkrét linket betenne, amire ráklikkelve indul a letöltés...

Slow
a trackeren lévõ linkek jók, nekem már jön a full 80k-val

Nyers
Passz, nekem nem ment a patch fel, szedem le az egészet és mindent szûzen fel. Ha ez sem akkor holnap a full. 😞

My Life for Freedom!

THE matrica
Egy jo ujítás hogy zoomolva is olyan gyorsan mész mint anélkül.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

[HUN]Crassus
EZT MEG HOGY??:"Figyelem: ha a v2.2.1-t szeretnénk patch-elni, le kell futtatnunk az 'AASM 1-0 Setup.exe'-t, hogy fölinstalláljuk America's Army Server Manager-t. A fájlt az AA gyökerében találjátok."

[HUN]Crassus
Filefront.com 5 percet kellett "állnom a sorban" és már jön is.....