America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de nem a chatbe kell írni...
csk simán lenyomod játék közben az U-t

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

U betût megnyomod. reportnak hívják.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bogyoka
segítség egy picit😊)

Valahol olvastam, csak nem tudom már hogy hol, hogy ha játszom, belehet egy szót írni azt hiszem a T-vel a say-ba, hogy én hol tartozkodom, például melyik szárnyban az épületben, hogy a csapattársaim tudják,hogy hol vagyok, és nehogy oda bombát nyomjanak, mit kell beírnom? <#confused>

És az nem csiterkedés ugye? <#miaz>

😄DD

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sadist
Hm érdekes, most nekem is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Psion
Nekem megy ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Sadist
AA.hu-val mi van? Nálam bemondta az uncsit.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]Crassus
OK😮K😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
OK OK😊

Psion
Ok, megynomtad a Print screen-t , eztután kilépsz vagy Task-ot váltasz majd

Start Menü/Programok/Kellékek/Paint

Elindult a program, majd felsõ sorban a legördülõ menûk között megkeresed az
Edit / Paste opciót, klikk és már meg is jelent a kép ...

Nekem Angol nyelvû XP-m van szóval lehet, hogy kicsit elírtam ez-azt de asszem nem ...

A vágólap mûködésérõl többet megtudhatsz itt.

Sadist
De egy valamire való játékban van olyan, hogy screenshot készítés. Armyban pl. az F9 Nézd meg a beállításokat.

[HUN]Crassus
kira megvan😊thx

nincs. ez egy virtuális dolog...
ha egy szöveget ctrl+c-vel kijelölsz az is a vágólapra kerül.....

elmagyarázom hogy értsd :
beleteszi a gép oda a RAM-ba neked !

[HUN]Crassus
jó ok....,de nekem míg így is kínai......
valami útvonal nincs hozzá pl: c:windows/system/....

[HUN]Crassus
LOL

Sadist
De lásd milyen rendes vagyok kapsz egyet 😊

Sadist
A memóriában.

[HUN]Crassus
Hol a vágólap?😊

Psion
Vágólapra, majd valami képszerkesztõ programaban ( pl. Paint ) kiválsztod a beillesztés opciót , vagy nemes egyszerûséggel nyomsz egy Ctrl + V combót ...

Asszem a vágólapra (szerkesztés vagy jobb klatty-->beillesztés)

CSUKA
Urban assaulton megy

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
152.66.252.134:1716 Guns & Roses Klánserver
@ 50-es átlagping
20 fõ
méri a tracker
és kívánság szerinti vegyverek 😄

de nem offical 😞
(rpg-t, at4-et nem ér kérni)

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

[HUN]Crassus
ha print screen-t nyomok egy gaméban azt a képet hova rakja a windows?? pls HELP

Sadist
Sõt, már az is van! Egyre jobb...

Sadist
http://www.americasarmy.com/support/status.php
A rohatt itt csak azt írja, hogy acc manager nincs

[HUN]Crassus
ja ok😊

Most néztem Urban assault 1 ó 55perc 950 pont 800 roe! jó vagyok😊

CSUKA
Auth server down.. áháháhááá

Psion
Nincs Auth, minden szerver kivág ... nagy életünk van ! Rock & Roll !

[HUN]Crassus
Miért vág ki a HAF szerver??

Psion
Hát itt sem találom de mind1, és gondolom, hogy ott van. De már mondtam mi a lényeg ...részemrõl téma itt lezára, de vegyétek figyelebe amit írtam ...

OFF/

Serial vagy Crack innen, nincs se virus se féreg, se pop-up, bár nem naprakész de idõvel utólérik magukat, egy hónap max :

http://21.a.crack-locator.com/

/ON

Ehhh én (relative) gyakran látogattam az oldalt, de eccer sem kellet a winfoshoz nyúlnom miatta 😛
Kell egy jó tûzfal, meg egy vírusírtó aztán mehet minden 1000L 😄

Sadist
Amit te nézel, az a training rész 😊 A FAQ, az ez.

Sadist
Nem, albinoblacksheep.com-ra <#hehe>

CSUKA
hova küldted a freeserials.com -ra?
mert akkor lessz egy géptelepítõs délutánja<#circling><#email><#kuss>

Psion
Bár igazábon nem érdekel, és ettõl ha valaki itt megkérdezi lehet itt is reagálni, szerintem ... de ez mind1 ... én ezt a FAQ-t olvastam és találom, de hiába meresztem a szemem nem találom ezt a részt ... inkább ide másolom, mert lehet hogy csak nem tudok olvasni a sorok között :

Ez egy épület belsejében felállított gyakorlópálya. Elsõ lépésben ki kell nyitnod az elõtted levõ ajtót és bedobni rajta egy Flashbang-et (4-es gomb). Érdemes egyet magad elé is ledobni, hogy megtapasztald mire is képes. Azon kívül, hogy elvakít egy pár másodpercre, a füled is úgy fog sípolni, hogy még a lövések hangját sem fogod hallani. Ha nagyon közel durran az ellenfeledhez, valamennyit sebez is rajta. Ha túl vagy a megpróbáltatáson, ugorj be az ajtón, a fegyvereseket és terroristákat ábrázoló táblákat lõdd le. Nincs túl sok, de vigyázz, civilek is vannak azokat ne lõdd le. Az elsõ szobában három ellenfeled van, ha leszedted õket kinyílik az ajtó melyen keresztül tovább mehetsz. Most már nem térek ki az ellenfelek (táblák) számára, maradjon valami "izgalom" is. 😊 Eljutsz aztán egy csatornalejáró féleséghez. Ha lementél rajta, aktiváld az éjjellátót és így menj végig a pálya többi részén csak hogy szokjad (a látótered valamelyest lecsökken). Ajánlott használni sötét helyeken. Ha már kinn vagy a csatornából, keress egy rácsos ajtót ami le van zárva. A Use gombot nyomva tartva ki tudod nyitni. Kis kanyargás után majd találsz egy létrát amin ha felmész, megtalálod a kijáratot és máris elindulhatsz az elsõ online gyakorló pályára és kipróbálhatod élesben, mit is tanultál eddig.

De a lényeg ha segítség kell valakinek, nyugodtan lehet itt is válaszolni ... én legalábbis fogok ... mégha nagyon lacho videók, és frapáns leírások van az AAO.hun ... remélem nem veszitek zokon ...

CSUKA
ÉS EZ <#lama> NEM ZSIRÁF, HANEM LÁMA!

Sadist
De lásd milyen rendes vagyok: link

Sadist
Ha ilyen <#lama> vagy, hogy csítet se találsz a játékhoz, akkor inkább dobd ki a géped az ablakon!

Sadist
"A MOUT trainingen a bábuk nem reagálnak a lövésekre/nem nyílik ki az ajtó!
Ez a 2.2-es verzióban egy bug (hiba). A megoldás, hogy leszeded a 2.2.1-es patchet és telepíted. A Downloads között megtalálod." - idézet FAQ-ból

Psion
Igen 23:00 -- és 00:00 között begajdult a drága és már majdnem mindenkit kivágott Multiple Cosole indoklással ...

De mi ugye most tegnap kora délutánról beszéltünk ... aztán manuálisan frisítettem a PB-t éjel 01:00 magaságában 3x is de nem akarta az igazságot ... folyton kivágott ... de ilyenre már volt precedenes szóval nem estem túlságosan kétségbe ... De a Tracker-en van erre egy most már elég nagyra duzadt topic ha valakit érdekel olvasgassa ...

Doma , mint írtam a játékon belül is ment a frisítés ... csak én mint egyszerû halandó, honnan a viharból tudnám, hogy megjelent egy új PB verzió ?
Habzó szájal leülök játszani és elkez karistolni mindenféle "badarságot" a képernyõmre ... nekem is kiírta, hogy Incorrect password for this Login Name, én úgy megijedtem, hogy irány a http://www.americasarmy.com/ és megváltoztattam a jelszavam ... ( paranoia RULZ )<#idiota>

De aztán csak összejött ...

CSUKA
én úgy vetem észre, ha óránként futtattam a pb-t akkor kevesebbet kellett várni..
viszont majdnem minden server más pb fájfrissítést is kért..

Eccerû! Mint említettem én manuálisan frissítettem.
Elsõ szerver látogatásomnál, ment vagy 5 percig a frissítés, utána be sem rakott csapatba, hanem incorrect password for this login name.
Utána manuálísan frissítettem, az kb 3-4 prec volt, visszamentem egy szerverre, ellenõrzött és ment simán.
Fél óra múlva másik szerverre mentem, az kidobott... ugyan már, mi lehet a gond. Fogtam magam reconnect és ment simán minden.
Szal javaslom a manuális frissítést. Utána már nem lesz gond.

CSUKA
pffff... LOL

nembaj..a Magyarok becsületesek ezt ne felejtsétek el 😄

Psion
Hát ezt mondom ... változtattak a módszeren, mert most nem enged be egy szerver sem régi PB verzióval, hiszen azzonal megnézi a verziószámot, ha stimt, akkor belépsz, ha nem akkor frissít, eddig ez nem így volt ... simán lehetet játszani régebbi pb verzióval is ...

Tegnap kijött az új verzió és orvérzésig frissíteni akarta magát, nekem és néhány kolegámnak is hosszú percekig küzdött ... ami eddig nem igazán volt jellemzõ, inkább másodperceket vett igénybe ez a mûvelet ... és mint írtam nekem 3. neki futásra adta meg magát... mivel ki is ítrta, nagy fehér betûkel hogy az adott szerver kapacitásától függ a frisítés ideje ( ergo, onnan húzod le a szügséges file-okat ) ... erre alapoztam a gondolatom ... mert ugye ha pár száz, vagy ezer ember elkezd bõszen tölteni mondjuk a 213.228-as szerverekrõl erõsen leterheli azok sávszélességét ... és bár nem néztem meg te szerintem most jóval többet töltött ( MB-ban ) mint eddig ...

De ettõl függetlenül ez csak egy gondolat, szóval korántsem biztos, hogy igazam van ... de a PB frissítés nem teljesen ilyen formán történt eddig ...

Mighty
Szerinted miert voltak a PB kidobasok? Mert nem tudta frissiteni magat megadott idon belul.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok lehet, hogy érdemes megint játszanom, nemrég 2 órát játszottam és 4db hardver bant láttam egy szeveren <#hehe>, lehet végre van egy kis esély "SKILLes" játékosok nélkül játszani egy darabig.

pet70000
akko' jóvan 😉

Nyers
Azért spam és spam között is van különbség. UA-n annyira nem rossz a helyzet egyenlõre, de tény hogy a kis távolságok miatt veszélyes, ha néhány sznob megtanul "mandínerezni". CSAR szvsz elviselhetetlen volt, totál jogos hogy kivették, dettó Hospital.
Az UA tényleg kicsit CS-s lett. :| Nagy lesz a sikere. 😊

My Life for Freedom!

Psion
Szerintem tudom, csak szeintem nem ilyen forában ... és nem töltött tized ennyit sem ... 😛

[negativ] Cirek
hospitalon is simán ki lehetett védeni...
oda én vissza is raknám... meg mondjuk a csar-ra is.
végülis a spammal eldöntöd hogy vaktában esetleg leszedsz vkit és késöbb nem marad, vagy inkább nem dobod el, és majd tutira mész...
de amíg vannak lúzerek akik arra várnak hogy a szájukba dobják a gránátot kezdéskor, addig nyílván lesz spam is. <#vigyor1>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
a neve:

Counter-Strike 1.6 töltsd le azt majd google-ben keress rá arra, hogy loosers-bot

na azt töltsd le!

jó játékot!<#nezze><#lama>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS